-
Ο χρήστης vlasis-b έγραψε:
ηχεια τοποθετηθηκαν, 4 16αριΑ 250W 3ων δρομων της clarion πλαστικα,
με αυτα τα ηχειακια καθαρισε πολυ ο ηχος ομως σε μερικα κοματια ακομη κανει νερα πχ ozzy >
-η ενταση αν και ολοι μου λενε ειναι μια χαρα +συν οτι μου καναν την πρωτη παρατηρηση ,αλλα σε εμενα φενεται ακομη χαμηλοσ(δεν ειμαι καγκουρας απλα κουφαλογο)...Αν έχεις πρόβλημα με την ακοή σου αξίζει να πας να μετρηθείς (όχι σε κατάστημα ήχου, σε ΩΡΛ). Έτσι θα δεις αν πάσχεις από κουφαμάρα και πόσο και τι συχνότητες πιάνεις/χάνεις. Αυτό θα σε βοηθούσε στην καλύτερη επιλογή.
Αν πχ χάνεις χαμηλές πρέπει να βάλεις σαμπγούφερ ενώ αν χάνεις ψηλές (πιο συνηθισμένο, ειδικά μεγαλώνοντας) να βελτιώσεις την τοποθέτηση και ευαισθησία τουίτερ ή να βάλεις κόρνες...
Από εκεί και πέρα όλα είναι σχετικά. Και η ένταση και η παραμόρφωση και η βελτιωσιμότητα του συστήματος. Εφόσον τα ηχεία δεν παραμορφώνουν σημαίνει ότι μπορούν να δεχτούν κι άλλη ισχύ. Οπότε με καλύτερη ενίσχυση (είτε πηγής είτε ενισχυτή ξεχωριστό) θα έχεις μεγαλύτερη ένταση έστω κι αν τότε αλλάζοντας τα ηχεία θα είσαι ακόμα καλύτερα... Πάντα θα υπάρχει κάτι καλύτερο το θέμα είναι πού θέλεις να φτάσεις και αν θέλεις να το πληρώσεις από την αρχή χωρίς να ξέρεις που θα φτάσεις... μπορεί να πάει και χαμένο το έξοδο. -
Θυμάται κανείς η ασφάλεια για το ραδιόφωνο με ποιο άλλο εξάρτημα πηγαίνει; Το καπάκι της ασφαλειοθήκης δεν έχει ξεχωριστά για το ραδιόφωνο
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Θυμάται κανείς η ασφάλεια για το ραδιόφωνο με ποιο άλλο εξάρτημα πηγαίνει; Το καπάκι της ασφαλειοθήκης δεν έχει ξεχωριστά για το ραδιόφωνοAναπτηρα;Πλαφονιερα;
Μηπως εχει δικια του ασφαλεια το ραδιοφωνο απο πισω του; -
Αναπτήρας δουλεύει.
Λες να πρέπει να βγάλω το ράδιο για να το δω από πίσω;
update: η ασφαλειοθήκη στη μηχανή έχει μια ασφάλεια που γράφει audio, δίπλα με αυτή της πλαφονιέρας όπως είπε ο Bill. ην άλλαξα αλλά τίποτα:( Μάλλον θα πρέπει να βγάλω το clarion από τη θέση του. Πάντως εντυπωσιάστηκα. Το 11 χρονο accent είχε μυτοτσίμπιδο για τις ασφάλειες και στις δύο ασφαλειοθήκες. -
Δες την ασφαλεια που ειναι πισω απο το ραδιο...
Αυτη κοιτάμαι πάντα. -
Ευχαριστώ Θανούλη, θα το κοιτάξω.
Tελικά για 2η φορά είχε κοπεί η ταινία που συνδέει το μπροστινό αποσπώμενο τμήμα με την κυρίως συσκευή.
Οπότε με συνοπτικές διαδικασίες αντικαταστάθηκε με αυτό
http://www.car-audio-shop.gr/index.php? ... uctID=2595 -
Εμενα εχει ενα τσιμπιδακι μονο μπροστα για τις ασφαλειες.Εσενα δεν εχει ουτε ενα?
-
Όχι βρε γιωργο. Λέω οτι έχει 2 μυτοτσιμπιδα.
Sent from my E10i using Tapatalk
-
Νομιζα πως μιλαγες για το focus!
-
Κάπου έχασα την πρόσοψη του ηχοσυστήματος και έχω σκάσει. Διακοπές πάνε - έλα χωρίς μουσική
Είναι το alpine CDA 117 ri. Πόσο κοστίζει μέσες/άκρες μια καινούρια?
-
ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
Μητροπολίτου Κυδωνιών Γρηγορίου 3, 55133.0 Καλαμαριά, Tel 2310-425080, Fax 2310-413062 , http://www.papandreou.com.grΜΑΥΡΟΦΡΥΔΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
Ωραιοκάστρου 101, 56430.0 Θεσσαλονίκη, Tel 2310-6502451 , info@mavrofridis.gr , http://www.mavrofridis.grΠωλητές Alpine στη Θεσ/κη .
Ερωτησούλα τηλεφωνική, γιατί δεν το βλέπω για 'ευκολάκι' .... -
Πήρα στα κεντρικά όμως λόγω διακοπών το σύστημα υπολειτουργεί
Είπα απλά να ρωτήσω μπας και ξέρει κάποιος τί τιμές παίζουν πάνω κάτω.Ευχαριστώ
-
Δύσκολο Κωνσταντίνε.
Νομίζω ζητάνε και απόδειξη αγοράς.Αν δεν σε εξυπηρετήσουν πάρε ένα μοντέλο (γύρω στα 100 ευρώ) που να συνδέεται με το κινητό ΒΤ.
Θα ακούς και τη μουσική που έχεις στο κινητό σου. -
Συνήθως το κόστος της πρόσοψης είναι πολύ κοντά σε αυτό ολόκληρης της συσκευής...
-
1din πηγή με bluetooth a2dp, usb/aux (κατά προτίμηση πίσω), υποδοχή για εργοστασιακό remote και πορτοκαλί φωτισμό; Αν είναι και mechless ακόμα καλύτερα.
Aυτό λέει τπτ; http://www.kenwood-electronics.co.uk/products/car/cd_receivers/bluetooth/KDC-BT92SD/
-
τι περιμενεις να λεει και δεν θα το λεει?
-
Μοίρες drift, είναι αρκετά χρήσιμη λειτουργία νομιζω
Εννοώ να έχει κάποια αναπηρία που έχει παρατηρήσει κανείς πρακτικά, σε άλλες πηγές ας πούμε χρήστες λένε ότι δεν δουλεύει τόσο καλά το a2dp. Spec-wise με καλύπτει απόλυτα.
-
Το ράδιο συνδέεται με ΒΤ αμέσως και χωρίς πρόβλημα με το τηλέφωνο (για κλήσεις).
Για μουσική δεν συνδέεται εκτός αν το χρησιμοποιήσεις, τότε κάνει ακόμα μια ΒΤ σύνδεση.
Μερικές φορές αυτή η δεύτερη σύνδεση δεν γίνεται.
Στο δικό μου για να μην έχω προβλήματα, γυρίζω το ράδιο εκεί που λέει BT AUDIO. Τότε πατάω το κουμπί του pause/play (στο ράδιο). Με την πρώτη φορά συνδέεται και με τη δεύτερη φορά (μετά από 2 δευτερόλεπτα για να προλάβει να συνδεθεί) αρχίζει να παίζει. Μ' αυτό τον τρόπο δεν έχει ποτέ πρόβλημα στην σύνδεση και αναπαραγωγή - μάλιστα συνεχίζει να παίζει από εκεί που είχε σταματήσει να παίζει πριν από μέρες.Φίλε, αν στην οθόνη δεν δείχνει τα drift και σε RAD δεν το παίρνω.
-
οριστε! εκλεισε!
-
Το πήρα και το τοποθέτησα (πρόχειρα) ήδη.
Car audio [#2]