-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Νass βλέπεις πραγματικά την ώρα σε αυτή την οθόνη όπως είναι στην φωτό ;Η γυναίκα μου με ρώτησε: 'μα έχει στ΄αλήθεια ρολόι, γιατί δεν το είδα ?'
Εγώ πάντως τη βλέπω και μου αρκεί. -
Το λέω με την λογική ότι σου αποσπά την προσοχή. Δεν φοράς στο χέρι φαντάζομαι ε ;
-
Α τώρα κατάλαβα Οχι, δεν φορώ στο χέρι και όχι, δεν το κοιτώ αρκετά συχνά ώστε να μου αποσπά την προσοχή. Αλλά όταν θέλω να δω την ώρα (πχ. για να καταλάβω πόσο έχω καθυστερήσει στο ραντεβού μου στο !$$#%$&%($-μποτιλιάρισμα της Αθήνας και γιατί στην ευχή δεν πήρα τη μηχανή κτλ. κτλ.) καλό είναι να υπάρχει κάπου διαθέσιμη (που αλλάζοντας CD από το μαμά εξαφανίστηκε...) και όχι να ψάχνω να βρω το κινητό μου (που αποσπά την προσοχή πολύ χειρότερα).
Οταν πάντως έχει στα αλήθεια σημασία η ώρα, χρησιμοποιώ ένα τέτοιο
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Ευχαριστώ. Εβαλα τελικά ένα JVC 811 (με όλα τα ζητούμενα ΚΑΙ ΜΕ ΡΟΛΟΪ ) ......Τελικά έχω την εντύπωση οτι έψαχνες για ρολόι με ενισχυτή.
Καλορίζικο πάντως και αν κρίνω απο χαρακτηριστικά-δυνατότητες -
επειδή κι εγώ θέλω ρολόι λέω να βάλω κανά μικρό μπαταρίας κ να το κολλήσω με διπλής όψεως για να μη κάνω ζημιά. μα τους είναι κόπος να βάλουν κι ένα ρολόι? τόσα features έχουν οι πηγές σήμερα
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Ευχαριστώ. Εβαλα τελικά ένα JVC 811 (με όλα τα ζητούμενα ΚΑΙ ΜΕ ΡΟΛΟΪ ) και ηχεία τα Focal 165 V30. Το JVC είναι εξαιρετικό και τα πάει μια χαρά με τα Focal και ως συνδυασμό καταλήγω να απορώ πως στην ευχή δεν είχα κουφαθεί τόσο καιρό με το εργοστασιακό σύστημα.Με γειες
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Ευχαριστώ. Εβαλα τελικά ένα JVC 811 (με όλα τα ζητούμενα ΚΑΙ ΜΕ ΡΟΛΟΪ ) και ηχεία τα Focal 165 V30. Το JVC είναι εξαιρετικό και τα πάει μια χαρά με τα Focal και ως συνδυασμό καταλήγω να απορώ πως στην ευχή δεν είχα κουφαθεί τόσο καιρό με το εργοστασιακό σύστημα.
Με γειες
εσύ τα έβαλες ρε ;
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
επειδή κι εγώ θέλω ρολόι λέω να βάλω κανά μικρό μπαταρίας κ να το κολλήσω με διπλής όψεως για να μη κάνω ζημιά. μα τους είναι κόπος να βάλουν κι ένα ρολόι? τόσα features έχουν οι πηγές σήμεραhttp://www.extremeautoaccessories.co.uk ... ction=1170
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ευχαριστώ. Εβαλα τελικά ένα JVC 811 (με όλα τα ζητούμενα ΚΑΙ ΜΕ ΡΟΛΟΪ ) και ηχεία τα Focal 165 V30. Το JVC είναι εξαιρετικό και τα πάει μια χαρά με τα Focal και ως συνδυασμό καταλήγω να απορώ πως στην ευχή δεν είχα κουφαθεί τόσο καιρό με το εργοστασιακό σύστημα.
Με γειες
εσύ τα έβαλες ρε ;
Ναι. Έβαλα alpine, έναν 4κάναλο hertz, sub focal, και μπροστινά διαιρούμενα hertz. Όλα καλά αλλά τα ηχεία μπροστά δεν με ικανοποιούν και πολύ. Όταν περισέψουν χρήματα θα τα αλλάξω με focal.
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
.............. Όλα καλά αλλά τα ηχεία μπροστά δεν με ικανοποιούν και πολύ. Όταν περισέψουν χρήματα θα τα αλλάξω με focal.Εσένα ειναι αδύνατον να σου περισέψουν χρήματα με τον έκλυτο βίο που διάγεις!
-
Αν και δεν φεύγουν εκεί πολλά. 15 ευρώ τα ΣΚ από Ιούνιο μέχρι Σεπτέβριο. Όλο το υπόλοιπο διάστημα δεν καπνίζω με εξαίρεση την πρωτοχρονιά
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
:ysterical:
Αν και δεν φεύγουν εκεί πολλά. 15 ευρώ τα ΣΚ από Ιούνιο μέχρι Σεπτέβριο. Όλο το υπόλοιπο διάστημα δεν καπνίζω με εξαίρεση την πρωτοχρονιά15x4x4=240€
Και δεν βάζω μέσα και την πρωτοχρονιά!(Να τα τα Focal πώς βγαίνουν! ).
Σπαταλε!
-
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
:ysterical:
Αν και δεν φεύγουν εκεί πολλά. 15 ευρώ τα ΣΚ από Ιούνιο μέχρι Σεπτέβριο. Όλο το υπόλοιπο διάστημα δεν καπνίζω με εξαίρεση την πρωτοχρονιά15x4x4=240€
Και δεν βάζω μέσα και την πρωτοχρονιά!(Να τα τα Focal πώς βγαίνουν! ).
Σπαταλε!
-
υπαρχει car audio player που να παιζει FLAC αρχεια?
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
υπαρχει car audio player που να παιζει FLAC αρχεια?Κατεβάζεις τα golden torrents από το gt;
-
Καλησπέρα σε όλους.
Έχω εδώ και μισό χρόνο ένα cd player LG στο αυτοκίνητο και το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι τα κουμπιά του (πάνω στο cd player) μερικές φορές θέλουν μπουνιά για να πιάσουν. Πατιούνται μεν αλλά δεν πιάνουνε με την πρώτη. Αυτό είναι γενικό προβλημα σε cd player να υποθέσω ή είναι μόνο της lg;
-
Πιαθανον αν τα πιεζες με δυναμη απο την αρχη που το ειχες, η πλακετα κατω απο τα κουμπια να εχει διαλυθει!! Δοκιμασε με καποιο καθαριστικο ηλεκτρονικων επαφων και πλακετων κατω απο τα πληκτρα
-
Όχι φίλε μου καθόλου δεν το πίεζα ίσα ίσα, . Από την πρώτη στιγμή το κάνει και το είχα πάρει ολοκαίνουριο κάπου τα Χριστούγεννα φέτος. Αρχικά δεν πολυανυσηχησα γιατι εχω διαβασει συγκριτικα για μερικα cd players αυτοκινητων που ειχαν τετοιο προβλημα απο τη μανα τους.
-
Τοτε μαλλον θα το δεχτει η εγγυηση....
Car audio [#2]