-
Αυτά τα τρία πουαναφέρω (Pioneer, Kenwood, Sony) έχουν αυτή τη δυνατότητα, κοίτα τα manual τους.
-
και το alpine 9882 που έχω έχει αναζήτηση φακέλων και είναι καλό εργαλείο γενικώς
-
Τι λετε για αυτη?
http://support.jvc.com/consumer/product ... chive=true
-
Έχει κάποιος απ τους car stereo gurus του φόρουμ να μου προτείνει κάποια καλή 2-Din μονάδα Navigation/DVD/MP3 κλπ κλπ που να τα κάνει όλα και να συμφέρει;
-
Ψάξε εδώ, σίγουρα θα βρείς κάτι συμφέρον, τελευταία η Pioneer έχει προτείνει 2 νέες φθηνές συσκευές, η μία έχει και GPS.
Eπίσης δες και τις Zenec και μια άλλη εταιρία θυγατρική της ( δε θυμάμαι το όνομα ) που έχει τα ίδια μηχανήματα σε καλύτερες τιμές.
-
Ερώτηση:
Τώρα με την ψηφιακή εποχή σε τηλεόραση και ραδιόφωνο, τι θα γίνει με τα in car συστήματα; έχετε υπόψιν σας κάποιο 2-DIN μηχάνημα για ψηφιακή TV/dvd/GPS/radio-CD-mp3?
-
?
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
?Με όλα αυτά που ζητάς και χωρίς να πληρώσεις τα μαλλιά της κεφαλής σου, η μόνη λύση είναι ένα κινέζικο. Θα κάνεις βέβαια κάποιες παραχωρησεις στην ποιότητα, αλλά θα κερδίσεις σε ενσωμάτωση(σαν εργοστασιακό) και φυσικά σε τιμή, ενώ θα ξεφύγεις και από το άγχος να μην σου το κλέψουν.
εδώ πχ λένε και τιμές.
http://www.gps-com.gr/default.asp?psid= ... &LangId=47 -
famas ευχαριστώ, όντως οι τιμές ξεφεύγουν πάρα πολύ. Έχω δει από 800 έως 1400 ευρώ, μου φαίνονται πολλά, από την στιγμή που με Κινέζικο των 250 ευρώ μπορώ να κάνω άνετα τη δουλειά μου. Είδωμεν...
-
αλλη μια ερωτηση προς τους guru !
η ωραια μου αρχαια πηγουλα - sony cdx-m700 - μαλλον τα εφτυσε και πιθανοτατα η επισκευη δεν συμφερει (απο εβδομαδα θα ξερω σιγουρα - δεν συντονιζει σε σταθμους και δεν βγαζει σημα στα preout).
Καμια προταση για αντιστοιχη σημερινη πηγη ?
θα ηθελα πολυ καλο δεκτη (cd πλεον αδιαφορο), με 2+1 preout, front usb + aux - και εχοντας συνηθισει στα καλουδια της πηγης μου ρυθμιζομενα βαθυπερατα και υψιπερατα φιλτρα, EQ και DSO (αν δεν κανω λαθος αυτο ειναι stage organizer). Και αν ειναι δυβατον και με κοκκινο / πορτοκαλι χρωμα !
Ευχαριστω !
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Ψάξε εδώ, σίγουρα θα βρείς κάτι συμφέρον, τελευταία η Pioneer έχει προτείνει 2 νέες φθηνές συσκευές, η μία έχει και GPS.Eπίσης δες και τις Zenec και μια άλλη εταιρία θυγατρική της ( δε θυμάμαι το όνομα ) που έχει τα ίδια μηχανήματα σε καλύτερες τιμές.
Μπορω να σε ρωτησω κατι?Μιας και ειχες βαλει την jvc avx1 ποια γνωμη εχεις?Θα την παρω και εγω γιαυτο.
-
Ο χρήστης Akis1967 έγραψε:
αλλη μια ερωτηση προς τους guru !η ωραια μου αρχαια πηγουλα - sony cdx-m700 - μαλλον τα εφτυσε και πιθανοτατα η επισκευη δεν συμφερει (απο εβδομαδα θα ξερω σιγουρα - δεν συντονιζει σε σταθμους και δεν βγαζει σημα στα preout).
Καμια προταση για αντιστοιχη σημερινη πηγη ?
θα ηθελα πολυ καλο δεκτη (cd πλεον αδιαφορο), με 2+1 preout, front usb + aux - και εχοντας συνηθισει στα καλουδια της πηγης μου ρυθμιζομενα βαθυπερατα και υψιπερατα φιλτρα, EQ και DSO (αν δεν κανω λαθος αυτο ειναι stage organizer). Και αν ειναι δυβατον και με κοκκινο / πορτοκαλι χρωμα !
Ευχαριστω !
και το alpine 9882 που έχω έχει αναζήτηση φακέλων και είναι καλό εργαλείο γενικώς
-
Όντως η Κίνα έχει πολλά www.chinavasion.com
-
Κάποια στιγμή (προ κρίσεως) είχα σκεφθεί να αντικαταστήσω το κακό ηχοσύστημα του αυτοκινήτου μου με άλλο 2 din. Άραγε σε αυτά τα συστήματα υπάρχει κάποιου είδους ουσιαστική αντικλεπτική προστασία? Γιατί αυτή η αναθεματισμένη μεγάλη οθόνη ωραία και βολική αλλά κάνει μπαμ.
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Κάποια στιγμή (προ κρίσεως) είχα σκεφθεί να αντικαταστήσω το κακό ηχοσύστημα του αυτοκινήτου μου με άλλο 2 din. Άραγε σε αυτά τα συστήματα υπάρχει κάποιου είδους ουσιαστική αντικλεπτική προστασία? Γιατί αυτή η αναθεματισμένη μεγάλη οθόνη ωραία και βολική αλλά κάνει μπαμ.Κωσταντίνε μου το βασικό είναι η αποσπώμενη οθόνη. Έτσι έχω εγώ στο JVC 820 Στο φόκους. Βέβαια, το μάνιουαλ αναφέρει ότι η το συχνό βάλε-βγάλε της πρόσοψης ενδεχομένως μετά από καιρό να προκαλέσει πρόβλημα στις επαφές(wear contact), οπότε όταν δεν πέρνω μαζί την πρόσοψη, έχω ένα κάλυμα που το ρίχνω από πάνω, ώστε να μοιάζει σαν ηλιοπροστασία.
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Κάποια στιγμή (προ κρίσεως) είχα σκεφθεί να αντικαταστήσω το κακό ηχοσύστημα του αυτοκινήτου μου με άλλο 2 din. Άραγε σε αυτά τα συστήματα υπάρχει κάποιου είδους ουσιαστική αντικλεπτική προστασία? Γιατί αυτή η αναθεματισμένη μεγάλη οθόνη ωραία και βολική αλλά κάνει μπαμ.Ρωτα τον elteo παιζουν κατι καλες κινεζιες
Προς οποιον γνωριζει το κινητο του σαββα να του στειλει ενα μηνυμα να με παρει γιατι το εχω χασει και ειναι αυριο πρωι να ερθει αλλα θα λειπω
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Κάποια στιγμή (προ κρίσεως) είχα σκεφθεί να αντικαταστήσω το κακό ηχοσύστημα του αυτοκινήτου μου με άλλο 2 din. Άραγε σε αυτά τα συστήματα υπάρχει κάποιου είδους ουσιαστική αντικλεπτική προστασία? Γιατί αυτή η αναθεματισμένη μεγάλη οθόνη ωραία και βολική αλλά κάνει μπαμ.
Κωσταντίνε μου το βασικό είναι η αποσπώμενη οθόνη. Έτσι έχω εγώ στο JVC 820 Στο φόκους. Βέβαια, το μάνιουαλ αναφέρει ότι η το συχνό βάλε-βγάλε της πρόσοψης ενδεχομένως μετά από καιρό να προκαλέσει πρόβλημα στις επαφές(wear contact), οπότε όταν δεν πέρνω μαζί την πρόσοψη, έχω ένα κάλυμα που το ρίχνω από πάνω, ώστε να μοιάζει σαν ηλιοπροστασία.
Eυχαριστώ φίλε μου
Κινεζιές ο ελτεο ε και hid
-
Κοίτα πιο πάνω ένα λινκ που έβαλα, κινέζικη εταιρεία με καλές τιμές. Η επόμενη μου αγορά μετά το Πάσχα, θα είναι από εκεί. Ένα 2-DIN... Touchscreen, CD/DVDplayer, GPS, κτλ.
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Κοίτα πιο πάνω ένα λινκ που έβαλα, κινέζικη εταιρεία με καλές τιμές. Η επόμενη μου αγορά μετά το Πάσχα, θα είναι από εκεί. Ένα 2-DIN... Touchscreen, CD/DVDplayer, GPS, κτλ.Μόνο ένα πράγμα να πω...Βάλαμε δίπλα δύο ίδια αμάξια(φόκους) με μόνη διαφορά την πηγή. Εγώ είχα το 820 κι ο φίλος την κινέζικη απόμίμηση του εργοστασιακού με τα καλούδια(gps, tv, dvd). Βάλαμε το ίδιο τραγούδι και στο cd και στο usb. Η διαφορά στα χαμηλά ήταν ανεπαίσθητη, ενώ όσο ανέβαινε η ένταση το κινέζικο μπούκωνε, ενω το jvc ήταν καθαρό. Πέρνα τούτου πάντως το κινέζικο τα σπάει, η ομοιομορφία του είνια εξαίρετη.
-
Μα είναι δυνατόν τα επώνυμα (κυρίως τα ALPINE/PIONEER/JVC/KENWOOD) να μην είναι πολύ καλύτερα στα **ποιοτικά **χαρακτηριστικά τους από τα Κινέζικα;
Μπορεί τα **ανώνυμα **Κινέζικα να έχουν πολλές δυνατότητες αλλά χάνουν αλλού ... Και αυτά είναι συνήθως το tuner, ο ενισχυτής, στα μηχανικά μέρη, στους αποκωδικοποιητές, στην ποιότητα των οθονών, στην ποιότητα των πλήκτρων, στις μη-ποιοτικές ηλεκτρονικές πλακέτες και στα 'φτηνά' υλικά τους, κολλήσεις, στα bugs που βγάζουν τα λογισμικά τους καθώς και σε περίεργες συμπεριφορές στις δυνατότητες που προσφέρουν κλπ...
Car audio [#2]