-
Μη παρεις F&U απο praktiker κτλπ.. χαλανε συντομα..
-
Σωστός ο nonos.Κάτι ψευτιές στυλ F&U,Felix κλπ κλπ δεν αντέχουν για πολύ.
Sony,Pioneer,Alpine,Kenwood,JVC μόνο,άντε και κανα Blaupunkt.
Γι'αυτό σου έλεγα παραπάνω,καλύτερα να δώσεις 55-60 ευρώ και να πάρεις κάτι που θα σε βγάλει αρκετά χρόνια,παρά να πάρεις κάτι με 30-35 ευρώ,σε λίγο καιρό να σου αφήσει χρόνους και μετά να ψάχνεσαι πάλι... -
Εχω ενα hyundai accent του 2004, τα ηχεια ειναι μπρος πισω τα 'μαμα'.
Τι μπορω να βαλω για να ακουγεται λιγο καλυτερα ο ηχος?
Μπορει καποιος να προτεινει καποια ηχεια οχι πολυ ακριβα?
Με 50-60€ μπορω να ειμαι καπως καλυτερα πιστευω. -
γεια σας θα ηθελα να με βοηθησετε σχετικα με την συνδεση ραδιοφωνου(επειδη ο ηλεκτρολογος μου ζητησε 30 ευρω για εγκατασταση ) το αυτοκινητο που εχω ειναι ενα ρενο μεγκαν του 97 και εχει πανω το μαμισιο και τα καλωδια που υπαρχουν ειναι αυτα στην φοτο.επειδη δεν εχω ιδεα πως να κολλαω καλωδια κτλ ακουσα οτι υπαρχουν φισες που τις βαζεις και δεν χρειαζετε να κανεις τιποτα απλα ειναι παρα πολλες και δεν ξερω ποια μου χρειαζεται ...οποτε αν μπορειτε να μ στειλετε καποιο λινκ και γενικοτερα να με κατατοπισετε θα το εκτιμουσα ...ευχαριστω
-
Έχεις cd-changer ή χειριστήρια στο τιμόνι? Πρόσοψη προσαρμογής δεν θα χρειαστείς (ταιριάζει το aftermarket ραδιο χωρίς να αφήνει κενά?)?
Για το αμάξι σου εδώ βγάζει αυτό http://www.gelisound.gr/SearchShopLooku ... 53@~692864
Αλλά φαίνεται να περισσεύουν καλώδια οπότε ή κάτι χάνεις (πχ. χειριστήρια) ή δεν είναι η σωστή φύσα...
Γιατί δεν ρωτάς στο κατάστημα απο όπου πήρες το ράδιο για την φύσα που χρειάζεσαι?
-
ναι εχει χειριστηριο στο τιμονι...ποια θα περισσεουν τα 2 μαυρα στις ακρες της εικονας?και επισης το μαγαζι δεν ειναι σχετικο με αυτοκινητα κλτ ειναι ο κωτσοβολος οποτε δεν νομιζω να γνωριζουν να μου πουν για αυτο ρωτησα εδω
-
Εκτός από το χειριστήριο τιμονιού μήπως χειριζόσουν και trip computer από την εργοστασιακή πηγή ή κάποιο ρολόι σε κεντρική οθόνη;
Ρίξε μία ματιά εδώ:
http://www.ebay.com/itm/Renault-Megane- ... 2a3d5a1a87
και εδώ:
http://www.caraudiodirect.co.uk/ctsrn00 ... scenic-lag -
το ρενο σε αλλο πλαισιο εκτος του ραδιοφωνου εχει μια ο8ονη μικρη με την ωρα και διπλα μια αλλη που μ εδειχνε τους σταθμους την ενταση κτλ ισως να ειναι αυτο...αυτα π μ εδειξες ειναι λιγο ακριβα λογικα θα ειναι για να μν χασω καμια λειτουργια αλλα δεν με ενδιαφερει το χειριστιριο τιμονιου αν λειτουργει η οχι μονο το ραδιο θελω ...οποτε να παρω αυτο που μου εδειξε ο πρωτος φιλος και θα ειμαι κομπλε η θα υπαρχει προβλημα λογο των υπολοιπων καλωδιων η καποιο αλλο προβλημα?
-
Λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα. Ωστόσο σημείωσε ότι αυτά που έβλεπες στην οθόνη πιθανά να τα χάσεις, οπότε η οθόνη απλά να είναι 'άδεια'...
Εκτός αν έχει κάποιες άλλες ενδείξεις π.χ. θερμοκρασία, ημερομηνία οπότε αυτά θα τα βλέπεις.Το ρολόι και την ημερομηνία από που τα ρυθμίζεις;
-
εχει κατω απο το ρολοι 3 κουμπακια απ αυτα...ευχαριστω για την βοηθεια
-
Ο χρήστης mynam3 έγραψε:
Με 50-60€ μπορω να ειμαι καπως καλυτερα πιστευω. -
εχω ενα προβλημα αγορασα εναν car stereo το pionner 1700ub και οταν το εβαλα κ πηγα μια βολτα ξαφνικα αρχησε να αναβισβηνη το φως στην οροφη το κληνω και μτ απο 5 λεπτα αρχισε παλι να αναβοσβηνη τη να φταει βοηθει πλζζζζ
-
Αν ήταν βραχυκύκλωμα είτε θα καιγόταν κάποια ασφάλεια, είτε θα μύριζες καπνό.
Οπότε μάλλον πρόβλημα με την γείωση στο ραδιοcd. Μάλλον δεν το έχεις γειώσεις σωστά.
-
Ο χρήστης mynam3 έγραψε:
Με 50-60€ μπορω να ειμαι καπως καλυτερα πιστευω.Pionneer, Kenwood, Sony αν το radiocd είναι εργοστασιακό. Αυτά θα τα βρεις εύκολα παντού.
Blaupunkt αν ψάχνεις ποιο βαθύ μπάσο αλλά δεν τα βρίσκεις εύκολα.
Να προτιμήσεις δύο δρόμων. -
Πήρα αυτό το μαραφετάκι από περιέργεια αλλά και για να υπάρχει για μελλοντικό αυτοκίνητο που δεν θα έχει usb...
http://www.aiv.de/de/mobile/items/19028 ... fmt893_rds
Περίμενα να είναι φόλα και για πέταμα. Αξία αγοράς 34euro από ελληνικό eshop.
Το δοκίμασα στο 207 για να δω αν παίζει... και διαπιστώνω ότι είναι στα ελληνικά και παίζει απίστευτα καλά...
Δίνει γεμάτο στερεοφωνικό ήχο και με RDS βγάζει τα ονόματα των filenames στην οθόνη του radiocd.
Επιπλέον έχει ρυθμίσεις EQ, VOLUME και πολλές δυνατότητες για το τρόπο αναπαραγωγής π.χ. μόνο ένα folder ή όλα τα folders, με την σειρά ή τυχαία κλπ...
Επιπλέον όταν σβήνει το αυτοκίνητο σβήνει και αυτό και όταν ξεκινά θυμάται την συχνότητα που είχε κλειδώσει καθώς και το τραγούδι. Οπότε ξεκινά από εκεί που σταμάτησε. Την συχνότητα την θυμάται και αν βγει εντελώς από την πρίζα 12v.Η οθονίτσα του είναι τίγκα στην πληροφορία, είναι ιδιαίτερα φωτεινή, ευανάγνωστη και επειδή είναι και στα ελληνικά όλες οι ρυθμίσεις είναι εύκολες από το χειριστήριο. Οι ρυθμίσεις βασικά γίνονται μία φορά. Μετά απλά παίζει.
Και τέλος το κυριότερο. Φαίνεται ότι έχει πολύ καλή έξοδο ισχύος οπότε σε μία συχνότητα που βρήκα με κάποιες λίγες παρεμβολές από σταθμούς, τους επικάλυψε εντελώς. Δυνατό σήμα το μαραφετάκι.
Προτείνεται για όποιον θέλει USB/SD/LineIn και δεν θέλει να 'διαλύσει' το αυτοκίνητό του ή να αγοράζει εξτρά γκατζετάκια...
-
Αξίζει η τοποθέτηση ηχείων στην εταζέρα ή όχι?Θέλουμε να βάλουμε σε ένα Toyota Starlet ενός φίλου που δεν έχει πίσω ηχεία(μόνο μπροστά τα μαμίσια και ένα Radio-USB Pioneer).Αν μπουν και πίσω θα βελτιωθεί ο ήχος?Ακούω γνώμες!
-
Για παλιό αυτοκίνητο αξίζει. Θα γεμίσει μπάσο το αυτοκίνητο. Να βάλετε οβάλ ηχεία, δύο δρόμων, όχι τριών. Να έχουν και μεγάλους μαγνήτες τα ηχεία.
Το μόνο αρνητικό είναι ότι πιθανά η εταζέρα να αρχίσει να 'τρίζει' ή και να 'χοροπηδάει' μετά από κάποιο διάστημα. Εξαρτάται από το υλικό της και αν η πίσω πόρτα την στερεώνει καλά κατά το κλείσιμο.
-
Επειδή τυχαίνει να την ξέρω την εταζερα του Starlet, θα κάνει αυτό που λες @Storm.
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
-
Αυτό που λένε μερικοί ότι σε μια ενδεχόμενη σύγκρουση υπάρχει κίνδυνος να ξεβιδωθούν τα ηχεία και να...αποκεφαλίσουν τους επιβάτες επειδή ουσιαστικά στηρίζονται πάνω σε χαρτόνι ισχύει?
Και με τις καλωδιώσεις τι γίνεται?Πρέπει οπωσδήποτε να τραβηχτεί καινούρια καλωδίωση και να περάσει κάτω από την μοκέτα και τα μαρσπιέ ή κάνει κάποια υπάρχουσα?Δεν ξέρω πως είναι η καλωδίωση του ραδιοφώνου στο starlet αλλά στο Clio μου για παράδειγμα δεν υπάρχουν πίσω ηχεία(μόνο 2 διαιρούμενα μπροστά)αλλά η φίσα του ραδιοφώνου έχει 8 καλώδια για τα ηχεία(λογικά τα 4 καλώδια είναι για μπροστά και τα άλλα 4 για ενδεχόμενη τοποθέτηση πίσω).Για να γίνω κατανοητός,αν στο starlet πχ είναι όπως στο Clio κάνουν τα έτοιμα καλώδια ή πρέπει να τραβηχτούν καινούρια?
Βλέπω ότι μαγαζιά με ηχοσυστήματα αυτοκινήτων ζητάνε γύρω στα 25-30 άντε 35 ευρώ για τοποθέτηση ηχείων σε εργοστασιακές θέσεις αλλά για την εταζέρα ζητάνε γύρω στα 45-50,οπότε λογικά θα είναι και πιο δύσκολη η δουλειά...
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Επειδή τυχαίνει να την ξέρω την εταζερα του Starlet, θα κάνει αυτό που λες @Storm.Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
Το φαντάστηκα, γιατί το ίδιο πρόβλημα είχε και το Swift της τότε εποχής.
Car audio [#2]