-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μόλις ήρθε το πολυαναμενόμενο mail από blackstone...
Επειδή έχω να παώ σε έναν γιατρό, θα ανεβάσω το pdf μόλις γυρίσω.απόδειξη πήρες ????
-
-
αρα καλα λεω εγω αλλαγη λαδιων καθε χρονο.
-
Κων/νε σαν να βλέπω τις σημειώσεις του Μάρκου για το jumbo είναι
Δεν καταλαβαίνω και πολλά Τα δικά σου αποτελέσματα σε ποια στήλη είναι?
Εν ολίγοις συμπέρασμα? -
δεν διαβασες τα σχολια;
-
Σχωράτε με αδέλφια είμαι με μία ώρα ύπνο έγραφα όλ νύχτα χθες.
Τώρα τα πήρα γραμμή
-
τι εγραφες ,ερωτικες επιστολες;
-
Όχι μια αγωγή που μου έφεραν τελευταία στιγμή (τρακάρισμα με σοβαρούς τραυματισμούς). Δευτέρα παραγραφόταν
Χαίρομαι για τα αποτελέσματα μιας και γω τα ίδια λάδια έχω. Άρα προχωράμε άφοβα με τα ίδια στη επόμενη αλλαγή
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Εν ολίγοις συμπέρασμα?Η πρώτη στήλη αφορά τα amsoil (έχουν ξεχάσει να σημειώσουν πως στο διάστημα αυτό συμπλήρωσα περίπου 500ml λαδιού) και οι άλλες δύο είναι προηγούμενες αναλύσεις των total 5-30.
Χρονικά, τα amsoil ήταν μέσα από τον Ιούλιο περίπου, άρα σε 5-6 μήνες το TBΝ είχε πέσει αρκετά, χωρίς όμως να ξέρω πόσο έχει καινούριο. Από την άλλη, τα χιλιόμετρα ήταν πάρα πολλά, οπότε μάλλον είναι λογικό να έχουν καταναλωθεί τα αντιοξειδωτικά.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εν ολίγοις συμπέρασμα?Η πρώτη στήλη αφορά τα amsoil (έχουν ξεχάσει να σημειώσουν πως στο διάστημα αυτό συμπλήρωσα περίπου 500ml λαδιού) και οι άλλες δύο είναι προηγούμενες αναλύσεις των total 5-30.
Χρονικά, τα amsoil ήταν μέσα από τον Ιούλιο περίπου, άρα σε 5-6 μήνες το TBΝ είχε πέσει αρκετά, χωρίς όμως να ξέρω πόσο έχει καινούριο. Από την άλλη, τα χιλιόμετρα ήταν πάρα πολλά, οπότε μάλλον είναι λογικό να έχουν καταναλωθεί τα αντιοξειδωτικά.
μαλλον καπνιζει το αμαξι σου και χρειαζεται συμπληρωμα βιταμινης c.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Total Base Number 12.2
-
Βασικά πόρτα συνοδηγού χρειάζεται, αλλά τέλος πάντων...
-
τί έγινε ρε συ? Έφαγε τακουνιά?
-
Πολύ καλά λάδια,
Από τεμπελιά δεν αλλάζω τα λάδια στην εξωλέμβια εδώ και 2 χρόνια και ελπίζω τα δικά μου αμσοιλ να αντέχουν παρόμοια.
Νομίζω με όλες τις καλές μάρκες θα έχεις παρόμοια αποτελέσματα, πρέπει να είναι ο τρόπος που οδηγάς.Ο χρήστης vasvo έγραψε:
Total Base Number 12.2Τόσο έχουν τα marine & diesel...
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
τί έγινε ρε συ? Έφαγε τακουνιά?Μηχανή μάλλον, το βράδυ που το είχα παρκαρισμένο. Και φυσικά ο θύτης έγινε Λούης...
Λεωνίδα, δεν ξέρω, αν δεις τις προηγούμενες αναλύσεις με τα total, δεν ήταν τόσο ενθαρρυντικές.
Και εδώ που τα λέμε, μπορεί να έγιναν όλα αυτά τα χιλιόμετρα σε εθνική ως επί το πλείστον, όμως το 307 μου έχει πολύ κοντό κιβώτιο. Πρακτικά, στην εθνική ήμουν κατά μέσο όρο με 4,5k στροφές.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
τί έγινε ρε συ? Έφαγε τακουνιά?
Μηχανή μάλλον, το βράδυ που το είχα παρκαρισμένο. Και φυσικά ο θύτης έγινε Λούης...
όχι πάλι ρε συ
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Χαίρομαι για τα αποτελέσματα μιας και γω τα ίδια λάδια έχω. Άρα προχωράμε άφοβα με τα ίδια στη επόμενη αλλαγήMe three...
Παρεμπιπτόντως, ο Λαμπ. έχει φέρει (επιτέλους!) καινούριο στοκ. Είδα ότι έχει πλέον και τα HDD και μου έχει μπει η ιδέα να τα δοκιμάσω στη μηχανή, ίσως και στα αυτοκίνητα.
-
τα hdd τα είχαν δοκιμάσει πολλοί στο psclub... ο miltellas είχε να λέει πολύ καλά λόγια για αυτά, άλλοι όμως όχι. Νομίζω ό pskarm από δω (volvos εκεί) τα έβαζε και όταν άνοιξε μοτέρ ήταν σε ψιλοαισχρή κατάσταση, αλλά δεν είμαι σίγουρος.
-
http://www.eurodriver.ro/products/GM-10w40-5L.html
Όλως τυχαίως βρήκα προδιαγραφές για τα λάδια της GM, στο τέλος της σελίδας για τα 10W40 και πάνω αριστερα για τα 5W30 και 15W40.
Not bad, not bad at all , ειδικά στην τιμή που πωλούνται. -
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
http://www.eurodriver.ro/products/GM-10w40-5L.htmlΌλως τυχαίως βρήκα προδιαγραφές για τα λάδια της GM, στο τέλος της σελίδας για τα 10W40 και πάνω αριστερα για τα 5W30 και 15W40.
Not bad, not bad at all , ειδικά στην τιμή που πωλούνται.Για πες για το 10-40 αν μπορεις,πως βλεπεις αν ειναι καλα? τα βαζω στο παλιο μου αυτοκινητο...και τα αγοραζω σε απιστευτα φθηνη τιμη τα 5L(λογω γνωριμιων), για αυτο εχω και τις αμφιβολιες μου....
Περι λιπαντικών γενικώς [#2]