-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Έβαλα και εγώ λάδια από eshop ελληνικό και τώρα διαβάζω στο psclub ότι μάλλον είναι 'μαϊμού'.
Άντε να βγάλεις άκρη. Μπέρδεμα.Τα ίδια λέγανε για τα motul του tradew... και έστειλα δείγμα για ανάλυση στην Αμερική. Ήταν άψογα τελικά.
-
Περισσότερες πληροφορίες γιαυτό;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Περισσότερες πληροφορίες γιαυτό;viewtopic.php?f=6&t=35916&p=1988509&hilit=motul+%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BB%CF%85%CF%83%CE%B7#p1988509
Και η συνταγή με τα πρόσθετα ήταν ίδια με άλλες αναλύσεις στο BITOG , τα ίδια πρόσθετα στις ίδιες ποσότητες.
Μιλάμε πάντα για αδούλευτα λιπαντικά , δείγμα από το κουτί . -
Καλά θυμόμουν πως εσύ τα είχες στείλει. Σε κανα 2 χρόνια θα ξανα κάνει τον γύρο των φόρουμς η εν λόγω ιστορία. Σαφέστατα κάποιοι χάνουν και δεν τους αρέσει... EEΠ το δείγμα απο τα x-max ακόμα δεν το έστειλα
-
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.ph ... al&start=0
Τώρα το είδα , υπερβολές . κατηγορίες χωρίς αποδείξεις .
Προσοχή στον Γκαγκαμπλούμ , στα λιπαντικά έχει επίτηδες και φτηνές τιμές και τιμές ..πιασω-κωλέ, ένας άσχετος μπορεί να την πατήσει . Σου λeέι , έχει το 10W40 στα 6ε σωστός. άρα και τα 19 ( νομίζω τα είχε 25..) που ζητάει και το total 0W30 είναι η σωστή τιμή , αμ δε ...
http://www.ebay.co.uk/itm/5-Litre-Lubri ... 0292448778
http://www.amazon.co.uk/Total-Quartz-En ... B004A0YBDS -
Ειδικά η σιγουριά του κυρίου πως δεν υπάρχουν πλέον Elf
Πάντως τα x-lite με 8 ευρώ είναι τιμή χώμα. -
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Έβαλα και εγώ λάδια από eshop ελληνικό και τώρα διαβάζω στο psclub ότι μάλλον είναι 'μαϊμού'.
Άντε να βγάλεις άκρη. Μπέρδεμα.Τα ίδια λέγανε για τα motul του tradew... και έστειλα δείγμα για ανάλυση στην Αμερική. Ήταν άψογα τελικά.
Αυτή πράγματι είναι μία απάντηση με στοιχεία. Ευχαριστώ.
Από το ίδιο eshop αγόρασα τα Τotal και όσο να΄ναι με αυτά που διαβάζω είχα τρομοκρατηθεί.
-
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=24587&postdays=0&postorder=asc&highlight=total&start=0Τώρα το είδα , υπερβολές . κατηγορίες χωρίς αποδείξεις .
Πάντως όπως διαβάζεις, θεωρούν δεδομένα κάποια πράγματα.
Και μου κάνει εντύπωση που επιμένουν. -
Tα οποία πωλούνται σε νορμάλ τιμή.
Η ιστορία αυτή πάντως εμφανίζεται και ξαναεμφανίζεται ανα τακτά χρονικά διαστήματα. Μέχρι στιγμής δεν έχει αποδειχτεί τπτ. Τα Ineos πόσο τα πουλάει η Peugeot? -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Tα οποία πωλούνται σε νορμάλ τιμή.
Η ιστορία αυτή πάντως εμφανίζεται και ξαναεμφανίζεται ανα τακτά χρονικά διαστήματα. Μέχρι στιγμής δεν έχει αποδειχτεί τπτ. Τα Ineos πόσο τα πουλάει η Peugeot?Δεν τα πουλάει. (εκτός αν τα βάζουν στα κεντρικά στην Lion.)
Το συνεργείο που πάω βάζει μόνο FUCHS GT TITAN με κόστος 100euro τα 4,2λίτρα.
Τα Ineo τα βρίσκω κάπου στα 8euro το λίτρο στο ίντερνετ.
Με 45euro αγόρασα 5 λίτρα και μου έμειναν και 800ml...υ.γ. το άλλο συνεργείο που είναι κοντά στο σπίτι μου βάζει ΜΟΝΟ BP... αλλά με αυτό το συνεργείο δεν έχω ασχοληθεί.Από εκεί αγόρασα το αυτοκίνητο...
-
Φίλος με C4 έκανε αλλαγή με 5W30 Ineo σε αντιπροσωπεία στα 80 ευρώ .
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Φίλος με C4 έκανε αλλαγή με 5W30 Ineo σε αντιπροσωπεία στα 80 ευρώ .Εγώ έκανα αλλαγή με 45euro...
επειδή πήγα με τα λάδια. Δεν μου χρέωσαν εργασία, παρά μόνο το φίλτρο λαδιού και το νερό στο πιτσιλιστίρι.
Αυτό ήταν το ετήσιο σέρβις... 15λεπτά υπόθεση...Οπότε μετά από αυτό το σκηνικό λέω να πηγαίνω πάντα με τα δικά μου λάδια...
-
Ετήσιο σέρβις δεν σημαίνει μόνο αλλαγή λαδιών σε 15 λεπτά. Δεν κοίταξαν τίποτε άλλο;
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Το συνεργείο που πάω βάζει μόνο FUCHS GT TITAN με κόστος 100euro τα 4,2λίτρα.Υπερβολικό δεν είναιτο κόστος ;;;
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Ετήσιο σέρβις δεν σημαίνει μόνο αλλαγή λαδιών σε 15 λεπτά. Δεν κοίταξαν τίποτε άλλο;Δεν ήταν μόνο ετήσιο αλλά και το πρώτο μεγάλο σέρβις.
Όχι δεν κοίταξαν τίποτα απολύτως. Μόνο λάδια, φίλτρο λαδιού και μία βόλτα κάτω από το αυτοκίνητο με μία λάμπα.
α!Την ώρα που έβαζε λάδι, έβγαλε και το φίλτρο αέρα και το φύσηξε καλά.Σφράγισαν και το βιβλιαράκι και έφυγα. Ακριβώς 15 λεπτά.
Πήγα στις 8 το πρωί, το έπιασαν 8.10 και έφυγα 8.25 για να πάω στο γραφείο μου.
Θεωρώ ότι δεν έκαναν απολύτως τίποτα άλλο γιατί είχα ελάχιστα χιλιόμετρα. -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Το συνεργείο που πάω βάζει μόνο FUCHS GT TITAN με κόστος 100euro τα 4,2λίτρα.
Υπερβολικό δεν είναιτο κόστος ;;;
Μόνο ακριβοί;
Για να μη νομίζετε ότι λέω αρλούμπες, έχω μπροστά μου τις αποδείξεις:
- 4/1/2010 ... Λάδι (92,5euro) + Υγρό Τζαμιών (2,21euro) + Φίλτρο λαδιού (9,67euro) = 104,38euro
(124,21euro με ΦΠΑ)
2.12/7/2010 ... Λάδι (92,5euro) + Φίλτρο AC (21,11euro) + Φίλτρο λαδιού (9,80euro) = 123,41euro
(151,79euro με ΦΠΑ)- 10/6/2010 ... Ετήσιος Έλεγχος (25euro) + Φίλτρο Λαδιού, Ροδέλα Τάπας (12,09euro) = 37,09euro
(45,62euro με ΦΠΑ)
Στο τελευταίο αν έβαζα FUCHS θα με χρέωναν άλλα 114euro...
- 4/1/2010 ... Λάδι (92,5euro) + Υγρό Τζαμιών (2,21euro) + Φίλτρο λαδιού (9,67euro) = 104,38euro
-
viewtopic.php?f=6&t=35916&p=1988509&hilit=motul+%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BB%CF%85%CF%83%CE%B7#p1988509
Και η συνταγή με τα πρόσθετα ήταν ίδια με άλλες αναλύσεις στο BITOG , τα ίδια πρόσθετα στις ίδιες ποσότητες.
Μιλάμε πάντα για αδούλευτα λιπαντικά , δείγμα από το κουτί .Κι εγώ αγοράζω από Λαμπ. για τις τελευταίες αλλαγές, και έχω ανάλυση για τις δύο τελευταίες που φαίνεται ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα! Μάλιστα η χρονική απόσταση αλλαγών και το πλήθος χιλιομέτρων έτυχε να είναι και στις δύο περιπτώσεις μεγαλύτερα από αυτά που προτείνονται (και που θα ήθελα να τηρώ) στις συζητήσεις εδώ:
10.900 χλμ - 14 μήνες
11.400 χλμ - 14 μήνες -
Ωραίος!...
-
Ο χρήστης Di0 έγραψε:
viewtopic.php?f=6&t=35916&p=1988509&hilit=motul+%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BB%CF%85%CF%83%CE%B7#p1988509
Μιλάμε πάντα για αδούλευτα λιπαντικά , δείγμα από το κουτί .Κι εγώ αγοράζω από Λαμπ. για τις τελευταίες αλλαγές, και έχω ανάλυση για τις δύο τελευταίες που φαίνεται ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα! Μάλιστα η χρονική απόσταση αλλαγών και το πλήθος χιλιομέτρων έτυχε να είναι και στις δύο περιπτώσεις μεγαλύτερα από αυτά που προτείνονται (και που θα ήθελα να τηρώ) στις συζητήσεις εδώ:
10.900 χλμ - 14 μήνες
11.400 χλμ - 14 μήνεςΚαλά επειδή 'κάποιοι' (ποιοι είναι αλήθεια?) προτείνουν αλλαγές ανά 6μηνο/7.500χλμ, προτιμάς να τους ακούς αντί να ακολουθήσεις τις οδηγίες του κατασκευαστή σου αλλά και του εργαστηρίου που σου έκανε την ανάλυση των λαδιών?
Το TBN που είναι ο βασικός δείκτης για το κατά πόσο έχει 'τελειώσει' το λάδι και αντιστοιχεί στα καθαριστικά πρόσθετα δεν πέφτει γραμμικά. Πιθανότατα θα μπορούσες να κάνεις όχι 14.000χλμ που σου λέει η (υπερσυντηρητική σε τέτοιες παραινέσεις) Blackstone αλλά 20.000χλμ με τα λάδια σου χωρίς καμία επιβάρυνση του κινητήρα σου! -
Περι λιπαντικών γενικώς [#2]