-
Ο χρήστης veider έγραψε:
το είδα το προηγουμενο ποστ και ευχαριστώ για την απαντηση bathan.
Kai να σκεφτεις πως τα Dunlop γενικα δεν τα ειχα σε υποληψη (γενικα εβαζα michelin kai continental), αλλα διαβαζω πολυ καλα λογια για τα συγκεκριμενα και μαλλον θα τα προτιμισω.
Απλα ελεγα αν και καποιος αλλος εχει δοκιμασει τα Dunlop Sport Maxx RT.viewtopic.php?p=2831850#p2831850
Τα έχω κι εγώ σε 225/40/18. Απόλυτα ευχαριστημένος. -
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?p=2831850#p2831850
Τα έχω κι εγώ σε 225/40/18. Απόλυτα ευχαριστημένος. [/quote]Ευχαριστώ
Τελικα το αποφασισα και θα δοκιμασω τα Dunlop
Αλλά ρε HighFidelity ειναι αμαξι αυτό που έχεις? Να το αλλαξεις αμέσως ( αν θες στο ανταλλασω με το δικο μου που θα εχει και ολοφρεσκα λαστιχα!! ειναι και ασπρο και δεν λερωνει ευκολα!!!)
-
Ο χρήστης Orestis.D έγραψε:
Ρωτάω,πιο μοντέλο έχει φορέσει.....Όσο για το 002,ίσως να το δοκιμάσω στην επόμενη...ο μόνος ενδοιασμός φυσικά,είναι με το βρεγμένο τί γίνεται.. .. είδωμεν...πιστεύω πως αξίζει η δοκιμή.
Mια χαρα λαστιχο ειναι, απλα ισως το παρουσιαζαν πιο σπορ απο το 050Α αλλα τελικα δεν ειναι... Ειναι πιο touring με λιγοτερα περιθωρια...
Απο το 050 δεν θα μπορουσε να ειναι πιο σπορ το 002. Αλλωστε ο αντικαταστατης του 050 ειναι το σουπερσπορ 001.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Φίλε veider,να παίρνεις πληροφορίες από άτομα που φοράτε την ίδια διάσταση...... για ευνόητους λόγους!!!!
Ο χρήστης Orestis.D έγραψε:
Ρωτάω,πιο μοντέλο έχει φορέσει.....Όσο για το 002,ίσως να το δοκιμάσω στην επόμενη...ο μόνος ενδοιασμός φυσικά,είναι με το βρεγμένο τί γίνεται.. .. είδωμεν...πιστεύω πως αξίζει η δοκιμή.
Mια χαρα λαστιχο ειναι, απλα ισως το παρουσιαζαν πιο σπορ απο το 050Α αλλα τελικα δεν ειναι... Ειναι πιο touring με λιγοτερα περιθωρια...
Το έχεις φορέσει;....και σε τί διάσταση;
-
Ο χρήστης ClioDriver έγραψε:
Για 205/50-17 σε Citroen C4 Coupe με 110 άλογα τι λάστιχο προτείνετε και πόσο περίπου κοστίζουν;
Το αυτοκίνητο δεν οδηγείται από πεζοδρομιοφάγο αλλά τα Continental που φοράει τώρα μάλλον παραήταν μαλακά (το ένα πέταξε βυζί) για την οδηγό.Λογικά, αυτό θα φόραγε Μισελέν Εξάλτο 2 από τη μάνα του - by the way και λόγω της συζήτησης που γίνεται, εξαιρετικό λάστιχο, τουλάχιστον στο Σιτροέν C4 1600 που είχα και εγώ.
Δυστυχώς φίλε μου, η διάσταση αυτή είναι ακριβή, ό,τι και να διαλέξεις. Αν σε ενδιαφέρει να βγουν χιλιόμετρα, νομίζω κάτι σε Bridgestone θα ικανοποιήσει.Ναι, είναι ακριβή διάσταση. Το αυτοκίνητο δεν ξέρω αν φορούσε τα Exalto αρχικά αλλά τώρα έχει τα SportContact 3.
Βρίσκω τα εξής:- SportContact 5 στα 670
- P7 Cinturato στα 630
- Dunlop Sport Response sta 520 (αλλά με παραγγελία σε 6-7 μέρες)
Επίσης βρήκα τα SportContact 5 με 620 αλλού (αλλά με 3 άτοκες στην κάρτα, ενώ ο δικός μου μου κάνει 6) και προσφορά κάποια Michelin Primacy (προφανώς για να του φύγουν) με μόλις 450.
Η επιλογή μου από όλα αυτά βασικά είναι το Cinturato, το οποίο το φοράω σε P6 (και θα το ξαναβάλω στο δικό μου), το φορούσα σε P4 (σε παλιότερο αυτοκίνητο) και δε βλέπω το λόγο γιατί να μην πάμε στο P7 για το Citroen αφού προσωπικά έχω μείνει ευχαριστημένος.
Καμιά άλλη γνώμη;
-
Ο χρήστης touring the m3 1.6 έγραψε:
Το έχεις φορέσει;....και σε τί διάσταση;
Μας εχει κανει αναλυτικο review απο κοντα ο VolvoZeus.
-
Πόσο κοντά;........ ....
Φίλε kotetsi,άν έμεινες μιά φορά ευχαριστημένος όπως λές από τα P4 και τα P6, το Cinturato P7 θα το ερωτευτείς!!Το φοράω 18Κ σε 205/55/16.....
-
Ο χρήστης touring the m3 1.6 έγραψε:
Πόσο κοντά;........ ....Φίλε kotetsi,άν έμεινες μιά φορά ευχαριστημένος όπως λές από τα P4 και τα P6, το Cinturato P7 θα το ερωτευτείς!!Το φοράω 18Κ σε 205/55/16.....
Σε αποσταση μιας καρεκλας...
-
Ο χρήστης swift b.p.m έγραψε:
Χαίρομαι που αποδεχτήκαμε όλοι κάποια facts, άλλα αρνητικά άλλα θετικά, ώστε να γίνει κατανοητό ότι η αλήθεια τις περισσότερες φορές βρίσκεται στη μέση.Θα το τρενάρω λίγο ακόμα, μάλλον να φύγει το καλοκαίρι. Ευθύμη, αυτά που γράφεις, έχω κι εγώ στο μυαλό μου. Όμως είναι και η υπόνοια του πισωγυρίσματος το οποίο -εγωΐστικά - αν μπορώ να αποφύγω θα το κάνω (από PE2 --> σε PS3 ).
Από την άλλη, τα διάφορα πάνσκληρα σε γόμα (που αποκουτσουρεύουν καθώς γερνάν) ελαστικά της Bridge, επίσης με κωλώνουν, ψιλοθαύοντας και τα Adrenalin στο σκεπτικό μου.
Τογιο, Γιοκο έχουν απορριφθεί, ενώ και οι Πιρελογκουντγίαρ δε φαίνονται να έχουν κάτι αξιόλογα σπορτίφ (οκ, ομοιογενές ήθελα να πω) και **κυρίως **μη οικολογικό στις γκάμες των, σε 195/50/R15.
To τιμόνι που είχες με τα Michelin θα το ξαναβρεις στα Hankook S1.
Για όλα τα υπόλοιπα είναι υποκειμενικά και επιδέχονται πολλών ερμηνειών.
Π.Χ φίλος έβγαζε θεικό και ήσυχο λάστιχο το Pirelli Nero GT.
Πολύ καλό είναι αλλά σίγουρα όχι ήσυχο. -
@κοτετσι, ψαξτε λιγο ακομα, θα βρειτε SC5 με 600-
-
+++ μολις τσεκαρισα με 600 το σετ Sc5
-
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
Χαίρομαι που αποδεχτήκαμε όλοι κάποια facts, άλλα αρνητικά άλλα θετικά, ώστε να γίνει κατανοητό ότι η αλήθεια τις περισσότερες φορές βρίσκεται στη μέση.
Θα το τρενάρω λίγο ακόμα, μάλλον να φύγει το καλοκαίρι. Ευθύμη, αυτά που γράφεις, έχω κι εγώ στο μυαλό μου. Όμως είναι και η υπόνοια του πισωγυρίσματος το οποίο -εγωΐστικά - αν μπορώ να αποφύγω θα το κάνω (από PE2 --> σε PS3 ).
Από την άλλη, τα διάφορα πάνσκληρα σε γόμα (που αποκουτσουρεύουν καθώς γερνάν) ελαστικά της Bridge, επίσης με κωλώνουν, ψιλοθαύοντας και τα Adrenalin στο σκεπτικό μου.
Τογιο, Γιοκο έχουν απορριφθεί, ενώ και οι Πιρελογκουντγίαρ δε φαίνονται να έχουν κάτι αξιόλογα σπορτίφ (οκ, ομοιογενές ήθελα να πω) και **κυρίως **μη οικολογικό στις γκάμες των, σε 195/50/R15.
To τιμόνι που είχες με τα Michelin θα το ξαναβρεις στα Hankook S1.
Για όλα τα υπόλοιπα είναι υποκειμενικά και επιδέχονται πολλών ερμηνειών.
Π.Χ φίλος έβγαζε θεικό και ήσυχο λάστιχο το Pirelli Nero GT.
Πολύ καλό είναι αλλά σίγουρα όχι ήσυχο.Εγώ πάντως θα ήμουν μεταξύ των 002 και τον S Drive σε αυτή την διάσταση για ζμπορ οδήγηση.
-
S Drive ε...? Xm...
-
Αααχχ, που είσαι βρε Potenza 720;;
Το απόλυτο σπορ* λάστιχο! Έρωτας!
- σπορ καθημερινό, όχι ημισλικ / αγωνιστικό.
-
Ο χρήστης swift b.p.m έγραψε:
S Drive ε...? Xm...Δεν σου άρεσαν;
-
Ο χρήστης ClioDriver έγραψε:
Αααχχ, που είσαι βρε Potenza 720;;Το απόλυτο σπορ* λάστιχο! Έρωτας!
- σπορ καθημερινό, όχι ημισλικ / αγωνιστικό.
Τα είχα. Πολύ καλά αλλά ήθελαν ζέσταμα! Αντικαταστάτης τους θεωρώ πως είναι το 002.
-
Ίσα-ίσα! Διαβάζω ενδιαφέροντα ρηβιουζ που κάνουν λόγο για σπορτιφ προσανατολισμο γόμας συνδιασμενη με προφίλ ελαστικού σαν από μπετόν!
Προφανώς και έχεις οδηγήσει και τα δύο, που μου πρότεινες. Ποιο από τα 2 λες να κάνει τη διαφορά; S ή Re002 λοιπόν; -
Τα S τα ξερω καλυτερα και μου αρεσουν. Δεν ειναι τοσο μπετον το πλαινο οπως στα σπορ Bridge αλλα παραμενει σκληρο με καλο τιμονι. Πολυ καλη προσφυση και πληροφορηση, προοδευτικοτατα και αφθαρτα. Λιγη προσοχη σε λιμναζοντα απλα οπως ολα τα σπορ λαστιχα. Τα 002 μου αρεσαν κι αυτα και πανω κατω ιδιες εντυπωσεις. Θα εβαζα οποιο απο τα δυο εβρισκα σε καλυτερη τιμη.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?p=2831850#p2831850
Τα έχω κι εγώ σε 225/40/18. Απόλυτα ευχαριστημένος.Ευχαριστώ
Τελικα το αποφασισα και θα δοκιμασω τα Dunlop
Αλλά ρε HighFidelity ειναι αμαξι αυτό που έχεις? Να το αλλαξεις αμέσως ( αν θες στο ανταλλασω με το δικο μου που θα εχει και ολοφρεσκα λαστιχα!! ειναι και ασπρο και δεν λερωνει ευκολα!!!)
Η αλήθεια είναι πως θέλει λίγο πλύσιμο!
Νομίζω θα μείνεις πολύ ευχαριστημένος από τα Sport MAXX, εγώ είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, τα βρίσκω σαφώς καλύτερα και από τα Pzero Rosso που είχα πριν. Να δούμε μόνον αν αποδειχτούν το ίδιο καλά σε διάρκεια. -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Τα S τα ξερω καλυτερα και μου αρεσουν. Δεν ειναι τοσο μπετον το πλαινο οπως στα σπορ Bridge αλλα παραμενει σκληρο με καλο τιμονι. Πολυ καλη προσφυση και πληροφορηση, προοδευτικοτατα και αφθαρτα. Λιγη προσοχη σε λιμναζοντα απλα οπως ολα τα σπορ λαστιχα. Τα 002 μου αρεσαν κι αυτα και πανω κατω ιδιες εντυπωσεις. Θα εβαζα οποιο απο τα δυο εβρισκα σε καλυτερη τιμη.Sent from my Neo V using Tapatalk.
Όντως έχουν ένα θεματάκι με το βρεγμένο.....και θά'λεγα μάλιστα,κάτω του μέσου όρου!!!Αλλά,σαν σπόρ ελαστικό,είναι πολύ καλό...(στεγνοπρόσφυση-κατευθυντικότητα-τιμόνι) και γενικότερα feedback ελληνιστή!!
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]