-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
απο ποτε η πιεση στα λαστιχα παει με την μαρκα τους;;;;Αυτο καταλαβες?
-
Αυτό με την πίεση στα λάστιχα μεγάλο μπέρδεμα τελικά!! Αν έχεις την πίεση που προτείνει ο κατασκευαστής το εμπρός λάστιχα μαγουλιάζουν κ φαίνονται σαν ξεφούσκοτα κ το τιμόνι είναι βαρύ κ χάλια από αίσθηση στις στροφές.
Στο δικό μου 306 όσο πιο πολύ τα φουσκώνω τόσο καλύτερο τιμόνι έχω! Μια φορά από τα νεύρα μου έβαλα 40 psi κάπου στα 3 bar δηλαδή στα εμπρός λάστιχα μόνο κ ξετρελάθικα καλύτερο τιμόνι παντού, καλύτερα κρατήματα αίσθηση κ γενικά λες κ οδηγούσα άλλο αμάξι, μόνο στις λακούβες είχα πρόβλημα. -
Εγώ προτείνω 10% λιγότερο πίεση από την ανώτατη αναγραφόμενη.... Ναι χτυπάει στις λακκούβες αλλά σωνεις τις ζάντες σε ενδεχόμενη ζημιά και έχεις και απίστευτη αίσθηση και λιγουλάκι οικονομία.
-
Ίσως δεν είναι το κατάλληλο θέμα αλλά θα ρωτήσω εδώ γιατί σχετίζεται με ελαστικά. Η μια ζάντα έχει ραγίσει (μήκος περίπου 3cm) και αν και έγινε ένα ψιλό φτιάξιμο το λάστιχο χάνει αέρα. Μπορώ να αγοράσω μόνο μια ζάντα? Γνωρίζει κανείς?
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Ίσως δεν είναι το κατάλληλο θέμα αλλά θα ρωτήσω εδώ γιατί σχετίζεται με ελαστικά. Η μια ζάντα έχει ραγίσει (μήκος περίπου 3cm) και αν και έγινε ένα ψιλό φτιάξιμο το λάστιχο χάνει αέρα. Μπορώ να αγοράσω μόνο μια ζάντα? Γνωρίζει κανείς?Φυσικά κ γίνεται εγώ πχ το έχω κάνει. Τώρα αν πας σε κανέναν σπαστικό ζαντά κ σου λέει δε ότι γίνεται κ τέτοια πες του πολύ απλά άντε γειά.
-
Φοβόμουν μήπως τις πουλάνε κι αυτές δυάδες όπως τα ελαστικά..! Ευχαριστώ!
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Φοβόμουν μήπως τις πουλάνε κι αυτές δυάδες όπως τα ελαστικά..! Ευχαριστώ!Μα κ τα ελαστικά τα πουλάνε ανά μονάδα όπως κ τις ζάντες
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Ίσως δεν είναι το κατάλληλο θέμα αλλά θα ρωτήσω εδώ γιατί σχετίζεται με ελαστικά. Η μια ζάντα έχει ραγίσει (μήκος περίπου 3cm) και αν και έγινε ένα ψιλό φτιάξιμο το λάστιχο χάνει αέρα. Μπορώ να αγοράσω μόνο μια ζάντα? Γνωρίζει κανείς?Τι ζαντα ειναι;Γνησια;
Εαν ειναι αγορασμενες απο καταστημα τοτε απευθυνσου εκει.
Να ξερεις οτι εαν ειναι παλιας χρονολογιας ζαντα,δυσκολα θα βρεις ακριβως ιδια. -
Ναι, γνήσια. Αυτή για την ακρίβεια.
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Ναι, γνήσια. Αυτή για την ακρίβεια.Πήγαινε στην bmw σίγουρα θα σου βρουν.
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Ναι, γνήσια. Αυτή για την ακρίβεια.Γιατί δεν πας να την επισκευάσεις; Ή BEN θα σε...σφάξει άσχημα!
Μια τόσο μικρή ζημιά, φτιάχνει εύκολα.(Nexus + Tapatalk)
-
Ο χρήστης S3 έγραψε:
απο ποτε η πιεση στα λαστιχα παει με την μαρκα τους;;;;
Αυτο καταλαβες?
ειπατε κατι αλλο;;;;
-
[quote][/quote]οποτε Φαντασου με πεζω σπορ αναρτηση και το 36 λιγο ηταν για τα ΤΟΥΟ
-
εχω 50 χιλιαδες χιλιομετρα. Πρεπει να δω για λάστιχα?
-
Ο χρήστης vaggelis_306 έγραψε:
Αυτό με την πίεση στα λάστιχα μεγάλο μπέρδεμα τελικά!! Αν έχεις την πίεση που προτείνει ο κατασκευαστής το εμπρός λάστιχα μαγουλιάζουν κ φαίνονται σαν ξεφούσκοτα κ το τιμόνι είναι βαρύ κ χάλια από αίσθηση στις στροφές.
Στο δικό μου 306 όσο πιο πολύ τα φουσκώνω τόσο καλύτερο τιμόνι έχω! Μια φορά από τα νεύρα μου έβαλα 40 psi κάπου στα 3 bar δηλαδή στα εμπρός λάστιχα μόνο κ ξετρελάθικα καλύτερο τιμόνι παντού, καλύτερα κρατήματα αίσθηση κ γενικά λες κ οδηγούσα άλλο αμάξι, μόνο στις λακούβες είχα πρόβλημα. -
Ο χρήστης nEK έγραψε:
εχω 50 χιλιαδες χιλιομετρα. Πρεπει να δω για λάστιχα?Καταρχήν πρέπει να λάβεις υπόψη τα παρακάτω :
- πόσα χρόνια τα έχεις. (Αν είναι πάνω απο 4 χρόνια καλό είναι να τα αλλάξεις σύντομα)
- εάν έχουν καλή πρόσφυση (γλιστράνε ή όχι)
- τί διαδρομές κάνεις
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Ναι, γνήσια. Αυτή για την ακρίβεια.
Γιατί δεν πας να την επισκευάσεις; Ή BEN θα σε...σφάξει άσχημα!
Μια τόσο μικρή ζημιά, φτιάχνει εύκολα.(Nexus + Tapatalk)
Η bmw θα ζητήσει κανά 500άρικο μάλλον. Την είχα φτιάξει αλλά προφανώς δεν έγινε καλή δουλειά γιατί το λάστιχο συνεχίζει να χάνει αέρα.
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
Στο δικό μου 306 όσο πιο πολύ τα φουσκώνω τόσο καλύτερο τιμόνι έχω! Μια φορά από τα νεύρα μου έβαλα 40 psi κάπου στα 3 bar δηλαδή στα εμπρός λάστιχα μόνο κ ξετρελάθικα καλύτερο τιμόνι παντού, καλύτερα κρατήματα αίσθηση κ γενικά λες κ οδηγούσα άλλο αμάξι, μόνο στις λακούβες είχα πρόβλημα.επισης το ιδιο σε γενικες γραμμες. Παντα βαζω παραπανω αερα στα λαστιχα με εισς γνωση μου δημιουργεια περισσοτερων γδούπων σε ανωμαλιες δρόμου.
εχω 50 χιλιαδες χιλιομετρα. Πρεπει να δω για λάστιχα?
Καταρχήν πρέπει να λάβεις υπόψη τα παρακάτω :
- πόσα χρόνια τα έχεις. (Αν είναι πάνω απο 4 χρόνια καλό είναι να τα αλλάξεις σύντομα)
- εάν έχουν καλή πρόσφυση (γλιστράνε ή όχι)
- τί διαδρομές κάνεις
- λιγοτερο απο τρια χρονια
2)δεν δείχνουν να γλυστρανε - επαρχιακες διαδρομες κυριως
-
Την έφτιαξες στον πιο γνωστό, επώνυμο, καλό και αναγνωρισμένο (άμεσα ή να το στείλει εκεί ο δικός σου) ή αλλού;
Στην δεύτερη περίπτωση ξεκινάς από την αρχή και την πας εκεί που πρέπει. -
Υπάρχει κι άλλος εκεί κοντά onyx, εξίσου καλός και πολύ ευπηρετικός και ευγενικός. Εγώ πάντως έχω μείνει υπερευχαριστημένος.
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]