-
σε V? οχι εν θα παρω σε V οποιν και να ρωτησερτε ειδικο για αυτοκινητο κατηγοριας 1.4 κυβικων Η πρεπει να ναι.........κατα τα αλα λετε οτι δεν ξερω τι θελω οπως βλεπετε δεν υπαρχει τιποτα............γιαυτο και τα πηρα στην αρχη
-
Δεν έχεις το παραμικρό πρόβλημα με V σε 1.4.
Όποιος το ισχυρίζεται είναι άσχετος.
-
Τι ακριβως σου ειπαν οι ειδικοι και υπερασπιστηκαν το H αντι του V σε αυτην την κατηγορια αυτοκινητων, θα μας πεις να μαθουμε κι εμεις που δεν ξερουμε;
-
μου το πε λανθρωπος πυ κανει ζυγοσταθμισεις και ευθυγραμμισεις λετε να ναι ασχετος; το 1.4 κυβικβν αυτοκινητο μπορει ποτε να φτασει ταχυτητα 240 χλμ την ωρα; εκτος κι αν εχετε κανα σουπερ αγωνιστικο........το επιχειρημα του ηταν το Η ζεσταινεται γρηγογορτερα αρα ειναι και ασφαλεστερο επειδη ερχεται σε σωστη θερμοκρασια νωριτερα.......απορω πως αυτο δνε το βρισκετε λογικο.. το V επομενως θα παραμειενι κρυο και για οσο μενει κρυο μπορει να γλυστραει ευκολοτερα ειδικα σε χειμερινους μηνες απλουστατοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο και μην λετε αλλα αλλα πραγματα ξερετε οτι ετσι ειναι
-
Αστο μην το παλευεις καθολου.Δεν............
-
Γιάννη, μιας και εδώ είμαστε είτε άσχετοι είτε ουραγκοτάγκοι, πάνε στο λαστιχά σου και βάλε ό,τι σου πει. Με τις υγείες σου.
-
παρακαλω ...εγω μιλησα με επιχειρηματα τι μου ειπε και τι πιστευω απο σας δεν ακουσα αλλο αντεπιχειρημα επομενως γιατι να πιστεψω εσας αντιθετως ακουσα ..........γιαννη πανε στο λαστιχα σου η αστο μην το παλευεις.ευτυχως ο κοσμος βλεπει και μαθαινει
-
Τα V,H,W,Y κλπ δεν ειναι δεικτες θερμοκρασιας, σου αρκει αυτο;
-
Ο χρήστης giannis76 έγραψε:
παρακαλω ...εγω μιλησα με επιχειρηματα τι μου ειπε και τι πιστευω απο σας δεν ακουσα αλλο αντεπιχειρημα επομενως γιατι να πιστεψω εσας αντιθετως ακουσα ..........γιαννη πανε στο λαστιχα σου η αστο μην το παλευεις.ευτυχως ο κοσμος βλεπει και μαθαινειΒρε φιλε μηπως νομιζεις οτι τα αμαξια που φορανε λαστιχα V ξεκινανε απο τα 190 χλμ και πανε μεχρι τα 240;Μην τρελαίνεσαι. Ανοιξε τα αυτια σου ,ακουσε μερικα πραγματα που σου λενε και αλλοι που δεν εχουν κανενα οφελος απο το τι θα αγορασεις και αποφασισε.
-
αφού λοιπόν είστε εχείς οι σχετιοί κι εγώ άσχετος πείτε μου κάτι: ένα λάστιχο με δεικτη Η και ενα με δεικτη V ξεκινανε και τα δυο απο ταχτυτηα 0 και φτάνουν στα 120 η 180 χλμ ποιο θα εχει ερθει σε σωστιοτερη θερμοκρασια και σωστοτερη λειτουργια το Η η το V; αυτα και χαιρετω
-
Γεια σου
Sent from my MB525 using Sarko power
-
Φίλε Γιάννη,αφού θές ντε και καλά Michelin,περίμενε 20 ημέρες να βάλεις το Primacy 3(το καινούριο),στη διάσταση που θέλεις και σε Η....
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Τα V,H,W,Y κλπ δεν ειναι δεικτες θερμοκρασιας, σου αρκει αυτο;Σαφως και δεν ειναι δεικτης θερμοκρασιας.
Μπορεις ομως να πεισεις καποιον που κανει 5 χιλιομετρα καθε μερα να παει στη δουλεια του και 5 να γυρισει, οτι ενα λαστιχο W, θα λειτουργησει καλυτερα απο ενα Η ?
Δεν ειναι λογικο οτι η επιλογη πρεπει να γινεται και απο τον δρομο και τον τροπο χρησης αλλα και τις οδηγικες μας απαιτησεις, εκτως των κυβικων και της ιπποδυναμης? -
αυτα και χαιρετωΕγώ αναρωτιέμαι γιατί μπήκες κιόλας. Αφού είναι προφανές ότι έχεις τις απόψεις σου και δεν έχεις καμία διάθεση να μετακινηθείς από αυτές! Ζητάς επιχειρήματα για να σε πείσουν, όμως είναι φανερό πως μόλις τα ακούς η πρώτη σου σκέψη είναι πώς θα τα αντικρούσεις...
-
Ο χρήστης touring the m3 1.6 έγραψε:
Φίλε Γιάννη,αφού θές ντε και καλά Michelin,περίμενε 20 ημέρες να βάλεις το Primacy 3(το καινούριο),στη διάσταση που θέλεις και σε Η....δεν βγαζει το νεο λαστιχο που λες σε τετοια διασταση και ουτε σε Η που το ακουσες; και θα ναι μη δοκιμασμενο και πανακριβο λογικα
-
Ο χρήστης p_george έγραψε:
Σαφως και δεν ειναι δεικτης θερμοκρασιας.
Μπορεις ομως να πεισεις καποιον που κανει 5 χιλιομετρα καθε μερα να παει στη δουλεια του και 5 να γυρισει, οτι ενα λαστιχο W, θα λειτουργησει καλυτερα απο ενα Η ?
Δεν ειναι λογικο οτι η επιλογη πρεπει να γινεται και απο τον δρομο και τον τροπο χρησης αλλα και τις οδηγικες μας απαιτησεις, εκτως των κυβικων και της ιπποδυναμης?συμφωνω φιλε αυτο το πολυ απλο δεν το καταλαβαινουν. εχεις ενα αυτοκινητο με τελικη πχ 180 χλμ και μας λενε οτι το V θα ναι καλυτερο απο το Η την στιμγη που και το Η ξεπερναει πολυ την τελικη του ιδιου του αυτοκινητου.......να θυμησω μπως το Η= 210 χλμ και το V=240χλμ εγω συνεχως με επιχιερηματα μιλαω δεν βλεπω το ιδιο απο τους αλλους εδω ας πουμε σε αυτην την επιχειρηματολογια μου κανεις δεν απαντησε.Γιατι λοιπον να παω να παρω λαστιχο με δεικτη V ενω το αυτοκινητο μου εχει τελικη 180 την στιγμη που αποδιδει το λαστιχο τα μεγιστα σε 240χλμ οπως λεει ο δεικτης; πειτε μου ενα λογο εναν μονο
-
Σαφως και δεν ειναι δεικτης θερμοκρασιας.
Δεν ειναι λογικο οτι η επιλογη πρεπει να γινεται και απο τον δρομο και τον τροπο χρησης αλλα και τις οδηγικες μας απαιτησεις, εκτως των κυβικων και της ιπποδυναμης?συμφωνω φιλε αυτο το πολυ απλο δεν το καταλαβαινουν. εχεις ενα αυτοκινητο με τελικη πχ 180 χλμ και μας λενε οτι το V θα ναι καλυτερο απο το Η την στιμγη που και το Η ξεπερναει πολυ την τελικη του ιδιου του αυτοκινητου.......να θυμησω μπως το Η= 210 χλμ και το V=240χλμ εγω συνεχως με επιχιερηματα μιλαω δεν βλεπω το ιδιο απο τους αλλους εδω ας πουμε σε αυτην την επιχειρηματολογια μου κανεις δεν απαντησε.Γιατι λοιπον να παω να παρω λαστιχο με δεικτη V ενω το αυτοκινητο μου εχει τελικη 180 την στιγμη που αποδιδει το λαστιχο τα μεγιστα σε 240χλμ οπως λεει ο δεικτης; πειτε μου ενα λογο εναν μονο
Έχεις απόλυτο δίκιο! Σε Η θα το πάρεις, εκτός αν βρείς το ίδιο σε V φθηνότερα (απίθανο σενάριο).
-
Γιατί έχεις περισσότερες επιλογές και γιατί δεν θα δεις διαφορες στο ζέσταμα.
-
Ο χρήστης touring the m3 1.6 έγραψε:
Φίλε Γιάννη,αφού θές ντε και καλά Michelin,περίμενε 20 ημέρες να βάλεις το Primacy 3(το καινούριο),στη διάσταση που θέλεις και σε Η....οριστε οι διαστασεις του νεου Primacy 3
http://farsalian.blogspot.com/2011/10/m ... acy-3.html
-
βγήκε το ελαστικό που θέλω να βάλω στο μέγεθος μου!
Michelin Supersport 235/40ΖR18/XL
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]