-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τα dunlop εγώ δεν θα τα έβαζα, μέτριο γενικά ελαστικό. Τρώει απίστευτο promo από τσι λαστιχάδες λόγω ποσοστού κέρδους.Φίλος τα έχει βάλει τα FastResponse εδώ κι ένα χρόνο σε Megane Coupe (1,6) 195/55/15 και ενώ τον πρώτο μήνα του ψιλοάρεσαν, εδώ και καιρό λέει τα χειρότερα.
-
Ο χρήστης kourtembeu έγραψε:
Τα dunlop εγώ δεν θα τα έβαζα, μέτριο γενικά ελαστικό. Τρώει απίστευτο promo από τσι λαστιχάδες λόγω ποσοστού κέρδους.
με λιγα λογια τα dunlop οχι , τα conti pc2 ειναι παλια και τα exalto δεν ειναι και κατι το φοβερο ... αρα;
Aπό μενα τα pc2 και τα εξαλτο εχουν ψηφο εμπιστοσυνης, τουλαχιστον για τις διαστασεις που τα εχω φορεσει/δοκιμασει.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τα dunlop εγώ δεν θα τα έβαζα, μέτριο γενικά ελαστικό. Τρώει απίστευτο promo από τσι λαστιχάδες λόγω ποσοστού κέρδους.
με λιγα λογια τα dunlop οχι , τα conti pc2 ειναι παλια και τα exalto δεν ειναι και κατι το φοβερο ... αρα;
Aπό μενα τα pc2 και τα εξαλτο εχουν ψηφο εμπιστοσυνης, τουλαχιστον για τις διαστασεις που τα εχω φορεσει/δοκιμασει.
αλλες επιλογες δεν υπάρχουν; πχ sportcontact2 h otidhpote allo
-
για ποια χρήση προορίζεται το λάστιχο ?
υπάρχουν περιορισμοί κόστους ? -
για κανονική χρήση αρκετά ταξίδια (Κεφαλονια Αθήνα) και αρκετές φορές πατηματακια.......
κοστος ενταξει οχι δεν θα ηθελα να παει πολυ πανω απο τα 400 αλλα αν αξιζει τοσο...
-
Καλά λάστιχα θα είναι όλα της πρώτης γραμμής (π.χ. όχι Fredenstain που είναι φάρσα απομίμηση) για τη χρήση που λες ότι θέλεις. Αν θέλεις κάτι φοβερό σε τέτοιες διαστάσεις μάλλον σε σλικ πρέπει να πας.
Φοβερό και ουάου δεν είναι το εξάλτο. Στην χρήση που λες (περιστασιακό πάτημα και ταξίδια) δεν πιστεύω καν ότι θα το ξεχώριζες από το Ένερτζι αν δεν το ήξερες. Όπως και οι περισσότεροι.
Και αν μπορείς να βρεις κάτι εγνωσμένης αξίας με λιγότερα από 400€ καλά θα είναι. Τα 225/45/17 πλέον βρίσκονται με κάτω από 500, αμαρτία είναι...
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Καλά λάστιχα θα είναι όλα της πρώτης γραμμής (π.χ. όχι Fredenstain που είναι φάρσα απομίμηση) για τη χρήση που λες ότι θέλεις. Αν θέλεις κάτι φοβερό σε τέτοιες διαστάσεις μάλλον σε σλικ πρέπει να πας.Δεν θελω κατι φοβερο θελω κατι σιγουρο all around αλλα και με καποιες σχετικα καλες επιδοσεις..
το dunlop sto 101 δειχνει οτι και σε στεγνο και σε βρεγμενο ειναι πολυ καλο.. -
δες τα τεστ που υπάρχουν στο δίκτυο. Προτίμησε, κατά την γνώμη μου μαλακά λάστιχα, στους σαπουνο-δρόμους μας, με την γνώση σου ότι θα βγάζουν λιγότερα χλμ, αν μπορείς μην τα αφήνεις στον ήλιο.
http://www1.adac.de/Tests/Reifentests/S ... ageID=8762
-
Θα ήθελες να μεταπηδήσεις στο 195/50/15 μήπως; Πιο διαδεδομένη διάσταση, πιο καλές τιμές και θα ακούσεις και περισσότερες γνώμες εδώ.
-
μέχρι τώρα, τι λάστιχα είχες και πόσα χλμ έχεις κάνει με αυτά ?
-1 για τα dunlop. -
Θα ήθελες να μεταπηδήσεις στο 195/50/15 μήπως; Πιο διαδεδομένη διάσταση, πιο καλές τιμές και θα ακούσεις και περισσότερες γνώμες εδώ.οχι δεν σκεφτομαι αλλαγη και δη τετοια...
Τωρα ειναι ειδικη περιπτωση ειχα κατι χειμερινα λογο περιοχης βορεια αλλα τωρα ηρθα κατω οποτε...
Ενταξει μαλακο αλλα ποιο; καποια ιδεα; dunlop οχι απ'οτι καταλαβαινω...
Προς τα conti pc2 παω ειναι τα πιο προσιτά all around.
Παω τωρα να δω καμια τιμη και επιστρέφω.... -
Καλά λάστιχα θα είναι όλα της πρώτης γραμμής (π.χ. όχι Fredenstain που είναι φάρσα απομίμηση) για τη χρήση που λες ότι θέλεις. Αν θέλεις κάτι φοβερό σε τέτοιες διαστάσεις μάλλον σε σλικ πρέπει να πας.Φοβερό και ουάου δεν είναι το εξάλτο. Στην χρήση που λες (περιστασιακό πάτημα και ταξίδια) δεν πιστεύω καν ότι θα το ξεχώριζες από το Ένερτζι αν δεν το ήξερες. Όπως και οι περισσότεροι.
Και αν μπορείς να βρεις κάτι εγνωσμένης αξίας με λιγότερα από 400€ καλά θα είναι. Τα 225/45/17 πλέον βρίσκονται με κάτω από 500, αμαρτία είναι...
Έχεις βρεί τέτοιο λάστιχο? Λογικά θα είναι κινέζικο.
Καλό είναι στα reviews να κοιτάμε κριτικές που αφορούν οχήματα παρόμοια με τα δικά μας. Πχ και εγώ έχω διαβάσει γαμάτες κριτικές για το Χ λάστιχο σε αυτοκίνητα 300+ ίππων, αλλά παρότι μπορεί να θέλω να πηγαίνω φέτες, αν έχω 100 άλογα πάνω κάτω, είναι δώρον άδωρον νομίζω να το φορέσω στο δικό μου όχημα.
Άλλος είχε το SportRAC 3 σε αμάξι 400+ αλόγων και το σαπούνιαζε στα ρεπρίζ Αφού δεν κολλάει τι να κάνουμε! (έπρεπε να βάλει το sessanta btw που είναι λαστιχούρα με ημι-V χάραξη).
-
Όχι ρε, πλάκα κάνω! 'Ακου Φρεντφλιντστόουν!
-
Kleber Dynaxer HP 3 γνωμες;; Μου τα προτεινε λαστιχας με 340
για dunlop sportfastresp. 380 , και για premium contact 2 370. -
...
Φοβερό και ουάου δεν είναι το εξάλτο. ...Κάποιο -αισθητά- καλύτερό του, όσον αφορά τις μικρομεσαίες διαστάσεις, υπάρχει?
-
Μην κοκκινίζεις, δεν κατέχω την απόλυτη αλήθεια!
Καλύτερο δεν ξέρω αν υπάρχει, αυτό που ξέρω είναι ότι αν θέλεις αισθητή διαφορά, δεν είμαι σίγουρος ότι θα ικανοποιηθείς, εκτός και αν υπάρχουν φαινόμενα placebo. Από τη δική μου εμπειρία τα λέω, επειδή τις μικρές διαστάσεις (13-14 όχι 15 ίντσες)έχω αρχίσει να τις νιώθω στο πετσί μου με όλα τα χρέπια που κυκλοφορώ.
-
Αυτό είναι ένα θέμα! Όταν έχεις συνηθίσει να οδηγείς με ζάντες 15+ άνω, οι οποίες έχουν το πλεονέκτημα της μεγάλης ποικιλίας σε αξιοπρεπή και ασφαλή στη συμπεριφορά τους ελαστικά, η μετάβαση στις πιο κάτω διαστάσεις είναι λίγο άβολη, ενώ μπορεί εύκολα να μετατραπεί και σε δυσάρεστη ...εμπειρία.
-
Ο χρήστης kourtembeu έγραψε:
Kleber Dynaxer HP 3 γνωμες;; Μου τα προτεινε λαστιχας με 340
για dunlop sportfastresp. 380 , και για premium contact 2 370.Από αυτά που γράφεις, premium contact2 ασυζητητί.
-
Εγω παλι παω προς dunlop γιατι τα pc2 ειναι αρκετα παλια και διάβα σε πολλα site με reviews οτι γλυστρανε πολυ μετα απο καποια χιλιομετρα....
Δεν ξερω... μπερδευτικα... -
Παιδιά γνωρίζει κανείς το καρέ από clio mki '94 ;
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]