-
Αν διάβασε τις πρώτες σελίδες όπου τα 720 ήταν ανάλογα των εξάλτο, μπορεί να μπερδεύτηκε ο άνθρωπος. Ο HUNTER έχει κρατημένες γύρω στις 400 τετράδες από RE720, ίσως τον βολέψει.
-
Ο χρήστης gregorisvas έγραψε:
Σας έχω πρήξει Τα Dunlop SP Sport 01 τί λένε? Όπως και τα Potenza RE720...Είδα και τα S03 Pole Position αλλα στο Pandaki έλεος θα 'ναιΤα Dunlop τα είχα δοκιμάσει σε ένα yaris 1.33 δεν ήταν κι άσχημα θυμάμαι είχαν ζεσταθεί πολύ γρήγορα, πάντως πριτιμάω τα exalto.
-
Στο site της Bridgestone τα βλέπω κανονικά...Γι αυτό και το είπα ..Θα πάω αύριο να μάθω και τιμές...
-
Αν τα βρεις, ενημέρωσε τους πιστάκηδες!
-
Πφ...Ο κάθε λαστιχάς υποστηρίζει τη μάρκα του χωρίς να δίνει καμία πληροφορία για κάτι άλλο..Έχω μπερδευτεί και πραγματικά δεν ξέρω τί να βάλω..Ακόμα και τα R1R σκέφτομαι πλέον αλλα δεν ξέρω μήπως είναι υπερβολή
Υπ' όψη έχω:
Dunlop SP Sport 01 ή Fast Response
Vredestein Sportrac 3
Toyo Proxes T1-R ή R1-R
Nokian VΠάντα σε 195/50/15...
-
Πφ...Ο κάθε λαστιχάς υποστηρίζει τη μάρκα του χωρίς να δίνει καμία πληροφορία για κάτι άλλο..Έχω μπερδευτεί και πραγματικά δεν ξέρω τί να βάλω..Ακόμα και τα R1R σκέφτομαι πλέον αλλα δεν ξέρω μήπως είναι υπερβολήΥπ' όψη έχω:
Dunlop SP Sport 01 ή Fast Response
Vredestein Sportrac 3
Toyo Proxes T1-R ή R1-R
Nokian VΠάντα σε 195/50/15...
Από αυτά που γράφεις θα προτιμούσα Toyo T1-R ή sp sport01. Τα ΤΟΥΟ θα σου έλεγα να τα πάρεις απο το camskill που έχει προσφορά με μόνο 183 ευρώ + την αποστολή στο σπίτι σου
http://www.camskill.co.uk/products.php?show=1667 -
Σε τέτοιες φτηνές διαστάσεις δεν υπάρχει λόγος να παραγγέλνεις από Camskill. Τα Toyo σε 195/50/15 με την τοποθέτηση ζυγοστάθμιση τα βρίσκεις γύρω στο 250άρι άνετα στην Αθήνα. Οπότε, ποιος ο λόγος;
-
Οπότε λέτε να βάλω T1-R?Σε αυτή την τιμή μου δίνουν και τα Vredestein αλλα υποθέτω πως είναι ανώτερα τα Toyo, έτσι?
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Σε τέτοιες φτηνές διαστάσεις δεν υπάρχει λόγος να παραγγέλνεις από Camskill. Τα Toyo σε 195/50/15 με την τοποθέτηση ζυγοστάθμιση τα βρίσκεις γύρω στο 250άρι άνετα στην Αθήνα. Οπότε, ποιος ο λόγος;δεν ξέρω πόσο τα βρίσκεις εδώ ναι άμα είναι 240- 250 αξίζει
-
Οπότε λέτε να βάλω T1-R?Σε αυτή την τιμή μου δίνουν και τα Vredestein αλλα υποθέτω πως είναι ανώτερα τα Toyo, έτσι?Θεωρώ θα ευχαριστηθείς περισσότερο τα Vredestein για all around χρήση, είναι και πολύ καλύτερα στο βρεγμένο αν πιστέψουμε τα ρεβιούζ.
-
Λοιπόν ρώτησα εδώ στο Κιάτο (πατρικό ) και μου είπαν για T1-R μαζί με ευθυγράμμιση 300€ και 320€ τα Conti SC2..Ρώτησα σε γνωστό λαστιχά στο Περιστέρι που μένω, και μου δίνει 250€ τα T1-R μαζί με ευθυγράμμιση Εννοείται πάω Περιστέρι Για τα Conti μου είπε οτι τα SC2 δε βγαίνουν στη διάστασή μου και δεδομένου οτι έχουν ψιλοκαταργηθεί φοβάμαι να τα βάλω μη μου βγεί κανα παλιάς ημερομηνίας λάστιχο..Μπορεί να λέω και μπούρδες..Τέσπα παρήγγειλα τα Toyo και πρώτα ο θεός το Σάββατο πρωί τα βάζω
-
Έφτασα στην πηγή αυτή την φορά, αλλά πάλι νερό δεν ήπια..
Καλοφόρετα τα T1-R
-
Τί εννοείς?
-
Τί εννοείς?Εδώ προσπαθώ λίγο καιρό τώρα να ψήσω κόσμο για το SportRAC 3, αλλά 0 στο πηλίκο..
Μέχρι στιγμής κανείς δεν το είχε στις 2 τελικές του επιλογές! Αλλά δεν πειράζει, συνεχίζω Το Toyo T1-R είναι όμως πολύ καλο λάστιχο κατα τα λεγόμενα.
-
Tα Vredestein ήταν να βάλω γιατί και αυτά μου τα έδινε 250€...Αλλα δεν ξέρω μου είχαν γυαλίσει καλύτερα τα Japanάκια....
-
Ωραίο λαστιχάκι το τόγιο, αλλά με περιορισμένη διάρκεια αν το στρίβεις...
-
Πόσο να το στρίψω το κακόμοιρο το Pandάκι? Τουλάχιστον είναι οικονομικά οπότε και 25-30.000km να κρατήσει ικανοποιημένος θα μείνω.. Δε θυμάμαι αν έχει άζωτο ο συγκεκριμένος λαστιχάς να το δοκιμάσω κι αυτό
-
Λοιπόν ρώτησα εδώ στο Κιάτο (πατρικό ) και μου είπαν για T1-R μαζί με ευθυγράμμιση 300€ και 320€ τα Conti SC2..Ρώτησα σε γνωστό λαστιχά στο Περιστέρι που μένω, και μου δίνει 250€ τα T1-R μαζί με ευθυγράμμιση Εννοείται πάω Περιστέρι Για τα Conti μου είπε οτι τα SC2 δε βγαίνουν στη διάστασή μου και δεδομένου οτι έχουν ψιλοκαταργηθεί φοβάμαι να τα βάλω μη μου βγεί κανα παλιάς ημερομηνίας λάστιχο..Μπορεί να λέω και μπούρδες..Τέσπα παρήγγειλα τα Toyo και πρώτα ο θεός το Σάββατο πρωί τα βάζωΣιγουρα ειπε ευθυγραμμιση και οχι ζυγοσταθμιση;
-
Η ζυγοστάθμιση είναι στάνταρ Αλλα του είπα να κάνει και ευθυγράμμιση γιατι τραβάει στο γάμο του Καραγκιόζη
-
Οκ τοτε.
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]