-
Ο χρήστης Costas Athan έγραψε:
ΥΓ: Μήπως να κοιτούσες τα 002 αντί για τα Μισελέν;
Δε βγαινουν στη διασταση μου.
Μονο τα Μισελεν και τα Dunlop Sp sport maxx τα οποια τα απορριπτω σιγα σιγα γιατι ειναι λαστιχο 8ετιας ενω τα Μισελεν δεν εχουν κλεισει 6μηνο!To Dunlop Sport Maxx RT κυκλοφόρησε μέσα στο 2012 ή στο τέλος του 2011 το νωρίτερο! Επομένως ούτε διετίας δεν είναι.
για τα απλά sp sport maxx μιλάω, αυτά βγαίνουν στην διάσταση μου... όχι τα RT.
-
Ο χρήστης Orestis.D έγραψε:
Μονο τα Μισελεν και τα Dunlop Sp sport maxx τα οποια τα απορριπτω σιγα σιγα γιατι ειναι λαστιχο 8ετιας ενω τα Μισελεν δεν εχουν κλεισει 6μηνο!To Dunlop Sport Maxx RT κυκλοφόρησε μέσα στο 2012 ή στο τέλος του 2011 το νωρίτερο! Επομένως ούτε διετίας δεν είναι.
Γι' αυτά --> http://www.dunlop.eu/dunlop_grel/tires/ ... rom=browse λες;
Υπάρχουν και τα TT πάντως τα οποία αντικαταστάθηκαν από τα RT που είναι τα τελευταία της σειράς.
-
Γι' αυτά --> http://www.dunlop.eu/dunlop_grel/tires/ ... rom=browse λες;
Υπάρχουν και τα TT πάντως τα οποία αντικαταστάθηκαν από τα RT που είναι τα τελευταία της σειράς.
ναι μονο αυτά και τα pilot sport 3, βγαίνουν στην διάσταση μου!
όχι τα RT ούτε τα TT! -
όχι τα RT ούτε τα TT!Ποια διάσταση είναι αυτή; Κι εγώ από 205/60R16 αναγκάστηκα να πάω σε 225/55R16 (την αμέσως επόμενη μεγαλύτερη διάσταση που διατηρεί σταθερή τη διάμετρο του τροχού) για να βρω σπορ ελαστικό. Στην αρχική διάσταση δεν έβρισκα κανένα! Και στη νέα βέβαια βρήκα στην Ελλάδα μόνο το Dunlop Sport Maxx RT και το Toyo Proxes T1 Sport.
-
όχι τα RT ούτε τα TT!Ποια διάσταση είναι αυτή; Κι εγώ από 205/60R16 αναγκάστηκα να πάω σε 225/55R16 (την αμέσως επόμενη μεγαλύτερη διάσταση που διατηρεί σταθερή τη διάμετρο του τροχού) για να βρω σπορ ελαστικό. Στην αρχική διάσταση δεν έβρισκα κανένα! Και στη νέα βέβαια μόνο το Dunlop Sport Maxx RT βρήκα και το Toyo Proxes T1 Sport.
215/45/16
-
215/45/16Μάλιστα. Μάλλον δύσκολη διάσταση και αυτή. Αν δεν έχεις εναλλακτικές θα βάλεις αυτό που θα βρεις. Το Pilot Sport 3 μια χαρά είναι και έχει και Treadwear 320 ενώ το Dunlop Sport Maxx RT μόνο 240. Ήδη σε 4.000 χλμ. τα μπροστινά λάστιχα έχουν πέσει σε σχέση με τα πίσω και ήδη τα μετακίνησα μπρος - πίσω.
-
215/45/16
Μάλιστα. Μάλλον δύσκολη διάσταση και αυτή. Αν δεν έχεις εναλλακτικές θα βάλεις αυτό που θα βρεις. Το Pilot Sport 3 μια χαρά είναι και έχει και Treadwear 320 ενώ το Dunlop Sport Maxx RT μόνο 240. Ήδη σε 4.000 χλμ. τα μπροστινά λάστιχα έχουν πέσει σε σχέση με τα πίσω και ήδη τα μετακίνησα μπρος - πίσω.
ναι για pilot sport 3 με βλέπω, να γίνει πιο φιλικό και ήρεμο το αμάξι σε σχέση με τα bridgestone...
Αν είχαν και πιο σκληρό πλαϊνό θα ήταν καλύτερα... Αλλα τελοσπάντων, ελπίζω να μην ξενερώσω από το 'μαγουλιασμα'. -
Πως θα συμπεριφερθεί ένα λάστιχο που θα περάσει την Speed index του, αν υποθέσουμε ότι δέχεται ούτε το μισό βάρος από αυτό που αντέχει?
Πιό συγκεκριμένα, σκέφτομαι για να αλλάξω ελαστικά στο Sei και επειδή πλέον δεν είναι toy car, έλεγα αν μπορούσα να βάλω Τ αντί για Η, με σκοπό να ζεσταίνεται πιό γρήγορα στις καθημερινές μετακινήσεις, αλλά να μην ανατιναχτεί κιόλας άμα περάσει τα 200 σε κάνα τελίκιασμα. Διάσταση 175/60/14 ή 185/55/14 , που θα δέχεται ούτε 800 κιλά βάρος, από τα 1700 που αντέχει το load index 80.
-
Ο χρήστης asteris έγραψε:
Πως θα συμπεριφερθεί ένα λάστιχο που θα περάσει την Speed index του, αν υποθέσουμε ότι δέχεται ούτε το μισό βάρος από αυτό που αντέχει?Πιό συγκεκριμένα, σκέφτομαι για να αλλάξω ελαστικά στο Sei και επειδή πλέον δεν είναι toy car, έλεγα αν μπορούσα να βάλω Τ αντί για Η, με σκοπό να ζεσταίνεται πιό γρήγορα στις καθημερινές μετακινήσεις, αλλά να μην ανατιναχτεί κιόλας άμα περάσει τα 200 σε κάνα τελίκιασμα. Διάσταση 175/60/14 ή 185/55/14 , που θα δέχεται ούτε 800 κιλά βάρος, από τα 1700 που αντέχει το load index 80.
Καλυτερα βαλε H. Μικρη διαφορα εχουν ετσι κι αλλιως και θα χεις και το κεφαλι σου ησυχο.
-
Πως θα συμπεριφερθεί ένα λάστιχο που θα περάσει την Speed index του, αν υποθέσουμε ότι δέχεται ούτε το μισό βάρος από αυτό που αντέχει?Πιό συγκεκριμένα, σκέφτομαι για να αλλάξω ελαστικά στο Sei και επειδή πλέον δεν είναι toy car, έλεγα αν μπορούσα να βάλω Τ αντί για Η, με σκοπό να ζεσταίνεται πιό γρήγορα στις καθημερινές μετακινήσεις, αλλά να μην ανατιναχτεί κιόλας άμα περάσει τα 200 σε κάνα τελίκιασμα. Διάσταση 175/60/14 ή 185/55/14 , που θα δέχεται ούτε 800 κιλά βάρος, από τα 1700 που αντέχει το load index 80.
Το ζέσταμα είναι θέμα γόμας και όχι δείκτη ταχύτητας.
ΥΓ: 200αρα με Sei?
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Προσφατα λαστιχας εκανε το ιδιο λαθος. Μου ειπε βαλε Η για να ζεσταινονται πιο γρηγορα.
-
Πως θα συμπεριφερθεί ένα λάστιχο που θα περάσει την Speed index του, αν υποθέσουμε ότι δέχεται ούτε το μισό βάρος από αυτό που αντέχει?
Πιό συγκεκριμένα, σκέφτομαι για να αλλάξω ελαστικά στο Sei και επειδή πλέον δεν είναι toy car, έλεγα αν μπορούσα να βάλω Τ αντί για Η, με σκοπό να ζεσταίνεται πιό γρήγορα στις καθημερινές μετακινήσεις, αλλά να μην ανατιναχτεί κιόλας άμα περάσει τα 200 σε κάνα τελίκιασμα. Διάσταση 175/60/14 ή 185/55/14 , που θα δέχεται ούτε 800 κιλά βάρος, από τα 1700 που αντέχει το load index 80.
Δεν μιλάω για διαφορές μεταξύ εταιριών, μιλάω για την ίδια εταιρία που βγάζει το ίδιο λάστιχο και σε Τ και σε Η. Δεν έχουν διαφορά στην γόμα? Τι αλλάζει μόνο τα λινά για να αντέχουν παραπάνω περιστροφή?
Υ.Γ. Που να δεις και τι κάνουν οι Πολωνοί με τους 1.4 T-jet... http://www.youtube.com/watch?v=eYtP7fdZ ... 7BE1B76423
-
Δεν έχουν διαφορά στην γόμα? Τι αλλάζει μόνο τα λινά για να αντέχουν παραπάνω περιστροφή?Ναι.
Υ.Γ. Που να δεις και τι κάνουν οι Πολωνοί με τους 1.4 T-jet...
Τέτοιο έχεις κι εσύ;
-
Ειναι και θεμα δεικτη.
-
Παίζει κάποιο άλλο λάστιχο σε διάσταση 195/45/16 με σκληρό πλαινό, παρόμοιο με Hankook S1 ?
Μετά απο τα Michelin Pilot Sport 3, ανακαλύπτω οτι θέλω σίγουρα κάτι με πιο γεροδεμένο πλαινό και πάλι.
-
Bridgestone Potenza RE050A. Σκληρό πλαινό και για εμένα πολύ καλύτερα από τα S1.
-
Σε ποιους τομείς Άγγελε? Αυτοκίνητο?
Με ενδιαφέρει πολύ μια απευθείας αντιπαράθεση S1 K107 vs Re050A
-
Δεν έχουν διαφορά στην γόμα? Τι αλλάζει μόνο τα λινά για να αντέχουν παραπάνω περιστροφή?
Ναι.
Υ.Γ. Που να δεις και τι κάνουν οι Πολωνοί με τους 1.4 T-jet...
Τέτοιο έχεις κι εσύ;
Άρα πάω για Η, δεν έχω κέρδος από τα Τ. Ευχαριστώ.
Το δικό μου είναι FIRE 1.2 mpi στα 0.7bar. 100-110PS και 17-18 κιλά ροπή στα 750 κιλά. Μια μικρή καθημερινή βολιδίτσα. Αν σε ενδιαφέρει κάτι, στείλε ΠΜ, είμαστε και offtopic...
-
Ο χρήστης aggelosf έγραψε:
Bridgestone Potenza RE050A. Σκληρό πλαινό και για εμένα πολύ καλύτερα από τα S1.Αν τα ζεστανεις.
-
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
Σε ποιους τομείς Άγγελε? Αυτοκίνητο?Με ενδιαφέρει πολύ μια απευθείας αντιπαράθεση S1 K107 vs Re050A
Δεν τα έχω δοκιμάσει στο ίδιο αυτοκίνητο για να είμαι εντελώς αντιπροσωπευτικός. Τα S1 τα δοκίμασα σε fiesta mk7 1.4 σε 195/50R15 και στην μικρή εμπειρία που είχα τα είχα αντιπαθίσει καθώς μου έδιναν την εντίπωση ότι δεν ζεσταίνονται ακόμη και μετά από πολύ ώρα σε στροφοδιαδρομή. Τα RE050A τα γνωρίζω σε Mondeo mk7 2.0 σε 235/45R17, ζεσταίνονται σχετικά γρήγορα (πάλι καμιά σχέση με τα PE2) και έχουν πολύ ωραία αίσθηση στο τιμόνι λόγο του σκληρού πλαινού. + Είναι approved από χτύπημα σε πεζοδρόμιο
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]