-
Ο χρήστης alphani81 έγραψε:
Ρώτησα σε κατάστημα ελαστικών για διάσταση 225/45/17 για ένα Audi A3 και μου έδωσαν τις εξής τιμές:Michelin Pilot Sport 3 - 500€
Continental SportContact - 490€
Goodyear F1Asymmetric 2 - 480€
Dunlop Sport Maxx RT - 480€Μου πρότειναν τα Michelin ή τα Goodyear (που έχουν και 1 χρόνο εγγύηση) ως πιο μαλακά ελαστικά. Τα bridgestone δε μου τα πρότειναν αφού είναι πιο σκληρά ελαστικά κατάλληλα για πολύ μεγάλες ταχύτητες. Όπως είπα και σε προηγούμενο post δεν τρέχω πολύ και οδηγάω οικονομικά.
Επίσης ρώτησα και σε δεύτερο κατάστημα για να έχω μέτρο σύγκρισης και μου έδωσαν αντίστοιχες τιμές.Έχει κανείς προτίμηση σε κάποια από τις παραπάνω μάρκες και για ποιό λόγο?
Καλημερα, σε ποιο καταστημα ελαστικων ρωτησες και σου εδωσε αυτες τις τιμες;;;; (ενα τηλ αν υπαρχει), διοτι εχω την εντυπωσει οτι ειναι πολυ καλες.
-
Ο χρήστης akis_drive έγραψε:
Καλημέρα.
Θα ήθελα την γνώμη σας!
Σε GOLF TSI 140Ps
195/65/15 91VΟι επιλογές μου:
[list:1u4qd8ps]michelin energy saver plus
contipremiumcontact5
contiEcoContact5[/list:u:1u4qd8ps]Το δευτερο πανυγηρικα νομιζω αν περιοριζεσαι σε αυτα τα 3
Δια της άτοπον απαγωγής ,πάντως όχι το τρίτο....
Τα οικολογικά έχουν χαμηλότερο συντελεστή τριβής για να καταναλώνεις λιγότερη βενζίνη.. όμως μεγαλώνουν οι αποστάσεις ακινητοποίσης κατά το φρενάρισμα...!! Για να μη πούμε για το στρίψιμοΝα σημειώσω. Με τους παλιόδρομους της Αθήνας σίγουρα και λακούβες παίζουν και παρκάρισμα όσο πιο στενά στο πεζοδρόμιο. Δεν έχω πάρκινγκ. Με ενδιαφέρει να είναι καλά σε θέμα ολισθηρότητας και κρατήματος. Οπότε πάμε για μέση κατάσταση στο θέμα τελικής επιλογής... Διαβάζω ότι τα michelin είναι πολύ ευαίσθητα... νομίζω κλείνω προς τα contipremiumcontact5....
-
Hankook V12 evo 635 ευρώ για 205/45/17!
-
Ψαχνεις για την συγκεκριμενη διασταση; Αν ναι, για πες διαφορα μοντελα και τιμες για αυτα!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Παιδιά έχω ένα Nissan Primera 1.6 και θέλω να βάλω λάστιχα.Δυστηχως στη διάσταση που φοραω (205/60/16) όλα ειναι ακριβά!!Μεχρι τώρα (180000 χλμ!) φοραω συνεχώς continental PC2 και είμαι ευχαριστημένος,αλλα στοιχίζουν 600€!!Οποτε δύσκολες εποχές!!Μπορω να αλλάξω διάσταση χωρίς να χαμηλώνει το αμάξι και να αύξανω κατανάλωση;;;Αν όχι τότε τι άλλη μάρκα ελαστικών προτείνεται για καλά και φθηνότερα;;Η οδήγηση μου ειναι ομαλή και συνήθως εθνική οδό
Κατεβαίνεις λίγο διαστάσεις(205/55/16) και πέφτεις στο 60% της τιμής, με περισσότερες επιλογές.
δεν ενδείκνυται...
http://www.1010tires.com/tiresizecalcul ... ion=submit
Ντάξει δεν είναι και τόσο τραγική η διαφορά. Είναι ελάχιστα πάνω απο το κλασσικό 3%
-
Πάρε Continental Premium. Γερμανική εγγύηση.
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Ψαχνεις για την συγκεκριμενη διασταση; Αν ναι, για πες διαφορα μοντελα και τιμες για αυτα!Αυτή και την 215. Δεν κοίταξα για διάφορα μοντέλα, μόνο hankook και bridgestone με ενδιέφεραν. (σε 215/40 το v12 έβγαινε 570)
Αυτή τη φορά ίσως έχουμε θετική εξέλιξη. Τον άλλο μήνα μάλλον θα έχω εδώ τα 002. Και την προηγούμενη φορά έτσι μου είχαν πει βέβαια, αλλά τώρα μου φάνηκε πολύ σίγουρος.
Με αυτά που έχω δεν ισιώνω πουθενά πλέον. -
Αν τυχον ριξεις ματιες και σε αλλα, στειλε μου ενα ΠΜ με μοντελα και τιμες απο περιεργια, αν δεν σου κανει κοπο φυσικα!
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Αν τυχον ριξεις ματιες και σε αλλα, στειλε μου ενα ΠΜ με μοντελα και τιμες απο περιεργια, αν δεν σου κανει κοπο φυσικα!Δε νομίζω να ψάξω άλλο γιατί θα περιμένω τα 002.
Πάντως τιμές μέχρι τώρα που έτυχε να μάθω είναι 700 ευρώ 050Α, 680 Advan Sport, πριν καιρό είχα βρει και 050Α ενός έτους στα 580. Αν θυμηθώ και τίποτα άλλο θα το γράψω.
Τα 002 τα περιμένω στα 600. -
Ο χρήστης Cyborg έγραψε:
@Bourne7:Πάρε Continental Premium. Γερμανική εγγύηση.
-
τα v12 σε grande punto t-jet 205/45/17 540 ευρω..μαλλον σου ζητησε λιγα παραπανω
-
Ο χρήστης Cyborg έγραψε:
@Bourne7:Πάρε Continental Premium. Γερμανική εγγύηση.
Ειστε ψυχραμενοι;Μονο μεσω φορουμ μιλατε;
-
Ο χρήστης upoulikampia έγραψε:
τα v12 σε grande punto t-jet 205/45/17 540 ευρω..μαλλον σου ζητησε λιγα παραπανωΜάλλον ναι, αλλά είμαστε και επαρχία εδώ.
-
και'γω για επαρχια μιλαω........
τεσπα..το σημαντικο ειναι να αποφασισεις τι θα βαλεις και για τι χρηση..μη φορτωθεις κατι ενω θα προτιμουσες κατι αλλο
γιατι οπως σου εχω ξαναπει τη γνωμη μου διαφερουν μεταξυ τους το re002 με το v12
-
Για re002 πήγαινα από την αρχή, αλλά κοιτούσα και τα v12 επειδή δεν υπήρχαν στη διάστασή μου στην Ελλάδα τα potenza. Τώρα που όπως λέει ο πωλητής θα έρθουν σίγουρα, δεν σκέφτομαι κάτι άλλο.
-
κομπλε
και τα 2 παντως κορυφαιες επιλογες(απ'οσο θυμαμαι για να μη ψαχνω τοσες σελιδες πισω ειχες κανει ερευνα αγορας..ισως κανω και λαθος
παντως με την τιμη που ειπες για τα v12 μη σου λεει παπατζες και για τα re002..χωρις καχυποψια το λεω γιατι ο γραπτος λογος παρεξηγειται..ρωτα και πουθενα αλλου για την ιδεα..αν εχεις κανει ερευνα τοτε το σχολιο μου ειναι ακυρο..γι'αυτο εβαλα παρενθεση ) -
Για τα V12 πρώτη φορά ρώτησα σήμερα, δεν είχα ξαναμάθει τιμή. Τα 002 μου είχε πει ένας (πριν 1-1,5 μήνα) ότι θα μου τα φέρει, αλλά τελικά μου είπε ότι δε θα έρθουν.
Σήμερα ένας άλλος μου λέει θα τα φέρει σίγουρα, οπότε η αναζήτηση σταματάει και περιμένω. -
επισης κατι αλλο
http://www.bridgestone.eu/bfe/lineup-print/sizeavailability.jsp?pattrenname=Potenza Adrenalin RE002&sitestring=Bridgestone Europe&locale=en_USδεν αναφερει πουθενα 205/45/17 και το εψαξα σε ολο το δικτυο παρα μονο re050
επισης ενα ενδεικτικο γερμανικο link απ'τα v12 στο οποιο η τιμη που σου ειπα στην περιοχη μου απεχει αρκετα ποσο μαλλον τα 635 ευρω που σου ζητησαν
-
Για το 002 θα πάμε σε 215.
-
Θα ταίριαζαν πιο πολύ να πάω απο 205/60/16 σε 215/55/16 αλλα δεν ξέρω τι τιμές έχουν!Αν ειναι στην ίδια τιμή ή ακριβότερα τότε καλύτερα να μείνω στα δικά του λάστιχα.Σωστα;;
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]