-
πολυ promotion τα dunlop ......
για παραδειγμα 195/55/15 dunlop : 350 euro, exalto : 500 euro.... εχαλτο θα εβαζα παραυτα (αλλα τελικα δεν βαζω)
-
Ο χρήστης Johnny_S έγραψε:
Εχει κανεις αποψη για τα Dunlop Sp 01 ? Τα βρισκω πολυ φθηνα και ειπα μηπως....Και κανενας αλλος που να εχει αρνητικες εμπειριες απο Michelin Pilot Exalto 2 ? Το μονο που με προβληματιζει στα παραπανω ελαστικα ειναι η αντοχη τους σε σπορ οδηγηση και σε χτυπηματα, λακουβες, πεζοδρομια....
Tα έχει το δικό μου σε 225/45/17 RFT και είναι αρκετά καλά.....σε Γερμανικούς δρόμους βέβαια...
-
έχει κανείς υπόψη του για χειμερινά ελαστικά διαστάσεων 225 40 R 18 ? Ποιά εταιρία θα προτιμούσατε ? Γιατί ?
αν όμως έχετε αναφερθεί είδη συγγνώμη... Ειδάλλως περιμένω τις ιδέες/ προτάσεις!!!
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
έχει κανείς υπόψη του για χειμερινά ελαστικά διαστάσεων 225 40 R 18 ? Ποιά εταιρία θα προτιμούσατε ? Γιατί ?αν όμως έχετε αναφερθεί είδη συγγνώμη... Ειδάλλως περιμένω τις ιδέες/ προτάσεις!!!
Ούτε εμπειρία έχω, ούτε προτίμηση, αλλά και μάλλον δύσκολα θα βρεις κάποια δοκιμή σε τέτοιο ...φάρδος για χειμερινά.
Μια ιδέα μπορείς να πάρεις από εδώ.
(Μάλλον τα Michelin Primacy Alpin PA 3 και Dunlop SP Winter Sport 3D ξεχωρίζουν...) -
Ο χρήστης Govus έγραψε:
έχει κανείς υπόψη του για χειμερινά ελαστικά διαστάσεων 225 40 R 18 ? Ποιά εταιρία θα προτιμούσατε ? Γιατί ?
αν όμως έχετε αναφερθεί είδη συγγνώμη... Ειδάλλως περιμένω τις ιδέες/ προτάσεις!!!
Ούτε εμπειρία έχω, ούτε προτίμηση, αλλά και μάλλον δύσκολα θα βρεις κάποια δοκιμή σε τέτοιο ...φάρδος για χειμερινά.
Μια ιδέα μπορείς να πάρεις από εδώ.
(Μάλλον τα Michelin Primacy Alpin PA 3 και Dunlop SP Winter Sport 3D ξεχωρίζουν...)ευχαριστώ! έχω υπόψη μου και κάποιο μοντέλο της Pirelli... το οποίο μπαίνει και σε αυτοκίνητα υπέρ-υψηλών επιδόσεων.
κανείς άλλος?
-
Υπάρχει το Michelin Pilot Alpin το οποίο ανήκει στα υψηλών επιδόσεων χειμερινά και με δεδομένο το όνομα της εταιρείας ( και στα χειμερινά ) θα πρέπει να σε ικανοποιήσει
-
Να γραψω για τα καινουρια λαστιχα που βαλαμε μετα απο ταξιδι 600χλμ αν και μετα απο 3 εβδομαδες εχω να πω πολλα θετικα.Δουλεψαν πολυ καλα τα λαστιχα και κρατημα.Μπαιναμε σε στροφες οταν το εστρωσε λιγο ο πατερας μου με 120 και 130 χωρις κανενα προβλημα!
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Να γραψω για τα καινουρια λαστιχα που βαλαμε μετα απο ταξιδι 600χλμ αν και μετα απο 3 εβδομαδες εχω να πω πολλα θετικα.Δουλεψαν πολυ καλα τα λαστιχα και κρατημα.Μπαιναμε σε στροφες οταν το εστρωσε λιγο ο πατερας μου με 120 και 130 χωρις κανενα προβλημα!Ποιά λάστιχα βάλατε ;
-
Περιττό να σας πω πως έχω κατουρηθεί πάνω μου...
Διαφορές σε σχέση με 195/65/15 premiumcontact2: σαφως πιο σφιχτό το συνολικό σεταπ, αλλά για ένα περίεργο λιγότερο κοπάνημα. Έχει εξαφανιστεί επίσης ο ήχος στην καμπίνα όταν χτυπάει σε ανωμαλίες το λάστιχο. Από την άλλη, έχω την εντύπωση πως έχουν κατα κάτι αυξημένο θόρυβο κύλισης. Για κράτημα δεν λέω τπτ, ακόμα και άστρωτα και με τα λάδια πάνω τους (50 χλμ έκανα πριν) κρατούσαν πολύ περισσότερο από τα premium οταν ήταν αυτά καινούρια.
Τα τελευταία βέβαια τον τελευταίο καιρό με είχαν εντυπωσιάσει με την πρόσφυσή τους. Αν και είχαν 2,5-3 χιλιοστά πέλμα και 50k χλμ πάνω τους, ζεσταίνονταν εύκολα και δούλευαν πολύ ωραία. Οι συχνές διαδρομές σε ΕΟ έκαναν το θαύμα τους...
-
Ο χρήστης bathan έγραψε:
Να γραψω για τα καινουρια λαστιχα που βαλαμε μετα απο ταξιδι 600χλμ αν και μετα απο 3 εβδομαδες εχω να πω πολλα θετικα.Δουλεψαν πολυ καλα τα λαστιχα και κρατημα.Μπαιναμε σε στροφες οταν το εστρωσε λιγο ο πατερας μου με 120 και 130 χωρις κανενα προβλημα!
Ποιά λάστιχα βάλατε ;
Goodyear excellence 215/45/17 89V
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Ποιά λάστιχα βάλατε ;
Goodyear excellence 215/45/17 89V
με τοσο λαστιχο και τοση ζαντα και απο ζελε να ηταν η συσταση του ελαστικου παλι θετικα θα δουλευαν.... ειδικα στο αυτοκινητο που εχεις
-
Μα Έξελενς?
Το υποτίμησες το Focus σου.
-
http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Goody ... llence.htm
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Goodyear/Excellence.htmμην του τα δειχνεις τοσο αποτομα....
θα του ερθει η πραγματικοτητα κατακουτελα και θα παθει πολιτισμικο σοκ.... μικρο παιδι ειναι ακομη , θα μαθει
-
Ε, καλά μωρέ... το Focus κρατούσε και με κάτι πεταμένα Semperit... (από φρενάρισμα βέβαια δεν συζητάμε...
-
Παίδες, ψάχνω ελαστικά σε διάσταση 205 45 16 για τουρμπάτο 150άρι....... έχετε κάτι να μου προτείνετε σε μάρκα και μοντέλο;
Μια μικρή (χώρις κάποιο λόγο) προτίμηση-εκτίμηση σε Bridgestone,Yoko, Μισλέν έχω, αλλά δεν ξέρω τί και ποιό μοντέλο να επιλέξω!Σο πλιζ me!
-
Ο χρήστης GIOSOU έγραψε:
Παίδες, ψάχνω ελαστικά σε διάσταση 205 45 16 για τουρμπάτο 150άρι....... έχετε κάτι να μου προτείνετε σε μάρκα και μοντέλο;
Μια μικρή (χώρις κάποιο λόγο) προτίμηση-εκτίμηση σε Bridgestone,Yoko, Μισλέν έχω, αλλά δεν ξέρω τί και ποιό μοντέλο να επιλέξω!Σο πλιζ me!
Σε Bridgestone δεν πωλείται κάποιο καλό σπορ ελαστικό σ' αυτή τη διάσταση οπότε ξέχνα τα.
Σε Yoko δεν έχω δοκιμάσει οπότε δε ξέρω.
Αυτό που ξέρω είναι ότι σε κανα μήνα στην ίδια διάσταση θα βάλω τα Michelin Pilot Exalto II, ένα λάστιχο που κάνει τα πάντα, όντας ταυτόχρονα σπορ και φιλικό στη χρήση με καλά πατήματα και πολύ καλό φρενάρισμα.
Γενικά όπου και αν ρωτήσεις θ΄ακούσεις κατά βάση θετικά λόγια γι΄αυτό το λάστιχο, απλά γιατί στην κατηγορία του είναι ίσως το καλύτερο. -
Σήμερα παράγγειλα μια 4άδα Pilot Exalto σε 205/55/16 (400ευρά) και θα τα έχω από Τρίτη
-
Ο χρήστης bathan έγραψε:
Σήμερα παράγγειλα μια 4άδα Pilot Exalto σε 205/55/16 (400ευρά) και θα τα έχω από ΤρίτηΜπάμπη τελικά μετά από πολύ ψάξιμο, πήρες την απόφαση για exalto, πολύ καλή επιλογή.
-
Για Mercedes A Class τι προτεινετε σε 195/55 R15, υποψην τον αμαξι χρησιμοποιειται αποκλειστικα σε εθνικη οδο με τις κλασσικες συνθηκες βροχη ζεστη κρυο... Tωρα φοραει τα RE720
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]