-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
αμα στειλω τον πεθερο στα praktiker να βαλει λαστιχα, δοσεις/πιστοτικη κανουνε;
(και τα λαστιχα ελπιζω να μην ειναι τιποτα Β διαλογης)- Τα Praktiker ΔΕΝ έχουν καλές τιμές
- Δόσεις όντως κάνουν όπως κάνουν με πιστωτική οι περισσότεροι λαστιχάδες
- Τα Β' διαλογής τα καταλαβαίνεις επειδή τα γράμματα είναι χαραγμένα (δηλαδή τυπωμένα προς τα μέσα) και όχι ανάγλυφα.
-
πότε επιτέλους θα καταλαβει αυτος ο έρμος ο ελληναράς οτι το αμάξι ειναι εν δυνάμει ενα φονικο οπλο και οτι θα πρέπει να του συμπεριφέρεται με θρησκευτική ευλάβεια;
ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΣΤ ΓΜΩ ΤΟ ΒΖΙ ΤΗΣ ΚΟΤΑΣ
πάω στοιχημα οτι οσοι πάνε και βαζουν σάπια ελαστικα ή τα φοράνε για 14 χρονια, εχουν τελευταίας τεχνολογίας κινητα, ταμπελτάκια, σκατάκια, 1 φορά την εβδομάδα τη βγαζουν στα μπουζούκια και τις υπολοιπες στις καφετέριες και στα μπαρ. μια ζωή τα ιδια σκτά
-
Δουλεύουν τα R1R με κύκλους θέρμανσης; Νομίζω ότι αφορούν μόνο slick
Παρεπιπτόντως, είδα R1R σε... wait for it.... Niva
Με πολύ γόμα, δεν μπήκαν δλδ επειδή υπήρχαν πεταμένα -
Ο χρήστης touring the m3 1.6 έγραψε:
Ρε επαγγελματία Χρήστο ΣΒ,περιμένεις να ποστάρω για να πείς τη λακαμία σου;Και δε σου επιτρέπω να λες ότι παραπληροφορώ το κόσμο!!Επιτρέπεται,λαστιχάς (όπως νομίζεις ότι είσαι) να πικάρεις τον άλλον που σου λέει ότι έχει 50 και 60 και 70Κ με τα 050Α;Άν κάνει ταξίδια;Δέ γίνονται;Το ότι δε γουστάρεις τα Bridge,το έχουμε καταλάβει.......Απλώς,για άλλη μία φορά παρουσιάζεις το επίπ[εδο των γνώσεων σου για τα λάστιχα......
ΥΓ.Άν θές να 'σπρώξεις' κάνα Marshall,Apollo,Marangoni κλπ,τουλάχιστον κάντο πιό διακριτικά!Όσο για το άν παίζει ρόλο η χώρα παραγωγής στη τιμή;...........πάρε κανα-δύο λαστιχάδες(κανονικούς) τηλ......ανώνυμα,είναι εύκολο ξέρεις!!!!
ΥΓ2.Εσένα,μπορεί να στα δίνουν μία τιμή......Θα επρεπε να γνωριζεις οτι στο ταξιδι τα λαστιχα φθειρονται περισσοτερο - -υψηλες ταχυτητες -μεγαλυτερες θερμοκρασιες.
Ο τιμοκαταλογος ισχυει πανελλαδικα ,ειναι στανταρ για ολα τα μαγαζια,τυχων διαφορες στις τιμες στον πελατη, προκυπτουν απο αλλου και οχι απο την χωρα παραγωγης.
Ρωτα τον φιλο σου τον Κυριαζη ,που αν συμφωνησω με τα λεγομενα σου, τοτε τα λαστιχα που πουλαει φθηνα θα πρεπει να παραγονται στην Ουγκαντα. -
Χωρίς να θέλω να εμπλακώ στην αντιπαράθεση, οι υψηλές ταχύτητες στη ευθεία όντως φθείρουν πολύ τα ελαστικά.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Χωρίς να θέλω να εμπλακώ στην αντιπαράθεση, οι υψηλές ταχύτητες στη ευθεία όντως φθείρουν πολύ τα ελαστικά.Mε αυτη τη λογικη αν καποιος κινειται στην εθνικη με ενα εμπροσθιοκινητο, θα πρεπει να φθειρει και τα πισω λαστιχα, ενταξει λιγοτερο λογω μικροτερου φορτιου, αλλα εξισου με τα μπροστα, κατι που στην πραξη δεν επιβεβαιωνεται !@
-
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
Όντως.
Τα μπροστινά δεν φθείρονταν περισσότερο στην εθνική (εντάξει ίσως λόγω βάρους λίγο περισσότερο φθείρονται) αλλά στο σταμάτα-ξεκίνα και γενικά όταν πρέπει να διαχειριστούν δυνάμεις επιτάχυνσης/επιβράδυνσης είτε στην ευθεία, είτε με στριμένους τροχούς.
-
Να πω ότι τα re050a μου έδινε την αίσθηση ότι έφτανε άνετα στα 100 κ χλμ! Με ήρεμη βέβαια οδήγηση χωρίς κόντρες κλπ. Τη φορά που τα χρειάστηκαν,στα 50κ χλμ, μου βγήκε ταξιτζής σε διπλής κυκλοφορίας δρόμο ως τη μέση του δρομου αναγκάστηκα να κοντραρω και με χρήση του abs, τρέχοντας με 70 τον αποφεύγω με ελιγμό και επανέρχομαι στην πλευρά μου. Άρα πιο πολύ μέτρα για μένα η εμπειρία και η γνώση των αντιδράσεων του αυτοκίνητου σου και σε μικρότερο βαθμό η μάρκα των ελαστικών σου. Επισης αν φροντίζεις την κατάσταση τους-δεν τα έβλεπε ηλιος,τα επλενα κλπ, θεωρώ σου δίνουν έξτρα χλμ. Εν κατακλείδι, αν μου λεγαν με το επόμενο λάστιχο μου, ότι πρέπει να κάνω 100κ χλμ, χωρίς συζήτηση τα bridgestone θα ξαναβαζα. Όσο για τα r1r απ ότι κατάλαβα,ΚΑΝΕΊΣ δεν τα δοκίμασε οπότε αν ρωτήσω 400 ελληνες γι αυτα, 400 διαφορετικές απαντήσεις θα πάρω... Άρα θα τα δω και θα σχολιάσω μετά. Δευτέρα τα βάζω.
-
Πες μας απλα σε ποιες περιοχες κινεισαι και τι αμαξι οδηγεις, να προσεχουμε αν βρεθουμε εκει περα.
-
Ο χρήστης PACMAN7 έγραψε:
αν ρωτήσω 400 ελληνες γι αυτα, 400 διαφορετικές απαντήσεις θα πάρω...καλά αυτο ειναι κλασικό χαρακτηριστικό μας.
εδώ φαντασου υπάρχουν ελληνες που ένθερμα υποστηρίζουν οτι θα μπορουσαν να βγάλουν με ασφάλεια 100.000 χλμ με τα ίδια ελαστικά.
και πού, στην Ελλάδα που το 1/3 του έτους βράζει ο τόπος
ναι αυτός ο έλληνας αυτος
-
Ταρίφας μου έλεγε παλιά τον πόνο του που καταργήθηκαν τα Νο1 κατ' αυτόν λάστιχα, τα Γκουντγίαρ Ολγουέδερ. Έβγαζε ένα χρόνο με κάθε σετ, ήγουν 180.000 χλμ.
Τα είχαμε στο Κορόλα του πατέρα μου τη δεκαετία του '80, δεν ήταν λάστιχα ήταν ξύλα. -
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Πες μας απλα σε ποιες περιοχες κινεισαι και τι αμαξι οδηγεις, να προσεχουμε αν βρεθουμε εκει περα.Καλά... Κανε εσυ 300 κ χλμ σε 10 χρονια χωρίς να έχει γρατσουνιστει το αμάξι σου και μετά μιλας... Το αμάξι έχει 125 άλογα,1500 κυβικα.
-
Δεν απαντησες σε καμια απο τις δυο ερωτησεις μου ομως.
-
Να πω ότι τα re050a μου έδινε την αίσθηση ότι έφτανε άνετα στα 100 κ χλμ! Με ήρεμη βέβαια οδήγηση χωρίς κόντρες κλπ. Τη φορά που τα χρειάστηκαν,στα 50κ χλμ, μου βγήκε ταξιτζής σε διπλής κυκλοφορίας δρόμο ως τη μέση του δρομου αναγκάστηκα να κοντραρω και με χρήση του abs, τρέχοντας με 70 τον αποφεύγω με ελιγμό και επανέρχομαι στην πλευρά μου. Άρα πιο πολύ μέτρα για μένα η εμπειρία και η γνώση των αντιδράσεων του αυτοκίνητου σου και σε μικρότερο βαθμό η μάρκα των ελαστικών σου. Επισης αν φροντίζεις την κατάσταση τους-δεν τα έβλεπε ηλιος,τα επλενα κλπ, θεωρώ σου δίνουν έξτρα χλμ. Εν κατακλείδι, αν μου λεγαν με το επόμενο λάστιχο μου, ότι πρέπει να κάνω 100κ χλμ, χωρίς συζήτηση τα bridgestone θα ξαναβαζα. Όσο για τα r1r απ ότι κατάλαβα,ΚΑΝΕΊΣ δεν τα δοκίμασε οπότε αν ρωτήσω 400 ελληνες γι αυτα, 400 διαφορετικές απαντήσεις θα πάρω... Άρα θα τα δω και θα σχολιάσω μετά. Δευτέρα τα βάζω.Τα έχεις καλός φίλος, φορουμίτης -φίρμα σε Focus 1800. Δεν κάνουν για αυτή τη δουλειά που τα θέλεις. Εσύ βέβαια κάνε ότι θες αλλά μην περιμένεις να χειροκροτήσουμε κιόλας που θα φορέσεις σχεδόν σέμι για τέτοια χρήση!
-
αν υπολογίσουμε χοντρικά μισό εκατοστό ανάμεσα στις κουκίδες, μας κάνουν μουμπλε μούμπλε 6 * 10^κάμποσα κουκίδες χωρις να σε φάει κανενα φαντασματάκι;;;!!!
αυτό παει να πει ελιγμοί
-
Μικρή σημασία έχει το αυτοκίνητο,ξαναλέω 125 άλογα,1500άρι. Ούτε σε τι δρόμους κυκλοφορώ έχει νόημα να πω. Δεν τους ξέρεις,εκεί δεν ΕΙΝΑΙ για κόντρες και καγκουροκαφριλικια οπότε...
-
Ποιος μιλησε για κοντρες και καφριλικια; Δεν πας καλα καθολου μου φαινεται.
-
Όσο για τα r1r απ ότι κατάλαβα,ΚΑΝΕΊΣ δεν τα δοκίμασε οπότε αν ρωτήσω 400 ελληνες γι αυτα, 400 διαφορετικές απαντήσεις θα πάρω... Άρα θα τα δω και θα σχολιάσω μετά. Δευτέρα τα βάζω.Στο βρεγμενο τι συμπεριφορα θα εχουν;
-
off balance καταστάσεις δλδ
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]