-
Ο χρήστης touring the m3 1.6 έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους! Παιδιά ξέρει κάποιος που θα βρω φθηνά toyo R888 195 50 R15 ?
Στον Κυριαζή στη Ν.Χαλκηδόνα......
Έβαλα PS3 στον Πιττά στην Ηρακλείου 360 από 380 που τα έδινε ο Κυριαζής στο Passat του πατέρα μου.
Βέβαια μπορεί να έπαιξε ρόλο ότι είχα δώσει πριν 1 χρόνο τετραψήφιο νούμερο για SC 5P.
-
Ο χρήστης kosmas2111 έγραψε:
Γεια σας ειμαι νεο μελος στο φορουμ και θα ηθελα την βοηθεια σας!
Εχω 22.000χλμ περιπου στο i10 τα τελευταια 2,5 χρονια και απο το πασχα ειχα παρατησει οτι σε καποιες βροχες γλιστρουσε στο σταματημα!
Οποτε λεω να αλλαξω γιατι ουτε που ξερω τι σοι ειναι αυτα που εχω!
Καμια ιδεα? Εγω καμια ιδια παντως!
να πω οτι φοραει τα kumho 165 60/R14 made in china οπως γραφουν πανωΕχοντας το ιδιο με τα ιδια λαστιχα που λες και τα ιδια χλμ σε 4 χρονια(!!!) λαστιχας μου προτεινε αντι για 165 60 14 να παμε 165 65 14 ωστε να πεσουμε σημαντικα σε χρηματα.230-250 ευρω και βαζουμε ολα τα επωνυμα λαστιχα αντι για 280-320.Δεν αλλαζει το βημα (ειναι λιγοτερο απο 3% που θεωρειται το οριο) και θα γινει και λιγο πιο ανετο στις λακουβες.Σκεψου το...
-
Ο χρήστης kosmas2111 έγραψε:
νομιζω ειχε γινει στο σερβις του ιανουαριου!
θα κοιταξω το χαρτι απο το σερβις αλλιως να το κανω και ειναι οκ?
μια χαρα νορμαλ οδηγηση εκανα!
τι βροχες ηταν εκεινες? χαχαΑν δεν έχει γίνει μπρος-πίσω, κάντο και αν δε δεις προκοπή, τότε πήγαινε για αλλαγή.
-
Ευχαριστω για τις απαντησεις! θα ενημερωσω για το τι θα κανω
-
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους! Παιδιά ξέρει κάποιος που θα βρω φθηνά toyo R888 195 50 R15 ?
Έβαλα PS3 στον Πιττά στην Ηρακλείου 360 από 380 που τα έδινε ο Κυριαζής στο Passat του πατέρα μου.
Βέβαια μπορεί να έπαιξε ρόλο ότι είχα δώσει πριν 1 χρόνο τετραψήφιο νούμερο για SC 5P.
Παίζει ρόλο στη τιμή και η χώρα παραγωγής...
-
Ο χρήστης tala έγραψε:
Θα ψάξω να βρω τηλέφωνο και θα μάθω! Ευχαριστώ!
2102582184......
-
Θα ψάξω να βρω τηλέφωνο και θα μάθω! Ευχαριστώ!
2102582184......
420 ευρό είναι πολλά, υπάρχουν φθηνότεροι..
-
....
-
καλησπερα κι απο μενα. πιανοντας 65000 χλμ με το ιδιο λαστιχο potenza RE050A ειπα να τ αλλαξω. παρηγγειλα το toyo R1R με 750 ευρω. δεν τα βρηκα στο 195/55/16 και το χτυπησα σε 205/50/16. θα εχω καποιο προβλημα με τη διασταση; γνωριζετε το καινουριο λαστιχο κανεις;
-
-
65000 και ειναι σε normal κατασταση σε πληροφορω. οσο για το R1R σε ολα τα ελληνικα σαιτ εκει επαιζε,στα 750. απο εξωτερικο τα βρισκα με 500 αλλα δεν εχω ιδεα απο πιστωτικες κλπ so... το θεμα ειναι αξιζει το λαστιχο;;;;;;
-
να το πάρουμε απο την αρχή.
εκανες με τα 050Α 65οοο χλμ και ακομα ειχανε ψωμάκια οπως μας πληροφορείς. με λιγα λόγια το αμάξι κινείται μονο ευθεία με ταχύτητες που δεν ξεπερνούν την ταχύτητα βάδην. ωραία ως εδώ.
τα R1R γιατί τα θελεις;
-
παω με 100 σταθερα καθημερινα στη δουλεια πηγαιν-ελα 100 χλμ σε δρομο με ευθειες. ειπα ν αλλαξω με κατι πιο μαλακο γιατι το χειμωνα τα προηγουμενα δε ζεσταινονταν με τιποτα,ετσι κατεληξα στο R1R
-
πώς μπορούσες να καταλαβεις εάν τα 050Α ζεσταινόντουσαν ή όχι;
τα R1R τα είδες καλά καλά; δε σου φάνηκαν καπως ας πούμε παράξενα;
-
Ο χρήστης PACMAN7 έγραψε:
καλησπερα κι απο μενα. πιανοντας 65000 χλμ με το ιδιο λαστιχο potenza RE050A ειπα να τ αλλαξω. παρηγγειλα το toyo R1R με 750 ευρω. δεν τα βρηκα στο 195/55/16 και το χτυπησα σε 205/50/16. θα εχω καποιο προβλημα με τη διασταση; γνωριζετε το καινουριο λαστιχο κανεις;Φίλε δεν είμαι ειδικός αλλά νομίζω σε συμφέρει να πας σε 205/55/16 που είναι φθηνότερο κι αν θέλεις οπωσδήποτε toyo, πάρε το T1R. Τα έχει ο αδερφός μου στο xsara του 1600 16v και είναι πολύ ευχαριστημένος...
-
Ο χρήστης PACMAN7 έγραψε:
παω με 100 σταθερα καθημερινα στη δουλεια πηγαιν-ελα 100 χλμ σε δρομο με ευθειες. ειπα ν αλλαξω με κατι πιο μαλακο γιατι το χειμωνα τα προηγουμενα δε ζεσταινονταν με τιποτα,ετσι κατεληξα στο R1RΑπό τα πλέον ακατάλληλα λάστιχα για αυτό που ήθελες.
-
+οο, θα τελειώσουν σύντομα λόγω heat cycles.
-
Παίζει ρόλο στη τιμή και η χώρα παραγωγής...
Δεν υπαρχει αυτο που λες και καλο θα ειναι να μην παραπληροφορεις τον κοσμο.
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
να το πάρουμε απο την αρχή.εκανες με τα 050Α 65οοο χλμ και ακομα ειχανε ψωμάκια οπως μας πληροφορείς. με λιγα λόγια το αμάξι κινείται μονο ευθεία με ταχύτητες που δεν ξεπερνούν την ταχύτητα βάδην. ωραία ως εδώ.
τα R1R γιατί τα θελεις;
Μαλλον τα εχει μπερδεψει ο φιλος.
65000 ΧΛΜ με αυτα τα λαστιχα, δεν βγαινουν με τιποτα. -
πλάκα κανει
επειδή με βλεπεις να απαντάω δλδ;
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]