-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Πιο χαμηλό στα 185 δε βγαίνει. Πιο πλατύ δε θα το συνιστούσα στη συγκεκριμένη ζάντα.Ταυρούλη, ότι βάλεις πάρε τηλέφωνο στο 2108228743 Παυλικανίδης, στη Λιοσίων.
Έχει σε πολλές διαστάσεις εξαιρετικές τιμές, και ειναι ευγενέστατος
Πες του ότι σε σύστησε τύπος από το ΒΜw φορουμ...Μichelin PS3 205/55/16 στα 330 ευρώ μέχρι πριν 1 εβδομάδα!!!
Προσωπικά, από αυτά ξεκίνησα, στα Ηankook κατέληξα και τα REOO2 θα βάλω!!
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Πιο χαμηλό στα 185 δε βγαίνει. Πιο πλατύ δε θα το συνιστούσα στη συγκεκριμένη ζάντα.
Ταυρούλη, ότι βάλεις πάρε τηλέφωνο στο 2108228743 Παυλικανίδης, στη Λιοσίων.
Έχει σε πολλές διαστάσεις εξαιρετικές τιμές, και ειναι ευγενέστατος
Πες του ότι σε σύστησε τύπος από το ΒΜw φορουμ...Μichelin PS3 205/55/16 στα 330 ευρώ μέχρι πριν 1 εβδομάδα!!!
Προσωπικά, από αυτά ξεκίνησα, στα Ηankook κατέληξα και τα REOO2 θα βάλω!!
Πιο εξαιρετικη τιμη απο αυτη που βρηκε δεν νομιζω να μπορει να δωσει κανεις!
-
-
Καλοφάγωτα ρε
-
βάλε τα ένερτζυ να ευχαριστηθείς στρίψιμο ρε.
100.000 χλμ θα στρίβεις -
300.000 μη σου πω
-
Taurus...είσαι αρχηγός!!Καλοπάτητα!!!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Θα το κάνω ακόμα πιο δύσκολο, βάζοντας μια ακομα παράμετρο: michelin energy στο 185/55/14 ή exalto στο 185/60/14?
Μη μου πεις για άλλη εταιρεία, υπάρχει λόγος.Το exalto δεν βγαινει πλεον σε διασταση 185-60-14,οποτε αναγκαστικα θα βαλεις τα 185-55-14 energy
-
Είσαι απόλυτα σίγουρος? Στο site της michelin τα αναφέρει.
-
Καλησπέρα σε όλους! Παιδιά ξέρει κάποιος που θα βρω φθηνά toyo R888 195 50 R15 ?
-
Ο χρήστης tala έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους! Παιδιά ξέρει κάποιος που θα βρω φθηνά toyo R888 195 50 R15 ?Στον Κυριαζή στη Ν.Χαλκηδόνα......
-
Ο χρήστης touring the m3 1.6 έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους! Παιδιά ξέρει κάποιος που θα βρω φθηνά toyo R888 195 50 R15 ?
Στον Κυριαζή στη Ν.Χαλκηδόνα......
απ'οτι βλεπω ολοι εχουμε περασει απο εκει μια βολτα
-
Γεια σας ειμαι νεο μελος στο φορουμ και θα ηθελα την βοηθεια σας!
Εχω 22.000χλμ περιπου στο i10 τα τελευταια 2,5 χρονια και απο το πασχα ειχα παρατησει οτι σε καποιες βροχες γλιστρουσε στο σταματημα!
Οποτε λεω να αλλαξω γιατι ουτε που ξερω τι σοι ειναι αυτα που εχω!
Καμια ιδεα? Εγω καμια ιδια παντως!
να πω οτι φοραει τα kumho 165 60/R14 made in china οπως γραφουν πανω -
Αν αυτές οι κάποιες βροχές που λες ειναι αυτές που είχε ρίξει πριν κανα δυο μήνες και έβλεπες τη σαπουνάδα να ρέει στο δρόμο, τότε ούτε βεντούζες δε σε έσωναν.
22 χιλιάδες χλμ δε μου φαίνονται πολλά, αν έγινε νορμάλ χρήση... Μπρος-πίσω τα έχεις κάνει? -
νομιζω ειχε γινει στο σερβις του ιανουαριου!
θα κοιταξω το χαρτι απο το σερβις αλλιως να το κανω και ειναι οκ?
μια χαρα νορμαλ οδηγηση εκανα!
τι βροχες ηταν εκεινες? χαχα -
Θελει ο πεθερος να αλλαξει λαστιχα λλα κατι οι κομμενες συνταξεις και η εφορια, δεν του ειναι ευκολο.
κανα μαγαζι με καλες τιμες που να βαζει ατοκες δοσεις πιστωτικη παιζει?
περιοχη, Κερατσινι-Πειραιας -
καλησπερα κι απο μενα. πιανοντας 65000 χλμ με το ιδιο λαστιχο potenza RE050A ειπα να τ αλλαξω. παρηγγειλα το toyo R1R με 750 ευρω. δεν τα βρηκα στο 195/55/16 και το χτυπησα σε 205/50/16. θα εχω καποιο προβλημα με τη διασταση; γνωριζετε το καινουριο λαστιχο κανεις;
-
στην Κωστή παλαμά λέτε?
από τιμούλες τι λέει αυτός?τα 195-55-15 r888 τα έχει βάλει κανείς και σε τι τιμή?
-
καλησπερα κι απο μενα. πιανοντας 65000 χλμ με το ιδιο λαστιχο potenza RE050A ειπα να τ αλλαξω. παρηγγειλα το toyo R1R με 750 ευρω. δεν τα βρηκα στο 195/55/16 και το χτυπησα σε 205/50/16. θα εχω καποιο προβλημα με τη διασταση; γνωριζετε το καινουριο λαστιχο κανεις;
-
Θα ψάξω να βρω τηλέφωνο και θα μάθω! Ευχαριστώ!
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]