-
Εγω θα προτεινα στον infinity να βαλει κινεζικα,να τρακαρει για να μην παει να ψηφισει.
-
Ο χρήστης sxinthecity έγραψε:
Εγω θα προτεινα στον infinity να βαλει κινεζικα,να τρακαρει για να μην παει να ψηφισει.Οουστ , κουμουνι ...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Infinity θα σου έλεγα P Zero aλλά δεν ξέρω αν παράγονται καν στη διάσταση σου (μάλλον όχι).Μήπως να σκεφτόσουν την λύση των 002 από το camskill?
Δεν υπάρχουν στο camskill (άσε που δε στέλνει και Ελλάδα).
-
Ο χρήστης upoulikampia έγραψε:
...η ποιοτητα κατασκευης ειναι κορυφαια..εχω δει πολλα λαστιχα γυμνα χωρις ζαντα και τουλαχιστον σαν κατασκευη υπερτερει απο τα περισσοτερα ειλικρινα..απιστευτο αλλα ειναι αληθεια και προσπαθω να ειμαι αρκετα αντικειμενικος οσο μπορω
βεβαια αυτο το εχω κρινει με το χερι.δεν μπορω να στο εγγυηθω αλλα αυτη την εντυπωση μου εχουν δωσει
αυτο που με εκνευριζει ειναι εταιρειες που ειναι 'top' και μας πουλανε κατι χρεπια **σαν χαρτια **και εμεις τα πληρωνουμε χρυσα..και τα βαζουμε ξανα και ξανα και τα υποστηριζουμε και λεμε οτι ειναι τα καλυτερα τους γερμαναραδες μου μεσα που σχεδιαζουν τα ιδια και τα ιδια εδω και 10 χρονια ....Μου αρέσει που γράφεις αλλά δυσπιστώ λίγο στην ικανότητά σου να εκτιμήσεις την ποιότητα κατασκευής των ελαστικών και μάλιστα με το χέρι. Ίσως κάτι δεν κατάλαβα, τι ακριβώς εννοείς;
Και τι εννοείς χρέπι σαν χαρτί; Αν εννοείς ότι σε κάποια ελαστικά το πλαινό είναι πολύ εύκαμπτο αυτό είναι ηθελημένο λόγω τελείως διαφορετικής σχεδίασης κάποιων ελαστικών, κάτι που έχει πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα και όσο κι αν εσένα (κι εμένα παρεπιμπτόντως) δεν σου αρέσει δεν είναι σωστό να το παρουσιάζεις σαν χάλια μόνο από αυτό το χαρακτηριστικό. -
Έχω βρει μία τετράδα ζάντες με λάστιχα απ' ότι καταλαβαίνω Triangle 225/45/17. Ο πωλητής είναι Έλληνας απ' ότι φαίνεται. Είδα κάτι κριτικές σε sites κ πιάνουν 18% περίπου σε όλα... Τόσο χάλια είναι το λάστιχο? Έχει ακούσει κανείς τίποτα? Όχι τίποτα άλλο, αλλά μη φύγουμε σε καμιά μπαριέρα...
-
Τρίγωνα; Πανοράματος; Που τα βρίσκεις αυτά ρε Πετρο;
Τόσα λεφτά έδωσες γαι το αμαξάκι, πάρε κι ένα λαστιχάκι της προκοπής.
-
Τρίγωνα; Πανοράματος; Που τα βρίσκεις αυτά ρε Πετρο;Τόσα λεφτά έδωσες γαι το αμαξάκι, πάρε κι ένα λαστιχάκι της προκοπής.
Εδώ είναι η αγγελία...
http://www.ebay.de/itm/300723880596?ssP ... 500wt_1202Εγώ διακρίνω ότι είναι triangle...
Πήγα στην BMW Essen και είδα σετ ζαντών... Είχαν προσφορά την τετράδα 17άρες με λάστιχα από 2.499€ μόνο 1.999€
Σιγά μη δώσω 2.000€ για κάτι που μπορώ να πάρω μάξιμουμ με 600-700€. Όχι τίποτα άλλο, καλύτερα να τα φάω στα γυαλιστικά (αγόρασα μια 100€ ήδη κ σε αυτά )
Π.χ. αυτά είναι καλά...
http://kleinanzeigen.ebay.de/anzeigen/s ... 8/66740061Ειδικά στη Γερμανία με την καλύτερη άσφαλτο, θεωρώ πως δεν είναι κ τόσο τραγικά... μόνο στο βρεγμένο με προβληματίζει... Έχασα μια προσφορά με Dunlop σε ίδιες ζάντες στα 380€... Αν αγόραζα λάστιχα κ ζάντες, θα αγόραζα τις Μ σε 17άρες, όμως στα σετ που υπάρχουν οι πίσω είναι 8,5 κ κανονικά θέλουν 255 φάρδος που δεν το θέλω...
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
...η ποιοτητα κατασκευης ειναι κορυφαια..εχω δει πολλα λαστιχα γυμνα χωρις ζαντα και τουλαχιστον σαν κατασκευη υπερτερει απο τα περισσοτερα ειλικρινα..απιστευτο αλλα ειναι αληθεια και προσπαθω να ειμαι αρκετα αντικειμενικος οσο μπορω
βεβαια αυτο το εχω κρινει με το χερι.δεν μπορω να στο εγγυηθω αλλα αυτη την εντυπωση μου εχουν δωσει
αυτο που με εκνευριζει ειναι εταιρειες που ειναι 'top' και μας πουλανε κατι χρεπια **σαν χαρτια **και εμεις τα πληρωνουμε χρυσα..και τα βαζουμε ξανα και ξανα και τα υποστηριζουμε και λεμε οτι ειναι τα καλυτερα τους γερμαναραδες μου μεσα που σχεδιαζουν τα ιδια και τα ιδια εδω και 10 χρονια ....Μου αρέσει που γράφεις αλλά δυσπιστώ λίγο στην ικανότητά σου να εκτιμήσεις την ποιότητα κατασκευής των ελαστικών και μάλιστα με το χέρι. Ίσως κάτι δεν κατάλαβα, τι ακριβώς εννοείς;
Και τι εννοείς χρέπι σαν χαρτί; Αν εννοείς ότι σε κάποια ελαστικά το πλαινό είναι πολύ εύκαμπτο αυτό είναι ηθελημένο λόγω τελείως διαφορετικής σχεδίασης κάποιων ελαστικών, κάτι που έχει πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα και όσο κι αν εσένα (κι εμένα παρεπιμπτόντως) δεν σου αρέσει δεν είναι σωστό να το παρουσιάζεις σαν χάλια μόνο από αυτό το χαρακτηριστικό.εννοω πως στα ps3 η τα assymetric 2 πχ καταλαβαινεις οτι ειναι μαλακο το πλαινο αλλα καλυτερης ποιοτητας σε σχεση με τα conti με σκοπο την αποσβεση κραδασμων και οχι χρηματων
συγγνωμη αν υπερεβαλα -
Ο χρήστης upoulikampia έγραψε:
εννοω πως στα ps3 η τα assymetric 2 πχ καταλαβαινεις οτι ειναι μαλακο το πλαινο αλλα καλυτερης ποιοτηταςΠού το παίζει αυτό το έργο;
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Εδώ είναι η αγγελία...
http://www.ebay.de/itm/300723880596?ssP ... 500wt_1202Εγώ διακρίνω ότι είναι triangle...
Πήγα στην BMW Essen και είδα σετ ζαντών... Είχαν προσφορά την τετράδα 17άρες με λάστιχα από 2.499€ μόνο 1.999€
Σιγά μη δώσω 2.000€ για κάτι που μπορώ να πάρω μάξιμουμ με 600-700€. Όχι τίποτα άλλο, καλύτερα να τα φάω στα γυαλιστικά (αγόρασα μια 100€ ήδη κ σε αυτά )
Π.χ. αυτά είναι καλά...
http://kleinanzeigen.ebay.de/anzeigen/s ... 8/66740061Ειδικά στη Γερμανία με την καλύτερη άσφαλτο, θεωρώ πως δεν είναι κ τόσο τραγικά... μόνο στο βρεγμένο με προβληματίζει... Έχασα μια προσφορά με Dunlop σε ίδιες ζάντες στα 380€... Αν αγόραζα λάστιχα κ ζάντες, θα αγόραζα τις Μ σε 17άρες, όμως στα σετ που υπάρχουν οι πίσω είναι 8,5 κ κανονικά θέλουν 255 φάρδος που δεν το θέλω...
Εγω φίλε μου θα έπαιρνα ξεχωριστά ζάντες και ξεχωριστά λάστιχα. Η αν βρίσκεις ήδη ζανταρισμένα λάστιχα που δεν σου αρέσουν, παρε τα και πούλα τα και βάλε πάνω στις ζάντες λάστιχα της επιλογής σου. Δεν θα παίζουμε με αυτά. Αυτοκινητιστικό φορουμ είμαστε διάολε.
-
Εδώ είναι η αγγελία...
Π.χ. αυτά είναι καλά...
Εγω φίλε μου θα έπαιρνα ξεχωριστά ζάντες και ξεχωριστά λάστιχα. Η αν βρίσκεις ήδη ζανταρισμένα λάστιχα που δεν σου αρέσουν, παρε τα και πούλα τα και βάλε πάνω στις ζάντες λάστιχα της επιλογής σου. Δεν θα παίζουμε με αυτά. Αυτοκινητιστικό φορουμ είμαστε διάολε.
δεν το καταλαβαίνω αυτό...
πριν 7 μήνες αγόρασα σετ Dunlop Winter 3D για golf 5 ενός έτους ζανταρισμένα με πολύ λίγα χλμ. Αντί για 550-600€ περίπου σύνολο τα πήρα 250€ με τάσια VW αγρατζούνιστα (τα βρήκε γνωστός μέσα από VW από έναν πελάτη του που πούλησε το Golf 6 του). Τα έκανα μια ζυγοστάθμιση (όχι ότι χρειάζονταν, αλλά ήθελα να είμαι σίγουρος) κ τα πέρασα κ έμεινα κατευχαριστημένος.Δεν είπα να βάλω ό,τι κάτσει, για το λόγο αυτό ρωτώ στο αυτοκινητιστικό φόρουμ αν τα συγκεκριμένα ελαστικά αξίζουν... Αν είναι να τα αγοράσω κ να τα πουλήσω κ να τρέχω να τα στέλνω στον αγοραστή ζήτω που καήκαμε... Φασαρία.
Με την ίδια λογική λέει κανείς ότι κ οι ζάντες είναι χτυπημένες, άρα στραβές... Εξετάζεις τις φωτογραφίες, πληρώνεις στο 1/3, ρισκάρεις κ βλέπεις. Είμαι έτοιμος όμως κ δε θα εκπλαγώ αν είναι στραβές... Τότε θα τις πετάξω/πουλήσω κ θα χάσω. Αλλά μέχρι τότε θα το ψάξω...
Με την ίδια λογική λέμε κ για τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα το ίδιο... Το καινούριο είναι πάντα καλύτερο, όμως το Value for money είναι που κατά τη γνώμη μου μετράει. -
Αυτά τα Τρίγωνα όμως Πέτρο είναι ότι κάτσει. Ούτε η μάνα τους δε τα ξέρει... ποιος ξέρει τι κουμάσια είναι; Επίσης είναι παλιά... τρεισήμισι ετών! Αν σου κάνουν οι ζάντες, πάρε το σετάκι και απλά άλλαξε λάστιχα.
-
- Παίρνεις τις ζάντες με τα τρίγωνα
- Κάνεις τα τρίγωνα γλάστρες η τα δίνεις στον Ολλανδό να τα βάλει στο ντοκο
- Αγοράζεις ένα σετ λάστιχα της προκοπής πού να είναι αντίστοιχα του αυτοκινήτου πού πήρες
- ???
- Profit
My job here is done.
Sent from my GNex using smoke signals.
-
Ερωτηξη: κατά πόσο μπορεί να αλλάξει η συμπεριφορά του αυτοκινήτου μου, αν από 185/55/14 πάω σε 185/60/14?
Θυμίζω: Saxo Vts, με στενά ελατήρια 280 λίμπρες και KONI ρυθμιζόμενα, αντιστρεπτική από rallye και χαμήλωμα στα όρια του GrN (περίπου 2 με 2μιση πόντους).
Θα δουλέψουν σωστά? Άσε που έχω και μια υπόνοια οτι μπορει να βρίσκουν στους θόλους... -
Ξεφεύγεις......ποσοστιαία η μεταβολή είναι 3,3%(μεγάλη αλλαγή στο βήμα),το άλλο θέμα είναι πως το πλαινό 'ψηλώνει' έναν ολόκληρο πόντο.........δε θα στο πρότεινα...
-
Θα το κάνω ακόμα πιο δύσκολο, βάζοντας μια ακομα παράμετρο: michelin energy στο 185/55/14 ή exalto στο 185/60/14?
Μη μου πεις για άλλη εταιρεία, υπάρχει λόγος. -
Τι να το κανεις το Energy στο Saxo ομως;
Προφανως Exalto.
Δεν βγαινει πιο χαμηλοπροφιλο ή σε ενα πλατος πανω ή κατω; -
Έτσι όπως το θέτεις,βάλε πάνω το exalto να το δοκιμάσεις άν βρίσκει.....
-
Πιο χαμηλό στα 185 δε βγαίνει. Πιο πλατύ δε θα το συνιστούσα στη συγκεκριμένη ζάντα.
-
Στη γειτονιά μου έχουμε ένα κυπαρισσί Saxo VTS, που φοράει εδώ και χρόνια 185/60/14. Και μάλιστα είναι χαμηλωμένο. Οπτικά δε δείχνει κάτι ακραίο, πρέπει να είσαι πολύ παρατηρητικός για να προσέξεις ότι δεν είναι τα μαμα 55αρια.
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]