-
Tα RE002 βγαίνουν για 215/45/17.
http://www.bridgestone.com.au/media/articles/re002.aspx
http://www.bridgestone.com.sg/product_re002.htmlΑύριο πάω για έρευνα αγοράς στα 205/45/17.
-
γραψε λαθος τοτε..
τα εχει δει κανεις φορεμενα καπου??η εστω στην αγορα..εγω δεν ετυχε ακομη
φαινονται αρκετα δυνατο χαρτι -
40000 χλμ σε μικρο πυραυλάκι;
ΓΙΑΤΙ;;;;;;;;;;;;
-
Ο χρήστης ΧρηστοςΣ8 έγραψε:
Ναι αυτό είχα πεταχτεί να κοιτάξω. Είναι του '09, 26 εβδομάδα. Δεν είναι και τόσο παλιό.
Φιλε μου,τα λαστιχα σου αρχιζουν και γερνανε.Το μονο που βλεπω στην φωτογραφια ειναι οτι εχουν ακομα πελμα και αριστερα τακουνι,που σημαινει οτι δεν εχουν μεγαλη φθορα.
Το λαστιχο δεν ειναι επικυνδινο (επικυνδυνο λεμε ενα λαστιχο οταν εχει φτασει στο οριο ο δεικτης φθορας,οταν υπαρχει αποκοληση πελματος ή οταν εχουν κοπει λινα-πεταει καρουμπαλο),απο κει και περα ,εσυ εισαι ο οδηγος,εσυ γνωριζεις καλυτερα την αποδοση στον δρομο .
Αν βλεπεις οτι χαζογλυστρανε ακομα και οταν ζεσταθουν ,τοτε αλλαξε τα,αν νομιζεις οτι βγαζουν χλμ ακομα,κρατησε τα και τα αλλαζεις οταν μπορεις.Στα λεω αυτα γιατι ολα ξεκινανε απτην τσεπη πρωτα,διαφορετικα καθε δυο χρονια θα αλλαζαμε λαστιχα.
Δεν μας ειπες τι διασταση φοραει.
205/60R16, αλλά από το ψάξιμο που έχω κάνει δε βλέπω κανένα sport ελαστικό σε αυτές τις διαστάσεις...
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
40000 χλμ σε μικρο πυραυλάκι;ΓΙΑΤΙ;;;;;;;;;;;;
γιατί έχει ακριβύνει πολύ η βενζίνη , γιατί άλλο ??
τα εξάλκο που φοράει τώρα τα έχω 40.000 (3 χρόνια ) και δεν έχουν τρομέρα σημάδια κόπωσης , μετά το καλοκαίρι βέβαια θα αλλαχτούν ...
στην αρχή τρωγαμε πλαινά αβέρτα, τώρα πάμε σαφώς πιο συγρατημένοι...
-
Ο χρήστης upoulikampia έγραψε:
γραψε λαθος τοτε..
τα εχει δει κανεις φορεμενα καπου??η εστω στην αγορα..εγω δεν ετυχε ακομη
φαινονται αρκετα δυνατο χαρτινομίζω μου τα είχε προτείνει και αυτά ο λαστιχάς μου σαν 2τερη λύση κανα 40αρη πιο ακριβή από τα πιρέλι...
λογικά θα βάλω αυτά που θα μου κρατήσουν πιο πολύ ... -
παντως αν εισαι αυτος που καταλαβα ρωτα μια τον velocita στο φορουμ να σου πει την αποψη του
ειναι αρκετα ενδιαφερουσα και για την επιλογη διαστασης και ελαστικου
δεν χανεις κατι -
παιδες εχει δοκιμασει κανεις τα νεα Bridgestone Adrenalin RE002?
σκεφτομαι πολυ σοβαρα την αγορα τους, διαβαζω καλα λογια στο διαδικτιο
αλλα στην Ελληνικη πραγματικοτητα πως συμπεροφερονται?
τα εχει δοκιαμασει κανεις?ευχαριστω!
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
τα εξάλκο που φοράει τώρα τα έχω 40.000 (3 χρόνια ) και δεν έχουν τρομέρα σημάδια κόπωσης , μετά το καλοκαίρι βέβαια θα αλλαχτούν ...στην αρχή τρωγαμε πλαινά αβέρτα, τώρα πάμε σαφώς πιο συγρατημένοι...
είναι πανω απο 3 ετών το αμάξι;
-
Ο χρήστης Costas Athan έγραψε:
Ναι αυτό είχα πεταχτεί να κοιτάξω. Είναι του '09, 26 εβδομάδα. Δεν είναι και τόσο παλιό.
Φιλε μου,τα λαστιχα σου αρχιζουν και γερνανε.Το μονο που βλεπω στην φωτογραφια ειναι οτι εχουν ακομα πελμα και αριστερα τακουνι,που σημαινει οτι δεν εχουν μεγαλη φθορα.
Το λαστιχο δεν ειναι επικυνδινο (επικυνδυνο λεμε ενα λαστιχο οταν εχει φτασει στο οριο ο δεικτης φθορας,οταν υπαρχει αποκοληση πελματος ή οταν εχουν κοπει λινα-πεταει καρουμπαλο),απο κει και περα ,εσυ εισαι ο οδηγος,εσυ γνωριζεις καλυτερα την αποδοση στον δρομο .
Αν βλεπεις οτι χαζογλυστρανε ακομα και οταν ζεσταθουν ,τοτε αλλαξε τα,αν νομιζεις οτι βγαζουν χλμ ακομα,κρατησε τα και τα αλλαζεις οταν μπορεις.Στα λεω αυτα γιατι ολα ξεκινανε απτην τσεπη πρωτα,διαφορετικα καθε δυο χρονια θα αλλαζαμε λαστιχα.
205/60R16, αλλά από το ψάξιμο που έχω κάνει δε βλέπω κανένα sport ελαστικό σε αυτές τις διαστάσεις...
Σπορ ελαστικο και 60αρι προφιλ δεν γινεται.Προφανως το αυτοκινητο σου ειναι τυπου suv οπως και το δικο μου(sx4) οποτε πρεπει να κανεις καποιες υποχωρησεις.Εκτος κι αν αλλαξεις προφιλ.
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
τα εξάλκο που φοράει τώρα τα έχω 40.000 (3 χρόνια ) και δεν έχουν τρομέρα σημάδια κόπωσης , μετά το καλοκαίρι βέβαια θα αλλαχτούν ...
στην αρχή τρωγαμε πλαινά αβέρτα, τώρα πάμε σαφώς πιο συγρατημένοι...
είναι πανω απο 3 ετών το αμάξι;
Σε κανά 3 μίνι τα κλείνει
-
Ο χρήστης sxinthecity έγραψε:
Σπορ ελαστικο και 60αρι προφιλ δεν γινεται.Προφανως το αυτοκινητο σου ειναι τυπου suv οπως και το δικο μου(sx4) οποτε πρεπει να κανεις καποιες υποχωρησεις.Εκτος κι αν αλλαξεις προφιλ.
Γιατί δεν γίνεται σπορ λάστιχο με 60άρι προφιλ; Τα RE002 βγαίνουν 215/60/16. Αν θέλει ο φίλος να διατηρήσει το 205 πέλμα πρέπει να πάει σε 55άρι προφίλ στο συγκεκριμένο λάστιχο από ότι βλέπω. Εκτός αν το βγάλουν και σε 205/60/16 σύντομα
-
Σήμερα πήγα σε 2 μαγαζιά και οι 2 μου είπαν ότι το re002 δεν εισάγεται ούτε σε 205/45/17 ούτε σε 215/40/17.
Red-monster εσύ βρήκες σε αυτές τις διαστάσεις; -
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Σήμερα πήγα σε 2 μαγαζιά και οι 2 μου είπαν ότι το re002 δεν εισάγεται ούτε σε 205/45/17 ούτε σε 215/40/17.
Red-monster εσύ βρήκες σε αυτές τις διαστάσεις;Μήπως να έκανες κανένα τηλέφωνο στην Αθήνα στα κεντρικά της Bridgestone?
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Red-monster εσύ βρήκες σε αυτές τις διαστάσεις;εμένα για την διασταση μου , μου προτεινε ο κυριαζής (τον οποίο εμπιστεύομαι πλεον με κλειστα μάτια ) πιρέλι , μπριτζ και κοντι με τα πιρέλι να έχουν τα πιο σκληρα πλαινά και να είναι τα πιο φθηνά και τα μπριτζ με τα κοντι την ίδια τιμή... θα σε γελάσω αν ηταν τα ρε002 γιατί δεν με ενδιέφερε άμεσα η αλλαγή...
εντιτ, εγώ έχω 215/45/17
-
Σου είπε δηλαδή για bridgestone χωρίς να σου πει μονδέλο;
Θα πάρω και κανένα τηλέφωνο να μάθουμε.
Αυτός που πήγα σήμερα μου είπε 530 για 050Α του '10. Είναι καλή τιμή; Λέω όμως να μη βάλω το ίδιο λάστιχο. Άσε που μου είπε να πάω μετά το καλοκαίρι γιατί έχει ακόμα. Ίσως μέχρι τότε να φέρουν και τα 002. -
δεν μου είπε γιατί μιλήσαμε πεταχτά , είχα πάει για μια γαιδουροπροκα και επί ευκαιρίας τον ρώτησα...
και εμένα μου είπε πως κρατάνε οπότε σίγουρα μετά το καλοκαίρι...
-
Τα RE002,τα φοράει γνωστός σε Bmw compact σε 205/50/15,εδώ και 3 μήνες....Πολύ ευχαριστημένος και σε βρεγμένο,με εξαίρεση τα λιμνάζοντα νερά,στο πολύ νερό όπως μου είπε........Χλμ. έχει σκάρτα 2Κ,αλλά οι τελευταίες βρόχες, βοήθησαν στο να βγάλει τα συμπεράσματά του στο βρεγμένο.......Για το στεγνό.....no comment!!!!!!Με τα μπούνια,όπως μου είπε!!!!
ΥΓ.Σαν πέλμα-χάραξη-σχέδιο πάντως,από κοντά τα 'σπάει'!!! -
Ήταν και ένας τύπος που μου έσπασε τα @@ με κάτι matador mp46 (νομίζω).
Μου έλεγε ότι είναι ίδια με τα continental.
Μάλιστα όταν του είπα για hankook μου λέει 'ξέρεις τα hankook και δεν ξέρεις τα ΜΑΤΑΔΟΡ; '
Τα ξέρει κανείς αυτά; -
Ναι, κατι Matador ειχε ή το Fabia ή το Astra (αμφοτερα εταιρικα) του πατερα μου και συνεβαλαν κι αυτα στην συμμετοχικοτητα της μουρης του αυτοκινητου. Εσυ εστριβες το τιμονι κι αυτα συμμετοχικα σε πηγαιναν ντουγρου.
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]