-
Για φιατ φουντο, δε μας απασχολουν επιδοσεις κλπ, απλα να ειναι ασφαλες και οικονομικο.
Μερσι:)
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Για φιατ φουντο, δε μας απασχολουν επιδοσεις κλπ, απλα να ειναι ασφαλες και οικονομικο.
Μερσι:)
σε 185/60/14 τι διαφορα τιμης εχουν;
-
Πανω κατω ιδια.
-
Μη με μπερδευετε με τετοια, δε χρειαζεται
-
Ο χρήστης ΧρηστοςΣ8 έγραψε:
εχει κανεις δοκιμαση σε 195/50 R15 τα brigestone RE-11 potenza ;;;
Βασικα δεν τα εχω βαλει μεχρι τωρα σε κανεναν,να ξερεις οτι εχουν δεικτη ταχυτητας W (αν θυμαμαι καλα) και εχουν την ιδια σxεδον τιμη μετα er300.Aν το αυτοκινητο το κυνηγας ,δοκιμασε τα .
Χρήστο μου, επεξεργάζομαι ένα προγραμματάκι, με ένα φίλο προγραμματιστή, όπου λεξικογραφώντας, θα δημιουργηθεί ένας ‘χάρτης’ αναγκών του πελάτη. Θα συμπληρώνει αυτός η εμείς ένα τυπικό ερωτηματολόγιο, και έτσι θα βγαίνει μάρκα και μοντέλο, που σίγουρα ο πελάτης δεν γνωρίζει!.
Οι πρωτοκλασάτες σε πωλήσεις εταιρίες κλοτσάνε, μα μας είναι αδιάφορο. Θα χρειαστώ της εμπειρίες σας, για το κλαδικό μας συμφέρον, που θα πηγάζει από το συμφέρον των πελατών μας.
Να είσαι καλά.
Α. -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
[
Τι ποσοστο σου δινει η χανκουκ;Με μισθό είναι.
Γράφει τα διαφημιστικά φυλλάδια.
απλως να βοηθησω ηθελα.απ'το παιδι δε θα βγαλω χρηματα ουτως η αλλως
του προτεινα την καλυτερη κατ'εμε λυση
και ειπα μερικους λογους..οποιος θελει σοβαρα να μαθει μπορω να του πω και αλλους λογους γιατι να τα διαλεξει.τελοσπαντων
(οποιος εχει δει και σε αλλα φορουμ που γραφω ξερει αν προσπαθω απλως να βοηθησω)ο μισθος και τα ποσοστα ειναι κατι για το οποιο παλευουμε ολοι στο ελευθερο επαγγελμα
το θεμα ειναι να το κανεις με επιχειρηματα -
Σε ότι έχει να κάνει με ελαστικά αυτοκινήτου,η γνώση είναι σίγουρα πιο σημαντική από τη φαντασία....
-
Και παλι η γνωση εχει να κανει με συγκεκριμενο αυτοκινητο, σε συγκεκριμενο τροπο οδηγησης. Αλλα ελαστικα βολευονται στις Α συνθηκες, αλλα στις Β συνθηκες...
Απλα σε αυτο το τοπικο προσπαθουμε να προτεινουμε τα ΓΕΝΙΚΩΣ (χωρις να λειπουν οι εξαιρεσεις) αξιοπρεπη λαστιχα, απο εμπειριες που εχουμε οι ιδιοι και γνωστοι μας. -
Παρατηρώ ότι όταν τα PZERO είναι κρύα, έχουν λίγο tramlining.
Φτιάχνεται με κάποιο τρόπο?
-
Ο χρήστης ΧρηστοςΣ8 έγραψε:
εχει κανεις δοκιμαση σε 195/50 R15 τα brigestone RE-11 potenza ;;;
Βασικα δεν τα εχω βαλει μεχρι τωρα σε κανεναν,να ξερεις οτι εχουν δεικτη ταχυτητας W (αν θυμαμαι καλα) και εχουν την ιδια σxεδον τιμη μετα er300.Aν το αυτοκινητο το κυνηγας ,δοκιμασε τα .
Υπάρχουν διαθέσιμα στην Ελλάδα τα RE-11
-
semi-slick είναι αυτά;
-
Ωραίο λάστιχο Γιάννη!. Πολλαπλών χρίσεων!. Και το όνομα αυτού?. Λιανική μετά φόρων.
Α -
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
semi-slick είναι αυτά;
Κατά το ¼.
Α. -
http://www.tirerack.com/tires/tires.jsp ... ridgestone
με treadwear 180 ... δεν τα λες και semi ....
στα 195/50/15 έχουν δείκτη ταχύτητας V
http://www.bridgestonetire.com/productd ... enza_RE-11
-
To βαρος του ελαστικού δείχνει κάτι; (σε ίδια διάσταση εννοείται)
Για παράδειγμα το RE11 λέει 24 και το 050Α 20.
Τι δικαιολογεί αυτή τη διαφορά; -
φαντάζομαι ότι, το R11, θα έχει πιο άκαμπτο σκελετό (άρα και πιο βαρύ) ....
-
Τα brigestone RE-11 potenza στην διαστση 195/50 R15 εχουν δεικτη V.
ΧρηστοΣ8 εμπορευεσε το συγκεκριμενο ελαστικο ;;;
Ποια ειναι η τιμη τους περιπου;;;;; -
Μια βοήθεια ...
Αντικατέστησα τα ελαστικά μου Vredestein Hi-Trac (185/60/14 82Τ) με τα Premium Contact 2E (175/65/14 82Τ αυτή είναι και η μαμά διάσταση) ....
Το μόνο 'πρόβλημα' είναι ότι η αίσθηση στο πετάλι του φρένου έχει αλλάξει και έχει γίνει πιο 'μαλακή' να το πώ ;;;
(σαν να πατάω σε ζελέ σε σχέση με πριν )
Το φρενάρισμα είναι ικανοποιητικό (δεν παρατηρώ κάποια διαφορά) αν και δεν το έχω πολύ-τεστάρει γιατί ακόμα στρώνω το λάστιχο...
Πάντως ενώ πριν όταν πάταγα το φρένο είχα μια πιο σκληρή και γρήγορη ανταπόκριση , τώρα μου φαίνεται πολύ πιο μαλακό....Είναι πρόβλημα ? Μπορεί να φταίει κάτι ?
Τα φώτα σας .
-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Κάλε μου Λέοντα χρόνια πολλά!.
Αυτό όλοι το κάνουν. Σίγουρα πιάνει, διότι δεν θα υπήρχαν τόσες μάρκες και μοντέλα σε αυτήν την χώρα, μα και στο εξωτερικό…... «πελάτες μουουουουουουο…..»
Μα μου είναι αδιανόητο η ευκολία που κάποιος προτείνει σε κάποιον, μια μάρκα και ένα μοντέλο. Των γνωρίζει?. Ξέρει της ανάγκες του?. ξέρει τον τρόπο που οδηγεί?. Ξέρει που κινείτε?. Ξέρει της κλιματολογικές συνθήκες της περιοχής του?.
Από την άλλη ζητάει συμβουλές κάποιος, ενόσω δεν φροντίζει να μας πει, όλα αυτά που καθορίζουν της εύστοχες επιλογές για αυτόν.
Παραλογισμός!!!!.....
Μόνον σε ένα πρότεινα, όταν έγραψε για τα οικτρά οικονομικά του, με γνώμονα την φτηνότερη λύση.
Και επί αυτού σου λέω, ότι τρία ίδια αγωνιστικά, με τρις διαφορετικούς οδηγούς, στον ίδιο αγώνα, τους φορούσα τρία διαφορετικά ελαστικά προσαρμοσμένα στην οδική τους νοοτροπία και συμπεριφορά!!!.... και οι τρις πρωτοστατούσαν!.
Περίμενα με της προτάσεις, να δίνουν και αναλυτικά τον λόγο της επιλογής τους, μα δεν τον διάβασα, δεν τον έγραψαν. Και θα ήταν και για εμένα ‘βοήθημα’ για να κάνω και εγώ προτάσεις στους πελάτες μου!.
Στείρες τοποθετήσεις….
Φιλικά
Α.Φίλε μου απ’ ότι βλέπω διαθέτεις εμπειρία μεγάλη στο θέμα. Εγώ από την άλλη σχεδόν καθόλου. Είμαι ένας πελάτης που σκοπεύει να αγοράσει ελαστικά και ψάχνει διάφορες γνώμες και προτάσεις για να κάνει την τελική επιλογή του. Δεν σκοπεύω να μάθω τα πάντα για τα λάστιχα ούτε να παρακολουθήσω σεμινάριο σωστών ερωτήσεων και ακόμα περισσότερο να δώσω σε ένα forum προσωπικά στοιχεία σε άτομα που δεν γνωρίζω. Αν δεν μπορείς να με βοηθήσεις με τα στοιχεία που έχω γράψει, δεν πειράζει.
Στο θέμα μου τώρα. Η τιμή που πήρα (350) αφορά τα turanza 205/55/16 91Η και V. Τα Hankook τα βρήκα περίπου 335 με 340. Μικρή διαφορά. Η χρήση που κάνω στα λάστιχα είναι κυρίως εντός Αττικής, σε άσφαλτο ( με λακκούβες πολλές φορές) αλλά και σε χώμα καμιά φορά. Είχα πάντα Bridgestone (αυτά που φοράω τώρα είναι turanza) και είμαι ευχαριστημένος αλλά δεν θα με χάλαγε να δοκιμάσω και άλλο λάστιχο. Μέχρι στιγμής η εναλλακτική εδώ μέσα είναι τα hankook. Η διαφορά είναι μικρή αλλά αν πεισθώ ότι είναι καλύτερα από τα Bridgestone θα τα βάλω.
Συνεχίζω και περιμένω προτάσεις απ’ όλους σας και ευχαριστώ εκ των προτέρων. -
το V ειναι κατι περιττο το οποιο θα σου κοστισει και παραπανω λεφτα
η χρηση που θα του κανεις κατα κυριο λογο αναφερεται σε Η δεικτη ταχυτητας
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]