-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Τα σκεφτηκα τα 888 αλλα τα χαλαμε στην τιμη...
σε τι διασταση ψαχνεις?
παντως σε 205/55/16 η τετραδα βγαινει αγορα στα 660εΣχεδόν ακριβώς τα ΔΙΠΛΑ ΛΕΦΤΑ δηλαδή από κάποια αντίστοιχη 'πολιτική' τετράδα ...
Διπλα λεφτα για διπλη - τριπλη ικανοποιηση
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Το Pilot Exalto δεν βγαινει σε 205/50/17;Σ' αυτήν τη διάσταση βγαίνουν τα Pilot Sport 2 και 3, καθώς και τα Primacy HP...
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
σε τι διασταση ψαχνεις?
παντως σε 205/55/16 η τετραδα βγαινει αγορα στα 660εΣχεδόν ακριβώς τα ΔΙΠΛΑ ΛΕΦΤΑ δηλαδή από κάποια αντίστοιχη 'πολιτική' τετράδα ...
Διπλα λεφτα για διπλη - τριπλη ικανοποιηση
Σε άλλες εποχές, ίσως ...
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Το Pilot Exalto δεν βγαινει σε 205/50/17;
Σ' αυτήν τη διάσταση βγαίνουν τα Pilot Sport 2 και 3, καθώς και τα Primacy HP...
Εβγαιναν τα Pilot Exalto 2 προφανως και τα σταματησαν ετσι;
-
αν εχεις μαθει εδω και 4-5 χρονια να φορας σεμι τοτε δυσκολα αλλαζεις...ειδικα αν δεν προκειται για το καθημερινο αυτοκινητο
-
Tι λαστιχάκι προτείνετε για mazda 6 1.8 σε 195/65/15? (καθημερινή, όχι σπορ οδήγηση)
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
σε τι διασταση ψαχνεις?
παντως σε 205/55/16 η τετραδα βγαινει αγορα στα 660ε
185/60/14
Από ότι έχω δει βγαίνουν αρκετά πιο πάνω από αυτά που θέλω να δώσω τώρα.
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Tι λαστιχάκι προτείνετε για mazda 6 1.8 σε 195/65/15? (καθημερινή, όχι σπορ οδήγηση)Μichelen energy saver,continetal premium contact 2,bringestone er 300 turanza.
Και τα τρια ειναι πολυ καλα,το πρωτο ειναι μαλακο με καλο κρατημα σε καθημερινη οδηγηση και με πολυ μεγαλη χιλιομετρικη αποδοση,το δευτερο επισης το ιδιο αλλα με λιγοτερη χιλιομετρικη αποδοση κα ισως λιγο καλυτερο κρατημα στο στεγνο,το τριτο ειναι λιγο πιο σπορ ,πιο σκληρο απτα αλλα δυο,με πολυ καλο κρατημα σε βρεγμενο ,θελει ομως παραπανω ζεσταμα,κι αυτο με μεγαλη χιλιομετρικη αποδοση.
Επισης ενα αλλο που τωρα θυμηθηκα,dunlop sp fastresponse ,πολυ καλο λαστιχο,θα σε καλυψει απολυτα τοσο στις εντος οσο και στις εκτος πολης διαδρομες,συνοδευεται και απο εγγυηση αντικαταστασης σε περιπτωση κλαταρισματος ζημιας που δεν επισκευαζεται ,φτανει βεβαια ο λαστιχας σου να αγοραζει μεσα απτην ιδια την goodyear. -
Πρώτες εντυπώσεις από Continental PremiumContact 2 στη W201.
Μιλάμε για 205/60/R15 και δυστυχώς επειδή δεν υπήρχαν σε 91H έβαλα 91V. Τα προηγούμενα ήταν τα Bridgestone Turanza ER300, τα οποία μετά από από 17.000 χλμ γλυστρούσαν επικίνδυνα.
Μάλλον πρόκειται για τα χειρότερα ελαστικά που έχω βάλει ποτέ, τα συγκεκριμένα γλυστράνε από την πρώτη ημέρα, ενώ για πρώτη φορά το πίσω μέρος του αυτοκινήτου δίνει την αίσθηση ότι πρόκειται να ξεκολλήσει πανεύκολα. Τα έχω και στο twingo (σε μικρότερη διάσταση) χωρίς να λένε τίποτα σπουδαίο, αλλά πίστευα ότι φταίει το κοντύτερο μεταξόνιο.
Συνολικά, καμμία σχέση στην οδική συμπεριφορά σε σύγκριση με τα Bridgestone (τα οποία όμως έγιναν πέτρες σχετικά γρήγορα ). Έκανα λάθος και οι πληρώνονται.
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Μιλάμε για 205/60/R15 και δυστυχώς επειδή δεν υπήρχαν σε 91H έβαλα 91V. Τα προηγούμενα ήταν τα Bridgestone Turanza ER300, τα οποία μετά από από 17.000 χλμ γλυστρούσαν επικίνδυνα.
Μάλλον πρόκειται για τα χειρότερα ελαστικά που έχω βάλει ποτέ, τα συγκεκριμένα γλυστράνε από την πρώτη ημέρα, ενώ για πρώτη φορά το πίσω μέρος του αυτοκινήτου δίνει την αίσθηση ότι πρόκειται να ξεκολλήσει πανεύκολα. Τα έχω και στο twingo (σε μικρότερη διάσταση) χωρίς να λένε τίποτα σπουδαίο, αλλά πίστευα ότι φταίει το κοντύτερο μεταξόνιο.
Συνολικά, καμμία σχέση στην οδική συμπεριφορά σε σύγκριση με τα Bridgestone (τα οποία όμως έγιναν πέτρες σχετικά γρήγορα ). Έκανα λάθος και οι πληρώνονται.Τέτοια αρνητική κριτική για τα συγκεκριμένα, και μάλιστα σε δύο αυτοκίνητα, πρώτη φορά διαβάζω...
Τα 'στρωσες καθόλου στη Merc ; -
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Συνολικά, καμμία σχέση στην οδική συμπεριφορά σε σύγκριση με τα Bridgestone (τα οποία όμως έγιναν πέτρες σχετικά γρήγορα ). Έκανα λάθος και οι πληρώνονται.Τέτοια αρνητική κριτική για τα συγκεκριμένα, και μάλιστα σε δύο αυτοκίνητα, πρώτη φορά διαβάζω...
Τα 'στρωσες καθόλου στη Merc ;Στρώσιμο; Περίπου 250 χλμ έχω κάνει. Πάντως τα Bridgestone ουδέποτε είχαν τέτοια συμπεριφορά.
-
πραγματικά πρώτη φορά διαβάζω παράπονα για τα συγκεκριμμένα. Τι DOT έχουνε; Μήπως είναι του 1800 πρόπερσι;
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Στρώσιμο; Περίπου 250 χλμ έχω κάνει.Ειναι πολυ λιγα τα χιλιομετρα για να βγαλεις συμπερασματα για ενα ελαστικο.
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
σε τι διασταση ψαχνεις?
παντως σε 205/55/16 η τετραδα βγαινει αγορα στα 660ε
185/60/14
Από ότι έχω δει βγαίνουν αρκετά πιο πάνω από αυτά που θέλω να δώσω τώρα.
Καλά, θέλεις τα 888 για το Πούντο; Τα P6Cint δε σε καλύπτουν δηλαδή;
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Μάλλον πρόκειται για τα χειρότερα ελαστικά που έχω βάλει ποτέ, τα συγκεκριμένα γλυστράνε από την πρώτη ημέρα, ενώ για πρώτη φορά το πίσω μέρος του αυτοκινήτου δίνει την αίσθηση ότι πρόκειται να ξεκολλήσει πανεύκολα....Την πρώτη μέρα πρέπει να φύγει η προστατευτική επίστρωση οπότε είναι λογικό να γλυστράνε. Αλλά με 250χλμ θα έπρεπε να φύγει. Βέβαια σε γλυστερή ελληνική άσφαλτο μπορεί να μην έφτασαν....
Μήπως δεν είναι σωστά φουσκωμένα;
Υπάρχει περίπτωση το μαλακό λάστιχο να μην ταιριάζει στο στυλ οδήγησής σου; Να έχει μεγάλη γωνία ολίσθησης και να δημιουργεί ανασφάλεια; -
Ο χρήστης gakost έγραψε:
πραγματικά πρώτη φορά διαβάζω παράπονα για τα συγκεκριμμένα. Τι DOT έχουνε; Μήπως είναι του 1800 πρόπερσι;4611, αν βοηθάει.
Στρώσιμο; Περίπου 250 χλμ έχω κάνει.
Ειναι πολυ λιγα τα χιλιομετρα για να βγαλεις συμπερασματα για ενα ελαστικο.
Στα πόσα χλμ περίπου;
Μάλλον πρόκειται για τα χειρότερα ελαστικά που έχω βάλει ποτέ, τα συγκεκριμένα γλυστράνε από την πρώτη ημέρα, ενώ για πρώτη φορά το πίσω μέρος του αυτοκινήτου δίνει την αίσθηση ότι πρόκειται να ξεκολλήσει πανεύκολα....Την πρώτη μέρα πρέπει να φύγει η προστατευτική επίστρωση οπότε είναι λογικό να γλυστράνε. Αλλά με 250χλμ θα έπρεπε να φύγει. Βέβαια σε γλυστερή ελληνική άσφαλτο μπορεί να μην έφτασαν....
Μήπως δεν είναι σωστά φουσκωμένα;
Υπάρχει περίπτωση το μαλακό λάστιχο να μην ταιριάζει στο στυλ οδήγησής σου; Να έχει μεγάλη γωνία ολίσθησης και να δημιουργεί ανασφάλεια;Όχι, είναι σωστά φουσκωμένα. Μάλλον ισχύει αυτό που γράφεις στο τέλος, ότι δεν ταιριάζει με το στυλ οδήγησής μου. Όντως στις στροφές έχω μια ανασφάλεια. Κάτι τέτοιο δεν το είχα ποτέ με τα Bridgestone (όταν ήταν σε καλή κατάσταση). Να πω βέβαια κι ένα θετικό, ότι στο φρενάρισμα είναι καλύτερα. Από την άλλη όμως, το να στρίβει σαν το twingo δεν θεωρώ ότι είναι αναβάθμιση για το αυτοκίνητο από τη στιγμή που έστριβε καλύτερα, οπότε αν μη τι άλλο, σε λίγο καιρό που θα έρθει η ώρα να τ' αλλάξω και στο twingo, δεν θα ξαναβάλω τα ίδια. Κάτι έμαθα από το λάθος μου.
-
Κάτι δεν πάει καλά πάντως. Τα ER300 να είναι καλύτερα απο τα πολυαγαπημένα στο φόρουμ PC2
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Tι λαστιχάκι προτείνετε για mazda 6 1.8 σε 195/65/15? (καθημερινή, όχι σπορ οδήγηση)Ξάδερφε,β΄λε το Cinturato P7 και θα με θυμηθείς ....Τα έχω στο 3άρι από τέλη Νοέμβρη(3000χλμ).Άνεση που δε μπορείς να φανταστείς.Τόσο στο στεγνό, όσο και στο βρεγμένο αντίστοιχα των ER300.Γενικότερα,πολύ ικανοποιημένος.......
ΥΓ.Αθόρυβα..............
ΥΓ2.205/55/16...made in italy...DOT35/11....260...AA...A.....Κυριαζής 350 κομπλέ με Άζωτο...ολική εγγύηση για 18 μήνες ή 20Κ... -
Ο χρήστης ΧρηστοςΣ8 έγραψε:
Tι λαστιχάκι προτείνετε για mazda 6 1.8 σε 195/65/15? (καθημερινή, όχι σπορ οδήγηση)
Μichelen energy saver,continetal premium contact 2,bringestone er 300 turanza.
Και τα τρια ειναι πολυ καλα,το πρωτο ειναι μαλακο με καλο κρατημα σε καθημερινη οδηγηση και με πολυ μεγαλη χιλιομετρικη αποδοση,το δευτερο επισης το ιδιο αλλα με λιγοτερη χιλιομετρικη αποδοση κα ισως λιγο καλυτερο κρατημα στο στεγνο,το τριτο ειναι λιγο πιο σπορ ,πιο σκληρο απτα αλλα δυο,με πολυ καλο κρατημα σε βρεγμενο ,θελει ομως παραπανω ζεσταμα,κι αυτο με μεγαλη χιλιομετρικη αποδοση.
Επισης ενα αλλο που τωρα θυμηθηκα,dunlop sp fastresponse ,πολυ καλο λαστιχο,θα σε καλυψει απολυτα τοσο στις εντος οσο και στις εκτος πολης διαδρομες,συνοδευεται και απο εγγυηση αντικαταστασης σε περιπτωση κλαταρισματος ζημιας που δεν επισκευαζεται ,φτανει βεβαια ο λαστιχας σου να αγοραζει μεσα απτην ιδια την goodyear.Tα energy saver φοράει τώρα, στην ίδια κατάσταση που μπήκαν είναι ακόμα.
Τα er 300 turanza πιο σκληρά από τα energy saver? -
Ο χρήστης touring the m3 1.6 έγραψε:
Ξάδερφε,β΄λε το Cinturato P7 και θα με θυμηθείς ....Τα έχω στο 3άρι από τέλη Νοέμβρη(3000χλμ).Άνεση που δε μπορείς να φανταστείς.Τόσο στο στεγνό, όσο και στο βρεγμένο αντίστοιχα των ER300.Γενικότερα,πολύ ικανοποιημένος.......
ΥΓ.Αθόρυβα..............
ΥΓ2.205/55/16...made in italy...DOT35/11....260...AA...A.....Κυριαζής 350 κομπλέ με Άζωτο...ολική εγγύηση για 18 μήνες ή 20Κ...Από γόμα/πλαινά τι λένε?
edit: Τα p7 βγαίνουν από 16' και πάνω. Υπάρχουν μόνο τα p6.
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]