-
Αν δεν είναι χαμηλωμένο, δεν πιστεύω ότι με το 205/55R16 θα έχεις θέμα.
-
ανεβαινει πολυ σε υψος συμφνωα με τον τυπο που ειχα βρει απο το περιοδικο εδω ανεβαινει η διαμτερος 2,5 εκατοστα και επιπελον συμφνωα με εναν αλλον τυπο που βρηκα σε ξενο σαιτ φαινεται αυτο, επισης η πσοσισταια μεταβολη ειναι μεγαλη
-
http://www.1010tires.com/TireSizeCalcul ... ion=submit
-
Ε, άμα στην 195/55 βρίσκεις ποικιλία, βάλε αυτήν.
-
Μείνε σε σύν πλήν 2-3% συνολικής περιμέτρου, ανεξαρτήτως ζαντών, για να μην έχεις ιδιαίτερα θεματα.
-
Τα 205/50/16 είναι υπερβολικά ακριβά.
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Τα 205/50/16 είναι υπερβολικά ακριβά.το γνωριζω αυτο πανε στα 600 και οι περισσοτεροι τα εχουν πανω απο 600 απαραδεκτοι............αλλα δεν ειναι τοσο θεμα ακριβο φτηνο εδω πλεονν δεν βρισκω σε τετια διασταση
-
205/55/16 +3.4%
195/55/15 -2.6%Εγώ θα έβαζα τα πρώτα και θα γλίτωνα και το κόστος για αλλαγή ζάντας. Ξεφεύγεις λίγο απο το 3% αλλά δεν είναι τραγικό το νούμερο. Αν δεν είσαι χαμηλωμένος λογικά δεν παίζει να έχεις πρόβλημα
-
κάνεις ένα μεγάλο λάθος φίλε νομίζω με τι αρχικό μέγεος συγκρίνεις; με αυτό που έχω ήδη; χαχα μή[ως πρέπει ναμετρήσουμε με αρχικό μέγεθος τα εργοστασιακά 195/60/15? γιατί εγώ έτσι το μετράω και βρίσκω άλλες μεταβολές.......... ειναι η χειρότερη επιλογή αυτη το 205/50/16 που λες ανεβαίνει 2,5 εκατοστα πανω θα βρισκει και πισω και μπροστα οχι χαμηλωμενο δεν ειναι ισα ισα ελαφρως σηκωμενο πανω
-
Καταρχήν φίλε προσπάθησε να γράφεις προτάσεις που βγάζουν νόημα και αυτό στο γράφω σαν moderator του forum.
Κατα δεύτερον αν η εργοστασιακή σου είναι 195/60/15 τότε η διαφορά με την 205/55/16 είναι 2,7% ακόμα καλύτερα για σένα δλδ -
δεν σε καταλαβαίνω μια χαρά νόημα βγάζουν ........................καλά παιδιά ελληνικά μιλάω τόση ωρα ειπα δεν βρισκω σε 205/50/16 αλλιως δνε θα ανοιγα θεμα οκ; δευτερον εφοσον εργοστασικη ειναι 195/60/15 και εσυ λες οτι η διαφορα ειναι 2,7 τοτε με το 195/55/16 ειναι 0,95 αρα ποιο ειναικαλύτερο; ακομα να παρω μια σαφη απαντηση ειπε τι θα αλλαξει αν παω σε 195/55/16 ξερει κανεις; να μου πει
-
Αν πας σε 195/55 θα αλλάξει 'κάτι' λιγότερο απ' ότι θα αλλάξει αν πας σε 205/55. Με κανένα απ' τα δυο δε θα έχεις πρόβλημα.
-
άρα καλύτερε 195/55/16 αλλά τότε γιατί κανέναν από τα δύο δεν τα συστηνει το Manual ?απλα ρωταω επειδη δεν τα ξερω
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Αν πας σε 195/55 θα αλλάξει 'κάτι' λιγότερο απ' ότι θα αλλάξει αν πας σε 205/55. Με κανένα απ' τα δυο δε θα έχεις πρόβλημα.αυτό το κάτι λιγότερο τιείναι; συγκεκριμένα εννοώ
-
Φιλε μου στην διασταση που ανεφερες,205-50-16 βγαζει το energy saver και το pilot sport 3 .
To primacy δεν βγαινει αλλα και παλι δεν ηταν πετυχημενο λαστιχο ,το energy saver ειναι καλυτερο .Προσωπικη μου αποψη ,πηγαινε σε κατι φθηνοτερο ,δεν αξιζει να δωσεις 600+
-
Σε Ελληνικούς δρόμους το saver δεν είναι καθόλου καλύτερο από το Primacy HP.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Σε Ελληνικούς δρόμους το saver δεν είναι καθόλου καλύτερο από το Primacy HP.Προσωπικη σου αποψη,εμενα η αποψη μου υστερα απο κουβεντες με πολλους πελατες και ανθρωπους απτην δουλεια ειναι οτι το primacy απλα δεν.
-
Ο χρήστης ΧρηστοςΣ8 έγραψε:
Φιλε μου στην διασταση που ανεφερες,205-50-16 βγαζει το energy saver και το pilot sport 3 .
To primacy δεν βγαινει αλλα και παλι δεν ηταν πετυχημενο λαστιχο ,το energy saver ειναι καλυτερο .Προσωπικη μου αποψη ,πηγαινε σε κατι φθηνοτερο ,δεν αξιζει να δωσεις 600+
ειλικρηνα αν μου το βρείς που το βρήκες θα ρθω να το αγοράσω .............δεν το βγάζει φίλε έχει σταματήσει η παραγωγή εδω και μήνες σε 10-15 μαγαζιά ρώτησα κανεναν δεν το δινει ουτε καν με παραγελία μόνο σε eshop το βρήκα με το ρίσκο να μου φέρουν αλλα γιαυτο δεν τα περνω.
Οσον αφορα το Primacy δεν ξερω αν ειναι καλύτερο η οχι αλλα δεν το βγαζει ουτε εκει σε 205/50/16 -
Ο χρήστης giannis76 έγραψε:
άρα καλύτερε 195/55/16 αλλά τότε γιατί κανέναν από τα δύο δεν τα συστηνει το Manual ?απλα ρωταω επειδη δεν τα ξερωΓιατί το λογικό πέρασμα είναι το 205/50/16 που έχει ακόμα μικρότερη διαφορά με το εργοστασίακο 195/60/15 ενώ λόγω φαρδύτερου πέλματος έχεις και κάποια οφέλη σε πρόσφυση και φρενάρισμα. Με το 195 θα ξαναπάς σε στενότερο λάστιχο θα χάσεις σε κράτημα και φρενάρισμα λίγο αλλά θα κερδίσεις κατι τις κατανάλωση.
Όσο για τα ελληνικά ρίξε μια ματιά στο πρώτο σου ποστ και στα πόστ μετά την παρατήρηση μου. -
με το 195 θα κερδισω σε προσφυση στην βροχη ομως σωστά; και τι να κάνω αφού δεν τα βρισκω σε κανέναν μαγαζι καμία σχεδόν εταιρία δεν βγάζει σε σωστό δείκτη ταχύτητας σε 205/50/16 όλες βγάζουν πχ σε V W
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]