-
Ο χρήστης werewolf έγραψε:
μήπως έχει κανείς εμπειρία με ελαστικά της Vredestein?
συγκεκριμένα έχω δει αυτα:
http://www.vredestein.com/Banden_Bandty ... dtypeID=55λένε τίποτα ξέρει κανείς?
Ευχαριστω!σε οσους πηγα και ρωτησα για vredestein μου ειπαν οτι εκλεισε η εταιρια [μαλλον για τον εδω εισαγωγεα] παντως μια φορα που ετυχε να βαλω στο φορτηγο μου βγηκαν σκυλια.
Ευχαριστω και τους 2 για την info
Αν μιλάμε για Αττική ο Πάχυλας που είναι στα σίδερα Χαλανδρίου τα εμπορευόταν
μέχρι και πριν ένα χρόνο το είχα επιβεβαιώσει και τηλεφωνικώς
θα ξανακαλέσω να δω τι έχει γίνει... -
Μετά από 1.000 χλμ περίπου με τα Hankook k110 σε 225/45/17 μόνο καλά λόγια έχω να πω.
Το αμάξι ένα Leon1 20vt ήρθε με Bridgestone 040. Κλασικά potenza με χαζογλυστρήματα εντός Αθήνας και μέτρια στη βροχή. Εξαιρετικά όμως στην πληροφόρηση, όταν είχαν μια κάποια θερμοκρασία, και στο στεγνό. Αλλάχθηκαν μετά από 25.000χλμ για Avon ZZ3. Πολύ τίμιο λάστιχο, πολύ καλύτερο εντός Αθήνας και εξαιρετικό στο βρεγμένο, αλλά λίγο θορυβώδες. Με λίγο μεγαλύτερες πιέσεις είχε και καλή πληροφόρηση, όχι τόσο 'απόλυτη' όσο τα potenza. Κράτηθηκαν για 42.000χλμ. Η αλλάγη σε Hankook έφερε σημαντική μείωση θορύβου κύλισης. Δείχνουν οκ και εντός Αττικής και πολύ καλά σε βρεγμενο. Είναι αρκετά μαλακά αλλά έχουν αρκετά καλή πληροφόρηση για το που βρίσκονται οι τροχοί.
Αυτά προς το παρόν... -
Καλησπέρα παιδιά..
Χρειάζομαι κ εγώ λίγο τα φώτα σας μιας κ πρόκειται να αλλάξω σύντομα ελαστικά στο Honda Civic..
Οι διαστάσεις είναι 225/45/17..Οι αποστάσεις που διανύει το αμάξι είναι εντός Αττικής(μόνο σε κάποιο ταξίδι θα ξεφύγουμε από τη ρουτίνα)..
Έχετε να προτείνετε κάποιο συγκεκριμένο λάστιχο??
Αν κ μετά από αρκετή μελέτη στο φόρουμ εδώ είμαι ανάμεσα στα CINTURATO P7,F1 ASYMMETRIC 2,C.DRIVE 2 και VENTUS V12 EVO K110..
Βάλτε ένα χεράκι να δούμε τι κάνουμε.... -
Στη λίστα πρόσθεσε και τα Hankook K107 S1 Evo & K115 Ventus Prime 2, καθώς και τα Conti Sport Contact 5 (όχι 5P).
Προσωπικά, περισσότερο θα κοιτούσα τα Conti, τα GY και τα Hankook. Τα 115 ίσως είναι και πιο κατάλληλα, μιας και δεν είναι τόσο σπορ όσο τα 107 & 110, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι με τα 2 τελευταία έχεις το παραμικρό πρόβλημα.
-
Σ'ευχαριστώ πρώτα απ'όλα για την απάντηση σου..
Τα pirelli γιατί τα βγάζεις απ'έξω?? Νόμιζα ότι ήταν λίγο καλύτερα απ'τα υπόλοιπα κ μάλλον προς τα εκεί έτεινα..
Έχεις δίκιο σε όσα λες για τα Hankook κ ίσως τα 115 να είναι καλύτερα από τα 107,110 καθώς το αμάξι δεν είναι για 'λιμανάκια' αλλά για ωραίες άνετες κ ασφαλείς βόλτες.. Μήπως όμως πρέπει να ξεχάσω κ τα continental καθώς κ αυτά είναι πιο σπορ?? -
Ο μόνος λόγος που εγώ δεν προτείνω τα Pirelli είναι ότι δεν έχω ίδια γνώμη, ή κάποιου που να εμπιστεύομαι.
Τα Conti τα έχουμε βάλει στο οικογενειακό Bravo, που επίσης ως επί το πλείστον μαζεύει χλμ μέσα στην Αθήνα. Δεν έχω παρατηρήσει τπτ περίεργο στην απόδοσή του, ενώ είναι και ιδιαίτερα άνετο. Σαφώς πιο άνετο απ' ότι με τα πρώτης τοποθέτησης Pirelli P7 (όχι cinturato, όμως).
-
Ο χρήστης wiowia έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά..
Χρειάζομαι κ εγώ λίγο τα φώτα σας μιας κ πρόκειται να αλλάξω σύντομα ελαστικά στο Honda Civic..
Οι διαστάσεις είναι 225/45/17..Οι αποστάσεις που διανύει το αμάξι είναι εντός Αττικής(μόνο σε κάποιο ταξίδι θα ξεφύγουμε από τη ρουτίνα)..
Έχετε να προτείνετε κάποιο συγκεκριμένο λάστιχο??
Αν κ μετά από αρκετή μελέτη στο φόρουμ εδώ είμαι ανάμεσα στα CINTURATO P7 ,F1 ASYMMETRIC 2,C.DRIVE 2 και VENTUS V12 EVO K110..
Βάλτε ένα χεράκι να δούμε τι κάνουμε....Καλησπερα φιλε.
Δυστυχως η διασταση που φορας ειναι αρκετα φαρδια με αποτελεσμα να χρειαζονται ζεσταμα για να αποδωσουν ανεξαρτητου μαρκας.Το CINTURATO P7 ειναι ενα οικολογικο πρασινο λαστιχο που σημαινει οχι και τοσο καλο κρατημα ,το F1 ASYMMETRIC 2
ειναι καινουριο στην πιατσα ,ακομα δεν υπαρχουν σχολια να ξερουμε ,το C.DRIVE 2 ειναι συνολικα καλο λαστιχο ,θελει ζεσταμα,οχι τοσο σπορ αλλα καλο για εναν που θελει ενα λαστιχο για ολες τις δουλειες, τα Hankook δεν ξερω να σου πω τι αποδοση εχουν,κορεατικα ειναι και μαλλον τσιμπημενα στις τιμες . -
Τα θες και τα γράφεις;
-
Έλα ντε!Ειδικά αν ισχύει και η ιδιότητα της υπογραφής....κλαύτα...
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Τα θες και τα γράφεις;Έλα ντε!Ειδικά αν ισχύει και η ιδιότητα της υπογραφής....κλαύτα...
Δεν ισχύουν δλδ αυτά που γράφει ο φίλος Χρήστος??????
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Τα θες και τα γράφεις;Βασικα θα περιμενα εναν σοβαρο αντιλογο,ισως βοηθησουμε τον φιλο να βαλει το καταλληλο λαστιχο γιαυτον .
-
Ο χρήστης ΧρηστοςΣ8 έγραψε:
Τα θες και τα γράφεις;
Βασικα θα περιμενα εναν σοβαρο αντιλογο,ισως βοηθησουμε τον φιλο να βαλει το καταλληλο λαστιχο γιαυτον .
Φίλε Χρήστο λες παραπάνω ότι είναι τσιμπημένα τη στιγμή που κοστίζουν περίπου 10% λιγότερο (ίσως και παραπάνω σε κάποιες περιπτώσεις) από κάποια πιο επώνυμα ελαστικά και κάνουν τη δουλεία εξίσου καλά κι ίσως και καλύτερα.
Άρα επουδενί δεν είναι κακά λάστιχα τα Hankook όπως παραπάνω έγραψες αλλα και απο άποψης τιμής συμφέρουν περισσότερο -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Τα θες και τα γράφεις;
Βασικα θα περιμενα εναν σοβαρο αντιλογο,ισως βοηθησουμε τον φιλο να βαλει το καταλληλο λαστιχο γιαυτον .
Φίλε Χρήστο λες παραπάνω ότι είναι τσιμπημένα τη στιγμή που κοστίζουν περίπου 10% λιγότερο (ίσως και παραπάνω σε κάποιες περιπτώσεις) από κάποια πιο επώνυμα ελαστικά και κάνουν τη δουλεία εξίσου καλά κι ίσως και καλύτερα.
Άρα επουδενί δεν είναι κακά λάστιχα τα Hankook όπως παραπάνω έγραψες αλλα και απο άποψης τιμής συμφέρουν περισσότερο10% λιγότερο για Hankook, τσιμπημένο το βρίσκω πάντως!
Για το πόσο καλύτερα είναι σε σχέση με άλλα, θα περίμενα να το δω μετά από κάνα χρόνο χρήσης... -
Πήρα σήμερα προσφορά για τα cinturato p7 κ asymmetric 2..540Ε κ 580Ε αντίστοιχα οι τιμές τους με την goodyear να δίνει κ ένα χρόνο εγγύησης σε οτιδήποτε πάθει το λάστιχο..
Μέσα στην εβδομάδα θα πάρω τιμές κ εγγύηση για τα C.DRIVE 2,Conti Sport Contact 5 και K115 Ventus Prime 2...
Να προσθέσω κ τα Dunlop SP SPORT MAXX TT... -
Ο χρήστης wiowia έγραψε:
Πήρα σήμερα προσφορά για τα cinturato p7 κ asymmetric 2..540Ε κ 580Ε αντίστοιχα οι τιμές τους με την goodyear να δίνει κ ένα χρόνο εγγύησης σε οτιδήποτε πάθει το λάστιχο..
Μέσα στην εβδομάδα θα πάρω τιμές κ εγγύηση για τα C.DRIVE 2,Conti Sport Contact 5 και K115 Ventus Prime 2...
Να προσθέσω κ τα Dunlop SP SPORT MAXX TT...Για τί αμάξι πρόκειται;(Μάλλον μιλάς για 225/45/17)
-
Αν θυμάμαι καλά, 480 είχα βρει πριν κάνα μήνα τα Κ115.
-
Ο χρήστης touring the m3 1.6 έγραψε:
Να προσθέσω κ τα Dunlop SP SPORT MAXX TT...Για τί αμάξι πρόκειται;(Μάλλον μιλάς για 225/45/17)
Ναι για 225/45/17..Honda Civic...
Ξέρει κανείς τι γίνεται με τις εγγυήσεις που δίνουν?? Καλό ακούγεται έτσι όπως τα λένε, αλλά δεν το είχα ξανακούσει.. -
Σε ότι έχει να κάνει με τίς εγγυήσεις,στις περισσότερες των περιπτώσεων ισχύουν.Όσο για τα ελαστικά,θα σου πρότεινα conti sc5 ή cinturato P7.Και τα δύο,θα σου μεταμορφώσουν στήν κυριολεξία το πάτημα πρώς το πολύ καλύτερο.Και ειδικότερα την άνεση,χωρίς να χάσεις από πρόσφυση.Εγώ στο mazda(205/55/16),έβαλα τα P7.Καμία σχέση με ότι έχω φορέσει εώς τώρα.Ένα φιλαράκι(είναι και μέλος στο civic forum),είχε βαρεθεί το γκάπα γκούπα,με το S σε 225/45/17. Ήταν έτοιμος να το στείλει το αμάξι.Κάνει αρκετά χλμ.Έβαλε το P7πρώτα και βρήκε την υγειά του.Εδώ και 3000χλμ,φοράει το conti.Ακόμα καλύτερο,με ελάχιστα πιο γρήγορη φθορά.Αυτά.
ΥΣ 1.Και να σκεφτείς,πως ήμουν ένας από τους 'ορκισμένους' αντιpirellάκηδες.
ΥΣ 2.Εννοείται πως όταν πάω σε 17άρα,θα πατήσω σε conti.
ΥΓ 3.Πιστεύω πως τα αμάξια μας,είναι παρόμοια στο γκάπα γκούπα,γι'αυτό και η ανάλυση. -
Ψαχνω για ελαστικα απλα, χωρις στριφτερες απαιτησεις. H εργοστασιακη διασταση ειναι 185/65/14 ενω τα λαστιχα που εχει τωρα ειναι 195/60/14 ποιες απο τις δυο διαστασεις να προτιμησω; Με δεικτη V ή Η;
Ελεγα να κρατησω την 195/60/14, σε αυτη την διασταση το συνολικο κοστος ειναι 240ευρα περιπου. Σε αυτο το ποσο βρήκα τα MAXXIS MAV 1 και Infinity τι λετε αξιζουν; Εχετε να προτεινετε καποιο αλλο;
-
έψαχνα ζαντολάστιχα χειμερινά για το golf 5. Αγόρασα από αντιπροσωπία VW μεταχειρισμένα Dunlop 195/65/15 χιονολάστιχα παραγωγής 32/2010 κ ζάντες παραγωγής 2010, κ τάσια καινούρια VW. Όλα μαζί 250€.
Πέλμα 7-8 χιλιοστά.
Ενδεικτικά οι τιμές σε online κατάστημα για τα ελαστικά με φορεμένες σιδερένιες ζάντες...
http://www.reifen.com/de/CompleteWheelS ... e=ListTyre
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]