-
320 τα 195/65/15 H
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τα turanza τα πήρες για ελλάδα;Ναι δρ, γιατί? Είναι για Άστρα 1.4 .....η τιμή είναι μόνο για αγορά, χωρίς περαστικά (επιπλέον 12€/ελαστικό το πέρασμα κοστίζει εδώ)
320 τα 195/65/15 H
Αυτή την τιμή που η βρήκες? Εδώ δείχνει πως το Bridgestone Turanza ER 300 πάντως κοστίζει 68,3€/ελαστικό, ήτοι 273,2€ η 4άδα ..... και το Continental PC2 κοστίζει 10€/ελαστικό παραπάνω από τα προηγούμενα....
-
Δεν λένε και πολύ αυτά τα ελαστικά για τους δρόμους μας... Είχα τα ER30, έχω οδηγήσει και τα ER300 στο δικό μου το αμάξι και δεν μου άρεσαν καθόλου.
IMHO, πιο σωστά τα premiumcontact2.
Όσο για την τιμή αυτών, τόσο τα έβαλα εγώ το 07. Στην τιμή του elastika-online βαλε και τα περαστικα/ζυγοσταθμιση (περίπου 50αρικο).
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δεν λένε και πολύ αυτά τα ελαστικά για τους δρόμους μας... Είχα τα ER30, έχω οδηγήσει και τα ER300 στο δικό μου το αμάξι και δεν μου άρεσαν καθόλου.IMHO, πιο σωστά τα premiumcontact2.
Όσο για την τιμή αυτών, τόσο τα έβαλα εγώ το 07. Στην τιμή του elastika-online βαλε και τα περαστικα/ζυγοσταθμιση (περίπου 50αρικο).
Τι αμάξι?? Για πολλά ΚΜ τα είχες?? Τι δε σου άρεσε?
Βασικά σε όλα τα τεστ εδώ έχουν την 1η ή 2η θέση στη διάσταση αυτή, τα Conti επίσης είναι ψηλά-ισότιμα......έχει ήδη Bridgestone B330 ως ελαστικά 1ης τοποθέτησης το Άστρα, καλούτσικα ήταν και είπα να ξαναπάρω.....φαίνεται και μαλακό.....
-
peugeot 307 1,6
Τα πέταξα τον πρώτο χρόνο αφού τα έλιωσα στην πίστα, κάπου στα 25k χιλιόμετρα.Δεν ζεσταίνονταν ποτέ στους ελληνικούς δρόμους, φρενάρισμα δράμα μέσα στην πόλη. Τα ER300 βελτιωμένα μεν, αλλά πάλι υποδεέστερα στις Ελληνικές συνθήκες σε σχέση με τα conti. Τα test αναφέρονται σε 'ευρωπαϊκές' συνθήκες δρόμων δυστυχώς.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
peugeot 307 1,6
Τα πέταξα τον πρώτο χρόνο αφού τα έλιωσα στην πίστα, κάπου στα 25k χιλιόμετρα.Δεν ζεσταίνονταν ποτέ στους ελληνικούς δρόμους, φρενάρισμα δράμα μέσα στην πόλη. Τα ER300 βελτιωμένα μεν, αλλά πάλι υποδεέστερα στις Ελληνικές συνθήκες σε σχέση με τα conti. Τα test αναφέρονται σε 'ευρωπαϊκές' συνθήκες δρόμων δυστυχώς.
Για τα ER30 μιλάς τώρα......εγώ ρώτησα για τα ER300 και τις εντυπώσεις σου, τι δε σου άρεσε από αυτά???
-
Σου είπα,δεν μου φάνηκαν ιδιαίτερα βελτιωμένα σε σχέση με τα ER30 όσον αφορά το πώς δουλεύουν σε καθημερινές συνθήκες. Λιγότερο θόρυβο όμως σε σχέση με τον προκάτοχό τους.
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
Για τα ER30 μιλάς τώρα......εγώ ρώτησα για τα ER300 και τις εντυπώσεις σου, τι δε σου άρεσε από αυτά???Σκληρά, δε ζεσταινόντουσαν με τίποτα σε αμάξι μεγέθους Corolla, σπινιάριζαν, έπιανε το ABS όλη την ώρα. Αλλάχτηκαν τελικώς με Michelin Pilot Exalto 2 και ανανεώθηκε το αυτοκίνητο εντελώς. Στην επόμενη αλλαγή φυσικά ξαναμπήκαν Exalto.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Σου είπα,δεν μου φάνηκαν ιδιαίτερα βελτιωμένα σε σχέση με τα ER30 όσον αφορά το πώς δουλεύουν σε καθημερινές συνθήκες. Λιγότερο θόρυβο όμως σε σχέση με τον προκάτοχό τους.Επειδή πολλά φόκους φορούσαν από το εργοστάσιο τα ER30(όπως εγώ), τα οποία είναι άθλια, αρκετά παιδιά στο φορντ κλαμπ που έβαλαν τα ΕR300, έχουν να πουν μόνο καλά λόγια. Μιλάμε για 205/55/16
-
Σε σχέση με τα ER30 ίσως. Εγώ επειδή στο μεταξύ είχα βάλει τα conti, ούτε τα ER300 μου φανηκαν καλύτερα.
-
Thanks guys, τώρα τα πήρα και δεν το ψάχνω άλλο, άλλωστε για την υπερ-συντηρητική οδήγηση της συζύγου θα είναι μια χαρά.....
ΥΓ: Κοιτάζοντας τα υπάρχοντα B330, είδα πως είναι με δείκτη ταχύτητας 'Τ'.. ......κι έχω ρίξει κάτι 200άρες με το αμάξι....έπρεπε να
-
Thanks guys, τώρα τα πήρα και δεν το ψάχνω άλλο, άλλωστε για την υπερ-συντηρητική οδήγηση της συζύγου θα είναι μια χαρά.....ΥΓ: Κοιτάζοντας τα υπάρχοντα B330, είδα πως είναι με δείκτη ταχύτητας 'Τ'.. ......κι έχω ρίξει κάτι 200άρες με το αμάξι....έπρεπε να
νομιζω πρεπει να πηγαινεις πολυ ωρα πανω απο το οριο για να διαλυθει το λαστιχο σου
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
νομιζω πρεπει να πηγαινεις πολυ ωρα πανω απο το οριο για να διαλυθει το λαστιχο σου
...και με πλήρες φορτίο...
-
ΥΓ: Κοιτάζοντας τα υπάρχοντα B330, είδα πως είναι με δείκτη ταχύτητας 'Τ'.. ......κι έχω ρίξει κάτι 200άρες με το αμάξι....έπρεπε ναΤα B330 όταν τα είχα στο φιατάκι μου φαίνονταν καλά για το χαρακτήρα του αυτοκινήτου, τα B340 που φοράει το Cordoba μου φαίνονται απλά απαράδεκτα και είναι και 205/45/16. Οκτώβριο πάω βουρ για Michelin Pilot Exalto II.
Η 'ατυχία' δε του να φοράς 45άρι προφίλ είναι ότι θα πληρώσω 450+ € τα ίδια λάστιχα που σε 55άρι προφίλ κάνουν 100 € λιγότερα
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Η 'ατυχία' δε του να φοράς 45άρι προφίλ είναι ότι θα πληρώσω 450+ € τα ίδια λάστιχα που σε 55άρι προφίλ κάνουν 100 € λιγότερα
Το 'τα ίδια' φίλε βάλτο σε πολλά εισαγωγικά!
-
Ο χρήστης harlek έγραψε:
Το 'τα ίδια' φίλε βάλτο σε πολλά εισαγωγικά!
Τι εννοείς;
-
Εννοώ ότι το 45άρι προφίλ είναι πολύ πιο ενισχυμένο και πιο ακριβό στην κατασκευή από το 55άρι. Βέβαια η διάστασή σου είναι ακριβή επειδή είναι και πιο σπάνια, όμως δεν είναι μόνο αυτό - πρόκειται για αρκετά διαφορετικά λάστιχα.
-
Ο χρήστης harlek έγραψε:
Εννοώ ότι το 45άρι προφίλ είναι πολύ πιο ενισχυμένο και πιο ακριβό στην κατασκευή από το 55άρι. Βέβαια η διάστασή σου είναι ακριβή επειδή είναι και πιο σπάνια, όμως δεν είναι μόνο αυτό - πρόκειται για αρκετά διαφορετικά λάστιχα.Οκ, ευχαριστώ για την εξήγηση. Ελπίζω τουλάχιστον να έχουν την ίδια μαλακιά γόμα μιας και αυτό που με ενδιαφέρει είναι κατά βάση η συμπεριφορά του ελαστικού στην καθημερινή οδήγηση και όχι όταν θα θελήσω να το πιέσω.
-
Thanks guys, τώρα τα πήρα και δεν το ψάχνω άλλο, άλλωστε για την υπερ-συντηρητική οδήγηση της συζύγου θα είναι μια χαρά.....ΥΓ: Κοιτάζοντας τα υπάρχοντα B330, είδα πως είναι με δείκτη ταχύτητας 'Τ'.. ......κι έχω ρίξει κάτι 200άρες με το αμάξι....έπρεπε να
Το αντίθετο, για την υπερσυντηρητική οδήγηση (=μονίμως κρύο) ΔΕΝ θα είναι μια χαρά.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Το αντίθετο, για την υπερσυντηρητική οδήγηση (=μονίμως κρύο) ΔΕΝ θα είναι μια χαρά.Σωστός! Το ίδιο σκέφτηκα αλλά δεν το έγραψα
Το συγκεκριμένο λάστιχο αποδίδει αφού ζεσταθεί ενώ πιο πριν γλιστράει ακόμα και σε ήρεμες εκκινήσεις και ομαλά φρεναρίσματα.
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]