-
Σωστός, στο site της Hankook υπάρχουν. Η μαλακία είναι ότι ούτε το Camskill τα 'χει πια στη διάστασή μου.
-
Από Yokohama S-drive αν πάω σε Toyo R1-R τι μπορεί να ΜΗ μου αρέσει?
Σε βρεγμένο στροφιλίκι πώς συμπεριφέρονται? Κανείς που να τα έχει δοκιμάσει και τα δύο στο ίδιο αμάξι?.. -
45άρι προφίλ στο σκληρούτσικο πάντα 100 με χαμήλωμα και λάστιχα f1 δεν θέλω να σκεφτώ το κοπάνημα Φραπές κανονικός Για μένα βάλε τα μαμά ελατήρια ξανά,ένα καλύτερο αμορτισέρ π.χ κόνι σπορ,και λάστιχα 195/50/15 uniroyal rainsport 2(δες τα σχόλια μου πιο πριν,αξίζει πολύ το λαστιχάκι) ή hankook s1 evo.
-
Φίλε μου έχω Κονι σπορτ με Eibach ελατήρια και 195-50 λάστιχα Μπορεί να μην κοπανάει τόσο αλλα στις λακούβες το λάστιχο δίνει ρουφιχτά φιλάκια στο θόλο..Οπότε αναγκαστικά -μάλλον- σκέφτομαι για 45άρι Ευχαριστώ για τις συμβουλές παίδες Θα πάω αύριο να μάθω τιμές..
-
Ο χρήστης fiestaros έγραψε:
Προσωπικά, και με βάση τα ακόμα λιγότερα χιλιόμετρα το χρόνο που κάνω τώρα, που έχω επιστρέψει Αθήνα θα ξαναβάλω τα R1-R. Χαμηλό Treadwear το μόνο αρνητικό τους, κατ' εμέ. Κατά τα λοιπά, φοβερό κράτημα παντού, (στα νερά/στη βροχή έτσι κι αλλιώς ταρζανιές δεν κάνω, οπότε δε με ενδιαφέρει κάτι φοβερό), γρήγορο ζέσταμα, και κάτι που μου άρεσε ήταν ότι τα χρησιμοποίησα παντού, χωρίς να υστερούν σημαντικά πουθενά. Ούτε σε καθημερινή μετακίνηση, ούτε σε ταξίδι, ούτε σε πίστα, που μπήκαν αρκετούτσικες φορές.
Mπορείς να δοκιμάσεις και τα uniroyal rainsport 2(μου τα πρότεινε σαξόραλος και είχε δίκιο).Άριστες εντυπώσεις εδώ και 5000χλμ παντού θα έλεγα.Πολύ μαλακό,ζεσταίνεται με τη σκέψη,πολύ αθόρυβο και άνετο σε σχέσυ με τα κόντι 3,φοβερό στο βρεγμένο και αρκετά καλό στο στεγνό+προσιτή τιμή best value for money
Εγώ πάντως, μετά τα 550 rallye, uniroyal δεν ξαναβάζω που να μείνουν τα τελευταία λάστιχα στον κόσμο. Τα Rainsport2 δεν τα ξέρω βέβαια.
Κι εγώ είμαι κατά του βροχολάστιχου στην Ελλάδα, αλλά το R1-R δεν θα το έβαζα, γιατί κυκλοφορώ αναγκαστικά (λόγω δουλειάς) με κάθε καιρό και θέλω να κρατάει ΚΑΙ στη βροχή...
-
Αυτήν την περίοδο πρέπει να αλλάξω και εγώ λάστιχα στο Mazdaκι μου και φοράει 195/45/16. Αυτό που θέλω από το καινούργιο λάστιχο δεν είναι τίποτα το τρελό. Να φρενάρει καλά σε στεγνο και βρεγμένο και να κρατάει καλά στις στροφές. Το αμάξι είναι το 'οικογενειακό μας' και μπαίνει μέσα και η μικρή μας.
Τι προτείνετε? Επειδή διαβασα και τα παραπάνω σχόλια για το Παντα, μήπως είναι πολύ εξειδικευμένα λάστιχα και δεν θα αξιοποιηθούν τα χαρακτηριστικά τους από το Mazdaκι? -
Hankook S1, τέλος.
-
Μαζί σου. Αλλά γιατί να το προτιμήσω από τα αντίστοιχα Conti, Michelin, Bridgestone, Pirelli ή Goodyear?
-
Γιατί είναι το ίδιο καλό με τα 'πρώτα ονόματα', δλδ Continental SportContact3 & Michelin Pilot Exalto και σημαντικά φτηνότερο. Τα Bridgestone Potenza 050 είναι υπερβολικά σκληρά και τα Pirelli P Zero Nero θεωρώ πως πλέον είναι ξεπερασμένα. Η μόνη εναλλακτική για 'μένα θα 'ταν τα Uniroyal RainSport2 που αναφέρει και ο φίλος παραπάνω. Σκέψου πως με Hankook S1 μπήκε φίλος με C2 VTS στο Nuerburgring και μίλησε γι' αυτά με τα καλύτερα λόγια, ακόμα και σε τέτοιες συνθήκες συνεχούς πίεσης.
-
Δεν θυμάμαι να έχουν βγει τόσο καλά όσο τα πρώτα ονόματα σε κάποιο τεστ πάντως...
-
Ο χρήστης nyfitsa έγραψε:
Μαζί σου. Αλλά γιατί να το προτιμήσω από τα αντίστοιχα Conti, Michelin, Bridgestone, Pirelli ή Goodyear?Τα έχουμε δοκιμάσει αρκετοί και φτάνουν το 95% της απόδοσης ενός Μισελέν ή Κόντι, στα 2/3 της τιμής.
Και συγκρίνω με Μισελέν και Κόντι, διότι έχουν αντίστοιχο χαρακτήρα, είναι προοδευτικά και λειτουργούν από κρύα.
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Κι εγώ είμαι κατά του βροχολάστιχου στην Ελλάδα, αλλά το R1-R δεν θα το έβαζα, γιατί κυκλοφορώ αναγκαστικά (λόγω δουλειάς) με κάθε καιρό και θέλω να κρατάει ΚΑΙ στη βροχή...
φίλος που έχει τα r1r μου έχει πει ότι κρατάνε πάρα πολύ καλά στο βρεγμένο πάντως.
-
δεν ειναι και για τρελες...
-
Ο χρήστης BTS έγραψε:
Μαζί σου. Αλλά γιατί να το προτιμήσω από τα αντίστοιχα Conti, Michelin, Bridgestone, Pirelli ή Goodyear?
Τα έχουμε δοκιμάσει αρκετοί και φτάνουν το 95% της απόδοσης ενός Μισελέν ή Κόντι, στα 2/3 της τιμής.
Και συγκρίνω με Μισελέν και Κόντι, διότι έχουν αντίστοιχο χαρακτήρα, είναι προοδευτικά και δεν λειτουργούν από κρύα.
Σιγουρα δεν νομιζω να φτάσω στο 95% ούτε του Hankook ούτε των Michelin και Conti. Και σίγουρα η τιμή παίζει τον ρόλο της. Επειδή αρχίζω και παίρνω τηλέφωνα έχω ακούσει απο 520 μέχρι και 450 για τις γνωστές.
-
φίλος που έχει τα r1r μου έχει πει ότι κρατάνε πάρα πολύ καλά στο βρεγμένο πάντως.
Φαντάζομαι στο 'απλώς βρεγμένο', χωρίς να έχει ύψος το νερό στο δρόμο...
Χλωμό να έχουν τις ίδιες αποχετευτικές ικανότητες με κάποια που θυσιάζουν επιφάνεια επαφής για να βάλουν 3-4 μεγάλα περιφερειακά αυλάκια. -
Αν και 'τέρμα' ή έστω αρκετά πάνω από 'νορμάλ' στο βρεγμένο δεν πάω, μου εμπνέουν σαφώς λιγότερη εμπιστοσύνη από Michelin Pilot Exalto 2, ή Hankook K110, φερ' ειπείν. Και προφανώς όσο αυξάνεται το νερό στο δρόμο, η διαφορά αυτή οξύνεται.
Νυφίτσα, για ρώτα Κυριαζή. Πρόσφατα γνωστός είχε πάρει ελαστικά από 'κει σε πολύ καλή τιμή. Αλλιώς, αν δε βρεις καλές τιμές εδώ, πάντα υπάρχει και το camskill, που όμως έχει ανεβάσει τα μεταφορικά του και είναι λίγο χλωμό να συμφέρει.
-
Eγώ τα uniroyal τα έβαλα πριν 4 μήνες 370€.Τα hankook γύρω στο 350άρι.Ενα από τα δύο βάλε.Επίσης καλό νομίζω είναι και το dunlop sport fast response 400€ το έβρισκα.
-
Παιδιά καλησπέρα! Θα ηθελα την άποψή σας για να επιλέξω τα κατάλληλα ελαστικά για το αυτοκίνητό μου! Έχω ένα Yaris 1.3 μοντέλο του 2009. Μετά απο μια έρευνα αγοράς που έκανα ο λαστιχάς μου πρότεινε να διαλέξω ανάμεσα σε hankook(k425),bridgestone(ER300), michelin energy saver, dunlop, kai continental. Οι διαστάσεις των ελαστικών που μπορώ να βάλω είναι 185/60R15.Aυτή τη στιγμή φοράει τα dunlop sport 01 απο τα οποία έμεινα πολύ ικανοποιημένος. Όσον αφορά την χρήση, τα θέλω κυρίως για άσφαλτο, αλλά και για συχνή επαφή με τα πεζοδρόμια..Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
-
τα πεζοδρομια ειναι φιλοι σου;
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
τα πεζοδρομια ειναι φιλοι σου;Δυστυχώς ναι, λόγω συνθηκών!
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]