-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Πλέον θα τα βρίσκεις ως Michelin Pilot Sport. Τουλάχιστον έτσι κυκλοφορεί στην πιάτσα των λαστιχάδων.
205/55/16 έχεις επιλογές πάντως νομίζω.
Επιλογες εχω, μην παω να βρω καμια φολα ειναι το θεμα
Οποτε προσανατολιζομουν κυριως προς Conti (που εχω ηδη κι ειναι πολυ οκ) και Michelin που ειχα στο παλιο μου αμαξι και εχουν στο νεο C4 οι γονεις (κι ειναι επισης οκ)
Yπάρχουν πολλές και καλές επιλογές, Fulda exelero, Yokohama c-drive, Conti premiumcontact2, Michelin Primacy HP
Τα Exalto όντως σταμάτησαν να παράγονται και αντικαταστάθηκαν από τα pilot sport3 -
Τα Exalto παραγονται κανονικα.
-
Αποφασιστε...
-
Εγώ σου έγραψα τι συνάντησα ψάχνοντας για 205/50/16. 'Εξάλτο' μου λέγανε 'πουθενά, περίμενε πότε θα έρθουν τα Pilot Sport 3 που θα τα αντικαταστήσουν'.
Η σιγουριά του ΧρήστουΣΒ όμως, μου ψιθυρίζει ότι οι λαστιχάδες δεν ξέρουν σίγουρα και αμολάνε φήμες. Ρώτα στην Μισλέν ή πάνε σε κάποιον λαστιχά που να σπρώχνει τη συγκεκριμένη εταιρεία.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Εγώ σου έγραψα τι συνάντησα ψάχνοντας για 205/50/16. 'Εξάλτο' μου λέγανε 'πουθενά, περίμενε πότε θα έρθουν τα Pilot Sport 3 που θα τα αντικαταστήσουν'.Η σιγουριά του ΧρήστουΣΒ όμως, μου ψιθυρίζει ότι οι λαστιχάδες δεν ξέρουν σίγουρα και αμολάνε φήμες. Ρώτα στην Μισλέν ή πάνε σε κάποιον λαστιχά που να σπρώχνει τη συγκεκριμένη εταιρεία.
Φιλε θα σου μιλησω σαν εμπορος ελαστικων που ειμαι.
Συμφωνα με τον καταλογο της μισελεν 2010 ,του 2011 δεν τον εχω κοντα μου αυτην την στιγμη,σε διασταση 205-50-16 βγαινουν
τρεις τυποι.
1.saver H
2. Pilot Exalto V
3. Pilot Sport 3 V
4.PRIMACY HP W
ολα με ιδιο δεικτη φορτιου 87Θα κοιταξω αυριο τον καταλογο του 2011 και θα ενημερωσω αν τυχον υπαρχουν αλλαγες.
-
Ωραίος και σβέλτος!
Το μόνο που μου προτάθηκε ήταν το Saver, το Sport 3 δεν είχε έρθει ακόμα, τα 2 και 4 απουσίαζαν παντελώς! Αλλά δυστυχώς ή ευτυχώς, υπήρχε τέτοια φτώχεια προτάσεων (Energy Saver σε roadster;) , που πρόλαβα και έβαλα άλλη μάρκα και μοντέλο. Καλύτερα βόηθα τον Billopoulo που το ψάχνει σε 205/55/16!
-
Σε τι να βοηθησω;Εννοειται οτι θα παει σε Pilot Sport 3 ,πιο συγχρονο και πιο σπορ ελαστικο.
-
Απο αποψη ποιοτητας ελαστικου αυτο ειναι θετικο. Βεβαια αν μου πεις οτι η διαφορα ειναι +50€ στο ελαστικο απο καποιο που ειναι ενα σκαλι κατω, θα το σκεφτω μια φορα παραπανω, αλλωστε δεν χρειαζομαι καποιο σουπερ ντουπερ ελαστικο, απλα καποιο οκ που δεν θα με προδωσει.
Αν η διαφορα ειναι μικροτερη τοτε νομιζω θα ειμαι οκ και με το Pilot Sport 3. -
50 ευρω στο ελαστικο ειναι πολλα λεφτα φιλε μου.
Ψαξε στην αγορα ,να υπολογιζεις 50 ευρω στην τετραδα διαφορα σε σχεση με ενα yokohama ή continetal. -
Επιτηδες ειπα το +50€/ελαστικο για να τονισω οτι αν η διαφορα ειναι μεγαλη δεν με παιρνει, αν ειναι μικρη προφανως θα το προτιμησω!
-
fact:
Από τα 80χλμ/ώρα και πάνω το ζμπορ κοντακτ παραγει πλεον τοσο θορυβο που με πιανει πονοκεφαλος. -
Nα κανω κ γω μια ερωτηση ...Θελω λαστιχο 225 45R 17 για civic type s . Eχω michelin ps3 κ ειμαι αρκετα ευχαριστημενος αλλα τωρα πρεπει να αλλαχουν επειγοντως. Σκεφτομαι για τα toyo t1r proxes , τι λετε ?
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
Nα κανω κ γω μια ερωτηση ...Θελω λαστιχο 225 45R 17 για civic type s . Eχω michelin ps3 κ ειμαι αρκετα ευχαριστημενος αλλα τωρα πρεπει να αλλαχουν επειγοντως. Σκεφτομαι για τα toyo t1r proxes , τι λετε ?Τα φοράω σε colt 1,3 σε διάσταση 20/45/16 και όταν είναι κρύα γλιστρούν πολύ (άκρως επικίνδυνο για πόλη). Επίσης χτυπάνε αρκετά. Αλλά μιλάμε για 205/45/16. Δες τα hankook evo 12, goodyear, και πες μας εντυπώσεις.
-
Τα hankook δεν τα πολυεμπιστευομαι , μαλλον προς τα toyo θα παω . Ελεγα να τα φερω απο την camskill αλλα τελικα δεν συμφερει γτ η διαφορα τελικα βγαινει γυρω στα 40-50 ευρω , οποτε τελικα απο εδω κ ενα φιλο μου βγαινει γυρω στα 450. Καλη τιμη τι λετε ?
-
Βαλε τα Goodyear Eagle F1 Asymmetric και ξεχνα τα toyo.
-
Conti Sport Contact 3 ή Sport Contact 5P?
Θα μπούν σε Ζ4.
Λαστιχάς μου είπε ότι τα 3 είναι πιο ζμπορ και τα 5Ρ πιο 'πολιτισμένα' αλλά στο site της Conti βλέπω ότι το 5Ρ βγαίνει σε μεγαλύτερες και πιο χαμηλοπρόφιλες διαστάσεις από το 3...
-
5p
-
TOYO T1R
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
TOYO T1RΤα οποία με νορμάλ οδήγηση μέσα στην πόλη δε θα ζεσταίνω εύκολα.
-
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
TOYO T1R
Τα οποία με νορμάλ οδήγηση μέσα στην πόλη δε θα ζεσταίνω εύκολα.
Δεν νομίζω, θεωρούνται από τα μαλακά λάστιχα τα συγκεκριμένα, απλώς είναι λίγο εκνευριστικό πως στην Ελλάδα οι λαστιχάδες ζητούν το λιγότερο 25% παραπάνω απ' όσο πωλούνται στο εξωτερικό. Στην γειτονιά μου ένας μου ζήτησε περισσότερα από Μιchelin PilotSport3.
Εντάξει, νιώθεις κάπως κορόιδο, όταν στο Camskill τα Toyo και τα Falken είναι στην κατηγορία budget (μαζί με Hankook και Kumho).
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]