-
Περαστικά/ζυγοστάθμιση βάζεις; Αν σε συμφέρει, προχώρα άφοβα.
-
Πολλοί γνωστοί μου το έχουν χρησιμοποιήσει χωρίς προβλήματα. Προσωπική όμως εμπειρία δεν έχω.
-
Υπάρχει θέμα τελωνείου???
-
Ο χρήστης opc έγραψε:
Υπάρχει θέμα τελωνείου???Aπό Αγγλία όχι.
-
Στο rallye ειχα s drive, στο toyota carina pirelli p6 και στο getz goodridge και kuhmo παλιοτερα. Εβαλα continental premium contact 2 στο getz και το αμαξι αλλαξε συμπεριφορα. Εγινε και πιο ανετο και απεκτησε πολυ καλο κρατημα και ειναι ακλονητο. Απο εδω και περα οταν αλλαζω λαστιχα θα βαζω continental(sport contact για spor αμαξι και premium για οικογενειακο ή πολης). Απο ολα τα ελαστικα που εχω αλλαξει τα continental ειναι μακραν ανωτερα σαν αισθηση ακομα και απο τα s drive που εκαναν 1 ωρα να ζεσταθουν στο rallye
-
Ποιο καλό παιδί φοράει C drive να μου πει αν αξίζουν να μπουν σε Citroen C3;
Επίσης ποιο καλό τέκνο έχει δοκιμάσει Dunlop Fast Response;
-
Είμαι για αλλαγή των πίσω Goodyear Assymetric που μου άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις, παρόλο που τους...έβγαλα το λάδι!
Πήρα τιμές για Pirelli Pzero Rosso 225/40/18 στα 300€ από τον γνωστό Κυριαζή στην Ν. Χαλκηδόνα.
Θα ήθελα καλύτερο rim protection, αλλά τελικά μόνον τα Goodyear και τα Dunlop προσφέρουν το κάτι παραπάνω... Τα τελευταία με τίποτε, τα Goodyear τα έχω δοκιμάσει και είναι ακριβότερα, θα βάλω κι εγώ τα Pirelli και στην επόμενη αλλαγή (που θ' αλλαχτούν όλα, μιας και τα εμπρός έχουν κάμποσα χιλιόμετρα ήδη..), ελπίζω να υπάρχει κάτι καλό με σωστό rim protection...
-
PS3 λέμε
-
Πολυ καλο το Forum και οι συμβουλες που ακουγονται εδω μεσα.
Ακουστε και τη δικη μου για να μην την πατησετε οπως εγω.
Ηρθε ο καιρος να αλλαξω λαστιχα και αρχισα την ερευνα αγορας οπως οι περισσοτεροι,καταληγοντας σε καποιο μαγαζι της περιοχης μου .Τα λαστιχα που διαλεξα Continental Premium Contact 2 σε διασταση 205/55-16.Εβαλα λοιπον τα καινουρια λαστιχα αλλα μετα απο 3 μερες και 200 χιλ. το τιμονι κοσκινιζε στα 120-140 χλμ.,επιστροφη λοιπον στον μαστορα και ξανα ζυγοσταθμιση. Μια εβδομαδα αργοτερα παρατηρησα παλι το ιδιο κοσκινισμα και ψαχνοντας τα λαστιχα παρατηρησα πως η ημερομηνια παραγωγης δεν ηταν τυπωμενη με τον ιδιο τροπο που ειναι στα περισσοτερα λαστιχα δηλ. αναγλυφα τα γραμματα προς τα εξω αλλα τυπωμενη προς τα μεσα με ζεστο μεταλλο .Η ημερομηνια ηταν φρεσκια 2810 αλλα μαιμου!!.
Καποιος (ποιος??) ειχε σβησει την κανονικη ημερομηνια και χτυπησε καινουρια.
Οταν βεβαια ρωτησα τον βοηθο μου εκανε τον κινεζο λεγοντας μου πως αλλα την εχουν χτυπημενη μεσα και αλλα εξω(σωστο αλλα ειναι ετσι απο το εργοστασιο).Ελα ομως που τα Continental την εχουν προς τα εξω οπως και τα αλλα ιδια Continental που ειχε στο μαγαζι.
Ο καταστηματαρχης ομως παραδεχτηκε πως στα δικα μου δεν ηταν σωστο και μου αλλαξε τα λαστιχα με καινουρια Continental Sport Contact 2 στην ιδια διασταση .Για να σας φυγει η απορια,ριξτε κι εσεις μια ματια στα λαστιχα σας μηπως καποιος καλοθελητης σας εχει πουλησει τα πρωτα λαστιχα που εβγαλε το εργοστασιο για καινουρια και πριν τα τοποθετησετε καντε εναν ελεγχο.δειτε τις φωτο για να καταλαβετε,το λαστιχο ειναι φαγωμενο και εχει χτυπηθει η καινουρια ημερομηνια,τα σχολια δικα σας
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Ποιο καλό παιδί φοράει C drive να μου πει αν αξίζουν να μπουν σε Citroen C3;Επίσης ποιο καλό τέκνο έχει δοκιμάσει Dunlop Fast Response;
Νίκο είχα τα C.Drive στο Focus και στο Xedos και τώρα φοράω τα C.Drive2 στο Focus. Ωραία λάστιχα! Προτείνονται αλλά δε ξέρω μήπως πέσουν λίγο σπορτίβικα σε C3 οδηγούμενο συντηρητικά. Τα FastResponse είναι ένα κλικ λιγότερο ζμπορ από τα Yoko. Πάντως και τα τρια προαναφερθέντα είναι πιο σκληρά σε γόμα από τις γνωστές τσίχλες (PC2).
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
PS3 λέμεΈχουν καλό rim protector;
-
@capetanios: όντως, κάνει μπαμ Ποιός την έκανε την λαδιά; Ο λαστιχάς; Έκανες καμιά μήνυση;
-
Ο χρήστης Capetanios έγραψε:
Ακουστε και τη δικη μου για να μην την πατησετε οπως εγω............
Καποιος (ποιος??) ειχε σβησει την κανονικη ημερομηνια και χτυπησε καινουρια.
....τα σχολια δικα σας ...........Ρε τι γίνεται σε αυτή τη χώρα... Και τι άλλο θα δούνε (και θα διαβάσουν) τα ματάκια μας .....
-
Ρε παιδια τα λαστιχα αν δεν ειναι εκτεθειμενα στον ηλιο και 2 χρονια να ειναι στην αποθηκη δεν εχουν προβλημα. Αυτο εχει αποδειχτει απο ερευνες. Εγω τα premium contact που εβαλα ειναι 6μηνου και ειναι τελεια. Οπως και τα yokohama s drive ηταν 8μηνου και δεν ειχα κανενα προβλημα
-
Ιδανικά είναι κάπου στο 3-6μηνο. Το θέμα είναι πώς αποθηκεύονται από τους λαστιχάδες.
-
Πώς έγινε η ζυγοστάθμιση? Με τους τροχούς πάνω στο αυτοκίνητο?
-
Οχι οι τροχοι δεν ηταν επανω αλλα η ζυγοσταθμιση ηταν η αρχη του προβληματος,το σοβαρο ηταν η μαιμου ημερομηνια που οπως φανταζομαι δεν ηθελε να κρυψει μηνες αλλα χρονια.
Το θεμα ειναι πως καποιοι μαγειρευουν τα πραγματα
και πρεπει να φυλαγομαστε απο τους πονηρους.Ποιος απο εμας αραγε εχει τη γνωση και την ικανοτητα να ξεχωρισει το καλο απο το λιγοτερο καλο? καταληγεις στο μαγαζι που εμπιστευεσαι που λειτουργει 20 χρονια εχει 2 πελατες να περιμενουν στη σειρα και 3 βοηθους και στο τελος παιρνεις το μαπα καρπουζι και φευγεις χαρουμενος ευχαριστοντας τον μαστορα για την καλη τιμη.Βεβαια μπορει να μη φταει το μαγαζι,αλλα 20 χρονια εμπειρια ειναι αυτα ,πρεπει να κοβει το ματι. -
Ο χρήστης Capetanios έγραψε:
Οχι οι τροχοι δεν ηταν επανω αλλα η ζυγοσταθμιση ηταν η αρχη του προβληματος,το σοβαρο ηταν η μαιμου ημερομηνια που οπως φανταζομαι δεν ηθελε να κρυψει μηνες αλλα χρονια.
Το θεμα ειναι πως καποιοι μαγειρευουν τα πραγματα
και πρεπει να φυλαγομαστε απο τους πονηρους.Ποιος απο εμας αραγε εχει τη γνωση και την ικανοτητα να ξεχωρισει το καλο απο το λιγοτερο καλο? καταληγεις στο μαγαζι που εμπιστευεσαι που λειτουργει 20 χρονια εχει 2 πελατες να περιμενουν στη σειρα και 3 βοηθους και στο τελος παιρνεις το μαπα καρπουζι και φευγεις χαρουμενος ευχαριστοντας τον μαστορα για την καλη τιμη.Βεβαια μπορει να μη φταει το μαγαζι,αλλα 20 χρονια εμπειρια ειναι αυτα ,πρεπει να κοβει το ματι.Πες το μαγαζι ποιο ειναι για να ξερουμε και εμεις και να το αποφυγουμε. Εγω τα λαστιχα τα εβαλα απο fit and go
-
Νομίζω ότι αφού είχες ήδη βάλει τα λάστιχα, θα έπρεπε η ζυγοστάθμιση να γίνει με τους τροχούς πάνω. Αυτό θυμάμαι από τη δική μου εμπειρία.
Τώρα μπορεί και να κάνω λάθος, αλλά στην τελευταία φωτογραφία σου κάτι δεν μου αρέσει.
Έκανα μια μικρή επεξεργασία (το σημείο με το κόκκινο):
Σε όσα λες, συμφωνώ πάντως, αν μπορείς να βγάλεις άκρη, κυνήγησέ το.
-
Μήπως το ελαστικό είναι αναγομωμένο;; Νομίζω τότε χτυπιούνται με διαφορετικό τρόπο ημερομηνίες.
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]