-
Ξέρουμε λαστιχάδικο στη περιοχη του Ζωγραφου που να ειναι ανοιχτο Σαββατο απογευμα; Χλωμό ε;
-
Στο κέντρο έχει, στην Γ' Σεπτεμβρίου έναν που είναι πάντα ανοιχτός. Κοντά στην Ομόνοια.
-
Αυτό όμως αν δεν κάνω λάθος είναι μακριά, έτσι;
-
Σάββατο απόγευμα (εκτός απροόπτου) δεν νομίζω να βρεις ιδιαίτερη κίνηση. Ζωγράφου-Κέντρο είναι κοντινή απόσταση και μπορεί να γίνει σε ελάχιστα λεπτά αν δεν βρεις κίνηση.
Edit για να καταλάβεις καλύτερα σου βάζω λινκ το σημείο που βρίσκεται
http://www.forthnet.gr/templates/driveme.aspx?c=10008226&initialCenterX=476099.625&initialCenterY=4204471.5&initialZoomLevel=2Είναι στο κάτω δρόμο από τη Πατησίων, λίγο πριν το ύψος της Αλεξάνδρας.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ξέρουμε λαστιχάδικο στη περιοχη του Ζωγραφου που να ειναι ανοιχτο Σαββατο απογευμα; Χλωμό ε;Συνεχίζεις τα δρομολόγια ακόμα ε?
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Σάββατο απόγευμα (εκτός απροόπτου) δεν νομίζω να βρεις ιδιαίτερη κίνηση. Ζωγράφου-Κέντρο είναι κοντινή απόσταση και μπορεί να γίνει σε ελάχιστα λεπτά αν δεν βρεις κίνηση.Αυτός μέχρι τι ώρα δουλεύει;
@kwn: όταν πρόκειται για ζαντες, ναι...
-
24ωρο απ' όσο γνωρίζω.
Και μερικά ακόμα αν σε εξυπηρετούν (για τα υπόλοιπα δεν γνωρίζω, τον παραπάνω όσες φορές είχε τύχει να περάσω από εκεί τον πετύχαινα πάντα ανοιχτό) :
http://vespaforumhellas.gr/index.php?topic=53.0 -
Ευχαριστώ πολύ Βασίλη! Μια τράμπα θέλω να κάνω, άντε να δούμε..
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
@kwn: όταν πρόκειται για ζαντες, ναι...
-
To κλασικό βουλκανιζατέρ της Γ Σεπτεμβρίου πριν κανένα χρόνο δεν λειτουργούσε. Νομίζω αγοράστηκε το οικόπεδο μαζί με το πάρκινγκ από πίσω και ίσως και κάποιες πολυκατοικίες από μεγάλη κατασκευαστική εταιρεία...
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
....θα δω τα .... .... ή το Hankook Z212, κάτι ανάμεσα σε πολιτικό και σεμι ...Για αυτά τα Ζ212 που μάλλον λέγονται και RS2 ή όλα μαζί κι εγώ θα ήθελα περισσότερες πληροφορίες. Μοιάζει φτηνό και βεντουζερό(!)... Πόσο καλό είναι και τί διάρκεια μπορεί να περιμένει κανείς σε χρήση δρόμου;
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
υπάρχει κάποιος από το φόρουμ ... που να έχει δοκιμάσει TOYO R1Rπρεπει να ειναι λαστιχαρα...
-
To γνωστό βουλκανιζατέρ 'Τάσος' είναι πάντα ανοιχτό (κοντά στην πλατεία Μεταξουργείου)
-
Παρήγγειλα φρέσκια τετράδα Michelin Pilot Exalto II 205/55/R16 91V από Καλπάκη στη Θεσσαλονίκη, 390 € μαζί με τοποθέτηση. Ελπίζω από εβδομάδα να τα έχω προς αντικατάσταση των άθλιων Michelin Energy. Να σημειωθεί ότι παρ' ότι η φθορά στις αυλακώσεις ήταν μικρή, μετά από 33.000 χλμ. τα πλαϊνά τους είναι σε μετριότατη εώς άθλια κατάσταση και το ABS επεμβαίνει με το παραμικρό δυνατό φρενάρισμα σε χαμηλές-μέσες ταχύτητες.
-
Σου είπε ημερομηνία;
-
Ναι, πήρε μπροστά μου τηλέφωνο για την παραγγελία και του είπαν ότι χρειάζονται περίπου ένα επταήμερο για να έρθουν. Αν λες για ημερομηνία παραγωγής των ελαστικών, δεν μου είπε, αλλά τον ρώτησα, 'είναι έτους;' και μου είπε όχι, αφού τώρα τα παραγγείλαμε----->είναι πιο φρέσκα. Για να δούμε...
Πάντως προκαταβολή δεν έδωσα οπότε αν μου φέρει λάστιχο παλαιότερο από περίπου 40/2008, δεν θα το πάρω (σήμερα έχουμε 37/2009 αν υπολογίζω σωστά).
-
Ο χρήστης ArrowsFA1 έγραψε:
Παρήγγειλα φρέσκια τετράδα Michelin Pilot Exalto II 205/55/R16 91V από Καλπάκη στη Θεσσαλονίκη.Καλπάκη ή Καπίταλη?
-
Παράδοσης εννοώ... Αν σου είπε για βδομάδα Οκ...
Δεν μπορώ να καταλάβω, τόσο περίεργη επιλογή είναι τα PE2 σε 205/55/16;
-
Κοίτα, απ' ό,τι καταλαβαίνω, οι λόγοι είναι οι εξής:
- Παλαιότερα αυτή η διάσταση ήταν πράγματι περίεργη (ως προς το προφίλ ιδίως), τον Απρίλιο ο Τσέτης μου είπε ότι όχι πολύ παλαιότερα, ήταν πανάκριβη (ως σπάνια).
- Αρκετά αυτοκίνητα τη φορούν πλέον, και επειδή σε πολλούς αρέσει να αλλάζουν λάστιχα το Σεπτέμβρη, ίσως η ζήτηση είναι αυξημένη και γι' αυτό να υπάρχει μικρή έλλειψη.
- Μάλλον σε αυτή τη διάσταση πωλούνται/προωθούνται περισσότερο τα Continental Premium Contact, τουλάχιστον από τους 'μεγάλους' λαστιχάδες της πόλης μας...Συνήθως βγαίνουν και ελαφρώς φτηνότερα, πάντως οι τιμές των ελαστικών γενικά παίζουν +/- 20 € μέσα στο ίδιο έτος απ' ό,τι έχω καταλάβει.
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Παρήγγειλα φρέσκια τετράδα Michelin Pilot Exalto II 205/55/R16 91V από Καλπάκη στη Θεσσαλονίκη.
Καλπάκη ή Καπίταλη?
Καλπάκης, Νέα Μοναστηρίου 124.
-
Θενξ
-
Θέλω να αλλάξω τετράδα ελλαστικών. Θα βάλω τα ίδια, firestone 185,60,14. Ξέρει κανείς πόσο πάνε πάνω κάτω; Επίσης έχετε να προτείνεται κανέναν κοντά στον πειραία;
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]