-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
πού μπορώ να βρω άμεσα bridgestone 165/55/15 ? σε μερικούς που ρώτησα δεν υπάρχει κάτι διαθέσιμοΠολύ πολύ σπάνια διάσταση. Όντως υπάρχει στο Cuore. Με λίγο googlάρισμα διαπίστωσα πώς η διάσταση είναι εξαιρετικά σπάνια στην Ευρώπη αλλά πιο συνιθισμένη στην Ιαπωνία με τα Kcars. Δηλαδή τα πολύ μικρά ελαφριά αυτοκίνητα τα οποία είναι διαδεδομένα εκεί, Γι αυτό στην Ιαπωνία μπορείς να βρεις την διάσταση αυτήν σε αρκετές μάρκες bridgestone, toyo dunlop κτλ αλλά εδώ δεν βρήκα κάτι στα ελληνικά site ελστικών ακόμη και αυτό της Bridgestone λέει πώς δεν εισάγει αυτή την διάσταση.
Το έχω βρει μόνο στο elastika online.
http://ssl.delti.com/cgi-bin/rshop.pl?d ... sowigan=So -
Ο χρήστης swift b.p.m έγραψε:
πού μπορώ να βρω άμεσα bridgestone 165/55/15 ? σε μερικούς που ρώτησα δεν υπάρχει κάτι διαθέσιμο
Κουλή διάσταση.
Το Copen έχει 165/50/15 !!
Εγώ θα 'λεγα, αν έχεις 5άρα ζάντα, να 'κατέβεις' σε Β 250 διάστασης 155/60 ή να 'ανέβεις' σε 175/55 (B 250, Β 340, αλλά και Conti PremiumContact 2 ...) . -
πέρσυ που χα χρειαστεί μου έφεραν την επόμενη μέρα από ένα λαστιχάδικο εδώ κοντά. φέτος λέει δεν υπάρχει, από Σεπτέμβρη. βρήκα στο ebay από Γερμανία σε καλή τιμή, να τα χτυπήσω από εκεί ή θα ναι αναξιόπιστα?
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
πέρσυ που χα χρειαστεί μου έφεραν την επόμενη μέρα από ένα λαστιχάδικο εδώ κοντά. φέτος λέει δεν υπάρχει, από Σεπτέμβρη. βρήκα στο ebay από Γερμανία σε καλή τιμή, να τα χτυπήσω από εκεί ή θα ναι αναξιόπιστα?Χρησιμοποιώ πολύ το ebay αλλά δεν έχω πάρει ποτέ ελαστικά.
Αν ο συγκεκριμένος που τα πουλάει έχει κοντά στο 100% θετικά σχόλια δεν νομίζω να υπάρχει θέμα.
Επιπλέον οποσδήποτε να ρωτήσεις πριν παραγγείλεις οτιδήποτε τί ημερομηνία παραγωγής έχουν.
Ποιά ελαστικά βρήκες από γερμανία και σε τί τιμή; Δεν είναι πολύ ακριβά τα έξοδα αποστολής; -
Παιδιά.... για το πεζό 107 , διάσταση 155/65/14 πήρα μια προσφορά για γιοκοχάμα 230 ευρώ!!! Καλά είναι;;; Να βάλω κάτι άλλο;; Σαν τιμή καλή μου ακούγεται!!!!! ε;;;;;
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Παιδιά.... για το πεζό 107 , διάσταση 155/65/14 πήρα μια προσφορά για γιοκοχάμα 230 ευρώ!!! Καλά είναι;;; Να βάλω κάτι άλλο;; Σαν τιμή καλή μου ακούγεται!!!!! ε;;;;;Ξερεις εαν αυτη η διασταση ειναι και η μεγαλυτερη που μπορει να παρει?
-
Έχει ζάντα 4,5'', οπότε παίρνει μέχρι 165 που θεωρητικά είναι το όριο. Είδα πάντως τις προάλλες ένα Αβγό με 165/60/14 (Energy Saver) και το λάστιχο έδειχνε μια χαρά πάνω στην ζάντα.
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Παιδιά.... για το πεζό 107 , διάσταση 155/65/14 πήρα μια προσφορά για γιοκοχάμα 230 ευρώ!!! Καλά είναι;;; Να βάλω κάτι άλλο;; Σαν τιμή καλή μου ακούγεται!!!!! ε;;;;;
Ξερεις εαν αυτη η διασταση ειναι και η μεγαλυτερη που μπορει να παρει?
Τα ιδια θα βάλω , δεν είμαι υπερ των αλλαγών!!
-
Eσυ μπορει να μην εισαι υπερ των αλλαγων, το αμαξι χρειαζεται λιγο πιο φαρδυ λαστιχακι ομως.
Και σιγουρα οχι οικολογικο... -
για την διασταση του copen κ του cuore και για οσους θελουν να πανε σε 15ρα γενικα σε μικρο αμαξι για αυτη την τιμη κ για αυτο το λαστιχο δεν νομιζω να υπαρχει καλυτερη προσφορα απο εδω http://www.camskill.co.uk/products.php?plid=m53b0s2580p13159
-
Την πατήσαμε!
Έχω τα Fulda Carat Progresso σε 195/55/15 και έχουν κάνει 13.000 χμ. Το δεξί μπροστινό, μάλλον σε κάποιο πεζοδρόμιο, σκίστηκε στο πλάι, όχι τελείως αλλά βαθειά.
Πήγα σε αυτόν που τα έβαλα να αλλάξω μόνο αυτό, αλλά μου είπε ότι δεν υπάρχει στην Ελλάδα και θα έρθει σε 2 περίπου μήνες, γιατί υπάρχει έλλειψη.
Μου πρότεινε να βάλουμε 2 Dunlop sport 01A με 170€ Η βαθμολογία τους στο TyreTest.com είναι χάλια: Average based on 118 test results
Score: 1-Excellent 6-Poor **Ø2.5 **.
Κατ΄ αρχή, πρέπει να βάλω διαφορετική μάρκα σε κάθε άξονα;
Περιμένω γνώμες πιο ειδικών από εμένα τον απλό χρήστη. -
Ο χρήστης Gth έγραψε:
Την πατήσαμε!
Έχω τα Fulda Carat Progresso σε 195/55/15 και έχουν κάνει 13.000 χμ. Το δεξί μπροστινό, μάλλον σε κάποιο πεζοδρόμιο, σκίστηκε στο πλάι, όχι τελείως αλλά βαθειά.
Πήγα σε αυτόν που τα έβαλα να αλλάξω μόνο αυτό, αλλά μου είπε ότι δεν υπάρχει στην Ελλάδα και θα έρθει σε 2 περίπου μήνες, γιατί υπάρχει έλλειψη.
Μου πρότεινε να βάλουμε 2 Dunlop sport 01A με 170€ Η βαθμολογία τους στο TyreTest.com είναι χάλια: Average based on 118 test results
Score: 1-Excellent 6-Poor **Ø2.5 **.
Κατ΄ αρχή, πρέπει να βάλω διαφορετική μάρκα σε κάθε άξονα;
Περιμένω γνώμες πιο ειδικών από εμένα τον απλό χρήστη.Ειδικός δεν είμαι, αλλά θα έκανα το εξής: θα κρατούσα το εμπρός αριστερό για ρεζέρβα, θα έβαζα τα πίσω μπρος (κακό δεν κάνει στα 13.000 χλμ.) και θα έβαζα δυο καινούρια πίσω .
Τα Dunlop άσ' τα καλύτερα, δώσε κάτι παραπάνω για Conti PremiumContact 2... -
γνωριζα ότι οι διαστασεις ελαστικων με προφιλ που εχει 'μισο, πχ 185/55-15 195/45-16 κλπ είναι ποιο ακριβα. Τωρα μου λένε ότι εχουν πέσει οι τιμες και εχουν γίνει ποιο φθηνα σε σχεση με πχ 185/60-14. Ισχυει κατι τετοιο? Γιατι θέλω να βαλω στη 185/60 και μου τα βγαζει ποιο ακριβα απο τα παρομοια σε /55!!!
-
Ειδικός δεν είμαι, αλλά θα έκανα το εξής: θα κρατούσα το εμπρός αριστερό για ρεζέρβα, θα έβαζα τα πίσω μπρος (κακό δεν κάνει στα 13.000 χλμ.) και θα έβαζα δυο καινούρια πίσω .
Τα Dunlop άσ' τα καλύτερα, δώσε κάτι παραπάνω για Conti PremiumContact 2...[/quote]Ευχαριστώ πολύ φίλε Govus. Την ίδια αλλαγή σκεφτόμουνα να κάνω.
Αυτό που με απασχολεί είναι αν θα δημιουργηθεί πρόβλημα αφού πίσω θα έχει πολύ καλύτερο φρενάρισμα και καλύτερο κράτημα, όχι τόσο λόγω 'καινουργιότητας' ελαστικών όσο λόγω μάρκας. Το ABS πώς θα αντιδράσει άραγε;
Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ διαφορετική μάρκα ελαστικών σε κάθε άξονα.
(Κάτι που δεν είπα είναι ότι οδηγάω λίγο σβέλτα, τα 150+ είναι συνηθισμένο νούμερο στην εθνική). -
Ο χρήστης Gth έγραψε:
Ευχαριστώ πολύ φίλε Govus. Την ίδια αλλαγή σκεφτόμουνα να κάνω.
Αυτό που με απασχολεί είναι αν θα δημιουργηθεί πρόβλημα αφού πίσω θα έχει πολύ καλύτερο φρενάρισμα και καλύτερο κράτημα, όχι τόσο λόγω 'καινουργιότητας' ελαστικών όσο λόγω μάρκας. Το ABS πώς θα αντιδράσει άραγε;
Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ διαφορετική μάρκα ελαστικών σε κάθε άξονα.
(Κάτι που δεν είπα είναι ότι οδηγάω λίγο σβέλτα, τα 150+ είναι συνηθισμένο νούμερο στην εθνική).Η ηλεκτρονικός κατανεμητής και το ABS για αυτήν ακριβώς την δουλειά είναι. Δεν θα έχεις πρόβλημα με αυτή τη λύση.
-
Βγήκα μια βόλτα εχθές σε μεγάλο κατάστημα ελαστικών στην περιοχή μας , έτσι για μια διερεύνηση του θέματος.
Μεταξύ των άλλων μου προτάθηκε και αυτό http://dunlop-tires.com/dunlop_grel/tyr ... /index.jsp
Έχει κανείς εμπειρία από τη χρήση τους? -
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Βγήκα μια βόλτα εχθές σε μεγάλο κατάστημα ελαστικών στην περιοχή μας , έτσι για μια διερεύνηση του θέματος.
Μεταξύ των άλλων μου προτάθηκε και αυτό http://dunlop-tires.com/dunlop_grel/tyr ... /index.jsp
Έχει κανείς εμπειρία από τη χρήση τους?Για το Sport Maxx GT η Auto Zeitung και το Sport Auto έγραφαν ότι στο βρεγμένο δεν πατούσε στάλα, αυτό το TT δεν ξέρω τι παραπάνω μπορεί να έχει.
Δεν νομίζω ότι ανήκει στην ίδια κλάση με ένα Conti SC3, ένα Potenza S001, ένα P zero ή ένα Pilot Sport.
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
το αμαξι χρειαζεται λιγο πιο φαρδυ λαστιχακι ομως.Γιατί; Τι όφελος θα έχω;
-
Παίδες, που μπορώ να βρω τιμές στο net για ελαστικά 215/60/17; Φοράω τα Premium Contact 2 τώρα και είμαι υπερευχαριστημένος. Απλώς θέλω να τσεκάρω τιμές...
-
http://www.elastika-online.gr/
αυτο χρησιμοποιουν οι πιο πολλοι για συγκριση τιμων.
Και μετα παραγγελνουν στο http://www.camskill.co.uk/
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]