-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
saver+βροχερές μέρες=άκυρο...Πάρε τιμή για premiumcontact2...
http://www.tsakalosteam.gr/products.php ... gy%20Saver
Το ελαστικό Michelin Energy Saver σας κάνει οικονομία στα καύσιμα και σέβεται το περιβάλον! Απευθύνεται σε αυτοκίνητα για χρήση πόλης , πολυμορφικά και μπερλίνες.
Προσφέρει μικρότερη κατανάλωση καύσιμου , μεγάλη χιλιομετρική απόδοση και μειώνει σημαντικά την απόσταση φρεναρίσματος στο βρεγμένο δρόμο.Από ότι βλέπω τα διαφημίζουν και σαν 'βρόχινα'...
Τα premium contact 2 που λες είναι πραγματικά καλύτερα?
edit: πιο οικονομικά είναι μάλλον, στα 320 τα βρήκα...
http://shop-karlis.skroutzstore.gr/p.El ... 11385.html -
Τα premiumcontact2 τα είχα σε 195/65/15 στο 307 μου... Μιλάμε για καταπληκτικό λάστιχο στο βρεγμένο, δεν μασούσε πουθενά.
Τα saver τα έχω στο 406 τώρα, σε άλλη διάσταση βέβαια, 185/70/14. Από τη μία θα πρεπε να είναι λιγότερο επιρρεπές πχ σε υδρολίσθηση, αλλά η πραγματικότητα είναι διαφορετική: πατινάζ για πλάκα σε φρενάρισμα στον τυπικό Ελληνικό δρόμο. Εμένα δεν μου εμπνέουν καμία απολύτως εμπιστοσύνη.Ας πει και κανείς άλλος...
-
Ο χρήστης soch έγραψε:
και μειώνει σημαντικά την απόσταση φρεναρίσματος στο βρεγμένο δρόμο.Σε συγκριση με ποιο λαστιχο?
-
Με τα απλά energy E3A πχ λογικά...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τα premiumcontact2 τα είχα σε 195/65/15 στο 307 μου... Μιλάμε για καταπληκτικό λάστιχο στο βρεγμένο, δεν μασούσε πουθενά.Ασε ρε,είχα το exalto 1 σε ένα τόνο αμάξι και με βροχή ΚΑΡΕΚΛΟΠΌΔΑΡΑ........η καταστροφή του κόσμου στην κυριολεξία να μην μπορούν τα καθαριστρια να σκουπίζουν το παρμπρίζ αν ήταν δυνατόν και στο 4 και πήγαινα εθνική Θεσ/νίκη-Κατερίνη με 180
Το αμάξι πατούσε ΑΣΦΑΛΤΟ.........δεν ξαναπέρασε τέτοιο λάστιχο απ τα χέρια μου,όλα τα άλλα είναι σαπούνια -
Ίδιο σκηνικό με τα premiumcontact2 ένα βράδυ στις 3 το πρωί ενώ κατέβαινα Αθήνα για να δω το
Όπως καταλαβαίνεις, κατεβασιά=2 βδομάδες να βρεθούμε κλπ, το πόδι δεν σηκωνόταν πουθενά και για κανένα λόγο.
Καθαριστήρες και απωθητικό βροχής στο φουλ και εμπρός καλά μου continental
Τώρα που το σκέφτομαι, απορώ πώς έφτασα σε ένα κομμάτι τότεΌλοι έχουμε τέτοιες ιστορίες.
-
Ασε πως είμαστε ακόμα ζωντανοί.....το φόρουm πρέπει να μας κάνει τραπέζει με σάρκα και fix
-
Ο χρήστης soch έγραψε:
Ήθελα τα φώτα σας. Θα αλλάξω λάστιχα στο Opel Astra G 1,6 που φοράει 195/60/15
Το αυτοκίνητο κάνει 7-9 χιλιάδες χλμ/έτος, τα περισσότερα σε ταξίδια και τις βροχερές μέρες του χειμώνα (για τα υπόλοιπα έχω μηχανή). Η οδήγηση συνήθως σε νορμάλ πλαίσια.
Ο λαστιχάς μου πρότεινε Michelin Energy Saver με 360 ευρωπουλάκια.
Όπως καταλαβαίνετε αλλάζω (κάθε 3-4 έτη) λόγω χρόνου και όχι χιλιομέτρων (30κ το πολύ), άρα με βολεύει και το μαλακό που κρατάει καλά για μερικά χλμ.
Τι λέτε? Υπάρχουν καλύτερα σε αυτή την τιμή?Ας πει και κανείς άλλος...
Τα φοραω σε 205/55/16
Ενα συννεφιασμενο απογευμα του Γεναρη με ψιλοβροχο, κανα χιλιομετρο απο το σπιτι μου, το abs δουλευε υπερωριες (πηγαινα με 30 χλμ) γιατι τα @!#$!$!%! τα σειβερ δεν ελεγαν να πατησουν κατω.... Οκ ημουν λιγο απροσεκτος, αλλα αν φοραγα αλλο λαστιχο ισως να ειχα γλυτωσει μερος αν οχι ολο το ποσο απο τα 3500+ ευρω που εδωσα για να φτιαξω το γκολφ, επειδη επεσα στο μπροστα αμαξι....
-
Premium Contact 2 σε διάσταση 215/60/17. Απλώς απίστευτα...
-
Εχουμε καμμιά γνώμη για τα Uniroyal Rain-sport 2 ?
-
Γνώμες από κατόχους που φόρεσαν ContiPremiumContact 3 σε διάσταση 225/45/17
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Γνώμες από κατόχους που φόρεσαν ContiPremiumContact 3 σε διάσταση 225/45/17Πότε βγήκε PremiumContact3;
-
Ο χρήστης y.v έγραψε:
Πότε βγήκε PremiumContact3;
Μάλλον SportContact 3 εννοεί ο Κων/νος...
-
Ο χρήστης y.v έγραψε:
Πότε βγήκε PremiumContact3;
Ουπς....λάθος
Sport ήθελα να γράψω. -
Γνώμες από κατόχους που φόρεσαν ContiPremiumContact 3 σε διάσταση 225/45/17Κώστα για τα χιλιόμετρα που κάνεις σε 1,5 χρόνο θα θέλεις αλλαγή σε οποιαδήποτε ελαστικό της σπορ κατηγορίας όπως:
Sport Contact 2-3
Pilot Sport 2-3
Pirelli Pzero RossoΤο πολύ 35.000-45.000 βγάζουν.
Ψάξε για κανένα πιο πολιτικό ελαστικό για μεγαλύτερη διάρκεια με συμβιβασμό στα υπόλοιπα αν και σε αυτή την διάσταση τα παραπάνω είναι λίγο μονόδρομος για αυτοκίνητο με σπορ καταβολές και χρήση. Εκτός αν πάς σε πιο φθηνά (όχι top brands) με την λογίκή ότι θα τα αλλάζεις κάθε 2 χρόνια μαξ.
-
Τα φοράω εγώ και με έχουν ενθουσιάσει! (225/45/17) Αριστα και στον στεγνό και στή βροχή.
Ηταν ή πρώτη μου επαφή με continental.
Με ενθουσίασαν τόσο που είπα και στον γυιό μου και δοκίμασε στο δικό του τα premiumContact2 (195/60/14) από τα οποία είναι και αυτός ενθουσιασμένος!Αν θέλεις ανεση και ησυχία βάλε premiumContαct αν σου αρέσει η γρήγορη οδήγηση σε στροφηλίκια βάλε SportContact.
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Τα premiumcontact2 τα είχα σε 195/65/15 στο 307 μου... Μιλάμε για καταπληκτικό λάστιχο στο βρεγμένο, δεν μασούσε πουθενά.
Ασε ρε,είχα το exalto 1 σε ένα τόνο αμάξι και με βροχή ΚΑΡΕΚΛΟΠΌΔΑΡΑ........η καταστροφή του κόσμου στην κυριολεξία να μην μπορούν τα καθαριστρια να σκουπίζουν το παρμπρίζ αν ήταν δυνατόν και στο 4 και πήγαινα εθνική Θεσ/νίκη-Κατερίνη με 180
Το αμάξι πατούσε ΑΣΦΑΛΤΟ.........δεν ξαναπέρασε τέτοιο λάστιχο απ τα χέρια μου,όλα τα άλλα είναι σαπούνιαΣε καταλαβαινω απολυτως!
Που να δεις τα exalto2 τι κανουν...
Τα ξαναεβαλα για δευτερη φορα σε 205/55/16, και εχω μεινει υπερευχαριστημενος απο την αποδοση τους...@Κωνσταντινος
Tα λαστιχα που σου προτεινει ο dimik ειναι και τα τρια κορυφαια, με μικροδιαφορες αναλογως τις προτιμησεις, αλλα αρκετα ακριβα, και φθειρονται σχετικα γρηγορα,
(ειδικα τα sc3 λενε οτι 'χαλανε' πολυ γρηγορα).
Αν τα exalto2 εχουν σημαντικη διαφορα τιμης στην διασταση σου σε σχεση με τα pilot sport, -γιατι στην διασταση 225/40/18 που τα ειχα τσεκαρει ηταν λιγο πιο ακριβα απο τα pilot sport 2... -, τα προτεινω ανεπιφυλακτα, ειναι ακριβως με τα χαρακτηριστικα που θες... -
Ο χρήστης y.v έγραψε:
Τα φοράω εγώ και με έχουν ενθουσιάσει! (225/45/17) Αριστα και στον στεγνό και στή βροχή.
Με ενθουσίασαν τόσο που είπα και στον γυιό μου και δοκίμασε στο δικό του τα premiumContact2 (195/60/14) από τα οποία είναι και αυτός ενθουσιασμένος!Αν θέλεις ανεση και ησυχία βάλε premiumContαct αν σου αρέσει η γρήγορη οδήγηση σε στροφηλίκια βάλε SportContact.
Πόσα χιλιόμετρα έχεις γράψει μαζί τους φίλε y.v ?
Σε τι αυτοκίνητο ?
Από φθορά πως πάνε?
Πονοκέφαλο δημιουργεί η αναζήτηση σωστού ελαστικού , καθώς δεν υπάρχει η δυνατότητα ...test drive! -
Πόσα χιλιόμετρα έχεις γράψει μαζί τους φίλε y.v ?
Σε τι αυτοκίνητο ?
Από φθορά πως πάνε?
Πονοκέφαλο δημιουργεί η αναζήτηση σωστού ελαστικού , καθώς δεν υπάρχει η δυνατότητα ...test drive!Περίπου 15000 χλμ σε Mercedes W204 Avangarde (Τα είχε από το εργοστάσιο)
Η elegance φοράει premiumContact2 με 16ρες όπως και η νέα Ε elegance όπως είδα.
Τώρα από φθορά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ακόμα φάινονται σαν καινούρια οπότε υποθέτω ότι έχουν διανύσει το 15-20% της ζωής τους ίσως και λιγότερο(κρίνοντας από το βάθος του πέλματος)αλλά δεν είμαι και σίγουρος γιατί δεν θυμάμαι το βάθος του πελματος όταν ήταν καινούρια.
Πάντως για να σε ξεαγχώσω λίγο, νομίζω ότι και στην Michelin να πάς, οι διαφορές θα είναι μή μετρήσιμες... -
Michelin είχα στο πίσω μέρος του μυαλού μου....
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]