-
Τα BF Goodrich G Force Profiler τί λένε τα έχει δοκιμάσει κανείς; Τα σκέφτομαι σαν φθηνότερη εναλακτική στα PE2.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Λάστιχο καλύτερο σε πρόσφυση από το P Zero μόνο ημισλίκ (P Zero Corsa, Pilot Cup+ κλπ) μπορώ να σκεφτώ ιταλάκια...ναι, ακριβώς.
θα προσθέσω ότι όταν ζεσταθούν γίνονται πιο απόλυτα από ότι εξηγεί ο φίλος παραπάνω... αλλά κρατάνε τα άτιμα!
-
Ο χρήστης aggelosf έγραψε:
Τα BF Goodrich G Force Profiler τί λένε τα έχει δοκιμάσει κανείς; Τα σκέφτομαι σαν φθηνότερη εναλακτική στα PE2.Φίλος πωλητής ελαστικών Michelin τα επαινεί πάρα πολύ......
Παιδιά μια ερώτηση.
Τα Yokochoko S-Drive τι 'λένε' ως γόμα?
.......
Σου μεταφέρω γνώμη φίλου που τα είχε σε VV Golf GTi....'μαλακά, κρατάνε πολύ καλά, δεν χρειάζονται ζέσταμα αλλά φθείρονται πολύ γρήγορα'.....
Τα συγκεκριμένα τα σκεφτόμουν κι εγώ για το αυτ/το της υπογραφής αλλά με 'χάλασε' το τελευταίο μέρος της πιο πάνω πρότασής μου....
-
Βρήκα τα ContiPremiumContact2 195/65/R15 91H στον Καλπάκη στη Θεσσαλονίκη με 280€ τελική τιμή.Η τιμή πολύ καλή αλλά ο Καλπάκης καλός είναι?
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
Τα BF Goodrich G Force Profiler τί λένε τα έχει δοκιμάσει κανείς; Τα σκέφτομαι σαν φθηνότερη εναλακτική στα PE2.
Φίλος πωλητής ελαστικών Michelin τα επαινεί πάρα πολύ......
Λογικό αφού είναι της ίδια εταιρείας
-
Ο χρήστης aggelosf έγραψε:
Τα BF Goodrich G Force Profiler τί λένε τα έχει δοκιμάσει κανείς; Τα σκέφτομαι σαν φθηνότερη εναλακτική στα PE2.Τα είχα σε ASTRA SPORT 1600 περίπου για δύο χρόνια.
Καλό ελαστικό, ποιοτικό. Σκληρά πλαϊνά, σπορ χαρακτήρας και εμφάνιση. Ζεσταινόταν γρήγορα, σχετικά σκληρό όμως ελαστικό.
Στα αρνητικά ο θόρυβος κύλισης και η κάπως απότομη συμπεριφορά σε βρεγμένο οδόστρωμα.
Λογικό όμως αφού θεωρείται Μεσογειακό ελαστικό (κατασκευάζεται και δοκιμάζεται στην Ισπανία στα εργοστάσια της Michelin)
Αν θέλεις κάτι ποιο πολιτισμένο και άνετο βάλε τα BF Goodrich Profiler2.
Στην Ελλάδα έρχονται από την Michelin Hellas και είναι σε πολύ καλές τιμές.Ποιο καλά όμως τελικά θεωρώ, τα Αγγλικά AVON ΖV5 που φοράω τώρα στο 207.
Τα AVON για μένα ήταν ευχάριστη έκπληξη...
Ένα ρίσκο που μου βγήκε σε καλό!... Άριστα σε βρεγμένο οδόστρωμα, αθόρυβα, απορροφούν τους κραδασμούς, ζεσταίνονται γρήγορα, πολύ ποιοτικά, κρατάνε άριστα το GT στο οδόστρωμα και σε καμιά περίπτωση δεν με έχουν φοβίσει.
Θεωρώ δεδομένο ότι θα παραμείνω στα AVON... -
Σχετικά με τα ZV5 να μας πεις και από διάρκεια όταν θα έχεις στοιχεία. Γιατί τα αδελφάκια τους τα ΖΖ3 παρά τα όσα καλά τους σε διάρκεια υστερούσαν.
-
Φίλε onyx τι εννοείς διάρκεια;
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Φίλος πωλητής ελαστικών Michelin τα επαινεί πάρα πολύ......
Λογικό αφού είναι της ίδια εταιρείας
Γνωστό αυτό αλλά γιατί να μην πουλήσει τα ελαστικά της Michelin και παινεύει τα Bf Goodrich?? Προμήθειες ίσως??
-
Αν γίνεται το ίδιο που γίνεται και με τα ντάνλοπ, ναι, άνετα!
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Φίλε onyx τι εννοείς διάρκεια;Εννοώ χιλιόμετρα, φθορά, πόσα χλμ κρατάνε μέχρι να φτάσουν στα σημεία ένδειξης φθοράς πχ 25000χλμ, 35000 ή 50000 είναι συνήθη νούμερα. Εμένα τα ΖΖ3 στα 34.000χλμ είχαν ήδη τελειώσει ενώ τα τωρινά μου Fulda είναι στα 42.000 και έχουν κι άλλο, τα βλέπω για 50.000χλμ.
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
...α! οκ...!
Θα πρέπει να περάσει αρκετός καιρός ακόμα γιατί έχω κάνει περίπου 5000χιλιόμετρα και τα έχω περίπου 10 μήνες.Πάντως δεν θα μου κάνει εντύπωση αν 'τελείωσουν' σχετικά γρήγορα αφού θεωρώ ότι είναι μαλακά ελαστικά...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Τα είχα σε ASTRA SPORT 1600 περίπου για δύο χρόνια.
Καλό ελαστικό, ποιοτικό. Σκληρά πλαϊνά, σπορ χαρακτήρας και εμφάνιση. Ζεσταινόταν γρήγορα, σχετικά σκληρό όμως ελαστικό.
Στα αρνητικά ο θόρυβος κύλισης και η κάπως απότομη συμπεριφορά σε βρεγμένο οδόστρωμα.
Λογικό όμως αφού θεωρείται Μεσογειακό ελαστικό (κατασκευάζεται και δοκιμάζεται στην Ισπανία στα εργοστάσια της Michelin)
Αν θέλεις κάτι ποιο πολιτισμένο και άνετο βάλε τα BF Goodrich Profiler2.
Στην Ελλάδα έρχονται από την Michelin Hellas και είναι σε πολύ καλές τιμές.Ποιο καλά όμως τελικά θεωρώ, τα Αγγλικά AVON ΖV5 που φοράω τώρα στο 207.
Τα AVON για μένα ήταν ευχάριστη έκπληξη...
Ένα ρίσκο που μου βγήκε σε καλό!... Άριστα σε βρεγμένο οδόστρωμα, αθόρυβα, απορροφούν τους κραδασμούς, ζεσταίνονται γρήγορα, πολύ ποιοτικά, κρατάνε άριστα το GT στο οδόστρωμα και σε καμιά περίπτωση δεν με έχουν φοβίσει.
Θεωρώ δεδομένο ότι θα παραμείνω στα AVON...Ευχαριστώ για τις πληροφορίες!
Σκέφτομαι εκτώς των Michelin κι άλλα ελαστικά του group michelin γιατί λόγο λαστιχά τα πέρνω αρκετά φθηνά. Θέλω κάτι με σπορτίφ προσανατολισμό γι' αυτό σκέφτομαι μόνο τα g-force profiler από bf goodrich. Απ' ότι μου είπες φτιάχνονται και ευρώπη σε εργοστάσιο michelin καλό αυτό δεν το περίμενα. Είσαι σίγουρος ότι δεν είναι καμιά Κίνα κτλ έτσι; Όσο για το θόρυβο κύλισης ήταν ενοχλητικά δυνατός; Γιατί δεν θα ήθελα με τίποτα ένα λάστιχο με επίπεδα θορύβου σαν Toyo T1R αν είχες εμπειρία με κάτι τέτοιο.Πάντως κατά πάσα πιθανότητα πάω σε PE2 γιατί έχω τις αμφιβολίες μου αν και μιλάμε για μεγάλη διαφορά στην τιμή.
Έχεις δοκιμάσει ποτέ PE2 για να μου πείς πώς τα είδες σε σύγκριση με τα BF Goodrich;
-
Τα BF Goodrich είναι Made In Spain... Δύο φορές έχω αγοράσει τα τελευταία 4 χρόνια και τις δύο ήταν Ισπανικά. Φτιάχνονται στο εργοστάσιο της Michelin στην Ισπανία.
Ο θόρυβος κύλισης στα G Force Profiler ήταν σχετικά υψηλός.
Θεωρώ ότι φταίει η σχεδίαση του ελαστικού. Στην αρχή δεν είχα δώσει σημασία, μετά όμως το αυτί μου πήρε είδηση το θόρυβο, ειδικά σε χρήση στην Εθνική οδό.
Τα TOYO δεν τα έχω δοκιμάσει, έχω ακούσει όμως ότι βγάζουν θόρυβο.Τα Profiler2 ήταν ποιο αθόρυβα και ποιο πολιτισμένα.
Στα πολύ θετικά για τα BF GOODRICH η αντιπροσωπεία της Michelin Hellas που έχει στοκ (ΦΡΕΣΚΩΝ) ελαστικών και εξυπηρετεί άμεσα τους συνεργάτες της.
Τα AVON δυστυχώς σε αυτό τον τομέα πάσχουν πολύ. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ αντιπροσωπεία... Αναμονή και υπομονή.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Τα BF Goodrich είναι Made In Spain... Δύο φορές έχω αγοράσει τα τελευταία 4 χρόνια και τις δύο ήταν Ισπανικά. Φτιάχνονται στο εργοστάσιο της Michelin στην Ισπανία.Ο θόρυβος κύλισης στα G Force Profiler ήταν σχετικά υψηλός.
Θεωρώ ότι φταίει η σχεδίαση του ελαστικού. Στην αρχή δεν είχα δώσει σημασία, μετά όμως το αυτί μου πήρε είδηση το θόρυβο, ειδικά σε χρήση στην Εθνική οδό.
Τα TOYO δεν τα έχω δοκιμάσει, έχω ακούσει όμως ότι βγάζουν θόρυβο.Τα Profiler2 ήταν ποιο αθόρυβα και ποιο πολιτισμένα.
Στα πολύ θετικά για τα BF GOODRICH η αντιπροσωπεία της Michelin Hellas που έχει στοκ (ΦΡΕΣΚΩΝ) ελαστικών και εξυπηρετεί άμεσα τους συνεργάτες της.
Τα AVON δυστυχώς σε αυτό τον τομέα πάσχουν πολύ. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ αντιπροσωπεία... Αναμονή και υπομονή.
Τελικά έβαλα τα PE2 πάντως ενδιαφέρον τα bf goodrich ίσως τα κοιτάξω σε άλλη αλλαγή
-
Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά παιδιά.
Πλησιάζει σιγά-σιγά η στιγμή για την πρώτη αλλαγή ελαστικών. Το αυτοκίνητο είναι το opel astra 1.6T 180hp. Αυτή τη στιγμή φοράει bridgeston turanza (αν θυμάμαι καλά) σε 205/55/R16 δείκτη v. Καλό κράτημα, ζεσταίνονται αργά, πολύ σκληρά και αρκετό θόρυβο. Σπάνια πάω πάνω από τα 180Km/h, οπότε σκέφτομαι να πάω ένα δείκτη κάτω. Επίσης θέλω κάτι ποιο 'ήσυχο', άρα να υποθέσω ποιο μαλακό και γενικά ένα πολύ καλό all around λάστιχο.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
Από τη στιγμή που το αυτοκίνητο σου έχει τελική άνω των 210, δεν πρέπει να πας σε Η...
-
Στην θέση σου θα έριχνα μια ματιά στα PilotExalto2.
Αν σε ενδιαφέρει να βγάζουν χιλιόμετρα τα λάστιχα, κοίτα και τα Primacy HP. Ισάξιο αυτού το PremiumContact2 θα έλεγα.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Στην θέση σου θα έριχνα μια ματιά στα PilotExalto2.Και μετά λέμε τον ποπολ@ρο πωλητή του Πλαισίου.
-
Χθες που έπινες την μπύρα οικοδόμου με την ευγενική χορηγία της michelin hellas δεν είδα να σε χάλνασε
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]