-
έβαλα τελικά τα Pirelli P Zero Rosso... είναι, λέει καινούργια έκδοση, που έχει σαν βελτίωση το χαμηλότερο θόρυβο και την μεγαλύτερη οικονομία από το παλίο.... ξεχωρίζεται από τα γράμματα τα οποία έχουν τροποποιηθεί ώστε να ταιριάζουν στα νέα μοντέλα της εταιρίας....
Ααα! τα έστρωσα είδη, από το Σάββατο το μεσημέρι που τα έβαλα και μέχρι σήμερα το βράδυ, έκανα γύρω στα πεντακόσια χιλιόμετρα... καλά μου φαίνονται.
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
έβαλα τελικά τα Pirelli P Zero Rosso... είναι, λέει καινούργια έκδοση, που έχει σαν βελτίωση το χαμηλότερο θόρυβο και την μεγαλύτερη οικονομία από το παλίο.... ξεχωρίζεται από τα γράμματα τα οποία έχουν τροποποιηθεί ώστε να ταιριάζουν στα νέα μοντέλα της εταιρίας....από πότε ξεκίνησε η παραγωγή των 'νέων' Rosso?
Και...πώς είναι τα γράμματα?Ρωτάω γιατί θα τα βάλω κι εγώ μέσα στη βδομάδα (εκτός απροόπτων).
ΥΓ:βρήκα να πουλήσω και τα παλιά μου ελαστικά.
-
Χιχιχι η πρώτη φορά που γράφω εδώ...
Ξέρουμε αν υπάρχουν ακόμα στην αγορά τα Conti Premium Contact 2 ;
Αυτά έχει πάνω η Rina και ίδια θέλω να ξαναβάλω.
Α η διάσταση (αν παίζει ρόλο) είναι 195/55-16. -
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Χιχιχι η πρώτη φορά που γράφω εδώ...Ξέρουμε αν υπάρχουν ακόμα στην αγορά τα Conti Premium Contact 2 ;
Αυτά έχει πάνω η Rina και ίδια θέλω να ξαναβάλω.
Α η διάσταση (αν παίζει ρόλο) είναι 195/55-16.Υπαρχουν ΕΔΩ.
(Το λινκ το εδωσε σε προηγουμενη σελιδα συμφορουμιτης) -
Ευχαριστώ!!!
-
Ο χρήστης giangiak έγραψε:
ΧαίρετεΣτο αμάξι έχω ελαστικά Pirelli P ZERO NERO 225/40 R18 . ;έχω μέχρι στιγμής 24000 χαλαρά χιλιόμετρα.
Άξίζει να κάνω αλλαγή πίσω ελαστικών με μπροστά για μεγαλύτερη διάρκεια και όσο το δυνατόν ομοιόμορφο φάγωμα ελαστικών ?στις πόσες χιλιάδες περίπου πρέπει να αλλαχτούν με νορμάλ οδήγηση ?
Λοιπον επ'αυτου να πω και γω το πονο μου, golf tsi gt με λαστιχα energy.Στις 20000 εβαλα τα μπρος πισω στην αρχη ολα καλα αλλα μετα απο 5000 αρχησαν τα οργανα πολυ γλυστρημα.δεν ξερω αν φταιει η αλλαγη η οτι τα michelin γενικα φθειρονται γρηγορα? σε καποια sites λενε για αλλαγη στα 10000-12000 κοιταξε το καλυτερα
-
φταίει το Energy
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Η ενδεδειγμένη αλλαγή από 195/55-16 είναι η 205/50-16. Η συνολική διαφορά είναι 1.3%, σχεδόν αμελητέα (θα χάνεις +1.3% στο ταχύμετρο).
Εχεις καλύτερο κράτημα;Ουσιαστικό ή μόνο στο μυαλό;
Απο ελαστικά τι προτείνετε;
Φυσικά και έχεις από το 195 στο 205. Αλλά να ξέρεις ότι στη βροχή και τη γλίτσα πάνω από τα 120 χλμ/ώρα είναι επικίνδυνα.
Εγώ από 195/65/R15 H yokohama C.drive πήγα στα 205/55/R16 H Continental Premiun Contact2.
To κράτημα στις στροφές βελτιώθηκε λόγω πέλματος, τα πλαϊνά των ελαστικών δεν παραμορφώνονται και δεν τρίβονται τόσο όσο τα παλιά λόγω μικρότερου προφίλ. Η άνεση είναι ακριβώς ίδια στο mazda3 μου. Η πληροφόρηση στο τιμόνι ακριβώς ίδια. Είναι μαλακά και ζεσταίνονται εύκολα. Παρά τα τεράστια αυλάκια του όμως δεν τα εμπιστεύομαι πάνω από τα 120 χλμ...
Δύσκολα θα βρείς καλύτερο λάστιχο στη βροχή από τα 205 Brigdestone RE300 turanza. Όταν ζεσταθούν πετάνε στη βροχή.
Α και η κατανάλωσή καυσίμων με τα conti είναι αυξημένη. Όσο και να φαίνεται περίεργο αυξάνουν την κατανάλωση άμεσα κατά 1lt/100km!!!Έχουν πολύ μεγάλη τριβή κύλισης γι'αυτό και το καλό κράτημα.Τα ελαστικά εξοικονόμησης καυσίμου επειδή ακριβώς έχουν μικρή τριβή κύλισης δεν έχουν το σούπερ κράτημα.
Οι εντυπώσεις σου από τα C Drive?
Tα C.drive σε 195 πέλμα είναι πολύ καλά μαλακά ελαστικά που ζεστένονται πολύ γρήγορα (Η).
Πολύ σταθερά σε ταχύτητες ταξιδίου 120-τελική ! Ποτέ δεν με απογοητεύσαν σε στεγνό ή βρεγμένο. Το μόνο πρόβλημα που είχα ήταν το 65 προφίλ που μαγούλιαζε αν το πίεζες σε στροφή και τριβόταν τα πλαϊνά.
Το φρενάρισμα πολύ καλό σε στεγνό και βρεγμένο.
Στη βροχή θεϊκά! (Βοηθούσε όμως και το 195 πέλμα. Μετάνιωσα ελαφρώς που πήγα στο 205 και στη βροχή ζορίζομαι.)
Τόσο καλά που να πηγαίνεις με 140-170 με βροχή στην Εγνατία. Υδρολίσθηση??? Δεν υπάρχει τέτοιος όρος για τα εν λόγω λάστιχα σε 195. Ένα θα σου πώ: Την τελική του αυτοκινήτου μου (200χλμ) την μέτρησα σε βρεγμενο οδόστρωμα με αρκετό νερό κρατημένο στο δρόμο.
Κρατάνε άνετα 30-35.000 χλμ.
Δυστυχώς ξεραίνονται στον 1,5 χρόνο (όχημα συνεχώς στον ήλιο και κρύο χειμώνα. Ρυθμός χρήσης: 25.000 χλμ το χρόνο). Το καταλαβαίνει κανείς από το σπινάρισμα στα ξεκινήματα τα 2 πρώτα λεπτά κύλισης του αυτοκινήτου το πρωί. Και πάλι όταν ζεσταθούν είναι ασφαλέστατα.
Έπρεπε να τα δοκιμάσω και με τις νέες ζάντες σε 205... -
[quote='johnkyr']φταίει το Energy[/quote
εχεις καποια προταση δεδομενου οτι πρεπει να τα αλλαξω συντομα, ευχαριστω προκαταβολικα
-
για καλή πρόσφυση all time classic επιλογές
από προσωπική εμπειρία ..... Continental Premium Contact2
οι περισσότεροι λένε πολύ καλά λόγια και για τα Michelin Pilot Exalto 2από κι και πέρα, ρολό παίζουν προσωπικές προτεραιότητες όπως
1.κόστος
2.χλμ διάρκεια ζωής
3.βρεγμένο κτλ ....
4.άνεση
5.θόρυβος -
Ενδιαφέρομαι κι εγώ για τα Continental premium contact2 αλλά θέλω να ρωτήσω απο θόρυβο και οικονομία πώς είναι?Για τα Michelin Energy Saver τι γνώμη έχετε.Το αμάξι μου είναι Ford Focus 1.4 80hp.Thanks
-
Ο χρήστης thejackson έγραψε:
Ενδιαφέρομαι κι εγώ για τα Continental premium contact2 αλλά θέλω να ρωτήσω απο θόρυβο και οικονομία πώς είναι?Για τα Michelin Energy Saver τι γνώμη έχετε.Το αμάξι μου είναι Ford Focus 1.4 80hp.Thanksπαρε ενα απο τα δυο, οποιο βρεις φθηνοτερο και πιο φρεσκο
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Ενδιαφέρομαι κι εγώ για τα Continental premium contact2 αλλά θέλω να ρωτήσω απο θόρυβο και οικονομία πώς είναι?Για τα Michelin Energy Saver τι γνώμη έχετε.Το αμάξι μου είναι Ford Focus 1.4 80hp.Thanks
παρε ενα απο τα δυο, οποιο βρεις φθηνοτερο και πιο φρεσκο
Έχουν καμία σχέση τα PC2 με τα Energy Saver;;;
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
παρε ενα απο τα δυο, οποιο βρεις φθηνοτερο και πιο φρεσκο
Έχουν καμία σχέση τα PC2 με τα Energy Saver;;;
Είναι και τα δύο στρογγυλά και μαύρα
-
είναι και ίδια διάσταση ... μην το ξεχνάτε αυτό ....
-
Σήμερα έβαλα καινούρια παπά!
Ίδια με αυτά που είχα Continetal premiumcontact 2.
Απλά πήγα σε ένα νούμερο μεγαλύτερα, είχα 195/55-16 και πήγα σε 205/55-16.
Το έκανα αυτό για λίγο καλύτερο πάτημα και μεγαλύτερο προφίλ για λακκούβες κτλ...100€ το ένα... καλή τιμή πιστεύω
-
δείκτης ταχύτητας ? φορτίου ?
100€ το ένα ε -
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
δείκτης ταχύτητας ? φορτίου ?
100€ το ένα εΕίναι το 55άρι προφίλ που κάνει την ζημιά! Με 60άρι θα ήταν 15 Ευρώ κάτω το τεμάχιο...
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Σήμερα έβαλα καινούρια παπά!Ίδια με αυτά που είχα Continetal premiumcontact 2.
Απλά πήγα σε ένα νούμερο μεγαλύτερα, είχα 195/55-16 και πήγα σε 205/55-16.
Το έκανα αυτό για λίγο καλύτερο πάτημα και μεγαλύτερο προφίλ για λακκούβες κτλ...100€ το ένα... καλή τιμή πιστεύω
ΕΝΤΕΛΩΣ πληροφοριακά η ενδεδειγμένη αλλαγή διάστασης από 195/55/16 (περιφέρεια κύκλου 621mm) είναι να πας σε 215/50/16 (περιφέρεια κύκλου 621mm), οπότε είσαι στο 0%.
Βέβαια δεν ξέρω τι λάστιχα βγαίνουν και σε τι τιμή, γιατί είναι λίγο περίεργη διάσταση.ΥΓ:έχεις 2% σφάλμα με 205/55/16 τώρα πάλι απλώς και μόνο πληροφοριακά, μιας και πιστεύω ότι ξέρεις ήδη.
-
Η αλλιως 205/50/16, κωλοδιασταση κοινως.
Μαλακια οι τιμες στην αθηνα ρε γμτ. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι εμεις εδω πανω παιζουμε φτηνοτερα...
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]