-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Τα goodyear excellence ξερετε τι καιρου ειναι?Βροχης θερινα
-
Ο χρήστης ΓΙΑΝΝΗΣ Μ6 έγραψε:
Τα goodyear excellence ξερετε τι καιρου ειναι?
Βροχης θερινα
Ναι, το premium comfort λάστιχο της Goodyear, μέτριο φαίνεται και στο tyreviews.co.uk και στο tyretests.com.
-
Τα michelin πρέπει να είναι μόνο made in France?
-
Τελικά άκυρα τα ΡΕ2! Δεν υπάρχουν πουθενά και υπάρχει έλλειψη από την εταιρία. Μίν 2 μήνες και αν...
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Τελικά άκυρα τα ΡΕ2! Δεν υπάρχουν πουθενά και υπάρχει έλλειψη από την εταιρία. Μίν 2 μήνες και αν...Πακέτο τα φόρεσα την προηγούμενη εβδομάδα σε λαστιχά στον Αγ. Δημήτριο, και μου έλεγε ότι του έρχονται συνέχεια και δεν είχε πρόβλημα μέχρι τότε. Made in Spain ήταν, 1η εβδομάδα του 10.
-
θα βάλει τελικά ο xenos λάστιχα?
θα στρίψει σαν άνθρωπος στο βρεγμένο?
ποιος ευθύνεται για την έλλειψη ελαστικών PE2?
τι μάρκα θα επιλέξει τελικά?
όλες οι απαντήσεις στο επόμενο επεισόδιο
-
Ο χρήστης Di0 έγραψε:
Τελικά άκυρα τα ΡΕ2! Δεν υπάρχουν πουθενά και υπάρχει έλλειψη από την εταιρία. Μίν 2 μήνες και αν...
Πακέτο τα φόρεσα την προηγούμενη εβδομάδα σε λαστιχά στον Αγ. Δημήτριο, και μου έλεγε ότι του έρχονται συνέχεια και δεν είχε πρόβλημα μέχρι τότε. Made in Spain ήταν, 1η εβδομάδα του 10.
Σε ποιον? Για δώσε πληροφορίες...
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
θα βάλει τελικά ο xenos λάστιχα?
θα στρίψει σαν άνθρωπος στο βρεγμένο?
ποιος ευθύνεται για την έλλειψη ελαστικών PE2?
τι μάρκα θα επιλέξει τελικά?όλες οι απαντήσεις στο επόμενο επεισόδιο
Με έφαγες κοράκιιιιιιιιι!
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Τα michelin πρέπει να είναι μόνο made in France?Και Germany.
2η επιλογή υπάρχει? Nokian V?
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Με έφαγες κοράκιιιιιιιιι!κρα ρε
-
Ο χρήστης PiCo έγραψε:
Και Germany.
2η επιλογή υπάρχει? Nokian V?
Mπα, θα μπει επώνυμο ελαστικό. Δεν χωράει πειράματα το θέμα. Τώρα να πάω σε pzero nero σε Y? Ο λάστιχάς μου είπε ότι θα ζεσταίνεται το ίδιο με το αν ήταν V μιας και ο σκελετός ενισχύεται μόνο. Με έναν άλλο που μίλησα που είπε το αντίθετο!
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Με έφαγες κοράκιιιιιιιιι!
κρα ρε
Εσύ τι μου προτείνεις?
-
Γιατί δεν βάζεις sport contact 2; Τελικά παράγονται κανονικά ακόμα (είδα λάστιχο με παραγωγή τελευταίες βδομάδες του '09) και είναι κλασσικά δοκιμασμένα (δαιμόνιο κράτημα στο βρεγμένο).
Επίσης σύμφωνα με τον λαστιχά μου όσο αυξάνει ο δείκτης ανεβαίνει το βάρος του ελαστικού άρα και η αδράνεια του τροχού. Συγκεκριμένα υποστηρίζει ότι οι διαφορές ενός ελαστικού ίδιων διαστάσεων με δείκτη Η και δείκτη W είναι σχεδόν 500 γραμμάρια, διαφορά όχι αμελητέα αν σκεφτείς ότι βρίσκεται στην περίμετρο του τροχού. Οπότε imho αν δεν χρειάζεσαι μεγάλο δείκτη θα ήταν καλύτερα να τον αποφύγεις. -
Δες και το Dunlop SP Sport Fast Response.
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Εσύ τι μου προτείνεις?να πουλήσεις το αμάξι και να πάρεις κάρτα απεριορίστων για τα ΜΜΜ
μη σπάζεσαι ρε θα ανοίξουμε και σαμπάνια με βιδωτό καπάκι μόλις τα βάλεις τα καινούρια + εκδήλωση σε καλό (read σάπιο) ξενοδοχείο
-
Ο χρήστης PiCo έγραψε:
Και Germany.
... Nokian V?Και Spain.
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Γιατί δεν βάζεις sport contact 2; Τελικά παράγονται κανονικά ακόμα (είδα λάστιχο με παραγωγή τελευταίες βδομάδες του '09) και είναι κλασσικά δοκιμασμένα (δαιμόνιο κράτημα στο βρεγμένο).Σε 2-3 λαστιχάδες που ρωτούσα, όλοι μου έλεγαν να βάλω το ΡΕ2 και ότι είναι κλάσεις ανώτερο από το κόντι. Θυμάμαι επίσης να έχεις αναφέρει ότι είναι υπερβολικά μαλακά. Αν έβγαιναν τα 3 σε 16' μάλλον θα τα είχα βάλει.
Επίσης σύμφωνα με τον λαστιχά μου όσο αυξάνει ο δείκτης ανεβαίνει το βάρος του ελαστικού άρα και η αδράνεια του τροχού. Συγκεκριμένα υποστηρίζει ότι οι διαφορές ενός ελαστικού ίδιων διαστάσεων με δείκτη Η και δείκτη W είναι σχεδόν 500 γραμμάρια, διαφορά όχι αμελητέα αν σκεφτείς ότι βρίσκεται στην περίμετρο του τροχού. Οπότε imho αν δεν χρειάζεσαι μεγάλο δείκτη θα ήταν καλύτερα να τον αποφύγεις.
Σωστό φαντάζομαι αλλά σε V βγαίνουν ελάχιστα σε αυτή τη διάσταση όπως έχω ξαναπεί.
Από πιρέλλι:
Thank you for your email.
When replacing tyre it is always recommended that they are replaced with the same or greater load/speed rating, as the Y is higher than the V this should be ok.
However as we are not original equipment on your vehicle we will not have tried and tested any tyres and therefore will be unable to guarantee how the tyres will perform.
Regards
Heather -
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Εσύ τι μου προτείνεις?
να πουλήσεις το αμάξι και να πάρεις κάρτα απεριορίστων για τα ΜΜΜ
Έτσι όπως μας πάει η κυβέρνηση κάπου εκεί το βλέπω! Να ναι καλά ο χαμάλης! (ΧΤ)
μη σπάζεσαι ρε θα ανοίξουμε και σαμπάνια με βιδωτό καπάκι μόλις τα βάλεις τα καινούρια + εκδήλωση σε καλό (read σάπιο) ξενοδοχείο
Είχα διαβάσει ότι υπάρχει έλλειψη στην αγορά για τα ΡΕ2, αλλά σε τέτοιο βαθμό δεν το περίμενα. Δεν θέλουν να πάρουν χρήματα?
Ατάκα λαστιχά: σε michelin έχω τα energy.
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Πακέτο τα φόρεσα την προηγούμενη εβδομάδα σε λαστιχά στον Αγ. Δημήτριο, και μου έλεγε ότι του έρχονται συνέχεια και δεν είχε πρόβλημα μέχρι τότε. Made in Spain ήταν, 1η εβδομάδα του 10.
Σε ποιον? Για δώσε πληροφορίες...
Έστειλα PM
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
...
Ατάκα λαστιχά: σε michelin έχω τα energy.
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]