-
Ειχα γραψει περσι νομιζω οτι σε polo 1.4 τα conti sc2 ειχαν καλυτερο κρατημα σε βρεγμενο παρα σε στεγνο. Ε το ιδιο διαπιστωσα και για τα pc2 σε golf tsi, ενω στο στεγνο με τερμα γκαζι το αυτοκινητο εμενε στο ιδιο μερος με βρεγμενο (και μιλαμε για βρεγμενο των τελευταιων ημερων στη Θεσσαλονικη) ουτε καν εμπενε το anti-spin (με 2α)
-
Ο χρήστης nrg_polini έγραψε:
Ειχα γραψει περσι νομιζω οτι σε polo 1.4 τα conti sc2 ειχαν καλυτερο κρατημα σε βρεγμενο παρα σε στεγνο. Ε το ιδιο διαπιστωσα και για τα pc2 σε golf tsi, ενω στο στεγνο με τερμα γκαζι το αυτοκινητο εμενε στο ιδιο μερος με βρεγμενο (και μιλαμε για βρεγμενο των τελευταιων ημερων στη Θεσσαλονικη) ουτε καν εμπενε το anti-spin (με 2α)το ίδιο και για τα p7
-
Ε το ιδιο διαπιστωσα και για τα pc2 σε golf tsi, ενω στο στεγνο με τερμα γκαζι το αυτοκινητο εμενε στο ιδιο μερος με βρεγμενο (και μιλαμε για βρεγμενο των τελευταιων ημερων στη Θεσσαλονικη) ουτε καν εμπενε το anti-spin (με 2α)
να κοιταξεις Ν75 και σκάστρα
-
Ο χρήστης screwdriver έγραψε:
Ε το ιδιο διαπιστωσα και για τα pc2 σε golf tsi, ενω στο στεγνο με τερμα γκαζι το αυτοκινητο εμενε στο ιδιο μερος με βρεγμενο (και μιλαμε για βρεγμενο των τελευταιων ημερων στη Θεσσαλονικη) ουτε καν εμπενε το anti-spin (με 2α)
να κοιταξεις Ν75 και σκάστρα
Το 122 εχω οχι το 140
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Σε 2-3 λαστιχάδες που ρωτούσα, όλοι μου έλεγαν να βάλω το ΡΕ2 και ότι είναι κλάσεις ανώτερο από το κόντι. Θυμάμαι επίσης να έχεις αναφέρει ότι είναι υπερβολικά μαλακά. Αν έβγαιναν τα 3 σε 16' μάλλον θα τα είχα βάλει.Δέν ξέρω για το SC2, αλλά απο προσωπική εμπειρία και με SC3 και PE2, το SC3 είναι σαφώς ανώτερο σε όλα (βρεγμένο, στεγνό, στροφές, φρενάρισμα, θόρυβος). Μόνο μείον σε σχέση με τα PE2 είναι η γρηγορότερη φθορά.
Δηλαδή τα PE2 έχουν μιά καλή απόδοση που την κρατάνε για 25000 χιλιόμετρα ενώ τα SC3 έχουν άριστη απόδοση αλλά κρατάνε για 15000 (τα νούμερα αυτά είναι για κάφρικη οδήγηση). Διαλέγεις και παίρνεις.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Σε 2-3 λαστιχάδες που ρωτούσα, όλοι μου έλεγαν να βάλω το ΡΕ2 και ότι είναι κλάσεις ανώτερο από το κόντι. Θυμάμαι επίσης να έχεις αναφέρει ότι είναι υπερβολικά μαλακά. Αν έβγαιναν τα 3 σε 16' μάλλον θα τα είχα βάλει.
Δέν ξέρω για το SC2, αλλά απο προσωπική εμπειρία και με SC3 και PE2, το SC3 είναι σαφώς ανώτερο σε όλα (βρεγμένο, στεγνό, στροφές, φρενάρισμα, θόρυβος). Μόνο μείον σε σχέση με τα PE2 είναι η γρηγορότερη φθορά.
Δηλαδή τα PE2 έχουν μιά καλή απόδοση που την κρατάνε για 25000 χιλιόμετρα ενώ τα SC3 έχουν άριστη απόδοση αλλά κρατάνε για 15000 (τα νούμερα αυτά είναι για κάφρικη οδήγηση). Διαλέγεις και παίρνεις.
Δυστυχώς δεν μπορώ να διαλέξω κανένα από τα 2 μιας και το ένα δεν υπάρχει στην αγορά και το 2ο δεν βγαίνει στη διάστασή μου.
Πάντως σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες.
-
Ρε συ ακόμα;;
Θα έχω ξαναλάξει μέχρι να αποφασίσεις.
-
Και αυτό εδώ είναι καλό: General Altimax HP
Αμερικανική εταιρεία που συνεργάζεται με την Continental. Τα έχει βάλει γνωστός σε fiesta.
-
σε λιγες μερες αλλαζω λαστιχα.
καιρος ηταν αφου περασαν 5.5 χρονια -
Ο χρήστης italakias έγραψε:
σε λιγες μερες αλλαζω λαστιχα.
καιρος ηταν αφου περασαν 5.5 χρονιαουαου
να βγουμε να το γιορτασουμε
-
για σενα μπορει να ειναι κατι συνηθισμενο,δωσε κανα φραγκο να αλλαξω και τα αμορτισερ
-
για σενα μπορει να ειναι κατι συνηθισμενο,δωσε κανα φραγκο να αλλαξω και τα αμορτισερκαι ερανο μπορουμε να κανουμε...
-
για σενα μπορει να ειναι κατι συνηθισμενο,δωσε κανα φραγκο να αλλαξω και τα αμορτισερδεν σου δώσε το μΠασόκ???
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
για σενα μπορει να ειναι κατι συνηθισμενο,δωσε κανα φραγκο να αλλαξω και τα αμορτισερ
και ερανο μπορουμε να κανουμε...
πωπολαρε πηγαινε αγορακι μου σε καμια παραλια να απολαυσεις το τσιπουρακι σου.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
δεν σου δώσε το μΠασόκ???
τι ειπες ρε τρανσπορτο
-
και ερανο μπορουμε να κανουμε...
πωπολαρε πηγαινε αγορακι μου σε καμια παραλια να απολαυσεις το τσιπουρακι σου.
τα ηπια χθες σε βουνο, αν σε ενδιαφερει....
-
ε ξαναπιεστα να κανεις κεφαλι
-
-
Λοιπόν.... επανέρχομαι κι εγώ στο θέμα για τα λάστιχα....
Ρώτησα σε γνωστό βουλκανιζατέρ στην Βουλιαγμένης , κοντά στο σπίτι μου...
-Ναι, καλημέρα, 2 λάστιχα 225/40/18
-Για τι αμάξι;
-Εχει σημασία;
-Για να δουμε τι ταιριάζουν και να σου προτείνουμε (=για να ξέρουμε πόσα να ζητήσουμε! )
-Μια BMW...
-Λοιπόν, Dunlop Sport mpla-mpla 400€ το ζευγάρι.
-Εεεεε, Dunlop μόνον νεκρός (κάτι που παίζει να το πετύχεις χάρη στα εν λόγω λάστιχα...), τι άλλο έχετε;
-Τα πάντα έχουμε.
-Ωραία... Πχ Michelin, Conti, Goodyear Asymmetric σαν αυτά που έχω; Πόσο κοστίζουν;
-Ό,τι πάρεις 400!
-Εεεε, αυτό μου φαίνεται λίγο περίεργο...
-Γιατί ρε φίλε; Αφού τα ίδια είναι τα λάστιχα. Αν θέλεις κάτι φθηνότερο, βάλε Goodyear Excellence με 350/ζευγάρι.Κάπου εδώ κατάλαβα πως ο συγκεκριμένος μάλλον δεν ήθελε το ...καλό μου, γι' αυτό και μου πρότεινε Dunlop και Excellence! Δεν θα του άρεσε η φάτσα μου!
Πήγα σε άλλους δύο και ήταν γενικά πιο φυσιολογικοί...
Ο πρώτος μου δίνει τα Pirelli Pzero Rosso στα 360€ με 18 μήνες εγγύηση ό,τι και να πάθουν. Πράγμα αρκετά καλό, αν σκεφτούμε τα χαρακώματα που υπάρχουν κατά μήκος της διαδρομής για Γιάννενα που πηγαίνω συχνά λόγω δουλειάς... Είχε και τα Michelin Pilot Sport 3 στα 350... Δελεαστικό επίσης...Ο τρίτος, έχει μια αγάπη στα Toyo τα οποία τα θεωρεί τα καλύτερα (γιατί έχουν πυρίτιο λέει και ζεσταίνονται πιο γρήγορα και είναι μαμάτα...) , γι' αυτό και τα τιμολογεί 380€!
Εμένα μου φαίνονται ΠΑΡΑ πολλά, γιατί ό,τι και να μου λένε, η Toyo είναι μια budget μάρκα...
Ο ίδιος είχε τα Michelin 350 όπως και τα Pirelli, αλλά χωρίς την εγγύηση...Τώρα... Είναι ΟΛΟΙ τους περίπου 60-70€ ακριβότεροι στο ζευγάρι από το Camskill... Αλλά επειδή πρόκειται για 2 λάστιχα μόνον και επειδή η εγγύηση με βολεύει, λέω να δοκιμάσω τα Rosso... Διστάζω μόνο γιατί έχω ακούσει από άλλους διθυράμβους και από άλλους πως είναι μέτρια-ως κακά στην βροχή...
Σκέφτομαι να τα βάλω μπροστά και πίσω να μετακινήσω τα Goodyear Asymmetric. Με το τρόπο που τους συμπεριφέρομαι, σε 10Κ θα θέλουν αλλαγή!
Αν κάποιος είχε εμπειρία από τα Rosso, θα εκτιμούσα κάποιο feedback.
-
@ highfidelity
για τι όχημα μιλάμε και από όσο καταλαβαίνω το πας με την ταυτότητα στο στόμα ή όχι?
Τα Rosso είναι καλά ελαστικά αλλά στο όριο απότομα. Θέλει χέρια δηλαδή η δουλειά. Τώρα για τα Dunlop τα Sport Maxx είναι πολύ καλά ακόμα και στο Ελληνικό γυαλόχαρτο.
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]