-
Michelin pilot sport 3
-
Επίσης το PS3 δεν βγαίνει σ αυτήν την διάσταση (195/60).
Για οικονομική λύση ανάμεσα στα ZIEX 914 & T001 EVOΠαρόμοιο με το 002 το Yokohama Advan Fleva V701 (205/55R15 88V).
-
Ο χρήστης green έγραψε:
To 225-50-15 έχει ίδια διάμετρο αλλά δεν υπάρχουν λάστιχα σε αυτήν την διάσταση παρά μόνο κάτι πανάκριβα πίστας κλπ. Το αμέσως πιο κοντινό είναι το 175-60-15 που είναι μόλις 0,4% μεγαλύτερο σε διάμετρο αλλά χάνει πολύ σε πλάτος πέλματος και άρα κράτημα. Ίσως πιο ισορροπημένο να είναι το 195-60-15 που είναι 1,3% μεγαλύτερο σε διάμετρο και άρα εντός ορίων αλλά και κοντά σε πλάτος με τα μαμά. Σε αυτήν την διάσταση βρίσκει πολλά λάστιχα και σε καλές τιμές. Προσωπικά θα του πρότεινα Bridgestone 002 για τέτοιο στριφτερό αυτοκίνητο, αρκεί να είναι και σβέλτος. Αλλιώς ας βάλει κάτι πιο τουριστικό και άνετο (π.χ. Toyo CF2).
Καλημέρα ,
Το Bridgestone 002 καταργήθηκε,τι αντίστοιχη εναλλακτική θα πρότεινες;
Ευχαριστώ.Πέρασα χθες κι εγώ από τον λαστιχά μου γιατί θέλω κι εγώ λάστιχα και μου είπε ότι όντως δεν υπάρχουν πια τα 002. Ούτε στην Αγγλία δεν τα βρίσκω, οπότε μάλλον έχεις δίκιο ότι καταργήθηκαν.
Σε αυτήν την διάσταση λοιπόν δεν υπάρχει κάτι αμιγώς σπορ πια. Pirelli P1 ή Bridgestone T001 EVO θα έβαζα. Εκτός αν πάει σε άλλη διάσταση.
-
Τελικά αποφάσισε να πάει στην εργοστασιακή διάσταση ,205/55/15 ..
Αλλά εδώ φαίνεται οι επιλογές είναι λίγες και οι τιμές ιδιαίτερα ανεβασμένες..
Efficient grip και Dunlop fast response 440€ ,Bridgestone δεν βγαίνει σε αυτή την διάσταση.. -
-
Καλό φαίνεται το Falken και σε εξαιρετική τιμή!
-
Πολύ καλή τιμή φαινεται το Falken!
Για efficient grip και Dunlop fast response η καλύτερη τιμή που βρήκα ήταν 420€..
Βρήκα και τα Toyo T1R στα 320€ -
Πολύ καλό και το Toyo. Ίσως θα το προτιμούσα καθώς είναι πιο σπορ.
-
Καληπέρα
Θα ήθελα τη γμώμη σας, αν είναι εύκολο, για ελαστικά 205/55/16 σε Megane III dci 1.5 (110). Ήπια οδήγηση, ούτε πολύ αργά ούτε πολύ γρήγορα, σε επαρχιακούς δρόμους αλλά και αυτοκινητόδρομο (περιοχές Ηπείρου). Από όσα έχω διαβάσει (και λόγω και της οικονομικής συγκυρίας) κατέληξα στα εξής (τυχαία σειρά κατάταξης):- Bridgestone T001 Evo (κάπως πιο ακριβό)
- Falken ze914 ecorun
- Toyo CF2
Τι θα προτείνατε (ή ίσως κάτι εναλλακτικό σε αυτές τις τιμές);
-
Ο χρήστης talosmet έγραψε:
Καληπέρα
Θα ήθελα τη γμώμη σας, αν είναι εύκολο, για ελαστικά 205/55/16 σε Megane III dci 1.5 (110). Ήπια οδήγηση, ούτε πολύ αργά ούτε πολύ γρήγορα, σε επαρχιακούς δρόμους αλλά και αυτοκινητόδρομο (περιοχές Ηπείρου). Από όσα έχω διαβάσει (και λόγω και της οικονομικής συγκυρίας) κατέληξα στα εξής (τυχαία σειρά κατάταξης):- Bridgestone T001 Evo (κάπως πιο ακριβό)
- Falken ze914 ecorun
- Toyo CF2
Αφού η οδήγηση σου δεν έχει σπορ ανησυχίες ,τα cf2 είναι τα ιδανικά!!!
-
Falken ze914 ecorun
-
Ο χρήστης talosmet έγραψε:
Καληπέρα
- Falken ze914 ecorun
- Toyo CF2
Και απο μενα τα toyo.
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Καληπέρα
- Falken ze914 ecorun
- Toyo CF2
+1
Sent from my Coolpad 8675-A using Tapatalk
-
Έχει κανείς εμπειρία από Kumho Ecsta PS71?
-
Falken ze914 ecorun
Και απο μενα τα toyo.
+1
Προς Toyo ή Falken κλίνω και γω, ανάλογα πιο θα βρώ και πιο θα έχει την καλύτερη τιμή - εγγύηση.
-
Γειά σας,
Σε C180k φοράω τα sport contact2 εδώ και 5 χρόνια. Μπροστά 205/55/16 και πίσω 225/50/16. Λέω να αλλάξω εταιρία και να μην επιλλέξω τα Premium Cont. 5. Ο λαστιχάς έχει στοκ τα Falken και ¨καίγεται¨για να τα πουλήσει ( δεν πρόσεξα εάν είναι τα 912 ή 914). Θα το γνωρίζω αύριο. Οδηγώ σχετικά γρήγορα, 70% σε επαρχιακό δίκτυο με αρκετές στροφές (Πήλιο) και 30% Εθνική. Τι μου προτείνετε; Να επιλέξω τα
P7 380e
Falken 914 350e
Dunlop bluesponce 390e ή κάτι άλλο !!! -
Ο χρήστης gourdas έγραψε:
Γειά σας,
Σε C180k φοράω τα sport contact2 εδώ και 5 χρόνια. Μπροστά 205/55/16 και πίσω 225/50/16. Λέω να αλλάξω εταιρία και να μην επιλλέξω τα Premium Cont. 5. Ο λαστιχάς έχει στοκ τα Falken και ¨καίγεται¨για να τα πουλήσει ( δεν πρόσεξα εάν είναι τα 912 ή 914). Θα το γνωρίζω αύριο. Οδηγώ σχετικά γρήγορα, 70% σε επαρχιακό δίκτυο με αρκετές στροφές (Πήλιο) και 30% Εθνική. Τι μου προτείνετε; Να επιλέξω τα
P7 380e
Falken 914 350e
Dunlop bluesponce 390e ή κάτι άλλο !!!αν είναι τα 914,να τα βάλεις χωρίς σκέψη......θα γουστάρεις να στρίβεις!
-
+1 στον απο πάνω.
Φαντάσου ότι, εγώ εχω αουρις και ο ανθρωπομεταφορεας έγινε αμάξι.
Εσύ που έχεις και αμαξι, τι θα γίνει!!!Sent from my Coolpad 8675-A using Tapatalk
-
Καλησπέρα. Ο χειμώνας έφτασε και εγώ δυστυχώς έχω ακόμη τα ασφάλτινα λάστιχα στο jeep renegade 4x4. Πήγα σήμερα σε μερικά 'λαστιχάδικα' ώστε να αντικαταστήσω αυτά που έχω ή με all weather ή με χειμερινά. Διαπίστωσα ότι δεν υπάρχουν ετοιμοπαράδωτα ή με μικρή αναμονή λάστιχα σαν τα Geolandar A/T -S (50-50) που είχα στο παλιό μου Terios και ήμουν ευχαριστημένος. Οπότε μέχρι στιγμής οι επιλογές που μου δόθηκαν είναι
Vredestein Quatrak 5: All Weather 80/20
Matador MP72: All Weather
Matador MP92: Χειμερινό
Maxxis Bravo Series AT-771: All Weather 50/50Με ενδιαφέρει να μην έχω πρόβλημα αν χιονίσει και να μπορώ να πάω και σε έναν λασπωμένο χωματόδρομο.
Τα φώτα σας παρακαλώ γιατί δηλώνω άσχετος. Ευχαριστώ! -
Χειμερινό ασφάλτινο είναι εντελώς ακατάλληλο για εκτός δρόμου. Θα καταστραφεί κατευθείαν το μαλακό του πέλμα. Προφανώς πρέπει να πας σε M&S. Το πόσο χωμάτινο θα είναι εξαρτάται από τις απαιτήσεις σου. Έχω σε μεγάλη εκτίμηση τα Goodyear Wrangler (βγαίνει σε διάφορες εκδόσεις από πιο ασφάλτινο ως φουλ χωμάτινο). Δεν μας είπες όμως διαστάσεις και έτσι δεν μπορούμε να προτείνουμε κάτι με σιγουριά.
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]