-
Καλησπέρα!
Είμαι κάτοχος ενός C4 1600 Coupe και αυτή τη στιγμή φοράω τα michelin pilot 3 205/55/16 (ημερομ. παραγωγής 4413). Τα έχω γύρω στα 2,5 χρόνια και έχω διανύσει 22000χμ. Παρατήρησα ότι τα μπροστινά λάστιχα έχουν σαν λεπτές γραμμές στο πλάι του πέλματος ενώ έχουν φύγει και μικρά κομμάτια (κυρίως κέντρο) και έχει και κάποια μικρά σκισίματα. Τα πίσω είναι σαν καινούργια. Προηγουμένως είχα πάλι pilot και ήμουν ευχαριστημένος ενώ με αυτά από την αρχή κάτι δεν μου πήγαινε καλά στο φρενάρισμα και κατά την εκκίνηση που γλυστρούσαν. Τα πίσω λάστιχα δεν έχουν το παραμικρό. Υποτίθεται μετά από 20000χμ ο λαστιχάς μου είχε πει να αλλάξω τα μπροστά με τα πίσω αλλά έτσι όπως είναι μου φαίνεται επικίνδυνο. Αύριο θα πάω να μου πει και τη γνώμη μου γιατί για μένα δεν εξηγείται τέτοια φθορά αφού κινούμε κυρίως πόλη και δεν πιέζω καθόλου το αμάξι.
Επειδή μου φαίνεται θα χρειαστούν αλλαγή θα ήθελα να μου προτείνεται κάποιο καλό ελαστικό. Με μία γρήγορα αναζήτηση έχω καταλήξει στα Michelin energy saver+, Michelin Primacy 3, **Goodyear EfficientGrip Performance 91V **και Pirelli Cinturato P7 Blue. Πέρα από το κράτημα που με απασχολεί πιο πολύ από όλα με ενδιαφέρει και η άνεση (το αμάξι ακόμα και με καινούργια αμορτισέρ 'χτυπάει' πολύ) και εάν γίνεται και η εξοικονόμηση καύσιμου. Εάν θέλετε να μου προτείνεται και κάποιο άλλο ελαστικό πέρα από αυτά που αναφέρω κανένα πρόβλημα απλά να κυμαίνεται σε παραπλήσια τιμή (70-80 ευρώ)
-
Ο χρήστης giorgos_krhth_91 έγραψε:
Mετα απο περιπου 40,000 χλμ τα πισω ελαστικα εχουν φτασει στα ορια τους(pireli nero gt) σκεφτομαι αυτη την φορα να βαλω ενα ελαστικο οσο γινεται πιο αντοχης και συμβιβαζομαι λιγο στην ανεση και στον θορυβο.
Οποτε ιδεες για το πιο ανθεκτικο ελαστικο στα χιλιομετρα.
245/40/17 και 225/45/17bridgestone 050A........η ζάντα σου κάτι μπορεί να πάθει,αυτό αποκλείεται!
-
Ο χρήστης gRim έγραψε:
Καλησπέρα!Είμαι κάτοχος ενός C4 1600 Coupe και αυτή τη στιγμή φοράω τα michelin pilot 3 205/55/16 (ημερομ. παραγωγής 4413). Τα έχω γύρω στα 2,5 χρόνια και έχω διανύσει 22000χμ. Παρατήρησα ότι τα μπροστινά λάστιχα έχουν σαν λεπτές γραμμές στο πλάι του πέλματος ενώ έχουν φύγει και μικρά κομμάτια (κυρίως κέντρο) και έχει και κάποια μικρά σκισίματα. Τα πίσω είναι σαν καινούργια. Προηγουμένως είχα πάλι pilot και ήμουν ευχαριστημένος ενώ με αυτά από την αρχή κάτι δεν μου πήγαινε καλά στο φρενάρισμα και κατά την εκκίνηση που γλυστρούσαν. Τα πίσω λάστιχα δεν έχουν το παραμικρό. Υποτίθεται μετά από 20000χμ ο λαστιχάς μου είχε πει να αλλάξω τα μπροστά με τα πίσω αλλά έτσι όπως είναι μου φαίνεται επικίνδυνο. Αύριο θα πάω να μου πει και τη γνώμη μου γιατί για μένα δεν εξηγείται τέτοια φθορά αφού κινούμε κυρίως πόλη και δεν πιέζω καθόλου το αμάξι.
Επειδή μου φαίνεται θα χρειαστούν αλλαγή θα ήθελα να μου προτείνεται κάποιο καλό ελαστικό. Με μία γρήγορα αναζήτηση έχω καταλήξει στα Michelin energy saver+, Michelin Primacy 3, **Goodyear EfficientGrip Performance 91V **και Pirelli Cinturato P7 Blue. Πέρα από το κράτημα που με απασχολεί πιο πολύ από όλα με ενδιαφέρει και η άνεση (το αμάξι ακόμα και με καινούργια αμορτισέρ 'χτυπάει' πολύ) και εάν γίνεται και η εξοικονόμηση καύσιμου. Εάν θέλετε να μου προτείνεται και κάποιο άλλο ελαστικό πέρα από αυτά που αναφέρω κανένα πρόβλημα απλά να κυμαίνεται σε παραπλήσια τιμή (70-80 ευρώ)
Αν και η τελευταία παρτίδα, τουλαχιςτον μπροστα ( μήπως δεν κοιτάς συχνά πιέσεις η θες ευθυγράμμιση ),δεν βγήκε καλή εγω θα ενοιωθα πιο σίγουρος έχοντας ίδια λαστιχα μπροστα και πισω.
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Καλησπέρα!
Είμαι κάτοχος ενός C4 1600 Coupe και αυτή τη στιγμή φοράω τα michelin pilot 3 205/55/16 (ημερομ. παραγωγής 4413). Τα έχω γύρω στα 2,5 χρόνια και έχω διανύσει 22000χμ. Παρατήρησα ότι τα μπροστινά λάστιχα έχουν σαν λεπτές γραμμές στο πλάι του πέλματος ενώ έχουν φύγει και μικρά κομμάτια (κυρίως κέντρο) και έχει και κάποια μικρά σκισίματα. Τα πίσω είναι σαν καινούργια. Προηγουμένως είχα πάλι pilot και ήμουν ευχαριστημένος ενώ με αυτά από την αρχή κάτι δεν μου πήγαινε καλά στο φρενάρισμα και κατά την εκκίνηση που γλυστρούσαν. Τα πίσω λάστιχα δεν έχουν το παραμικρό. Υποτίθεται μετά από 20000χμ ο λαστιχάς μου είχε πει να αλλάξω τα μπροστά με τα πίσω αλλά έτσι όπως είναι μου φαίνεται επικίνδυνο. Αύριο θα πάω να μου πει και τη γνώμη μου γιατί για μένα δεν εξηγείται τέτοια φθορά αφού κινούμε κυρίως πόλη και δεν πιέζω καθόλου το αμάξι.
Αν και η τελευταία παρτίδα, τουλαχιςτον μπροστα ( μήπως δεν κοιτάς συχνά πιέσεις η θες ευθυγράμμιση ),δεν βγήκε καλή εγω θα ενοιωθα πιο σίγουρος έχοντας ίδια λαστιχα μπροστα και πισω.
Και τα τέσσερα λάστιχα θα αλλάξω! Ξέχασα να το αναφέρω. Σήμερα πέρασα κτέο και είδα ότι δεν είχα θέμα με ευθυγράμμιση και μάλιστα είχα κάνει λίγο πριν βάλω αυτά τα λάστιχα. Επίσης από όσο γνωρίζω άμα δεν προσέχεις την πίεση είτε έχεις θέμα στο πλαινό είτε στο κέντρο ανάλογα εάν είναι υψηλή ή χαμηλή. Εμένα η φθορά είναι σε όλο το πέλμα.
-
Οκ, κρίμα δεν ειναι ομως αφου τα πισω ειναι σαν καινούργια;
Επισης το σωστό δεν θα ηταν να κανεις την ευθυγράμμιση αφου βάλεις τα καινούργια λαστιχα και οχι πριν; -
Καλησπέρα στο forum,είμαι νέος εδώ και λίγο άσχετος με το θέμα για αυτό ζητάω την βοηθειά σας. Ψάχνω λάστιχα για τα παρακάνω αυτοκίνητα και θα ήθελα πολύ την γνώμη σας. Έχουμε και λέμε, το πρώτο αυτοκίνητο είναι το Subaru Impreza (το οικογενιακό) 1600cc 90bhp μοντέλο του 96. Η χρήση που του γινεταί είναι μέτριες ταχύτητες, συνήθως ασφαλτός αλλά χρησιμοποιήται και για βουνό με λάσπες και άλλα τέτοια λόγου της τετρακίνησης. Αν τύχει να κάνει ταξίδι εκτός πόλεως οι ταχύτες του είναι κοντά στα 100 αλλά σπάνια μπορεί να πάει και μέχρι 180. Έχει 14' ζάντες και τα λάστιχα τα θέλω 185 / 65 τεσσάρων εποχών.
Το Fiat Punto τώρα, είναι 1300cc 90bhp μοντέλο του 2005. Κατά βάση η χρήση του είναι πιο συχνή λόγο της οικονομίας που κάνει, τα γνωστά και εδώ, άσφαλτος, ταχύτητες πόλεως και στα ταξίδια θα γράψει και λίγο παραπάνω το κοντέρ. Ζάντες 16' και τα λάστιχα θέλω να έχουν τις παρακάτω διαστάσεις 205 / 55 και αυτά τεσσάρων εποχών.
Για χρήματα δεν γράφω κάτι, είναι θέμα ασφάλιας και το χέρι θα μπεί στην τσέπη, αλλά επειδη δεν ξέρω καθόλου από μάρκες ελαστικών και δεν θέλω να μου πάρουν τα λεφτά έτσι λέγοντας μου 'αυτή είναι καλή και ΓΝΩΣΤΗ μάρκα αγορασέ την' θα ήθελα την γνώμη σας για τα πιο Value For Money λάστιχα για την περίπτωση μου.
EDIT: να πω πως τα ελαστικά θέλω να είναι καινούργια, αχρησιμοποίητα αλλά και καινούργια ως προς χρονολογία κατασκευής τους. -
Για να ρωτάς Μάρτιο για λαστιχα all season, υποθέτω οτι θα τα έχεις μόνιμα όλο τον χρόνο. Βαση αυτού νομίζω οτι πρεπει να πάρεις τα Michelin cross climate γιατι ειναι τα πιο καλοκαιρινά 4 εποχών ελαστικα.
Υγ υποθέτω επιςης οτι μένεις ελλαδα. -
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Ναι θα τα φοράω όλο το χρόνο και ναι μένω Ελλάδα. Για τα Uniroyal τι άποψη έχεις; Παλαιότερα είχα αυτά στο Subaru και έμεινα αρκετά ικανοποιημένος.
-
Δεν εχω βάλει ποτε all season λαστιχα,οπότε δεν εχω καμία άποψη περα οτι ειναι ολα ανεπαρκή για το ελληνικό καλοκαίρι πλην του Michelin cross climate που ειναι το μονο καλοκαιρινό 4 εποχών ελαστικο.
-
Αν ελληνικό καλοκαίρι εννοείς υψηλές θερμοκρασιές, αν σου πως μένω Καβάλα και το MAX εδώ μέχρι τώρα ήταν 35 βαθμοί και κράτησε για κανα 2-3 μέρες, γενικά είμαστε κοντά στα 28-30.
-
Ο χρήστης axem έγραψε:
το goodyear θα σε ικανοποιήσει,σε ίδιο αμάξι με σένα τα είχα.
αν τα βρεις και σε perfomance ακόμα καλύτερα ,αν τα χουν φέρει Ελλάδα.Τα μη Performance Efficient Grip (Inefficient Lack of) για μένα είναι τραγικό λάστιχο κατ' εμέ. Για τα Performance έχω ακούσει καλά λόγια όμως.
Mετα απο περιπου 40,000 χλμ τα πισω ελαστικα εχουν φτασει στα ορια τους(pireli nero gt) σκεφτομαι αυτη την φορα να βαλω ενα ελαστικο οσο γινεται πιο αντοχης και συμβιβαζομαι λιγο στην ανεση και στον θορυβο.
Οποτε ιδεες για το πιο ανθεκτικο ελαστικο στα χιλιομετρα.Αν τα Πιρέλλια σου φάνηκαν μαλακά, πρέπει να βάλεις κάτι σε Bridgetsone T001.
-
Ο χρήστης George1221 έγραψε:
Αν ελληνικό καλοκαίρι εννοείς υψηλές θερμοκρασιές, αν σου πως μένω Καβάλα και το MAX εδώ μέχρι τώρα ήταν 35 βαθμοί και κράτησε για κανα 2-3 μέρες, γενικά είμαστε κοντά στα 28-30.Τους 28-30 βαθμούς οι κάτοικοι των χωρών που βάζουν all season ελαστικα τους βλέπουν μονο οταν έρχονται διακοπές στη ελλαδα
Πόσες μέρες τον χρόνο εχει χιόνι στην Καβάλα; -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Οποτε ιδεες για το πιο ανθεκτικο ελαστικο στα χιλιομετρα.Αν τα Πιρέλλια σου φάνηκαν μαλακά, πρέπει να βάλεις κάτι σε Bridgetsone T001.
Μήπως ήθελες να γράψεις S 001?
-
Ο χρήστης gRim έγραψε:
Καλησπέρα!Είμαι κάτοχος ενός C4 1600 Coupe και αυτή τη στιγμή φοράω τα michelin pilot 3 205/55/16 (ημερομ. παραγωγής 4413). Τα έχω γύρω στα 2,5 χρόνια και έχω διανύσει 22000χμ. Παρατήρησα ότι τα μπροστινά λάστιχα έχουν σαν λεπτές γραμμές στο πλάι του πέλματος ενώ έχουν φύγει και μικρά κομμάτια (κυρίως κέντρο) και έχει και κάποια μικρά σκισίματα. Τα πίσω είναι σαν καινούργια. Προηγουμένως είχα πάλι pilot και ήμουν ευχαριστημένος ενώ με αυτά από την αρχή κάτι δεν μου πήγαινε καλά στο φρενάρισμα και κατά την εκκίνηση που γλυστρούσαν. Τα πίσω λάστιχα δεν έχουν το παραμικρό. Υποτίθεται μετά από 20000χμ ο λαστιχάς μου είχε πει να αλλάξω τα μπροστά με τα πίσω αλλά έτσι όπως είναι μου φαίνεται επικίνδυνο. Αύριο θα πάω να μου πει και τη γνώμη μου γιατί για μένα δεν εξηγείται τέτοια φθορά αφού κινούμε κυρίως πόλη και δεν πιέζω καθόλου το αμάξι.
Φοραγα στην ιδια διασταση το PS3 για 48.000χλμ και δεν ειχα μεινει το ιδιο ευχαριστημενος οπως με το Exalto 2. Καλα λαστιχα αλλα δε ειχαν το κρατημα του Exalto και τα τελευταια 10.000χλμ ειχαν χασει αρκετα σε κρατημα. Στη συνεχεια φορασα τα Bridgestone Adrenalin RE002 τα οποια ειχαν απιστευτο κρατημα στο στεγνο, μετρια προσφυση στο βρεγμενο αλλα ηταν λιγο πιο θορυβωδη απο τα PS3 και ειχαν πιο σκληρη αποσβεση. Και τα δυο οταν τα αλλαξα ειχαν πελμα σιγουρα για αλλα 15.000χλμ αλλα ειχαν σκληρυνει αρκετα και ειχαν χασει πολυ σε προσφυση. Τωρα φοραω τα Dunlop SP Sport Maxx RT εδω και 8.000χλμ ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Πριν τα φορεσω διαβαζα σε διαφορα σιτε του εξωτερικου οτι εχουν πιο γρηγορη φθορα σε σχεση με τα RE002 αλλα σπανια να αλλαξω ελαστιχο λογω φθορας απο τα χιλιομετρα (μονη εξαιρεση τα Continental Premium Contact 2 που φαγωθηκαν μεσα σε 30.000χλμ!) Παντα αλλαζα τα ελαστιχα επειδη γινονταν σκληρα απο την παροδο του χρονου και εχαναν σε προσφυση (το χρονο κανω γυρω στα 15.000χλμ). Τα Dunlop εχουν το κρατημα των PS3 στο βρεγμενο και σχεδον το κρατημα των RE002 στο στεγνο. Ειναι επισης αρκετα αθορυβα και ανετα και η τετραδα μου στοιχισε 280Ευρω τοποθετημενα.
Ολα αυτα αμα θελεις να παραμεινεις στην σπορ κατηγορια ελαστικων. Για τα ελαστιχα που αναφερεις, που αλλα ειναι στην κατηγορια τουρισμου και αλλα στη κατηγορια των οικολογικων δεν εχω καποια αποψη.
Ελπιζω να σε βοηθησα. -
Φέτος είχαμε για μιάμισι περίπου βδομάδα, αλλά τα τελευταία χρόνια σχεδόν δεν χιονίζει καθόλου. Έχει πολύ ηπιο κλιμα γενικά λόγο της θάλασσας.
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Μήπως ήθελες να γράψεις S 001?
Ναι, S001. Sorry.
-
Ο χρήστης nippon έγραψε:
Καλησπέρα!
Φοραγα στην ιδια διασταση το PS3 για 48.000χλμ και δεν ειχα μεινει το ιδιο ευχαριστημενος οπως με το Exalto 2. Καλα λαστιχα αλλα δε ειχαν το κρατημα του Exalto και τα τελευταια 10.000χλμ ειχαν χασει αρκετα σε κρατημα. Στη συνεχεια φορασα τα Bridgestone Adrenalin RE002 τα οποια ειχαν απιστευτο κρατημα στο στεγνο, μετρια προσφυση στο βρεγμενο αλλα ηταν λιγο πιο θορυβωδη απο τα PS3 και ειχαν πιο σκληρη αποσβεση. Και τα δυο οταν τα αλλαξα ειχαν πελμα σιγουρα για αλλα 15.000χλμ αλλα ειχαν σκληρυνει αρκετα και ειχαν χασει πολυ σε προσφυση. Τωρα φοραω τα Dunlop SP Sport Maxx RT εδω και 8.000χλμ ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Πριν τα φορεσω διαβαζα σε διαφορα σιτε του εξωτερικου οτι εχουν πιο γρηγορη φθορα σε σχεση με τα RE002 αλλα σπανια να αλλαξω ελαστιχο λογω φθορας απο τα χιλιομετρα (μονη εξαιρεση τα Continental Premium Contact 2 που φαγωθηκαν μεσα σε 30.000χλμ!) Παντα αλλαζα τα ελαστιχα επειδη γινονταν σκληρα απο την παροδο του χρονου και εχαναν σε προσφυση (το χρονο κανω γυρω στα 15.000χλμ). Τα Dunlop εχουν το κρατημα των PS3 στο βρεγμενο και σχεδον το κρατημα των RE002 στο στεγνο. Ειναι επισης αρκετα αθορυβα και ανετα και η τετραδα μου στοιχισε 280Ευρω τοποθετημενα.
Ολα αυτα αμα θελεις να παραμεινεις στην σπορ κατηγορια ελαστικων. Για τα ελαστιχα που αναφερεις, που αλλα ειναι στην κατηγορια τουρισμου και αλλα στη κατηγορια των οικολογικων δεν εχω καποια αποψη.
Ελπιζω να σε βοηθησα.Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Σήμερα πήγα στον λαστιχά και μου είπε ότι είναι απολύτως φυσιολογική φθορά και είπε αφού έχω κάνει και κάποια χιλιόμετρα να αλλάξω τα μπρος με τα πίσω και δέχτηκα. Οπότε προς το παρών θα το αναβάλω για καινούργια λάστιχα.
Επειδή είμαι άσχετος και δεν ασχολήθηκα ποτέ με το τι λάστιχο να βάλω θα ήθελα να σε ρωτήσω εάν τα σπορ που μου πρότεινες έχουν καλύτερο κράτημα αλλά δεν είναι το ίδιο οικολογικά και 'άνετα' σε σχέση με του τουρισμού. Επίσης, μιας και κινούμε σχεδόν αποκλειστικά πόλη (μέση ταχύτητα 22χμ/ω) θα μου προσφέρει κάτι παραπάνω ένα τέτοιο λάστιχο; Μήπως τα σπορ όπως το ps3 που έχω δεν φτάνουν σχεδόν ποτέ σωστές θερμοκρασίες; Επίσης, πήγα να δω και το PS4 αλλά μου είπε ότι καταργήθηκαν (μάλλον δεν βγαίνουν στις διαστάσεις μου εννοούσε).
-
Καλησπέρα!
Είμαι νέος στο φόρουμ και ψάχνω καμιά άποψη για τα καινούργια ελαστικά που θα πάρω. Έχω ένα ford fiesta sport του 2009 1600αρι, 120 άλογα. Φοράει 205/40/17. Γενικά δεν είχα ιδέα από ελαστικά και του έχω αλλάξει 2 φορές από 2 λάστιχα μετατοπίζοντας τα μπρος πίσω αλλά χωρίς να δίνω σημασία στα μοντέλα κτλ απλά ακούγοντας τον λαστιχά. Επειδή το προφίλ του ελαστικού είναι αρκετά χαμηλό έχω ταλαιπωρηθεί αρκετά με τις λακκούβες στην Αθήνα σε θέματα λάστιχου ή/και ζάντας, αν και κατά 75% οδηγώ εθνική και μόλις 25% Αθήνα κάνοντας μόνο 8500 χλμ το χρόνο, όποτε θέλω αυτήν την φορά να βάλω μια καλή 4άδα αλλά δεν έχω ιδέα με τι κριτήρια να διαλέξω (κόστος δεν με ενδιαφέρει σε θέματα ασφάλειας). Τι θα προτείνατε? Πείτε μου αν χρειάζεται να δώσω και άλλες πληροφορίες.
-
Ο χρήστης gRim έγραψε:
Καλησπέρα!
Ελπιζω να σε βοηθησα.Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Σήμερα πήγα στον λαστιχά και μου είπε ότι είναι απολύτως φυσιολογική φθορά και είπε αφού έχω κάνει και κάποια χιλιόμετρα να αλλάξω τα μπρος με τα πίσω και δέχτηκα. Οπότε προς το παρών θα το αναβάλω για καινούργια λάστιχα.
Επειδή είμαι άσχετος και δεν ασχολήθηκα ποτέ με το τι λάστιχο να βάλω θα ήθελα να σε ρωτήσω εάν τα σπορ που μου πρότεινες έχουν καλύτερο κράτημα αλλά δεν είναι το ίδιο οικολογικά και 'άνετα' σε σχέση με του τουρισμού. Επίσης, μιας και κινούμε σχεδόν αποκλειστικά πόλη (μέση ταχύτητα 22χμ/ω) θα μου προσφέρει κάτι παραπάνω ένα τέτοιο λάστιχο; Μήπως τα σπορ όπως το ps3 που έχω δεν φτάνουν σχεδόν ποτέ σωστές θερμοκρασίες; Επίσης, πήγα να δω και το PS4 αλλά μου είπε ότι καταργήθηκαν (μάλλον δεν βγαίνουν στις διαστάσεις μου εννοούσε).
Ακριβως οπως το γραφεις, 'έχουν καλύτερο κράτημα αλλά δεν είναι το ίδιο οικολογικά και 'άνετα' σε σχέση με του τουρισμού.' Τωρα σχετικα με το αν θα σου προσεφερε σε μικρες ταχυτητες καποιο σπορ ελαστικο σε σχεση με ενα οικολογικο το μοναδικο λογο που μπορω να σκεφτω ειναι το σπορ ελαστικο να εχει καλυτερο φρεναρισμα σε σχεση με ενα οικολογικο αλλα αν μιλαμε για ταχυτητες των 22χλμ/ωρα μαλλον δεν θα υπαρχει καμια αντιληπτη διαφορα.
Εγω απο τη στιγμη που βρηκα σπορ ελαστικο με 70 ευρω το τεμαχιο το προτιμησα απο ενα οικολογικο γιατι ο συνδιασμος ελληνικης ασφαλτου με μηδενικη τριβη με ενα οικολογικο ελαστικο με χαμηλο συντελεστη ολισθησης μου μοιαζει για κακος. Λογικα θα εχω χειροτερη καταναλωση αλλα κατα την αποψη μου μεγαλυτερη ασφαλεια ( φανταζομαι οτι και εσυ θα κανεις καποιο ταξιδι σε επαρχιακο δρομο ή στην εθνικη που και που οποτε εκει μπορει σε καποιο σεναριο να φανει η χρησιμοτητα ενος σπορ ελαστικου).Σχετικα με τις θερμοκρασιες ολα τα ελαστικα που ειχα τα μετραγα κρυα και ολα ανεβαζαν σχεδον 2psi πιεση μετα απο 2 χιλιομετρα και με ταχυτητες μεχρι 50χλμ/ωρα και με βροχη ακομα. Δεν ξερω αν αυτο δειχνει οτι ζεσταινονται γρηγορα η οχι αλλα εγω δεν αντιμετωπισα φαινομενα χαμηλης προσφυσης στα πρωτα χιλιομετρα.
Τα ps4 και τα sp sport maxx rt 2 δυστυχως δεν βγαινουν στη διασταση μας.
-
Ο χρήστης George1221 έγραψε:
Φέτος είχαμε για μιάμισι περίπου βδομάδα, αλλά τα τελευταία χρόνια σχεδόν δεν χιονίζει καθόλου. Έχει πολύ ηπιο κλιμα γενικά λόγο της θάλασσας.Άρα γιατι να μην πάρεις θερινά ελαστικα;
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]