-
Όντως φαίνονται απάτητα......
-
θα ήθελα & γω τη βοήθειά σας σχετικά με τα ελαστικά,η οποία πρέπει να γίνει τις ερχόμενες ημέρες.
Έχω κατασταλάξει σε 2 mishelin promacy 3 & goodyear efficientgrip performance. Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια & για τα δύο & σήμερα μου είπαν για τα goodyear.Tα είδα & αυτά.Αυτό που με κολλάει στα goodyear είναι ότι τα δίνουν όλοι όσες αναζητήσεις έκανα ως θερινά ενώ για τα michelin δεν γράφουν κάτι.Οι περισσότεροι φάντάζομαι δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να έχουν & θερινά & χειμερινά,τα κρατάμε 3-4 χρόνια & φεύγουνε.Αν δλδ μπουν τα θερινά,το χειμώνα θα υπάρχει θέμα;Μπορείτε να με βοηθήσετε λίγο;
205/55/16 ford focus c-max
Σας ευχαριστώ. -
Και τα Michelin θερινά ειναι. Θέμα με θερινά τον χειμώνα έχεις μόνο σε περιοχές με χιονιά.
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Και τα Michelin θερινά ειναι. Θέμα με θερινά τον χειμώνα έχεις μόνο σε περιοχές με χιονιά.Που να βρούμε το χιονιά εδώ στην Αθήνα!!!
Σ'ευχαριστώ πολύ φίλε μου!
Πάντως βλέπω ότι είναι καλά τα good year -
Τις καλημέρες μου σε όλους!
Εν συντομία:
Mitsubishi ASX 1.8 Diesel (150HP) 4x4 - 215/65-17
Το αγόρασα μεταχειρισμένο, οπότε αλλάζω ελαστικά άμεσα.
Με ενδιαφέρει το κράτημα (και η οικονομία αλλά λιγότερο), όπως και να μη τα φοβάμαι στα πεζοδρόμια, κλπ. Σε χωματόδρομους μέχρι τώρα πολύ λίγο, αλλά λόγω αυτοκινήτου ίσως το αυξήσω λιγάκι πλέον... Στην άσφαλτο, δεν πηγαίνω σιγά, ιδιαίτερα στα ταξίδια μου... Στα 3-3,5 χρόνια τα αλλάζω, αλλιώς στα 40-45.000χλμ.
Ακούω καλά λόγια για τα:
Good Year Efficient Grip SUV
Dunlop Sport Blue ResponseΦυσικά ακούω και άλλες προτάσεις
Ευχαριστώ εκ των προτέρων -
Διόρθωση: 215/60 R17
-
Εξαρτάται την χρήση που κάνεις. Αυτά που αναφέρεις είναι ασφάλτινα υπάρχουν πολλές επιλογές και για λίγο off road αν θέλεις. Εγώ προσωπικά σε BMW x3 και επειδή η χρήση είναι πόλη και εθνική (πολύ λίγο χώμα), για να κερδίσω σε άνεση, θόρυβο, κράτημα και βροχή παρήγγειλα σήμερα τα Dunlop sp sport maxx rt2. Είναι νέο ελαστικό και ελπίζω να μου δώσει αυτό που θέλω.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Στο Matrix-άκι μου έχω Dunlop BlueResponse και είμαι πολύ ευχαριστημένος... Τα Efficient Grip SUV τα θεωρείς περισσότερο ασφάλτινα, έτσι;
H δική σου επιλογή φαίνεται άριστη, με μόνο ίσως μειονέκτημα την φθορά, ακόμη και στην άσφαλτο, πόσο μάλλον στο χώμα?! Αλλά αν κανείς δεν έχει πρόβλημα στην αλλαγή εγκαίρως, τότε είναι απόλυτη επιλογή -
Ο χρήστης HUNTER.GR έγραψε:
Και τα Michelin θερινά ειναι. Θέμα με θερινά τον χειμώνα έχεις μόνο σε περιοχές με χιονιά.
Που να βρούμε το χιονιά εδώ στην Αθήνα!!!
Σ'ευχαριστώ πολύ φίλε μου!
Πάντως βλέπω ότι είναι καλά τα good yearΠάντως όταν και αν η θερμοκρασία πέφτει κάτω από 5-7 βαθμούς, ας έχουμε λίγο το νου μας..!
-
Καλημέρα και από μένα.
Μπαίνω κατευθείαν στο ερώτημα:Hyundai i10 μοντέλο 2008 1.1, φοράει από τη μάνα του διαστάσεις 165/60/14 (και είναι αυτή που δίνει και το
βιβλίο του κατασκευαστή).
Ήρθε η ώρα για αλλαγή (αυτή τη στιγμή φοράει τα Kleber 165/60/14 και γενικά είμαι ικανοποιημένος) και
ο λαστιχάς μου εἰπε πως μπορώ να βάλω και διάσταση 155/65/14 (διάσταση που δεν προτείνει ο κατασκευαστής) .
Μου πρότεινε τα Kleber και τα Bridgestone.
Η χρήση του αυτοκινήτου είναι φυσιολογική περίπου 50-60 χλμ τη μέρα 50% εντός πόλης και 50% εκτός πόλης.Η αλλαγή διάστασης τι αποτελέσματα θα έχει και ποια τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα μεταξύ των Kleber & Brigdestone ?
Επίσης θα ήθελα να ξέρω αν προτείνετε και κάτι άλλο εκτός από αυτά τα δύο.Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων...
-
Σε καμία περίπτωση μη βάλεις πιο στενά λάστιχα. Πιο φαρδιά ναι, πιο στενά όχι, ειδικά αν κάνεις 25χλμ τη μέρα εκτός πόλης σίγουρα με κάποια παραπάνω χλμ/ώρα. Για τα kleber δεν ξέρω να σου πω, αλλά τα Bridgestone είναι σκληρά λάστιχα και φθείρονται πιο αργά . Βέβαια αυτό σημαίνει ότι θελουν και λίγο περισσότερο χρόνο για να ζεσταθούν.
nickthetrib from tapatalk
-
Ο χρήστης coach_car έγραψε:
Καλημέρα και από μένα.
Μπαίνω κατευθείαν στο ερώτημα:Hyundai i10 μοντέλο 2008 1.1, φοράει από τη μάνα του διαστάσεις 165/60/14 (και είναι αυτή που δίνει και το
Ήρθε η ώρα για αλλαγή (αυτή τη στιγμή φοράει τα Kleber 165/60/14 και γενικά είμαι ικανοποιημένος) και
ο λαστιχάς μου εἰπε πως μπορώ να βάλω και διάσταση 155/65/14 (διάσταση που δεν προτείνει ο κατασκευαστής) .
Η χρήση του αυτοκινήτου είναι φυσιολογική περίπου 50-60 χλμ τη μέρα 50% εντός πόλης και 50% εκτός πόλης.Η αλλαγή διάστασης τι αποτελέσματα θα έχει και ποια τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα μεταξύ των Kleber & Brigdestone ?
Επίσης θα ήθελα να ξέρω αν προτείνετε και κάτι άλλο εκτός από αυτά τα δύο.Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων...
Θα συμφωνήσω με τον nick για το φάρδος των ελαστικών. Η αλλαγή της διάστασης όπως τη περιγράφεις δεν φέρνει αλλαγή διαμέτρου αλλά φέρνει αλλαγή πέλματος στον δρόμο μια και είναι τα ελαστικά πιό στενά. Δεν βλέπω το λόγο με τίποτα...
Και τα Kleber και τα Bridgestone είναι καλά ελαστικά. Αν είσαι ικανοποιημένος, τότε θα σου πρότεινα να συνεχίσεις με αυτά που έχεις.
Τα Uniroyal Rainexpert είναι μια άλλη πρόταση, αλλά είναι μαλακά και έχουν μαλακά πλαινά, οπότε εξαρτάται σε τι δρόμους οδηγείς και πως παρκάρεις (πεζοδρόμια κλπ.). -
Βαλε οτι θες αρκει να ειναι επωνυμο. Μικροτερο λαστιχο μη βαλεις. Βαλε την ιδια διασταση
Στάλθηκε απο s4 με tapa
-
Ο χρήστης coach_car έγραψε:
Καλημέρα και από μένα.
στο άτος τα χειρότερα λάστιχα που έβαλα ποτέ ήταν bringe Β250,πρίν κλείσουν χρόνο γλύστραγαν ακόμη και στο στεγνό!
τα καλύτερα που έχω βάλει είναι τα hankook optimo 715 και γι'αυτό έβαλα και 2η 4αδα.θεωρητικά τα νέα kinergy πρέπει να είναι ακόμη καλύτερα απο τα 715,για αυτή την κατηγορία αυτοκινήτων..... -
Καλημέρα σε όλους τους φίλους!
Χτες μπήκαν τα καινούργια λάστιχα.Τελικά έβαλα τα goodyear efficientgrip performance.
Ελπίζω η επιλογή να είναι καλή,είναι η πρώτη φορά που βάζω goodyear & ελπίζω να μείνω ευχαριστημένος!
Να είστε όλοι καλά! -
Σωστός! Καλοφόρετα... Την Παρασκευή κάνω κι εγώ δοκιμή, αγοράζοντας στα Efficient Grip SUV. Γιά να δούμε...
-
Ο χρήστης monomanos έγραψε:
Σωστός! Καλοφόρετα... Την Παρασκευή κάνω κι εγώ δοκιμή, αγοράζοντας στα Efficient Grip SUV. Γιά να δούμε...Σ'ευχαριστώ πολύ!!Να'σαι καλά!!
Με το καλό & συ!! -
Ο χρήστης HUNTER.GR έγραψε:
Χτες μπήκαν τα καινούργια λάστιχα.Τελικά έβαλα τα goodyear efficientgrip performance.
Ελπίζω η επιλογή να είναι καλή,είναι η πρώτη φορά που βάζω goodyear & ελπίζω να μείνω ευχαριστημένος!
Να είστε όλοι καλά!Τώρα τρέχω τη δεύτερη 4αδα από δαύτα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη συνολική απόδοσή τους (οδήγηση: σβέλτο touring).
-
Ο χρήστης XENO έγραψε:
Να είστε όλοι καλά!Τώρα τρέχω τη δεύτερη 4αδα από δαύτα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη συνολική απόδοσή τους (οδήγηση: σβέλτο touring).
Καλό αυτό!Ευχάριστο!Ευχαριστώ για την ενημέρωση!
-
Καλησπέρα. Σήμερα τοποθέτησα στο Χ3 μου μετά από 63 χιλ χλμ με continental cross contact Uhp, τα καινούργια Dunlop sport maxx rt2. Ήθελα ασφάλτινο και μ έπεισε ο λαστιχάς ότι πρόκειται για εξαιρετικά ασφάλτινα λάστιχα. Όντως από τα πρώτα χλμ παρατήρησα ότι είναι εντελώς αθόρυβα ! Όσον ουπω θα γράψω εντυπώσεις. Να και φωτό
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]