-
εμενα μου ειπαν οτι τα michelin ειναι καλυτερα σε κρατηματα απο τα bridgeston
-
Ο χρήστης ababapanos έγραψε:
εμενα μου ειπαν οτι τα michelin ειναι καλυτερα σε κρατηματα απο τα bridgestonΆλλο κρατημα και άλλο αισθηση...και άλλο στριβω με τα πλαινα!!!
Τεσπα αν δεν το κυνηγας βαλε κατι μαλακο ειδικα αν κανεις χιλιόμετρα εντος πολης=λακουβες. -
Τα Μπριτζ θα προτιμούσα ανάμεσα σε αυτά τα δυο.
-
Ο χρήστης W202 AMG έγραψε:
:lol: Μην γελας καθολου να ναι καλα τα μπιλσταιν αλλιως ακομα θα μαζευα ποφυλακτηρες,καρτερ και οτιδήποτε άλλο!!!Πλεον παω σαν κοτα με 60χαω και αναβω και κανα αλαρμ να σωσω καναν καημενο !Ειχα περασει απο εκει πριν 4-5 χρονια,ακομη ετσι ειναι;;;;;;;;
Απο μακρια δεν βλεπεις το παραμικρο και ξαφνικα ο χαμος! -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
:lol: Μην γελας καθολου να ναι καλα τα μπιλσταιν αλλιως ακομα θα μαζευα ποφυλακτηρες,καρτερ και οτιδήποτε άλλο!!!Πλεον παω σαν κοτα με 60χαω και αναβω και κανα αλαρμ να σωσω καναν καημενο !
Ειχα περασει απο εκει πριν 4-5 χρονια,ακομη ετσι ειναι;;;;;;;;
Απο μακρια δεν βλεπεις το παραμικρο και ξαφνικα ο χαμος!Aκομα ετσι....ο δρομος αυτος δεν πρεπει να παραδοθηκε ποτε!
-
Δεν ειναι δρομος καπου στο πουθενα να πεις οτι δεν παραδοθηκε ποτε κτλ,σιγουρα καποιοι τα παντελωνιασαν τα € !!!!!!
Τεςπα ο φιλος τελικα για ποια διασταση ρωταει;;;;θα βαλεις 16' ζαντα;;; -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Δεν ειναι δρομος καπου στο πουθενα να πεις οτι δεν παραδοθηκε ποτε κτλ,σιγουρα καποιοι τα παντελωνιασαν τα € !!!!!!
Τεςπα ο φιλος τελικα για ποια διασταση ρωταει;;;;θα βαλεις 16' ζαντα;;;195 65 15 αφου βρηκε τα μπριτζ 230ευρω.
-
Και σε 205/55/16 παντως δεν εχει καμία τρελή διαφορα στην τιμη, 280€ εχουν.
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Και σε 205/55/16 παντως δεν εχει καμία τρελή διαφορα στην τιμη, 280€ εχουν.Eννοω τι διασταση ψαχνει λογω τιμης.Αν εχει ζαντες το 205 55 16 είναι καλο και από τιμη....αλλα να αγορασει ζαντες δεν λεει
-
Αφού ζαντες θα αγοράσει έτσι και αλλιώς απο οτι κατάλαβα. Το ερώτημα ειναι αν θα ειναι 15αρες η 16αρες.
-
Να κανω μια ερωτηση στο i30 μου τωρα εχω λαστιχα 185/65/15 , γινεται να μπορουν να μπουν και 195/65/15 ? και αν ναι κερδιζω κατι?
-
Θεωρείται υπερβολική μεγαλη μεταβολή στην διάμετρο και δεν εχει ένδειξη (επισης άκυρη και η πρόταση για 205/55/16)
-
Ο χρήστης ababapanos έγραψε:
Να κανω μια ερωτηση στο i30 μου τωρα εχω λαστιχα 185/65/15 , γινεται να μπορουν να μπουν και 195/65/15 ? και αν ναι κερδιζω κατι?195/60/15 ειναι η σωστη
Στάλθηκε απο s4 με tapa
-
Καλησπέρα,
Ξέρω, τα κινέζικα δεν είναι και πολύ του σχολιασμού εδώ στο φόρουμ
αλλά έχει κανείς εμπειρία χρήσης για τα συγκεκριμενα Landsail ;;;
http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Landsail/LS588-UHP.htm
Διαβάζω γενικά καλά σχόλια...Επίσης, σχετικά με αλλαγή διάστασης.
Τώρα φοράω σε suzuki s-cross 205/50/17.
Αυτό τον υπολογισμό που κάνουν στις αλλαγές διαστάσεων για -
Ο χρήστης dolomites έγραψε:
Καλησπέρα,Ξέρω, τα κινέζικα δεν είναι και πολύ του σχολιασμού εδώ στο φόρουμ
αλλά έχει κανείς εμπειρία χρήσης για τα συγκεκριμενα Landsail ;;;
http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Landsail/LS588-UHP.htm
Διαβάζω γενικά καλά σχόλια...Επίσης, σχετικά με αλλαγή διάστασης.
Τώρα φοράω σε suzuki s-cross 205/50/17.
Αυτό τον υπολογισμό που κάνουν στις αλλαγές διαστάσεων για φαντάζομαι ότι πρέπει να το κάνω βάζοντας την βασική διάσταση
που έχει το αυτοκίνητο στην απλή του έκδοση που είναι 2015/60/16. Σωστά;Θέλω να πετύχω:
- μεγαλύτερη άνεση
- λιγότερο φόβο από λακκούβες
- μεγαλύτερη απόσταση από έδαφος
- Να πάω σε 215/55/17
- αρκει για τα παραπάνω σε 205/55/17
ή - να μείνω στα ίδια
Τι κάνω;
Στην Κυπρο που είμαι χρησιμοποιούνται κατά κορον σε πανάκριβα αμαξια....τωρα γτ και αν αξιζουν δν ξερω.
-
πας σε μικρότερο του 3% απο τη διάσταση που φορας ΤΩΡΑ.
-
-
Έιδες όμως πως πέφτουν οι γυναίκες για τα πολυμορφικα
-
Ρε παιδες για 225/55/17 ο λαστιχας μου προτεινε viking (θυγατρικη της continental) και formula η 'καλη' θυγατρικη της pirelli. Εχει κανεις αποψη?
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
πας σε μικρότερο του 3% απο τη διάσταση που φορας ΤΩΡΑ.Γιατί το λες αυτό;
Ναι αλλά η βασική έκδοση φοράει 205/60/16.
Οπότε σε 17'' μπορεί να βάλει 205/50/17 (που βάζει η μαμά εταιρία στην πιο πλούσια έκδοση)
Ενώ μέσα στο
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]