-
Ούτε μετοχές στη toyo να είχες.
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Δυστυχως στην φωτο ψηφιακα είναι υπεροχο και ομοιο με κάθε άλλο που κυκλοφορει στην αγορα!Απο κοντα και στην διασταση που ηθελα 195 65 15 ηταν αρτσουμπαλο.Το σχεδιο δεν με ενοχλεί τρομερα οσο το ότι το πελμα του φαινοταν 2 νουμερα τουλάχιστον μικροτερο.Τα πλαινα του εξειχαν πολύ απο την στεφανη και το πελμα επισης.(οπτικα σαν ημικυκλιο και όχι καμπυλη)
Petran 17 φυσιολογικα θεωρω τα t001,continental premium,energy(εχουν και αυτά καποια χαρακτηριστικα απο τα p1 αλλα όχι σε τοσο υπερμετρο βαθμο)καθως και τα hankook,falken,cf2,vredestein και ισως uniroyal(θελω να τα ξαναδω γτ τα ειχα δει σε αμαξι ψιλοξεφουσκωτα).Αυτο με το πελμα του και εμενα με πειραζει. (για το οτι φαινεται μικροτερο εννοω)
Οσον αφορα τα ελαστικα που αναφερεις εχουμε πολυ παρεμφερη κριτηρια επιλογης γιατι και εμενα μου αρεσουν..
Για παραδειγμα σαν προφιλ, σχεδιο πελματος για μενα κορυφαιο ειναι το turanza er300 στη διασταση που φοραω. (185/60/ r14). Ειμαι μεταξυ αυτουνου και του dunlop sport bluresponse αλλα θα βαλω τα dunlop γιατι τα θεωρω (και αλλοι πιστευω) καλυτερα των bridgestone. Τι γνωμη εχεις για τα er300?? αλλα και γενικως για αυτα τα 2?? (αν γνωριζεις φυσικα)
Επισης μου αρεσουν πολυ και τα toyo proxes cf2 αλλα δεν τα βρισκω εδω κοντα σε επαρχια που ειμαι.αξίζει να ψάξεις να τα βρείς........για μένα ανώτερα των άλλων 2 που αναφέρεις.
Το πιστευω και γω αυτο.. Αποτι εχω διαβασει ειναι πολυ καλα, με πολυ θετικες κριτηκες.
Ομως δεν εχω κοντα καποιον που να τα φερνει.. τους εχω περασει ολους.
Θα δειξει. -
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Ούτε μετοχές στη toyo να είχες.έχω......
-
Petran 17 ειχα και τα turanzaer300 και τα t001(τα χω τωρα).Τα ερ300 θα ου προτεινα να τα ξαναβαλεις αν κανεις κανιβαλισμούς σε στροφες και εχεις βαρυ αμαξι....ΦΟΒΕΡΑ πλαινα μετριο κρατημα κρυα,καλο ζεστο.
Τα τ001 Πιο μαλακα πλαινα 20-30%(καλο όμως σε σχεση με τον ανταγωνισμο)....αρκετα μαλακη γομα σε σχεση με το ερ300 καλο κρατημα κρυο,ζεστο νομιζω ότι φθειρεται τραγικα σε στροφες από την εξω μερια αλλα καμια σχεση με τον ανταγωνισμο.Ωστοσο φθαρθηκε λιγοτερο από το ερ300(δεν θυμαμαι αν ειχε μεσολαβησει ευθυγραμμιση)
ΠΑΝΤΩΣ επειδή ο GGAB εχει φαγωθεί και χτυπιέται για τα cf2 σιγουρα θα τα κοιτουσα και θα εψαχνα να τα....ζουληξω στο πλαι(το τεστ μου)
GGAB μπορεις να γραψεις μια μινι παραγραφο για τα cf2 κι ειδικα για τα πλαινα τους μιας και οσοι θελουμε σκληρα πλαινα σε μικρη ζαντα η bridgestone νομιζαμε πως είναι τελευταιο οχυρο! -
Ο χρήστης vasvo έγραψε:
Φορεμένα σε LADA Granta:Και τι σημαινει αυτό?Μπορει η ζαντα να είναι τεραστια για το φαρδος του ελαστικου ή πολύ απλα ο τυπος να τα εχει τσιτα από πιεση.Παλια τα κοντι και τα μισελιν ειδικα μια δυο φορες τα πισω τα τσιτωσα από αερα ....σσαν μπαλονια ηταν και εδειχναν υπεροχα.Χωρις ζαντα φαινεται το σχημα που του εδωσε το εργοστασιο.
-
+δεν μπορεσα να δω διασταση!
-
Ο χρήστης W202 AMG έγραψε:
Petran 17 ειχα και τα turanzaer300 και τα t001(τα χω τωρα).Τα ερ300 θα ου προτεινα να τα ξαναβαλεις αν κανεις κανιβαλισμούς σε στροφες και εχεις βαρυ αμαξι....ΦΟΒΕΡΑ πλαινα μετριο κρατημα κρυα,καλο ζεστο.
Τα τ001 Πιο μαλακα πλαινα 20-30%(καλο όμως σε σχεση με τον ανταγωνισμο)....αρκετα μαλακη γομα σε σχεση με το ερ300 καλο κρατημα κρυο,ζεστο νομιζω ότι φθειρεται τραγικα σε στροφες από την εξω μερια αλλα καμια σχεση με τον ανταγωνισμο.Ωστοσο φθαρθηκε λιγοτερο από το ερ300(δεν θυμαμαι αν ειχε μεσολαβησει ευθυγραμμιση)
ΠΑΝΤΩΣ επειδή ο GGAB εχει φαγωθεί και χτυπιέται για τα cf2 σιγουρα θα τα κοιτουσα και θα εψαχνα να τα....ζουληξω στο πλαι(το τεστ μου)
GGAB μπορεις να γραψεις μια μινι παραγραφο για τα cf2 κι ειδικα για τα πλαινα τους μιας και οσοι θελουμε σκληρα πλαινα σε μικρη ζαντα η bridgestone νομιζαμε πως είναι τελευταιο οχυρο!κάνε λίγο υπομονή γιατί προς το παρόν η εμπειρία μου είναι απο το elantra του πατέρα μου σε 195/60/15 και απο τα λόγια φίλου μου σε avensis 205/55/16...........την προσεχή Τετάρτη τα βάζει γείτονας στο insignia του 225/55/17 και μετά εγω στο 6αρι μου,όπου μάλλον τώρα θα πάω σε 225/45/17!
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
GGAB μπορεις να γραψεις μια μινι παραγραφο για τα cf2 κι ειδικα για τα πλαινα τους μιας και οσοι θελουμε σκληρα πλαινα σε μικρη ζαντα η bridgestone νομιζαμε πως είναι τελευταιο οχυρο!κάνε λίγο υπομονή γιατί προς το παρόν η εμπειρία μου είναι απο το elantra του πατέρα μου σε 195/60/15 και απο τα λόγια φίλου μου σε avensis 205/55/16...........την προσεχή Τετάρτη τα βάζει γείτονας στο insignia του 225/55/17 και μετά εγω στο 6αρι μου,όπου μάλλον τώρα θα πάω σε 225/45/17!
Η διασταση του πατερα σου μας ενδιαφερει αρα ασε καμια βδομαδα το δικο σου στον πατερα σου και οδηγα το ελαντρα να μας πεις!!!
-
Στηβ αυτό είναι το...ατσούμπαλο
Ακομη και στην φωτο που εστειλες φαινεται η καμπυλη του πλαινου....αλλα ας δουμε μερικες φωτο και μια συγκριτικη(αν θελετε ψαξτε να βρειτε και άλλες μην ειπωθεί κατι ότι διαλεξα....η φωτο που στελνω γραφουν ολες διαστασεις 195/65/15)
Εγώ παντως συμφωνώ μαζί σου οτι τα Pirelli φαίνονται άσχημα εμφανισιακα.
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Ακομη και στην φωτο που εστειλες φαινεται η καμπυλη του πλαινου....αλλα ας δουμε μερικες φωτο και μια συγκριτικη(αν θελετε ψαξτε να βρειτε και άλλες μην ειπωθεί κατι ότι διαλεξα....η φωτο που στελνω γραφουν ολες διαστασεις 195/65/15)
Μην ψουνίσεις!
-
GGAB μπορεις να γραψεις μια μινι παραγραφο για τα cf2 κι ειδικα για τα πλαινα τους μιας και οσοι θελουμε σκληρα πλαινα σε μικρη ζαντα η bridgestone νομιζαμε πως είναι τελευταιο οχυρο!
Κοίτα τα s.drive της yokohama αν εχει στις διαστάσεις σου. Σκληρά πλαινά, όμορφα και τρένα οταν ζεσταθούν
-
Ο χρήστης vasvo έγραψε:
Μην ψουνίσεις!
Ρε παιδια η ζαντα και το λαστιχο (εμφανησιακα) ειναι και υποκειμενικο. Εχω γνωστο που δεν θυμαμαι τι μαρκα λαστιχα εβαλε σε 195/50/15 με πλαινα που προεξυχανε λιγο περισσοτερο απο το συνηθισμενο. Σε εμενα και σε εκεινον μας αρεσαν. Σε αλλους δυο απο την παρεα δεν αρεσαν.
-
Ο χρήστης vasvo έγραψε:
Μην ψουνίσεις!
Εγώ ψουνισα τα Pirelli cint p7
Τα λαστιχα δεν τα αγοράζω για την ομορφιά τους αλλα τα Pirelli νομίζω ειναι σχεδιαστικά άσχημα. -
Ο χρήστης TRiBaL81 έγραψε:
GGAB μπορεις να γραψεις μια μινι παραγραφο για τα cf2 κι ειδικα για τα πλαινα τους μιας και οσοι θελουμε σκληρα πλαινα σε μικρη ζαντα η bridgestone νομιζαμε πως είναι τελευταιο οχυρο!
Κοίτα τα s.drive της yokohama αν εχει στις διαστάσεις σου. Σκληρά πλαινά, όμορφα και τρένα οταν ζεσταθούν
Είναι πιο σπορ από τα c?
-
Είναι πιο σπορ από τα c? ΟΧΙ
Από προσωπική εμπειρία συμφωνώ για τα Yokohama, σου ταιριάζουν τα παρακάτω:
http://www.mytyres.gr/product/4/132/2575/Yokohama-C-Drive-2-195-65-15#!prettyPhoto -
Είναι πιο σπορ από τα c?
Τα C ειναι βολταδικα......
-
Δυστυχως τα s.drive δεν βγαινουν σε 195 65 15
-
Δυστυχως τα s.drive δεν βγαινουν σε 195 65 15Εφόσον ψάχνεις κάτι συγκεκριμένα, γιατί δε βάζεις τα Adrenalin RE002 (195/60 R15), θα χαμηλώσει 19mm αλλά είναι μέσα στο επιτρεπτό 3%
-
Ο χρήστης vasvo έγραψε:
Εφόσον ψάχνεις κάτι συγκεκριμένα, γιατί δε βάζεις τα Adrenalin RE002 (195/60 R15), θα χαμηλώσει 19mm αλλά είναι μέσα στο επιτρεπτό 3%
Αυτό ακριβως σκέφτομαι!!!ΑΛΛΑ δεν είναι στο χερι μου...Εχουμε υποχρεωση έναν γνωστο αλλα δεν εχει μεγαλο κατάστημα οποτε δεν παιρνει εκπτωσεις καλες.π.χ. Τα τ001 σε 195 65 15 280ε.Πιστευω ότι και τα 195 60 15 adrenalin +-10-20 ε θα τα χει.Περιμενω να πλησιασει ο καιρος.
Βεβαια αν φτασω στα 300 ευρω.... λεω αν εχει τα falken ze914 σε 205 60 15 και 320 ευρω να βαλω αυτά.
Όπως καταλαβαίνεις είναι ειδικες συνθηκες Περμενω να ρθει ο καιρος να δω τι θα καμω!
*ορθογραφικα ....χανει το πατημα του πληκτρου το λαπτοπ όταν είναι κρυο!! -
Εφόσον ψάχνεις κάτι συγκεκριμένα, γιατί δε βάζεις τα Adrenalin RE002 (195/60 R15), θα χαμηλώσει 19mm αλλά είναι μέσα στο επιτρεπτό 3%
Αυτό ακριβως σκέφτομαι!!!ΑΛΛΑ δεν είναι στο χερι μου...Εχουμε υποχρεωση έναν γνωστο αλλα δεν εχει μεγαλο κατάστημα οποτε δεν παιρνει εκπτωσεις καλες.π.χ. Τα τ001 σε 195 65 15 280ε.Πιστευω ότι και τα 195 60 15 adrenalin +-10-20 ε θα τα χει.Περιμενω να πλησιασει ο καιρος.
Βεβαια αν φτασω στα 300 ευρω.... λεω αν εχει τα falken ze914 σε 205 60 15 και 320 ευρω να βαλω αυτά.
Όπως καταλαβαίνεις είναι ειδικες συνθηκες Περμενω να ρθει ο καιρος να δω τι θα καμω!Σχετικά με τα RE002 ένα κατάστημα ελαστικών πχ. στην Αθήνα που εμπιστεύομαι (Κυριαζής) τα έχει 260€, και τα Τ001 τα έχει 270€. Άποψη μου επειδή η διάφορα δεν είναι μεγάλη και για να μείνετε όλοι ευχαριστημένοι, να μην κάνεις καμία έκπτωση στα θέλω σου βάζοντας τα Falken, γιατί φίλε μου οι χαρές είναι λίγες στην ζωή μας δυστυχώς
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]