-
Ο χρήστης XALK έγραψε:
Παιδιά, μια ερώτηση. Πρώτα ευθυγράμμιση και μετά ζυγοστάθμιση, ή το αντίθετο, ή δεν υπάρχει σημασία;! Θα γίνουν ή την ίδια μέρα, ή με διαφορά δυο ημερών. Ευχαριστώ.Δεν εχει καμια σημασια η σειρα......
-
Very nice. Εγώ παντως φοβάμαι την αγορα online και μην ξεχνάμε οτι μετα πρεπει να πληρώσεις και κάποιον να στα βάλει + 4χ4=16 ευρώ αν δεν έχεις όρεξη να τα κουβαλάς ο ίδιος.
Παντως very nice. -
Ποτε μου δεν εχω βρει ελαστικα πιο φθηνα απο το ιντερνετ απο οτι στο τοπικο μου βουλκανιζατερ τοποθετημενα. Ισα ισα απο τα site τα βρισκω ακριβοτερα χωρις τοποθετηση!
Ψαχνω πχ 175/70/13 michelin energy, ο Κυριαζης μου τα αφηνει 220 τοποθετημενα… μπορει καποιος να μου πει αν υπαρχουν φθηνοτερα για σκετη αγορα? -
Ο χρήστης cson έγραψε:
Ποτε μου δεν εχω βρει ελαστικα πιο φθηνα απο το ιντερνετ απο οτι στο τοπικο μου βουλκανιζατερ τοποθετημενα. Ισα ισα απο τα site τα βρισκω ακριβοτερα χωρις τοποθετηση!
Ψαχνω πχ 175/70/13 michelin energy, ο Κυριαζης μου τα αφηνει 220 τοποθετημενα… μπορει καποιος να μου πει αν υπαρχουν φθηνοτερα για σκετη αγορα?Από βουλκανιζατέρ-επαγγελματια δεν θα βρεις πιο φθηνα από το νετ με τιποτα.Υπαρχουν καποιοι που προτιμουν να βγαλουν τα μισα αλλα να περνανε λάστιχα και όχι να κάθονται.Το θεμα είναι ότι αυτοι είναι λιγοι....πολύ λιγοι και δυστυχως δεν ανταμείβονται παντα από τον κοσμο λογω καταναλωτικης βλακείας του ελληνα.
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Παιδιά, μια ερώτηση. Πρώτα ευθυγράμμιση και μετά ζυγοστάθμιση, ή το αντίθετο, ή δεν υπάρχει σημασία;! Θα γίνουν ή την ίδια μέρα, ή με διαφορά δυο ημερών. Ευχαριστώ.
Δεν εχει καμια σημασια η σειρα......
Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Ξεκινάω με ευθυγράμμιση.
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Very nice. Εγώ παντως φοβάμαι την αγορα online και μην ξεχνάμε οτι μετα πρεπει να πληρώσεις και κάποιον να στα βάλει + 4χ4=16 ευρώ αν δεν έχεις όρεξη να τα κουβαλάς ο ίδιος.
Παντως very nice....very nice, but very unsuitable. 89V ONLY
-
Μια ερωτηση..
Ενα συγκεκριμενο ελαστικο μπορει να βγαινει με διαφορετικη χαραξη??? Για παραδειγμα σε διασταση 14αρα να εχει διαφορετικο σχεδιο απ'οτι στην 16αρα-17αρα?? -
Ο χρήστης petran17 έγραψε:
Μια ερωτηση..
Ενα συγκεκριμενο ελαστικο μπορει να βγαινει με διαφορετικη χαραξη??? Για παραδειγμα σε διασταση 14αρα να εχει διαφορετικο σχεδιο απ'οτι στην 16αρα-17αρα??Ναι και η διαφορα εχει να κανει περοσσοτερο με το φαρδος του ελαστικου παρα με την ιντσα της ζαντας.
Πχ στο ατος που φοραει 155/70/13 το πελμα σε ενα 175/70/13 εχει ενα επιπλεον αυλακι και τακουνι.... -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Μια ερωτηση..
Ενα συγκεκριμενο ελαστικο μπορει να βγαινει με διαφορετικη χαραξη??? Για παραδειγμα σε διασταση 14αρα να εχει διαφορετικο σχεδιο απ'οτι στην 16αρα-17αρα??Ναι και η διαφορα εχει να κανει περοσσοτερο με το φαρδος του ελαστικου παρα με την ιντσα της ζαντας.
Πχ στο ατος που φοραει 155/70/13 το πελμα σε ενα 175/70/13 εχει ενα επιπλεον αυλακι και τακουνι....Ακριβως.. και γω κοιταω τα Dunlop Sport Bluresponse και βλεπω οτι στο 185/60/14 εχει ενα αυλακι λιγοτερο απ'οτι ειναι κανονικα το λαστιχο στις φωτο και παραξενευτηκα..
Οκ τοτε.. Ευχαριστω...
-
Ο χρήστης vasvo έγραψε:
Παντως very nice....very nice, but very unsuitable. 89V ONLY
Γιατι ως γνωστό το Suzuki s cross εχει τελική πάνω απο 240 χαω
-
@Aikibill
Όχι βέβαια, αλλά όπως σου έχω εξηγήσει και παλαιοτέρα, εφόσον τίθεται από τον φίλο μας η επιλογή της συγκεκριμένης κατηγορίας ελαστικών (premium + 93V/W XL) τι νόημα έχει να του προτείνεις κάτι άλλο. Ίσα-ίσα που τον μπερδεύεις περισσότερο. -
Κοιτά τα λαστιχα γενικά πανε τα χαρακτηριστικά τους με την διάσταση, λαστιχα 93w Xl στην πραγματικότητα ειναι υπερβολή για οτιδήποτε εχει κατω απο 300 ίππους.
Πιστεύεις οτι θα εχει κάποιο ζήτημα με ελαστικα 89v?
Παρεμπιπτόντως το very nice δεν πήγαινε τόσο στα toyo οσο στην τιμη στην οποία τα βρήκε ο συμφορουμιτης που έβαλε το link. -
Το τι πιστεύουμε εγώ και εσύ δεν έχει καμία σημασία. Για να ψάχνεται (το ξαναγράφω για 93 & XL), σίγουρα το έχει ψάξει και έχει αποφασίσει. Τώρα για αγορά μέσω ιντερνετ, έχει και τα ρίσκα της. Εσύ θα το έκανες το εγχείρημα;
-
Αρχηγέ μου και συνονοματε ειναι προφανές οτι ο άνθρωπος ψάχνει λαστιχα 205/50/17, το οτι τα περισσότερα λαστιχα του συγκεκριμένου μεγέθους εχουν rating 93w ειναι συμπτωματικο.
-
Συναρχηγέ και συνονόματε (πης του γιου του )
Από το site της Michelin πχ για το S-CROSS δίνει σαν επιλογή για την συγκεκριμένη διάσταση 89V & 93V XL, προφανώς ανάλογα την χρήση (οι τιμές παρόμοιες ~127€ και για τα δυο!). -
Μπορείς να επαναδιατυπωσεις γιατι δεν ειμαι σίγουρος οτι κατάλαβα τι εννοείς.
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Μπορείς να επαναδιατυπωσεις γιατι δεν ειμαι σίγουρος οτι κατάλαβα τι εννοείς.Στην τελική άλλος αποφασίζει-πληρώνει και τα TOYO CF2 είναι αντικειμενικά από τις καλύτερες επιλογές .
-
Ο χρήστης shopoyk έγραψε:
Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
Τώρα το αυτοκίνητο φοράει conti eco 5, 205/50 R17 89V.
Πιστεύω δεν υπάρχει λόγος να αλλάξω σε 93V, από τη στιγμή που μαμά είναι 89.Τα παρήγγειλα και οψόμεθα!
Παλι τα εκο?
-
Πιστεύω δεν υπάρχει λόγος να αλλάξω σε 93V, από τη στιγμή που μαμά είναι 89.Τα παρήγγειλα και οψόμεθα!
ποιά;;;;;
-
Με το καλό και καλοφόρετα τα TOYO CF2
Υ.Γ. Τώρα περιμένουμε και τον 4wd με τα 93V XL (εξού και το μπέρδεμα!)
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]