-
Για 245/45/18 σε opel insignia 1.8 μου πρότειναν τα Pirelli Pzero Nero Gt στα 650 ευρω.
Να τα βάλω?
Ευχαριστώ. -
Καλό λάστιχο το Nero GT. Αλλά πολύ σπορτίφ κι άρα θέλει ζέσταμα για να αποδώσει σωστά. Εξαρτάται από την οδήγησή σου λοιπόν.
-
Ο χρήστης cson έγραψε:
Πως μπορω να μεταβω απο αζωτο σε απλο αερα στα ελαστικα? Μπορω απλα να συμπληρωσω ή θελει 'ξεπλυμα'?Ο 'απλος αερας' δεν αποτελειται απο 78% αζωτο ετσι και αλλιως?
A, τωρα ειδα, το εγραψε και το αλλο το αγορι.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Καλό λάστιχο το Nero GT. Αλλά πολύ σπορτίφ κι άρα θέλει ζέσταμα για να αποδώσει σωστά. Εξαρτάται από την οδήγησή σου λοιπόν.Δε μπορώ να πω ότι είμαι και σπορτίφ οδηγός, χαλαρός θα έλεγα...
Προτείνεται κάποιο άλλο λάστιχο? -
Κάτι σε Pirelli P7, Michelin Primacy 3, Good Year Efficient Grip Performance μάλλον σου ταιριάζει περισσότερο.
-
Καλησπέρα σε όλους.Για τα Vredestein sportact 5 αν υπάρχουν εμπειρίες από κάποιους που να έχουν διανύσει αρκετά χιλιόμετρα, ειδικά σε διαστάσεις 185/60/15 και 205/55/16. Οι κριτικές τους έξω είναι πολύ καλές,και τα βρήκα σε ένα μαγαζί στο Περιστέρι με τιμές παρόμοιες με τις premium μάρκες 280 έως 300 ευρώ.Κι ακόμα τι άλλο ελαστικό θεωρείτε παρόμοιο με αυτά ή και πιο αξιόλογο σε οδική συμπεριφορά, για χρήση περίπου 20000 χ. ανά έτος με χρήση κυρίως αστική και περιαστική. Υπόψιν ότι θέλω να αποφύγω μάρκες με μαλακά πλαινά. Ευχαριστώ.
-
Σε ποιον πλανήτη τα φρανκεσταιν ειναι καλύτερα των Pirelli;
-
Υπάρχουν ακριβές διαστάσεις που ειναι θεμιτό ζήτημα να βρεις ενα καλό λαςτιχο οικονομικότερο των premium αλλα σε πολλές διαστάσεις δεν υπάρχει αξιόλογη διαφορα τιμής οπότε γιατι να ρισκάρει κανεις;
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Σε ποιον πλανήτη τα φρανκεσταιν ειναι καλύτερα των Pirelli;Εξ'ορισμου τα πιρελι ειναι καλυτερα;;;;;;
-
Σε κάθε κατηγορία ειναι.
Touring με touring, sport με sport κτλ.
Αυτο που ουσιαστικά ειναι το ερώτημα ειναι αν ειναι τόσο καλύτερα οσο ακριβότερα σε κάποιες διαστάσεις. -
Ο χρήστης NickS έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους.Για τα Vredestein sportact 5 αν υπάρχουν εμπειρίες από κάποιους που να έχουν διανύσει αρκετά χιλιόμετρα, ειδικά σε διαστάσεις 185/60/15 και 205/55/16. Οι κριτικές τους έξω είναι πολύ καλές,και τα βρήκα σε ένα μαγαζί στο Περιστέρι με τιμές παρόμοιες με τις premium μάρκες 280 έως 300 ευρώ.Κι ακόμα τι άλλο ελαστικό θεωρείτε παρόμοιο με αυτά ή και πιο αξιόλογο σε οδική συμπεριφορά, για χρήση περίπου 20000 χ. ανά έτος με χρήση κυρίως αστική και περιαστική. Υπόψιν ότι θέλω να αποφύγω μάρκες με μαλακά πλαινά. Ευχαριστώ.Τα εχω εγω εδω και 10 μηνες.Μεχρι στιγμης ολα οκ.Αξιζουν και με το παραπανω τα χρηματα τους.
-
Καλημέρα! Εχω civic 1.8 και φοραω 225/45/17 91Υ. Μου προτειναν σε μαγαζί τα Gialaved UltraSpeed ως μια παραπολυ καλη επιλογή, τα οποια ειναι κ σε προσφορα με πολύ καλή τιμή. Ζητάω λαστιχο για ¨οικογενειακες¨ καταστασεις.
Επισης δεν με ενδιαφερει τόσο η τιμή σε αυτή τη φάση όσο η ασφάλεια.
Αλλου μου προτειναν τα Michelin Primacy 3 με υψηλοτερη κατα πολυ τιμή.
Τα gislaved τα γνωριζει κανεις; Ειναι αξιοπιστα;
Αξιζει να ανεβω σε michelin; Εχει να προτεινει κανεις κατι δοκιμασμενο;
Ευχαριστω πολυ! -
Τα gialaved ούτε που τα εχω ξανακούσει.
Τα Michelin παραδοσιακά ειναι τα ακριβότερα όλων, στην διάσταση που ψαχνεις ειμαι σίγουρος οτι η διαφορα τιμής με Bridgestone,Goodyear,Pirelli,Dunlop δεν θα ειναι αμελητέα. -
Gislaved-Michelin 120 euro διαφορα...
Για τα υπολοιπα επωνυμα μου ειπε ειναι ιδιες οι τιμες... -
Ο χρήστης stergiosbik έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους.Για τα Vredestein sportact 5 αν υπάρχουν εμπειρίες από κάποιους που να έχουν διανύσει αρκετά χιλιόμετρα, ειδικά σε διαστάσεις 185/60/15 και 205/55/16. Οι κριτικές τους έξω είναι πολύ καλές,και τα βρήκα σε ένα μαγαζί στο Περιστέρι με τιμές παρόμοιες με τις premium μάρκες 280 έως 300 ευρώ.Κι ακόμα τι άλλο ελαστικό θεωρείτε παρόμοιο με αυτά ή και πιο αξιόλογο σε οδική συμπεριφορά, για χρήση περίπου 20000 χ. ανά έτος με χρήση κυρίως αστική και περιαστική. Υπόψιν ότι θέλω να αποφύγω μάρκες με μαλακά πλαινά. Ευχαριστώ.
Τα εχω εγω εδω και 10 μηνες.Μεχρι στιγμης ολα οκ.Αξιζουν και με το παραπανω τα χρηματα τους.
Τα πλαινα τους σκληρα ή μαλακα.Στις στροφες πως συμπεριφερονται?
-
Ο χρήστης koshd έγραψε:
Gislaved-Michelin 120 euro διαφορα...
Για τα υπολοιπα επωνυμα μου ειπε ειναι ιδιες οι τιμες...Κοιτά και αλλού τα μισελεν ειναι ακριβότερα. Δες και κανά site με μαγαζιά ελαστικών για να πεισθεις.
-
Ο χρήστης koshd έγραψε:
Καλημέρα! Εχω civic 1.8 και φοραω 225/45/17 91Υ. Μου προτειναν σε μαγαζί τα Gialaved UltraSpeed ως μια παραπολυ καλη επιλογή, τα οποια ειναι κ σε προσφορα με πολύ καλή τιμή. Ζητάω λαστιχο για ¨οικογενειακες¨ καταστασεις.
Επισης δεν με ενδιαφερει τόσο η τιμή σε αυτή τη φάση όσο η ασφάλεια.
Αλλου μου προτειναν τα Michelin Primacy 3 με υψηλοτερη κατα πολυ τιμή.
Τα gislaved τα γνωριζει κανεις; Ειναι αξιοπιστα;
Αξιζει να ανεβω σε michelin; Εχει να προτεινει κανεις κατι δοκιμασμενο;
Ευχαριστω πολυ!Εχεις διλημα το Ω η' το Α........
Υπαρχουν απειρες επιλογες αναμεσα σε αυτα τα δυο και με διαφορες τιμες. Αφου σε ενδιαφερει η ασφαλεια ξεχνας τα gislaved! Εγω θα ρωταγα και σε αλλους λαστιχαδες,ο δικος σου σε κατευθυνει στο κερδος του. -
Αυτό φοβαμαι και εγω για αυτο ρωταω τριτους. Οι εμποροι πολλες φορες κοιτανε το κερδος και προωθουν φυσικα αυτα που εμπορευονται.
-
Βαλε καποιο απο τις οικοβενειακες σειρες των pirelli,dunlop,goodyear,continental,michelin και ασε τα αλλα για να βαραν οι βαρκες στον ντοκο...
Μαγικες λυσεις δεν υπαρχουν.συνηθως,ολα τα φτηνα μπαζουν χοντρα στο βρεγμενο. -
Ο χρήστης koshd έγραψε:
Αυτό φοβαμαι και εγω για αυτο ρωταω τριτους. Οι εμποροι πολλες φορες κοιτανε το κερδος και προωθουν φυσικα αυτα που εμπορευονται.Αν θες κατι πιο οικονομικο χωρις εκπτωση στην ασφαλεια σου δες τα falken 914........φορεμενα-τσεκαρισμενα
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]