-
θα μπορούσα να μάθω την γνώμη σας σχετικά με τα UNIROYAL RAINSPORT3; Μου προτείνουν VREDESTEIN SPORTRAC5 αλλά έχω φάει σκάλωμα με τα UNIROYAL.Είναι μαλακά ελαστικά μια ζωή με MICHELEN κυκλοφορώ αλλά τώρα θέλω κάτι πιο οικονομικό.Ανάμεσα σε αυτά τα 2 μόνο τι λέτε; Τα VRED σκληρά σαν PIRELLI δεν είναι;
-
Φιλε lary1821 αν μπορει η απαντηση μου να σου φανει χρησιμη ειχα UNIROYAL RAINEXPERΤ 3 σε ενα κια πικαντο και ημουν πολυ ευχαριστημενος απο θεμα συμεριφορας στην βροχη στα φρεναρισματα. Τα αλλαξα στα 35,000χλμ και εβαλα παλι τα ιδια...Δεν ξερω τι αυτοκινητο εχεις απλα τα uniroyal ειναι πολυ καλα λαστιχα.Ευχομαι να κανεις καλη επιλογη σε οτι αποφασισεις.
-
Ο χρήστης lemouz75 έγραψε:
Φιλε lary1821 αν μπορει η απαντηση μου να σου φανει χρησιμη ειχα UNIROYAL RAINEXPERΤ 3 σε ενα κια πικαντο και ημουν πολυ ευχαριστημενος απο θεμα συμεριφορας στην βροχη στα φρεναρισματα. Τα αλλαξα στα 35,000χλμ και εβαλα παλι τα ιδια...Δεν ξερω τι αυτοκινητο εχεις απλα τα uniroyal ειναι πολυ καλα λαστιχα.Ευχομαι να κανεις καλη επιλογη σε οτι αποφασισεις.Σε ευχαριστώ για την απάντηση σε focus 1,6 θα τα βάλω για μετακινήσεις πόλης τπτ το ιδιαίτερο δηλ...θεωρούνται σκληρά ή μαλακά ελαστικά γνωρίζεις;Πάντως μια χαρά χλμ σου έβγαλε θα μπορούσες να τα τσιτώσεις λίγο ακόμα αλλά με την ασφάλεια δεν παίζουμε
-
Ο χρήστης lary1821 έγραψε:
θα μπορούσα να μάθω την γνώμη σας σχετικά με τα UNIROYAL RAINSPORT3; Μου προτείνουν VREDESTEIN SPORTRAC5 αλλά έχω φάει σκάλωμα με τα UNIROYAL.Είναι μαλακά ελαστικά μια ζωή με MICHELEN κυκλοφορώ αλλά τώρα θέλω κάτι πιο οικονομικό.Ανάμεσα σε αυτά τα 2 μόνο τι λέτε; Τα VRED σκληρά σαν PIRELLI δεν είναι;Λαστιχάρες και τα δυο υποτιθεται παρα πολυ μαλακα τα uniroyal rainsport 3, με σκληρα πλαινα και πιο σκληρο πελμα αλλα οχι τοσο οσο τα Pirelli,Bridgestone τα vredestein sportrac5 . Σιγουρα θα δοκιμαζα και τα vredestein.
-
Θα συνφωνησω με τον vasi ειναι μαλακα με πολυ ανθεκτικα πλαινα(παρκαρισματα) και κορυφαια στην βροχη.Bridgestone πολυ σκληρα αλλα εχω ακουσει (απο φιλο λαστιχα) οτι δεν κανουν για ελληνικους δρομους δεν τα εχω βαλει ποτε.....
-
Θα συνφωνησω με τον vasi ειναι μαλακα με πολυ ανθεκτικα πλαινα(παρκαρισματα) και κορυφαια στην βροχη.Bridgestone πολυ σκληρα αλλα εχω ακουσει (απο φιλο λαστιχα) οτι δεν κανουν για ελληνικους δρομους δεν τα εχω βαλει ποτε.....σε δικο μου, ο λαστιχας, ειχε προτεινει bridgestone ως ιδανικα λογω ανθεκτικοτητας στις λακουβες των ελληνικων δρομων.
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Θα συνφωνησω με τον vasi ειναι μαλακα με πολυ ανθεκτικα πλαινα(παρκαρισματα) και κορυφαια στην βροχη.Bridgestone πολυ σκληρα αλλα εχω ακουσει (απο φιλο λαστιχα) οτι δεν κανουν για ελληνικους δρομους δεν τα εχω βαλει ποτε.....
σε δικο μου, ο λαστιχας, ειχε προτεινει bridgestone ως ιδανικα λογω ανθεκτικοτητας στις λακουβες των ελληνικων δρομων.
...και που το ξέρει; έχει κανένα λακκουβόμετρο
-
Ο χρήστης vasvo έγραψε:
σε δικο μου, ο λαστιχας, ειχε προτεινει bridgestone ως ιδανικα λογω ανθεκτικοτητας στις λακουβες των ελληνικων δρομων.
...και που το ξέρει; έχει κανένα λακκουβόμετρο
δηλαδη λες οτι δεν ειναι?
-
Άμα την σημαδέψεις-κεντράρεις την λακκούβα, ότι λάστιχο και να βάλεις...καπούτ
-
μια λιστα με τα πιθανοτερα να την γλυτωσουν αν δεν την κεντραρεις καλα?
-
Θα συνφωνησω με τον vasi ειναι μαλακα με πολυ ανθεκτικα πλαινα(παρκαρισματα) και κορυφαια στην βροχη.Bridgestone πολυ σκληρα αλλα εχω ακουσει (απο φιλο λαστιχα) οτι δεν κανουν για ελληνικους δρομους δεν τα εχω βαλει ποτε.....Πές μας διεύθυνση....να πάμε για λάστιχα....
-
Ο χρήστης vasvo έγραψε:
Άμα την σημαδέψεις-κεντράρεις την λακκούβα, ότι λάστιχο και να βάλεις...καπούτΝομιζεις.........
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Άμα την σημαδέψεις-κεντράρεις την λακκούβα, ότι λάστιχο και να βάλεις...καπούτ
Νομιζεις.........
Αυτό κατάλαβες εσύ; Ελαστικά με μοναδικό κριτήριο τις λακκούβες δεν θα αγόραζα καθότι δεν είμαι ούτε κυνηγός ούτε φυσιοδίφης
-
απόλυτο κριτήριο δεν είναι η λακούβα,αλλά εσυ νομίζεις οτι όλα τα λάστιχα έχουν την ίδια αντοχή σε πεζοδρόμια και λακούβες!!!
για μένα είναι ένας λόγος όμως η αντοχή και γι'αυτό δεν θα βάλω ποτέ continental/michelin για παράδειγμα.... -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
απόλυτο κριτήριο δεν είναι η λακούβα,αλλά εσυ νομίζεις οτι όλα τα λάστιχα έχουν την ίδια αντοχή σε πεζοδρόμια και λακούβες!!!
για μένα είναι ένας λόγος όμως η αντοχή και γι'αυτό δεν θα βάλω ποτέ continental/michelin για παράδειγμα.... -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
για μένα είναι ένας λόγος όμως η αντοχή και γι'αυτό δεν θα βάλω ποτέ continental/michelin για παράδειγμα....Φυσικά και δεν ισχύει ότι όλα τα ελαστικά έχουν την ίδια αντοχή σε πεζοδρόμια και λακκούβες.
Υ.Γ. Εσύ δεν ήσουν που έβγαζες άχρηστα (βυζιά-καρούμπαλα) τα Pirelli Cint.P7 που ήταν η επιλογή μου -
Ο χρήστης vasvo έγραψε:
για μένα είναι ένας λόγος όμως η αντοχή και γι'αυτό δεν θα βάλω ποτέ continental/michelin για παράδειγμα....Φυσικά και δεν ισχύει ότι όλα τα ελαστικά έχουν την ίδια αντοχή σε πεζοδρόμια και λακκούβες.
Υ.Γ. Εσύ δεν ήσουν που έβγαζες άχρηστα (βυζιά-καρούμπαλα) τα Pirelli Cint.P7 που ήταν η επιλογή μουειλικρινά δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο.....
-
καλησπέρα και από δω...
σήμερα σκίσαμε και το λάστιχο από απροσεξία οπότε μιας και θα τα άλλαζα το Σεπτέμβρη θα το κάνω νωρίτερα.
τι θα προτείνατε για fiat grande punto sporting 1,4 95 hp με χρήση 7-8000 km το χρόνο με μικρές διαδρομές κάθε φορά ?
φορούσε continental premium contact 2 (195-55-16) τα οποία αποδείχθηκαν καλά μεν αλλά μαλακά και ευαίσθητα για τη χρήση που κάνω... είχαν καρούμπαλα και είχαν φθαρεί στα 25.000 χλμ που είχαν διανύσει σε 3 χρόνια χρήσης...
μου πρότειναν barum στα 310 ευρώ και uniroyal στα 420 ενώ τα continental γύρω στα 450... -
Ο χρήστης Night Rider έγραψε:
καλησπέρα και από δω...
σήμερα σκίσαμε και το λάστιχο από απροσεξία οπότε μιας και θα τα άλλαζα το Σεπτέμβρη θα το κάνω νωρίτερα.
τι θα προτείνατε για fiat grande punto sporting 1,4 95 hp με χρήση 7-8000 km το χρόνο με μικρές διαδρομές κάθε φορά ?
φορούσε continental premium contact 2 (195-55-16) τα οποία αποδείχθηκαν καλά μεν αλλά μαλακά και ευαίσθητα για τη χρήση που κάνω... είχαν καρούμπαλα και είχαν φθαρεί στα 25.000 χλμ που είχαν διανύσει σε 3 χρόνια χρήσης...
μου πρότειναν barum στα 310 ευρώ και uniroyal στα 420 ενώ τα continental γύρω στα 450...Δες και αυτά Pirelli Cinturato P1 Verde στα 370€
http://www.kyriazis-elastika.gr/eshop/item_search/list/ -
Ο χρήστης vasvo έγραψε:
Υ.Γ. Εσύ δεν ήσουν που έβγαζες άχρηστα (βυζιά-καρούμπαλα) τα Pirelli Cint.P7 που ήταν η επιλογή μου1 αφού συμφωνείς στο προφανές οτι δεν ειναι όλα τα λαστιχα το ίδιο ανθεκτικά σε λακούβες δεν κατάλαβα γιατι ειρωνευοσουν ( με λακουβομετρα) οταν έγραφα περί ανθεκτικότητας των Bridgestone.
2 πως σου φαίνονται τα Pirelli γιατι τα εχω στις πρώτες επιλογές για επόμενο λάστιχο;
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]