-
Ο χρήστης vasvo έγραψε:
Και εσύ τώρα περιμένεις να σου απαντήσει 7 φορές -
Θελω ελαστικα για i20 huyndai με διαστασεις 175/70/14..( Καταρχας γινεται να τα αλλαξω σε 175/65/14 που παιζουν πιο φθηνα ελαστικα?) Θελω ελαστικα για πολη 70% εκτος 30%, με οικονομια καυσιμου και μεγαλης διαρκειας.. (50Κ+ χιλιομετρα).. Εχω βρει τα Continental eco contact 5 ή τα premium contact 5, τα οποια κυμαινονται γυρω στα 290 ευρω. Τι μου προτινετε?
Επισης για ford focus 1.6 διαστασεις 205/55/16 τα premium contact 5 ειναι καλα; χρησιμοποιουσα τα primacy HP και ειχαν θεματακι στα πλαινα, αλλα τηνδουλεια τους την κανανε .. -
μπορεις να πας σε 175/65/14 , ειναι μεσα στα ανεκτά ορια
αλλά αν θες να σου βγαλουν πολλα χλμ, δεν θα βαλεις Continental -
Ο χρήστης alexandros.K έγραψε:
μπορεις να πας σε 175/65/14 , ειναι μεσα στα ανεκτά ορια
αλλά αν θες να σου βγαλουν πολλα χλμ, δεν θα βαλεις ContinentalΟταν λες ανεκτα ορια; , δεθα χρειαστει να αλλαξω κατι ,ουτε θα αλλαξει η καταναλωση;.. Τι προτινεις σε αυτο το μεγεθος;
-
ο κατασκευαστης βαζει 175/70/14 απο οτι λες, αρα το προτεινομενο ειναι αυτο
αν πας σε 175/65/14 μειωνεις λιγο το προφιλ του ελαστικου και τη διαμετρο του τροχου
αλλά ειναι λιγο, οπότε δεν θα εχεις προβλημα, προχώρα αφοβαεγω εχω κατι goodyear duragrip σε 185/65/14 και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος
δεν εχω να σου προτεινω καποιο, απλα μη βαλεις continental
κοιτα goodyear, michelin κτλ -
[quote][/quote]
πολλοι λενε οτι τα michelin ειναι πολυ μαλακα και μου προτινουν continental. -
Ο χρήστης ang21 έγραψε:
Καλησπερα ενδιαφερομαι και εγω στην τοποθετηση ελαστικων.Το φορεμενο λαστιχο ειναι διαστασεων 215/50/R17.
Μου συστησαν τα barum και μου βγαινουν στα 460 Στην αντιπροπωπεια.Τι πιστευετε αξιζει;
215/55/17 Barum Bravuris 3 DOT 44/14.Τοποθετηση ζυγοσταθμιση κ νεες βαλβιδες τελική τιμή 365€. Η καλυτερη τιμή της αγορας.Ελαστικά Τζιβελέκας Αγ. Φανουριου 24 Ιλιον τηλ 2105742337-6974417658. Εξυπηρετικοτατος ο υπευθυνος του καταστηματος Βασίλης Δέδες.
Εχω κανει περιπου 2000χλμ σε ταξιδια κυριως και ειμαι πάρα πολύ ευχαριστημενος.Καμια διαφορα δεν διακρινω με τα Continental Premium 2 που φορουσα και ειχα μεινει ευχαριστημενος επίσης.Στα προτεινω -
Ο χρήστης jason13 έγραψε:
πολλοι λενε οτι τα michelin ειναι πολυ μαλακα και μου προτινουν continental.
Εισαι αναμεσα σε χαλβα φαρσαλων και βουτυρο κερκυρας..........βαλε λοιπον,αυτο που νομιζεις πιο σκληρο!!!
Αν θες χλμ και αντοχη στους δρομους μας.........κοιτας λαθος. -
πολλοι λενε οτι τα michelin ειναι πολυ μαλακα και μου προτινουν continental.τα michelin ειναι λιγο πιο σκληρα απο τα αντιστοιχα continental
-
Ο χρήστης alexandros.K έγραψε:
πολλοι λενε οτι τα michelin ειναι πολυ μαλακα και μου προτινουν continental.
τα michelin ειναι λιγο πιο σκληρα απο τα αντιστοιχα continental
εγω νομίζω το αντιθετο
-
Δεν μπορείτε να γενικεύετε στις μάρκες. Συγκρίσεις γίνονται μόνο μεταξύ μοντέλων. Τα Primacy για παράδειγμα είναι βούτυρο, ενώ τα Saver είναι πέτρα. Michelin και τα δυο...
Nokia 730 & Tapatalk
-
Τα saver ειναι πετρα; Στο πελμα η στα πλαινα;
-
Προτινετε μου λαστιχα με βαση την εμπειρια σας για χαμηλου κυβισμου αυτοκινητο...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Δεν μπορείτε να γενικεύετε στις μάρκες. Συγκρίσεις γίνονται μόνο μεταξύ μοντέλων. Τα Primacy για παράδειγμα είναι βούτυρο, ενώ τα Saver είναι πέτρα. Michelin και τα δυο...Nokia 730 & Tapatalk
Πετρα τα saver? Μηπως εννοεις λιγο πιο σκληρα απο τα βουτυρενια primacy, αλλα πετρα αυτο το μαλακο λαστιχο δεν το λες με τιποτα.
-
Προτινετε μου λαστιχα με βαση την εμπειρια σας για χαμηλου κυβισμου αυτοκινητο...σαφέστατος...................
-
Προτινετε μου λαστιχα με βαση την εμπειρια σας για χαμηλου κυβισμου αυτοκινητο...Πες μας τουλάχιστον αυτοκινητο και διασταση
-
Ο χρήστης ze elias έγραψε:
Προτινετε μου λαστιχα με βαση την εμπειρια σας για χαμηλου κυβισμου αυτοκινητο...
Πες μας τουλάχιστον αυτοκινητο και διασταση
Εχω αναφερει πιο πανω , απλα δν πηρα ολοκληρωμενη απαντηση :Ρ.. Huyndai i20 ... 175/70/14 70% αθηνα, 30% εκτος..
και για το ford focus 1.6.. 205/55/16 το ιδιο επισης.. -
Καλησπερα και απο μενα!
Θελω να αλλαξω ελαστικα σε renault modus με διαστασεις 165/65/R15 και ειμαι μεταξυ michelin energy saver plus και continental eco contact 3.
Οι τιμες 300€ και 290€ αντιστοιχα. Τι προτεινετε; -
Εχω αναφερει πιο πανω , απλα δν πηρα ολοκληρωμενη απαντηση :Ρ.. Huyndai i20 ... 175/70/14 70% αθηνα, 30% εκτος..
και για το ford focus 1.6.. 205/55/16 το ιδιο επισης..nexen n blue eco
-
Ο χρήστης Sva έγραψε:
Καλησπερα και απο μενα!
Θελω να αλλαξω ελαστικα σε renault modus με διαστασεις 165/65/R15 και ειμαι μεταξυ michelin energy saver plus και continental eco contact 3.
Οι τιμες 300€ και 290€ αντιστοιχα. Τι προτεινετε;φυσικα τα michelin energy saver plus
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]