-
Γενόσημα.....ούτε στα φάρμακα!!Καλύτερα,60-70 ευρώ παραπάνω...βάζουμε και τα παιδιά μας μέσα!!!
-
Ο χρήστης Marios81 έγραψε:
Καλησπερα ....
Ηρθε η ωρα να αλλαξω κ εγω λαστχα στο 1.2 κλιο μου 175/65/r14 ομως εχω χασει λιγο το μπουσουλα.
Ψαχνω για θυγατρικες η λιγοτερο γνωστες μαρκες μπας κ πεσει η τιμη .
Αυτα που κοιταζω ειναι τα εξηςhttp://www.elastika-...h_tool=standard
http://www.elastika-...Fahrzeugart=PKW
http://www.elastika-...Fahrzeugart=ALL
http://www.elastika-...Fahrzeugart=ALL
Με προβληματιζουν ομως οι τιμες τους.
Σαν ενναλακτικη εχω βρει τα Fulda ecocontrol 180e και τα Barum brillantis 2 160eΚαμια γνωμη για τα παραπανω ελαστικα?τα εχει δουλεψει κανεις?Κανενα μαγαζακι στην αθηνα με οικονομικοτερες τιμες απο το ονλινε καταστημα.
Ευχαριστω κ ελπιζω να μην σας κουρασα.....
Έχω βάλει στο μικρο μας, σε 175-65-14 τα fulda eco control 1.5 χρονο τώρα...ευχαριστημένοι έχουμε μείνει.
Στάλθηκε από το LG 4X HD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
μετά από 2 εβδομάδες συμβίωσης με τα 225/45/17 91w dunlop sport maxx rt έχω να πω πως είναι μαλακά κ άνετα στην οδήγηση σε αυτοκινητόδρομο. Μαγουλιάζουν λίγο σε απότομες καμπές, ιδίως όταν η στροφή δεν έχει καλή κλίση, τότε γίνεται πιο αισθητό το φαινόμενο. Έχουν καλό κράτημα σε βρεγμένο οδόστρωμα. Γενικά είμαι ικανοποιημένος, μιας κ κυρίως διανύω τα χιλιόμετρα σε αυτοκινητόδρομο κ για το σκοπό αυτό είναι άνετα. Αν όμως ξαναέβαζα λάστιχα, θα έβαζα μάλλον τα continental sport contact 5, για να δοκιμάσω αν μαγουλιάζουν λιγότερο. Σε 4 χρόνια βλέπουμε...
-
Σιγά μην κρατήσουν 4χρόνια σε αυτοκίνητο 1800 κιλά, ντίζελ που μάλλον θα γράφει χλμ και σε χώρα με καλή άσφαλτο....
-
τα φορώ 6-7 μήνες το χρόνο...
το χειμώνα αλλάζω με τα dunlop winter sport που έχω.
Επομένως κάνουν περίπου 8-9.000 χλμ το πολύ ανά χρόνο...
35.000 χλμ θα αντέξουν πιστεύω... -
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
μετά από 2 εβδομάδες συμβίωσης με τα 225/45/17 91w dunlop sport maxx rt έχω να πω πως είναι μαλακά κ άνετα στην οδήγηση σε αυτοκινητόδρομο. Μαγουλιάζουν λίγο σε απότομες καμπές, ιδίως όταν η στροφή δεν έχει καλή κλίση, τότε γίνεται πιο αισθητό το φαινόμενο. Έχουν καλό κράτημα σε βρεγμένο οδόστρωμα. Γενικά είμαι ικανοποιημένος, μιας κ κυρίως διανύω τα χιλιόμετρα σε αυτοκινητόδρομο κ για το σκοπό αυτό είναι άνετα. Αν όμως ξαναέβαζα λάστιχα, θα έβαζα μάλλον τα continental sport contact 5, για να δοκιμάσω αν μαγουλιάζουν λιγότερο. Σε 4 χρόνια βλέπουμε...Αν θες λαστιχα με καλη κατευθυντικοτητα ξεχνα τις γερμανικες αηδιες και δες Πιρελλι η Μπριτζεστον.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Ακριβώς!!!!και το v105 της Yoko...pas mal
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
μετά από 2 εβδομάδες συμβίωσης με τα 225/45/17 91w dunlop sport maxx rt έχω να πω πως είναι μαλακά κ άνετα στην οδήγηση σε αυτοκινητόδρομο. Μαγουλιάζουν λίγο σε απότομες καμπές, ιδίως όταν η στροφή δεν έχει καλή κλίση, τότε γίνεται πιο αισθητό το φαινόμενο. Έχουν καλό κράτημα σε βρεγμένο οδόστρωμα. Γενικά είμαι ικανοποιημένος, μιας κ κυρίως διανύω τα χιλιόμετρα σε αυτοκινητόδρομο κ για το σκοπό αυτό είναι άνετα. Αν όμως ξαναέβαζα λάστιχα, θα έβαζα μάλλον τα continental sport contact 5, για να δοκιμάσω αν μαγουλιάζουν λιγότερο. Σε 4 χρόνια βλέπουμε...
Αν θες λαστιχα με καλη κατευθυντικοτητα ξεχνα τις γερμανικες αηδιες και δες Πιρελλι η Μπριτζεστον.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
Kαθολου απολυτος!
-
Καλησπέρα παιδια.....
Τι γνώμη έχετε για Bridgestone ep150 ecopia σε διάσταση 175/65/14????Ευχαριστώ
-
Όλα καλά είναι σε αυτή τη διασταση
-
Ο χρήστης theo13 έγραψε:
ραν φλατ ή ου;
oυ
-
Ο χρήστης TASOS23 έγραψε:
Καλησπέρα παιδια.....
Για τι αυτοκίνητο και τι χρήση;
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Καλησπέρα παιδια.....
Για τι αυτοκίνητο και τι χρήση;
...άσε ρε φίλε που θες και πληροφορίες! Γιατί; Έχεις και γνώμη; Άντε πάρε τον κουβά σου και τράβα σπίτι!
Υ.Γ.: Εμένα και το ερώτημά μου το έγραψες κανονικά όμως ε;
-
Οι γνώσεις μου περιορίζονται μέχρι την ταπεινή διάσταση 185/60-14, από εκεί και πάνω δηλώνω αναρμόδιος.
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Οι γνώσεις μου περιορίζονται μέχρι την ταπεινή διάσταση 185/60-14, από εκεί και πάνω δηλώνω αναρμόδιος.ναι, καλά... πες ότι δεν πρόσεξες την ερώτηση... τέλος πάντων, επειδή σε αγαπάμε, σε καταλαβαίνουμε!
Πέρα από την πλάκα, αλήθεια, τώρα, πες μας καμία ιδέα γιατί στερέψαμε! τί να βάλω στο κάρο μου;
-
πλεων μετα απο καθηστρερηση ενος ετους..υπαρχει θεμα με τα λαστιχα ...goodyear exxelence 205/55/r16.. το πισω δεξια εχει στους ομους του σκισιματακι σε καθε ενα πελματακι και φενοντε τα λινα για μηκος 15-20 εκατοστα...επομενος αφου την εχω παθει μια με κλαταρισμα μετα απο εξοδο στροφης ευτηχος...και δεδομενου οτι εχουν στην πλατη τους 40000χλμ και 5χρονακια παμε για αλλαγη τετραδας...εκτατο μεν αλλα η ασφαλεια προεχει...
λοιπον...θελουμε με τον φαδερ ενα λαστιχο για ταξιδακια..το οποιο να μην εχει μαλακα πλαινα...εκο προτασεις αποδεχτες αρκει να εχουν τελειο κρατημα στο βρεγμενο...ακουω προτασεις.υ.γ. τα goodyear efficient grip performance αποριπτωντε λογο μαλακων πλαινων...επισης δεν θελω ουτε continetnal και να αλλαζω καθε 20000χλμ δεδομενου οτι θα κανει χλμ του χρονου.
-
Ο χρήστης iROC έγραψε:
πλεων μετα απο καθηστρερηση ενος ετους..υπαρχει θεμα με τα λαστιχα ...goodyear exxelence 205/55/r16.. το πισω δεξια εχει στους ομους του σκισιματακι σε καθε ενα πελματακι και φενοντε τα λινα για μηκος 15-20 εκατοστα...επομενος αφου την εχω παθει μια με κλαταρισμα μετα απο εξοδο στροφης ευτηχος...και δεδομενου οτι εχουν στην πλατη τους 40000χλμ και 5χρονακια παμε για αλλαγη τετραδας...εκτατο μεν αλλα η ασφαλεια προεχει...
λοιπον...θελουμε με τον φαδερ ενα λαστιχο για ταξιδακια..το οποιο να μην εχει μαλακα πλαινα...εκο προτασεις αποδεχτες αρκει να εχουν τελειο κρατημα στο βρεγμενο...ακουω προτασεις.υ.γ. τα goodyear efficient grip performance αποριπτωντε λογο μαλακων πλαινων...επισης δεν θελω ουτε continetnal και να αλλαζω καθε 20000χλμ δεδομενου οτι θα κανει χλμ του χρονου.
Michelin Energy Plus
-
μου φενοντε λιγο καπως βεβαια τα οικολογικα λαστιχα με 150 αλογα στην ελληνικη ασφαλτο...
αλλα θα τα εχω στα υποψην μου τα συγγεκριμενα.
τα dunlop blue responce εχουν ιδια πλαινα με τα efficientgrip perf. !?
-
michelin primacy hp φορεμενα για περιπου 70000χλμ σε vectra c 1.8 και ειναι ακομη κουκλα.
-
Ο χρήστης Gatilaras έγραψε:
michelin primacy hp φορεμενα για περιπου 70000χλμ σε vectra c 1.8 και ειναι ακομη κουκλα.Ποσο ακόμα λέτε να τα κρατήσετε;
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]