-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
μα γιατι;δες πιο πισω την απαντηση μου ..... προς στιγμην σε πηρα στα σοβαρα ....
-
Ο χρήστης Ελα Αλεκο έγραψε:
τετραδα θα αλλαξω ....Δεν πρόκειται να δεις διαφορά στη συμπεριφορά τότε. Να έχει μικρότερη τάση υπερστροφής π.χ.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Δεν πρόκειται να δεις διαφορά στη συμπεριφορά τότε. Να έχει μικρότερη τάση υπερστροφής π.χ.δεν μπορει τα 002 σε σχεση με τα Michelin PS3 να εχουν την ιδια υπερστροφη ..... μου φαινεται λιγο περιεργο .... anyway ...
-
Άλλο πρόσφυση, άλλο ισορροπία ανάμεσα στην πρόσφυση των αξόνων (περισσότερη πρόσφυση μπροστά από ό,τι πίσω--->υπερστροφή, π.χ.).
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Άλλο πρόσφυση, άλλο ισορροπία ανάμεσα στην πρόσφυση των αξόνων (περισσότερη πρόσφυση μπροστά από ό,τι πίσω--->υπερστροφή, π.χ.).κατανοητο αυτο που λες και συμφωνω .... τα 002 (δεν ξερω αν τα εχεις φορεσει ποτε) ως κλασικο σκληρο Bridgestone δεν θα εχει μικροτερη ταση υπεστροφης απο τα βουτυρενια Michelin ???? ....
-
Άλλο πρόσφυση, άλλο ισορροπία ανάμεσα στην πρόσφυση των αξόνων (περισσότερη πρόσφυση μπροστά από ό,τι πίσω--->υπερστροφή, π.χ.).
κατανοητο αυτο που λες και συμφωνω .... τα 002 (δεν ξερω αν τα εχεις φορεσει ποτε) ως κλασικο σκληρο Bridgestone δεν θα εχει μικροτερη ταση υπεστροφης απο τα βουτυρενια Michelin ???? ....
τα ορια του ελαστικου ως προς την προσφυση μπορει να ειναι μεγαλυτερα απο τα παλαια που φορας αλλα στο οριο τους και αυτα υπερστροφικα θα ειναι στο συγκεκριμενο αυτοκινητο.
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Τεσπα, είμαι πολύ πιο λογικός απ' ότι ήμουν κάποτε και έχω σταματήσει τις ακρότητες αναφορικά με το αυτοκίνητο, αυτό δε σημαίνει όμως ότι αναφορικά με τα ελαστικά θα βάλω απλά κάτι απλό και φτηνό. Θέλω να έχει καλή σχέση τιμής και απόδοσης και από άποψη απόδοσης να κινείται άνω του μέσου όρου. Δε θα το χρειαστώ συχνά, όταν το χρειαστώ όμως θέλω να είναι ικανό να ανταποκριθεί. Με +2 πόντους στο ύψος, άλλη κατανομή βάρους, κτλ σίγουρα θα επηρεαστεί αρνητικά το αυτοκίνητο.
Κοιτα, ειχες Avon και μου λες οτι σε πειράζουν τα Energy... εγω τι να πω απο εκει και πέρα? Τα energy ουτε φτηνα είναι, ουτε 'απλα'... Δεν έχουν σπορτιφ κατευθυνση. Αυτό. Επειδή αναφέρεις οτι σε νοιάζει ο βρεγμένος... ποιος σε είπε οτι τα σπορτιφ πχ τα Pilot Sport ειναι καλύτερα στον βρεγμένο?
Τα energy τα ανέφερα ως πιο ταιριαστά στον χαρακτήρα του αμαξιου... τώρα αμα έχεις αλλες βλέψεις, και κυνηγάς αλλο set up πάσο...
-
για αυτο σκεφτομαι τα Bridgestone 002 .... απο αυτα που εχω διαβασει για τα ελαστικα αυτα μαλλον δεν θα απογοητευτω .... μενει βεβαβιως να το δω και στην πραξη .... γιατι η πραξη ειναι η καλυτερη θεωρια ...
Εγω με τα 002 εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος μετα απο 10.000 χλμ.
Τρομερο κρατημα. Το μονο μειον σε σχεση με τα PS3 ειναι η χειροτερη αποσβεση κραδασμων αλλα χαλαλι για το γεγονος οτι δεν μαγουλιαζει οπως το PS3. -
Ο χρήστης nippon έγραψε:
Τρομερο κρατημα. Το μονο μειον σε σχεση με τα PS3 ειναι η χειροτερη αποσβεση κραδασμων αλλα χαλαλι για το γεγονος οτι δεν μαγουλιαζει οπως το PS3.η διαφορα που αισθανεσαι απο τους κραδασμους πως θα τη χαρακτηριζες σε σχεση με τα PS3 ???? ..... πολυ μεγαλη διαφορα ή απλως μεγαλη διαφορα ????? .... σιγουρα παιζουν ρολο και τα αμαρτισερ του καθενος ....
-
@aserf
Σε συνέχεια με τα προηγούμενα και στην διάσταση σου, υπάρχουν τα νέα Uniroyal Rainsport 3 -
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Κοιτα, ειχες Avon και μου λες οτι σε πειράζουν τα Energy... εγω τι να πω απο εκει και πέρα? Τα energy ουτε φτηνα είναι, ουτε 'απλα'... Δεν έχουν σπορτιφ κατευθυνση. Αυτό. Επειδή αναφέρεις οτι σε νοιάζει ο βρεγμένος... ποιος σε είπε οτι τα σπορτιφ πχ τα Pilot Sport ειναι καλύτερα στον βρεγμένο?Τα energy τα ανέφερα ως πιο ταιριαστά στον χαρακτήρα του αμαξιου... τώρα αμα έχεις αλλες βλέψεις, και κυνηγάς αλλο set up πάσο...
Έχεις δοκιμάσει τα Avon και τα σχολιάζεις;;; Στο βρεγμένο ήταν απλά καταπληκτικά λάστιχα. Το πρόβλημα τους αποδείχτηκε ότι στο κλίμα της Ελλάδος έβγαιναν off πολύ γρήγορα μόλις ζέσταινε λίγο ο καιρός.
Για τα Energy από την άλλη σε δύο αυτοκίνητα που τα έχω δοκιμάσει δε μου άρεσαν ούτε στο στεγνό, ούτε στο βρεγμένο.Δε ξέρω τη πουλιά πιάνουν τα Pilot Sport, γι΄αυτό και ρωτάω
Απ' την άλλη δε μπορώ να καταλάβω πώς ορίζεις το χαρακτήρα ενός αυτοκινήτου...
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Απ' την άλλη δε μπορώ να καταλάβω πώς ορίζεις το χαρακτήρα ενός αυτοκινήτου...Κυρίως ο Κορσέρ τον ορίζει με αυτό, αλλά καμιά φορά τα βγάζει και από το μυαλό του.
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Τα AVON ZZ3 που έχω στο αυτοκίνητο με εγκατέλειψαν σήμερα μετά από μόλις 33.000 χλμ και 2 χρόνια και 2 μήνες... το εμπρός δεξί ελαστικό έκανε ένα φούσκωμα στην περιφέρειά του και χάνει αέρα από πολλά σημεία
Προτεραιότητα το να φρενάρουν σωστά χωρίς να μπαίνει το ABS, να αντέχουν στις ανωμαλίες του δρόμου/πεζοδρομίου και να βγάλουν 3+ χρόνια ζωης και 40-45Κ χλμ.
Η εργένικη ζωή τελείωσε και μαζί με αυτή και οι όποιες καφρίλες στο δρόμο, οπότε δεν τα ταλαιπωρώ πλέον όσο στο παρελθόν. Ε αμα μπορούν να αντοποκριθούν καμια φορά και σε λίγο πιο γρήγορους ρυθμούς δε θα πω όχιΕχω φορέσει τα ΖΖ3 και είχε καταπληκτική πρόσφυση σε στεγνό και βρεγμένο αλλά με μαλακό πέλμα και σκληρό σκελετό σημαίνει καλό τιμόνι και αντοχή σε κακουχίες (έφαγαν πολύ χωματόδρομο σε νησιά και πολλά πεζοδρόμια) αλλά μικρή διάρκεια ζωής. Εμένα δεν πρόλαβαν να ξεραθούν γιατί σε 1-1,5 χρόνο απλά τελείωσαν (έγιναν σλίκ) με 30-35000χλμ (ήμουν αρκετά κάφρος τότε). Όταν έγιναν σλικ εμφάνισαν και κάποιες μικροδιαρροές (ίσως έφταιγαν οι χωματόδρομοι αλλά νομίζω είχα διαβάσει ότι κι άλλοι είχαν τέτοιο θέμα στο τέλος ζωής τους).
Τα άλλαξα με κάτι Fulda αλλά όχι αυτά που λες (Carat Progresso όχι σπορ, οικογενειακά με σαφώς πιο μαλακό σκελετό). Tα οποία ήταν πολύ καλά στη βροχή, αξιοπρεπή στο στεγνό, ανέλπιστα καλά στο κρύο, όχι τόσο καλό τιμόνι, εξαιρετικά αθόρυβα και με πάρα πολύ μεγαλύτερη αντοχή σε χλμ (τα άλλαξα στα 70Κ χωρίς να είναι σλικ αλλά είχε ψιλοτελειώσει στα 60Κχλμ).
Ίσως για αυτό που ζητάς κάτι σε Bridgestone να είναι ικανοποιητική επιλογή (αντοχή και χλμ). -
Ο χρήστης vasvo έγραψε:
@aserf
Σε συνέχεια με τα προηγούμενα και στην διάσταση σου, υπάρχουν τα νέα Uniroyal Rainsport 3Δεν είχα τίποτα περισσότερο να προσθέσω, επανήλθα με μια δεύτερη πρόταση γιατί συντηρητικές λύσεις τύπου PC2 ακυρώνουν τις μέχρι τώρα επιλογές σου. Μην μασάς, βάλε τα λάστιχα που γουστάρεις.
-
Τρομερο κρατημα. Το μονο μειον σε σχεση με τα PS3 ειναι η χειροτερη αποσβεση κραδασμων αλλα χαλαλι για το γεγονος οτι δεν μαγουλιαζει οπως το PS3.η διαφορα που αισθανεσαι απο τους κραδασμους πως θα τη χαρακτηριζες σε σχεση με τα PS3 ???? ..... πολυ μεγαλη διαφορα ή απλως μεγαλη διαφορα ????? .... σιγουρα παιζουν ρολο και τα αμαρτισερ του καθενος ....
Οχι πολυ μεγαλη διαφορα, καμια σχεση. Απλα ειναι λιγο πιο σκληρο.
Εγω σε Auris τα φοραω και εχω μεινει μεχρι στιγμης παρα πολυ ευχαριστημενος. Το μονο που με ανυσηχει ειναι το γεγονος οτι πολλοι ισχυριζονται οτι θα σκληρυνουν γρηγορα και δεν θα πιανουν...
Αλλα πιστευω πως στα 2 ελληνικα καλοκαιρια ολα τα λαστιχα σκληραινουν οποτε...
Και τα PS3 μετα τα δυο χρονια τα ειχα με 28 πιεση αντι για 32 γιατι δεν κραταγανε καθολου... -
@aserf...
Το πρόβλημα τους αποδείχτηκε ότι στο κλίμα της Ελλάδος έβγαιναν off πολύ γρήγορα μόλις ζέσταινε λίγο ο καιρός......Παλιοκλίμα......γιατί δεν έκανες αίτηση για αλλαγή κλίματος;...
Το'μάπα για το κλίμα μας',ταιριάζει περισσότερο.....χειρότερο σαπούνιασμα δεν έχω νοιώσει!!!!!! -
αυτο με το οτι σκληραινουν τα 002 και γενικα τα σκληρα ελαστικα το εχω ακουσει και εγω .... στην πραξη μενει να το δουμε ... απο την αλλη το PS3 το πελμα τους εχει φθαρει παρα πολυ μετα απο 2 χρονια που τα φοραω .... μπορει στη βροχη ακομα να κρατανε .... αλλα στο στεγνο δεν ξερω αν μπορω να τα εμπιστευτω ακομη .... μερικοι λενε οτι τα Michelin μπορει να εχουν μαλακο πελμα και να φθειρεται αλλα τις ιδιοτητες του δεν τις χανει ..... δεν ξερω αν ισχυει ....
αυτο που λες φιλε nippon για την ανεση των 002 με χαροποιει ιδιαιτερα .... γιατι θελω σκληρο ελαστικο αλλα οχι να κοπαναει το αμαξι λες και εχω 45αρι προφιλ και κουτσουρα αναρτησεις ....
-
Ο χρήστης touring the m3 1.6 έγραψε:
@aserf...
Το πρόβλημα τους αποδείχτηκε ότι στο κλίμα της Ελλάδος έβγαιναν off πολύ γρήγορα μόλις ζέσταινε λίγο ο καιρός......Παλιοκλίμα......γιατί δεν έκανες αίτηση για αλλαγή κλίματος;...
Το'μάπα για το κλίμα μας',ταιριάζει περισσότερο.....χειρότερο σαπούνιασμα δεν έχω νοιώσει!!!!!!Σωστόοοοοος ο Αντων
-
μερικοι λενε οτι τα Michelin μπορει να εχουν μαλακο πελμα και να φθειρεται αλλα τις ιδιοτητες του δεν τις χανει ..... δεν ξερω αν ισχυει ....Δεν τα φοράς ήδη; Δεν κατάλαβες ότι πρέπει να ρίξεις πιέσεις για να μην φας τα μούτρα σου;
-
Ο χρήστης XENO έγραψε:
goodyear efficient grip performance. Πήγα σ' αυτά μετά από αρκετές τετράδες PremiumContact2 και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Μιλάμε για τον ίδιο δρόμο : Εγνατία (περίπου 4000 χλμ. το μήνα).
Τα φοράς καιρό ; είναι δοκιμασμένα σε βρεγμένο ; ωραία μου φαίνονται
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]