-
Μια χαρα ειναι το p7 για πεζοδρομιο. Στη βροχη ειναι καλο και εχει μετρια κρατηματα. Τουλαχιστον σε πεζοδρομιο δεν θσ εχεις προβλημα. Αν δε κανω λαθος τα p7 τα βαζουν αρκετες εταιριες εργοστασιακα.
-
Το άλλο που σκέφτομαι είναι το blueresponse ή το efficient grip στα 310 ευρώ. Βασικά επειδη απο παλια είμαι μπριτζεστονάκιας τα οποία λόγω της ανθεκτικότητας τους τα θεωρώ ιδανικά για κάποιον που με το αμάξι του πηγαίνει παντού όπως εγώ, δεν ξέρω κατα ποσο θα πρέπει να μεταβω σε άλλη ανταγωνιστική μάρκα δεδομένου οτι βρίσκω αρκετες προσφορές σε σχέση με τη bridgestone.
-
Το bridgestone εμενα μου το αφησανε 300ευρω με την εγκατασταση σε αυτη τη διασταση κ μου ειπαν ειναι προσφορα μαιου..
-
Ο χρήστης 307pavlos έγραψε:
Μια χαρα ειναι το p7 για πεζοδρομιο. Στη βροχη ειναι καλο και εχει μετρια κρατηματα. Τουλαχιστον σε πεζοδρομιο δεν θσ εχεις προβλημα. Αν δε κανω λαθος τα p7 τα βαζουν αρκετες εταιριες εργοστασιακα.Κορυφή είναι σε όλα τα Cint P7 και τα πολύ μαλακά πλαϊνά της Michelin είναι η απόλυτη
-
Ο χρήστης vasvo έγραψε:
Μια χαρα ειναι το p7 για πεζοδρομιο. Στη βροχη ειναι καλο και εχει μετρια κρατηματα. Τουλαχιστον σε πεζοδρομιο δεν θσ εχεις προβλημα. Αν δε κανω λαθος τα p7 τα βαζουν αρκετες εταιριες εργοστασιακα.
Κορυφή είναι σε όλα τα Cint P7 και τα πολύ μαλακά πλαϊνά της Michelin είναι η απόλυτη
Ta P7 στο Allroad ,έχουν πετάξει βυζι 2 φορές βεβαια.
-
Εξαρτάται αν είναι κάποιος Allroad σιδεροφάγος δεν φταίνε τα λάστιχα βέβαια
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Έχουν πέσει τόσο τα 205/55/16 (έστω και Continental) ;
Μπορείς να στείλεις με π.μ. το κατάστημα;Πριν 10 μέρες που έβαλα καινούργια λάστιχα στον Κυριαζή οι τιμές είναι :
Pirelli P7 310 ευρώ, Michelin Primacy 3 330 ευρώ, Conti PC5 330 ευρώ
Μεταξύ των Pirelli P7 & Michelin Primacy 3 έβαλα τα Primacy 3 γιατί σε 2 γνωστούς μου τα Pirelli P7 είχαν πετάξει καρούμπαλο ή αλλιώς βυζί και αυτό με προβλημάτισε -
Θα ήταν και αυτοί σιδεροφαγοι
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Θα ήταν και αυτοί σιδεροφαγοιΑυτή είναι η προσωπική σου άποψη ή του μπαμπά σου, γιατί από όσο θυμάμαι η πρώτη σου επιλογή είναι τα TOYO
-
Γιατί τέτοια αντίδραση; ;;;
Καλά θυμασαι.. ..ο πατέρας μου τώρα έχει τα cf2 και απο αντοχή σε κακουχίες άλλο τίποτα, καθώς τα μισά χλμ της ζωής τους πάνε για κυνήγι
Προσωπικά το κουβαδακι μου φορά Hankook και το μεγάλο falken
Είπες τίποτα; ;;;; -
...τι να πω, με τόσα βυζιά και καρούμπαλα μαζεμένα έχω μείνει άφωνος
-
Ο χρήστης vasvo έγραψε:
...τι να πω, με τόσα βυζιά και καρούμπαλα μαζεμένα έχω μείνει άφωνοςTι ειναι καλυτερο απο 2 βυζια?
4 βυζια
-
Ο χρήστης vasvo έγραψε:
...τι να πω, με τόσα βυζιά και καρούμπαλα μαζεμένα έχω μείνει άφωνοςΘα μας απαγορέψεις να γράφουμε τη γνώμη μας η οποία μαλιστα στηρίζετε σε γεγονοτα?
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
...τι να πω, με τόσα βυζιά και καρούμπαλα μαζεμένα έχω μείνει άφωνος
Θα μας απαγορέψεις να γράφουμε τη γνώμη μας η οποία μαλιστα στηρίζετε σε γεγονοτα?
...αν είναι Allroad επιτρέπεται
-
Μπουχαχα
-
Σε εμένα το Ρ7 έσκασε στον αυτοκινητόδρομο με νορμάλ ταχύτητες 110-130χλμ/ω, το είχα γράψει και εδώ βέβαια αν δεν απατώμαι. Αν εξαιρέσεις ότι δεν ήταν και τα καλύτερα από πλευράς κατασκευής σε κράτημα, νερό, αυτοκινητόδρομο και δεν ξέρω τι άλλο ήμουν πολύ ευχαριστημένος . Επίσης το πρώτο Ρ7 σκίστηκε σε χωματόδρομο, αλλά δεν ήταν υπαιτιότητα ελαστικού
-
Μένω άφωνος.
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Μένω άφωνος.…για να μην σου δημιουργήσω καμία ανεπανόρθωτη βλάβη
1)το σχόλιο μου αφορούσε τα Cinturato P7 και όχι τα P7 που ήταν μέτρια ελαστικά
2)η σύγκριση στο βίντεο είχε να κάνει με το μαλακό προφίλ των PS3 που για πολλούς είναι κουραστικό
3) σε εμένα έσκασε PC2 σε αυτοκινητόδρομο με 110 χλμ. και Primacy HP διαλύθηκε σε χωματόδρομο
4)και επιπλέον υπάρχουν εγγυήσεις εδώ και χρόνια για τα ελαστικά -
Cinturanto φόραγε και το παιδί. Κι οκ με αυτά που έχει πει κι εδώ κι έχω λάβει ως αίσθηση οδηγώντας το αμάξι του μάλλον απλα καλά λάστιχα θα τα χαρακτήριζα επουδενί όμως κορυφαία. Άντε λίγο καλύτερα από τα απλά P7 τίποτε παραπάνω
-
Καλησπέρα, ειμαι νεος στο forum και ψαχνω λάστιχα για το ford focus mk2 της οικογένειας διαστάσεις 205/55/ρ16 . Θέλω καλη κατανάλωση και μετριο κράτημα και ειμαι ανάμεσα στο Goodyear Efficientgrip performance και το Bridgestone Ecopia EP001S διάβασα για το Dunlop Sport BluResponse οτι εχει πολυ μεγαλη φθορα και για αυτο το αποφέυγω .. τι μου προτίνεται ?
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]