-
+1 για Φωκά, όπως και Κυριαζή (συγγνώμη αν ξαναναφέρθηκε)
-
Ο χρήστης vespas έγραψε:
Χρησιμοποιεί κανείς ψηφιακούς μετρητές πίεσης; Είναι αξιόπιστοι;
Σκέφτομαι για κάτι τέτοιο.Έχω έναν της Michelin, και έχω επαληθεύσει ότι δίνει σωστές ενδείξεις
Ο αναλογικός της race x επίσης είναι ωραίος και ακριβής πάντως
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Κάνε και ένα τηλέφωνο στον Ζανιά στην Βουλιαγμένης, έχει προσγειώσει τις τιμές του και είναι από τους πολύ μεγάλους dealers για Goodyear και Dunlop.
Εμένα μου είχε κάνει προσφορά για τα δικά μου στα 600€, αλλά τα έβαλα με 550€ στο Φωκά.Ζανια;;;; omg! Ξεκαβαλησε;
Ω, ναι, ακόμη κι αυτός ξεκαβάλησε και προσγειώθηκε...
Το RT βγαίνει για την διάσταση σου, το θέμα είναι η διαθεσιμότητα. Κι όταν έβαλα τα δικά μου, η διαθεσιμότητα ήταν μικρή.
Τα συγκεκριμένα, άρχισαν να κάνουν καλό όνομα και μάλλον δεν είχε προβλεφθεί η μεγάλη ζήτηση...Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
-
Ειχα ξαναθεσει το ερωτημα. Σε Smart Fortwo 700 cc με διαστασεις 175/55/15 μπροστα και 195/50/15 πισω τι προτεινετε?
Εγω βρισκομαι αναμεσα σε 2.
Pirelli p1 verde. Καινουριο ελαστικο οικολογικο κλπ κλπ.
Continental Premium Contact 2. Ελαστικο γνωστο πλεον.
Ποιες ειναι οι προτασεις σας? -
Θα προτιμουσα τα conti...τα εχω αλλα σε διασταση 145 και 175 αλλα τα εχω δει πως συμπεριφερονται σε 175 και 195 αρκετες φορες
-
σε αμαξι φιλου( hundai atos ) εβαλε μετ/να ελαστικα σε καλουτσικη κατασταση citurato pirelli 4 κ γραφουν επανω dot ( xj fu Ε284 ) γνωριζει καποιος φιλος τι ακριβως σημαινει αυτο ?? χρονολογια κλπ
-
Ο χρήστης manolis67 έγραψε:
σε αμαξι φιλου( hundai atos ) εβαλε μετ/να ελαστικα σε καλουτσικη κατασταση citurato pirelli 4 κ γραφουν επανω dot ( xj fu Ε284 ) γνωριζει καποιος φιλος τι ακριβως σημαινει αυτο ?? χρονολογια κλπΔεν είναι αυτή η ημερομηνία ,είναι πιο δίπλα μέσα σε 'παραθυράκι' και είναι της μορφης **** .Τα 2 πρώτα αστεράκια είναι οι εβδομάδες και τα επόμενα η χρονιά.Μπορεί ο λαστιχάς να τα έχει σβήσει βέβαια .
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
σε αμαξι φιλου( hundai atos ) εβαλε μετ/να ελαστικα σε καλουτσικη κατασταση citurato pirelli 4 κ γραφουν επανω dot ( xj fu Ε284 ) γνωριζει καποιος φιλος τι ακριβως σημαινει αυτο ?? χρονολογια κλπ
Δεν είναι αυτή η ημερομηνία ,είναι πιο δίπλα μέσα σε 'παραθυράκι' και είναι της μορφης **** .Τα 2 πρώτα αστεράκια είναι οι εβδομάδες και τα επόμενα η χρονιά.Μπορεί ο λαστιχάς να τα έχει σβήσει βέβαια .
Σε αυτό το παραθυράκι αναφέρεται ο Bill
http://financialindependent.blogspot.gr ... d-its.html -
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
Θα προτιμουσα τα conti...τα εχω αλλα σε διασταση 145 και 175 αλλα τα εχω δει πως συμπεριφερονται σε 175 και 195 αρκετες φορεςΕχω μπερδευτει αρκετα. χαχαχχααχ!!! Λαστιχαδες εδω (Πατρα) το σπρωχνουν αρκετα το pirelli
-
Ο χρήστης vendosa έγραψε:
Θα προτιμουσα τα conti...τα εχω αλλα σε διασταση 145 και 175 αλλα τα εχω δει πως συμπεριφερονται σε 175 και 195 αρκετες φορες
Εχω μπερδευτει αρκετα. χαχαχχααχ!!! Λαστιχαδες εδω (Πατρα) το σπρωχνουν αρκετα το pirelli
Άσε τους λαστιχάδες να ζμπρώχνουν. Δε σημαίνει ότι επειδή το ζμπρώχνει ο λαστιχάς ότι είναι και το καλύτερο. Ίσα ίσα που σε βάζει σε σκέψεις.
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Εχω μπερδευτει αρκετα. χαχαχχααχ!!! Λαστιχαδες εδω (Πατρα) το σπρωχνουν αρκετα το pirelli
Άσε τους λαστιχάδες να ζμπρώχνουν. Δε σημαίνει ότι επειδή το ζμπρώχνει ο λαστιχάς ότι είναι και το καλύτερο. Ίσα ίσα που σε βάζει σε σκέψεις.
Το αστειο της συγκεκριμενης περιπτωσης ειναι οτι πηρα σημερα τηλεφωνο εναν λαστιχα, ο οποιος τον εχει και το site της pirelli σαν εναν απο τους επισημους αντιπροσωπους της εδω στην πατρα, και ενω του λεω δωσε μου μια τιμη για το p1, μου λεει γιατι δεν κοιτας σε continental? Ειναι λεει ποιο μαλακο το continental, το pirelli ειναι σκληρο και παει λεγοντας. Ασε εχω χασει τον μπουσουλα
-
Γεια σας, θα ηθελα κι εγω την βοηθεια σας.
Εχω ενα εταιρικο Golf 1,4 tsi που φοραει 195/65/15.
Εφτασα τα 40.000 χλμ και δικαιουμαι αλλαγη.
Οι επιλογες μου ειναι μεταξυ
Goodyear
Dunlopp
Continental
Uniroyal.Ως Μισελενακιας, δεν εχω αποψη για κανενα απο τα παραπανω.
Μιας και η φθορα δεν με πολυενδιαφερει, θα ηθελα γενικα μαλακο ελαστικο.
Μενω Γιαννενα,αρα τρωω αρκετη βροχη και δεν εχω αστικες διαδρομες ιδιαιτερα, θα ελεγα οτι το 60% των χιλιομετρων μου ειναι σε ταξιδια Αθηνα και στην Εγνατια.
Τι προτεινετε?
Ευχαριστω εκ των προτερων. -
Μοντελα δε σου ειπαν?? Τα καινουρια ελαστικα θα κανουν κι αυτα 40,000χλμ οπωσδηποτε η θα το επιστρεψεις νωριτερα??
-
Πιθανολογόντας θα πω ότι μιλάει για τα Efficient grip performance, bluresponse, premium contact 5, και rain expert
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Μοντελα δε σου ειπαν?? Τα καινουρια ελαστικα θα κανουν κι αυτα 40,000χλμ οπωσδηποτε η θα το επιστρεψεις νωριτερα??Στα 40.000 τα αλλαζω...αλλα να φανταστεις τα μαμισια Continental που εχω ειναι σε πολυ καλη κατασταση (ειδικα τα πισω), δεν τα ταλαιπωρω γενικα, κανω αρκετα ταξιδια.
Πιθανολογόντας θα πω ότι μιλάει για τα Efficient grip performance, bluresponse, premium contact 5, και rain expert
Σωστα
-
Άν τρώς βροχή όπως λές,το Uniroyal είναι μονόδρομος!!...και δεύτερα τα Conti...
υγ...Rainsport και Premium...αντίστοιχες κατηγορίες.. -
εγώ θα σου έλεγα μιας και εγώ έχω το ίδιο αμάξι να βάλεις τα efficient grip η΄ τα dunlop,και τα 2 έχουν πιο ενισχυμένα πλαϊνά καθώς πλέων είναι πιο εύκολο να υπάρξει ένα κλατάρισμα-σκίσιμο στο πλάι από κάνα πεζοδρόμιο στην πόλη η΄ ανωμαλία του δρόμου-σαρακι σε εθνική(μου έχει συμβεί) το efficient grip είναι allaround σε σχέση με τα άλλα. το dunlop συνεισφέρει στην κατανάλωση θετικά και το rainsport είναι περισσότερο για βροχή.
περί ορέξεως ..υ.γ εγώ έχω ακόμα τα hankook πρώτης τοποθέτησης με 35000χλμ (για ένα χρόνο-10000χλμ είχα 17αρια)
στο μόνο που με χαλάνε είναι στην πολύ βροχή όπου έχει υδρολισθιση. -
Ο χρήστης panos_vz έγραψε:
Μοντελα δε σου ειπαν?? Τα καινουρια ελαστικα θα κανουν κι αυτα 40,000χλμ οπωσδηποτε η θα το επιστρεψεις νωριτερα??
Στα 40.000 τα αλλαζω...αλλα να φανταστεις τα μαμισια Continental που εχω ειναι σε πολυ καλη κατασταση (ειδικα τα πισω), δεν τα ταλαιπωρω γενικα, κανω αρκετα ταξιδια.
Σωστα
Αφου εισαι ευχαριστημενος με τα continental συνεχισε με αυτα μια χαρα θα εισαι... αν παλι σε τρωει να αλλαξεις δοκιμασε τα dunlop που ειναι καινουριο μοντελο κι εχουν καλες κριτικες... Τα uniroyal εξαιρετικα στη βροχη (στις πολλες ζεστες λιγο δυσφορουν) αλλα δεν ξερω αν θα βγαλουν ανετα 40Κ χλμ...
Ορεστη φοβηθηκα μηπως μιλαγαμε για τιποτα eco, streetresponse κλπ...
-
*Υπόδειξη Διάρκειας Ζωής Ελαστικού
Η Continental δεν γνωρίζει τεχνικά στοιχεία τα οποία να παραθέτουν επιχειρήματα υπέρ κάποιας συγκεκριμένης ηλικίας για απόσυρση ελαστικών από τη χρήση. Εντούτοις, μαζί με άλλα μέλη των βιομηχανιών αυτοκινήτων και ελαστικών, η Continental συστήνει για όλα τα ελαστικά (συμπεριλαμβανομένων και των ρεζέρβων) που κατασκευάστηκαν παραπάνω από δέκα (10) χρόνια πριν, να αντικαθίστανται με καινούρια, ακόμα κι αν φαίνονται χρησιμοποιήσιμα από την εξωτερική τους εμφάνιση, κι αν το βάθος του πέλματος δεν έχει φτάσει στο ελάχιστο βάθος φθοράς.*
http://www.continental-tires.gr/www/tires_gr_gr/themes/tyretips/lexicon/service-life-gr.html
(όπως η Μισλέν και άλλοι)
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
*Υπόδειξη Διάρκειας Ζωής ΕλαστικούΗ Continental δεν γνωρίζει τεχνικά στοιχεία τα οποία να παραθέτουν επιχειρήματα υπέρ κάποιας συγκεκριμένης ηλικίας για απόσυρση ελαστικών από τη χρήση. Εντούτοις, μαζί με άλλα μέλη των βιομηχανιών αυτοκινήτων και ελαστικών, η Continental συστήνει για όλα τα ελαστικά (συμπεριλαμβανομένων και των ρεζέρβων) που κατασκευάστηκαν παραπάνω από δέκα (10) χρόνια πριν, να αντικαθίστανται με καινούρια, ακόμα κι αν φαίνονται χρησιμοποιήσιμα από την εξωτερική τους εμφάνιση, κι αν το βάθος του πέλματος δεν έχει φτάσει στο ελάχιστο βάθος φθοράς.*
http://www.continental-tires.gr/www/tires_gr_gr/themes/tyretips/lexicon/service-life-gr.html
(όπως η Μισλέν και άλλοι)
Eλα ρε, μονο 10? Εγω λεω να τα κρατησω 15!
Ισως σε βορειες χωρες που δε ξεραινονται απο μονα τους και στην αποθηκη να πλησιαζει περισσοτερο την πραγματικοτητα!
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]