-
οχι δε φαίνετια κάτι να έχει σβηστεί.
τα φόρεσα ειναι η αλήθεια και χθες που πήγα να ελέγξω τον αγέρα μου ήρθε να το κοιτάξω
'αντε τωρα να δω πώς θα κοιτάξω στο εσωτερικό
ωραίο λαστιχακι παντως
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Τα έχεις βάλει στο αμάξι;Μου έχει τύχει και εμένα μόνο τα πχ αριστερά να γράφουν ημερομηνία απο την εξωτερική πλευρά,τα δεξια την έγραφαν απο την εσωτερική.
Αυτό συμβαίνει πάντα με τα συμμετρικά λάστιχα που έχουν συγκεκριμένη φορά περιστροφής.
-
Ο χρήστης nippon έγραψε:
Υλικο για μελετη...
Αμα εχεις Ford Focus ST και οδοστρωμα πιστας βαλε τα PS3...
Εγω με το Auris σε ελληνικη ασφαλτο προτιμω τα RE002 !
Congratulations!
-
Ο χρήστης Orestis.D έγραψε:
Υλικο για μελετη...
Αμα εχεις Ford Focus ST και οδοστρωμα πιστας βαλε τα PS3...
Εγω με το Auris σε ελληνικη ασφαλτο προτιμω τα RE002 !
Congratulations!
...πέστο ψέματα
-
Congratulations!...πέστο ψέματα
Congratulations σε εσενα που ποσταρες τοσο σχετικο λινκ που θελεις να τα μελετησουμε κιολας!
Μελετησε εσυ αυτα και πες μου ποσο αξιοπιστα ειναι τα τεστ... :
- http://www.tyrereviews.co.uk/Article/20 ... e-Test.htm
Εδω δεν υπαρχει καν το Michelin και το N800 ειναι 3ο και το Conti πρωτο! Στο δικο σου λινκ το N8000 ειναι τελευταιο και το Conti τριτο απο το τελος...
Εδω το Yokohama V105 βγαινει 6ο αλλα στο δικο σου λινκ πρωτο... Για αλλη μια φορα το Conti πρωτο αλλα στο δικο σου λινκ τριτο απο το τελος...
Εδω το Michlein κατω απο το Goodyear και για ακομα μια φορα το Conti πρωτο σε σχεση με το δικο σου λινκ που ειναι τριτο απο το τελος...
-
Τα εχω δει εδω και καιρο ολα αυτα τα τεστ δε περιμενα εσενα να μου τα πεις, μια χαρα αξιοπιστα ειναι ολα, δεν ειπε κανεις το αντιθετο. Ουτε απευθυνοταν σε εσενα το βιντεο.
Για να γραφω σε αυτο το τοπικο μαλλον παρακολουθω τον χωρο καθημερινα εδω και 2-3 χρονια ξερεις...
Απλα σπανια βλεπεις βιντεο απο τεστ ελαστικων. Συνηθως ενα report ανεβαζουν, και τα περισσοτερα απ αυτα ειναι πολυ φλου.Τι κολληματα τρωτε ωρες ωρες εδω μεσα?!
-
Τι κολληματα τρωτε ωρες ωρες εδω μεσα?!Αυτο λεω και εγω...
-
ενημερωτικα.......ο μπατζανακης μου πριν δυο χρονια εβαλε μια 4αδα conti premium στην 147 του.......μετα απο ενα μηνα το ενα λογο καρουμπαλου αφησε στη θεση σε ενα used Bringe
τον Μαιο που μας περασε.........κλαταρε στην Αττικη οδο(ευτυχως) το πισω δεξια και μεχρι να σταματησει......σκιστηκε!
προχθες ηταν η σειρα του μπροστα δεξια να μας αποχαιρετησει καθως σε αποσταση 500μ απο το σπιτι οπου σταματησε,ακουσε να βγαινει αερας.........ειχε 2cm ανοιγμα στο προφιλ!
εν συντομια τωρα εχει μεινει μονο το μπροστα αριστερα ........και τα αλλα 3 ειναι διαφορες μαρκες used!!!
αυτα σε 2 χρονια και 13Κ χλμ........το αυτοκινητο παρκαρει σε πιλοτη -
χωρίς παρεξήγηση,... για λίγο γκαντέμη τον κόβω τον μπατζανάκη.
-
Ο χρήστης XENO έγραψε:
χωρίς παρεξήγηση,... για λίγο γκαντέμη τον κόβω τον μπατζανάκη.η' γκαντεμης η' τα εν λογω ελαστικα ντεν κανουν για το Ελλαντα γκαρντια μου.....
-
Μπα.....απλώς το συγκεκριμένο ελαστικό,δεν είναι και το πιο αξιόπιστο!!!!...μιλάμε για ζελέδιασμα και σαπούνιασμα που πάει σύννεφο!!!
-
δεν ξερω τι αποκομιζει στο τιμονι του.......αλλα σιγουρα απο αντοχη μενουν μεταξεταστεα!!!
ειδικα αυτο που διαλυθηκε στην Αττικη οδο........ουτε αναγομωμενο να'ταν! -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
δεν ξερω τι αποκομιζει στο τιμονι του.......αλλα σιγουρα απο αντοχη μενουν μεταξεταστεα!!!
ειδικα αυτο που διαλυθηκε στην Αττικη οδο........ουτε αναγομωμενο να'ταν!Μπορεί να ήταν ξεφούσκωτο ,να είχε πέσει σε λακούβα και να το είχε πληγώσει.
Ελεγχε πιέσεις;
-
Πες του να τα αλλαξει οπωσδηποτε γιατι τουλαχιστον στον ιδιο αξονα πρεπει να φοραμε τα ιδια λαστιχα και να βαλει runflat να'χει το κεφαλι του ησυχο
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
ειδικα αυτο που διαλυθηκε στην Αττικη οδο........ουτε αναγομωμενο να'ταν!Μπορεί να ήταν ξεφούσκωτο ,να είχε πέσει σε λακούβα και να το είχε πληγώσει.
Ελεγχε πιέσεις;
ειχε παει αυθημερον στο Λουτρακι........και σιγουρα δεν εφυγε με χαμηλη πιεση .....
να πατησε κατι στην πορεια ισως...... αλλα μου ειπε οτι καταλαβε την αποτομη απωλεια πιεσης τεςπα..... -
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Πες του να τα αλλαξει οπωσδηποτε γιατι τουλαχιστον στον ιδιο αξονα πρεπει να φοραμε τα ιδια λαστιχα και να βαλει runflat να'χει το κεφαλι του ησυχοναι,τωρα σιγουρα τουλαχιστον μπροστα πρεπει να βαλει 2 καινουρια
απ'οσο γνωριζω δεν κανει να βαζουμε RF ελαστικα αν δεν εχουμε στην καμπινα ενδειξη πιεσης καθως μπορει και παλι να τα καταστρεψουμε κανοντας πολλα χλμ με μεγαλες ταχυτητες χωρις πιεση -
Εχουν δει πολλά τα μάτια μου λόγω δουλειάς στο βενζινάδικο και στο βουλκανιζατερ δίπλα μου.
Εχει ερθει αουντι με την ζάντα (το λάστιχο δεν κρατιώταν απο πουθενά καθώς είχαν κοπεί τα πλαινά) και ο οδηγος έλεγε ότι δεν κατάλαβε τίποτα.
Κοπελια βάζει καινουργια 18άρια λάστιχα το βραδυ και το επόμενο πρωι έρχεται με το ένα κομμένο.Και αυτή δεν κατάλαβε πως έγινε,έφταιγε το λάστιχο!!!
Πόσοι και πόσοι κυκλοφορούν με ελάχιστη πίεση στα λάστιχα τους.Σε μια μικρή λακουβα να πέσεις το εκοψες το λαστιχο. -
2 τετραδες premium contact 2, κανένα πρόβλημα.
-
KOITAXTE KAMIA ΠΙΕΣΗ ΣΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ !!!!!!!!!!!!!
ΚΑΙ κινεζικο λαστιχο ετσι δεν κοβεται αν δεν εχεισ κανει εσυ χοντρι π@π@ρι@!!!!!!!!!!!!!!
αντε τωρα μασ φταινε τα λαστιχα π σκιζονται..κι εγω premium contact 2 φοραω εδω και 36οοοκμ σε 17' ζαντα... χωρις κανενα προβλημα εκτος απο ενα π εσκισα απο πεζοδρομιο....αλλα δεν εφταιγα εγω ...το λαστιχο εφταιγε....
θα καραφλιασουμε με αυτα π ακουμε μερικες φορες εδω μεσα....
15000 κμ δεν εχουν παθει τιποτα ουτε τα αναγομωμενα π φοραω στο νιβα και παω στα κατσαβραχα........
-
κι εγω premium contact 2 φοραω εδω και 27000χιλ σε 15αρα ζαντα κ ολα good
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]