-
Σε golf με 105 ίππους που είχα βάλει τα Continental Premium Contact 2 είχα μείνει πάρα πολύ ευχαριστημένος! Τραίνο...
-
Σκεφτομαι για Bridgestone Turanza. Αυτα φοραει ηδη το αμαξι και δεν εχω κανενα παραπονο.
-
Τιμές Χανίων, στα Pilot Exalto2 σε διάσταση 195/50/R15 : 280-300€.
-
Ο χρήστης swift b.p.m έγραψε:
Τιμές Χανίων, στα Pilot Exalto2 σε διάσταση 195/50/R15 : 280-300€.Τσιμπημένα δεν είναι;;;
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Τιμές Χανίων, στα Pilot Exalto2 σε διάσταση 195/50/R15 : 280-300€.
Τσιμπημένα δεν είναι;;;
No
-
Καλά πρέπει να είναι (δεδομένου και το ότι πωλούνται στα παραδοσιακά ακριβά Χανιά).
Εδώ παλιότερα είχα πληρώσει για 4άδα Michelin Energy E3A σε 185/60/R15, 340€!
-
Μόλις παρήγγειλα τα F1 ASYMMETRIC 225/45-17 94Υ για Α3Τ.
Από Σάββατο εντυπώσεις...
-
Έτσι από περιέργεια έχει κανένας υπολογίσει διαφορά σε κατανάλωση με αύξηση πλάτους κατά 2 εκατοστά πχ από 205 σε 225;;
Ο puntolord μάλλον, ας μας το πει αλλά αυτός έχει πετρέλαιο και δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό. Κανένας σε βενζινοκίνητο έχει μετρήσεις; (καλό είναι να αναφέρει αν είναι με ίδιες ζάντες ή υπήρξε και αναβάθμιση που θα έχει μερίδιο στην αύξηση της κατανάλωσης) -
Michelin Pilot Exalto II 205-45-16 η φθηνότερη τιμή που τα βρήκα είναι 480 € έχοντας μάθει τιμές από 8 καταστήματα.
Θα τα βάλω την άλλη βδομάδα μιας και υπάρχει έλλειψη και θα εισαχθούν απ' έξω...
-
Κατά την τοποθέτηση τι και τι προσέχουμε;
πχ καινούρια βαλβίδα, ζυγοστάθμιση,
τι άλλο;
Σχετικά με τις χρωματιστές γραμμές που έχουν;
Στα ασύμμετρα τι θέλει προσοχή; Εχει δεξί αριστερό; -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Έτσι από περιέργεια έχει κανένας υπολογίσει διαφορά σε κατανάλωση με αύξηση πλάτους κατά 2 εκατοστά πχ από 205 σε 225;;
Ο puntolord μάλλον, ας μας το πει αλλά αυτός έχει πετρέλαιο και δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό. Κανένας σε βενζινοκίνητο έχει μετρήσεις; (καλό είναι να αναφέρει αν είναι με ίδιες ζάντες ή υπήρξε και αναβάθμιση που θα έχει μερίδιο στην αύξηση της κατανάλωσης)Καλησπέρα,
Αν και έχω αρχείο με τις καταναλώσεις (βλ. υπογραφή) εντούτοις δεν έχω κάνει ειδική μέτρηση πριν και μετά. Εμπειρικά όμως, με τις ίδιες συνθήκες κίνησης στις ίδιες περιοχές και με τον ίδιο τρόπο οδήγησης, είδα την αυτονομία του αυτ/του να κυμαίνεται αντί των 1030-1200ΚΜ (με τα ελαστικά διαστάσεων 205/55R16) στα επίπεδα των 950-1120ΚΜ (με τα ελαστικά διαστάσεων 225/45R17).
Η μείωση δηλαδή είναι περίπου 80ΚΜ λιγότερα στην αυτονομία σε κάθε περίπτωση, άρα για να απαντήσω σε όρους ποσοστού αύξησης κατανάλωσης, είδα αύξηση στην κατανάλωση από 7% έως 10,5% (5-5,71λ/100ΚΜ πριν, 5,35-6,32λ/100ΚΜ μετά).
ΥΓ1: Οι παραπάνω υπολογισμοί βασίζονται στην ένδειξη αυτονομίας του BC και για ρεζερβουάρ 60Λ.
ΥΓ2: Επιφυλάσσομαι για ανακοίνωση μείωσης καταναλώσεων μετά την πλήρωση των ελαστικών με άζωτο, θα το παρακολουθήσω κι άλλο καθόσον με τα πρώτα 1000ΚΜ βλέπω μείωση μεν στην κατανάλωση καυσίμου αλλά δεν μπορώ να την αποδώσω αποκλειστικά στη χρήση αζώτου και μόνο.... -
Continental PC2 σε 215/55/16 για έναν φίλο μου είπαν 560ε. Πολλά μου φάνηκαν? Είναι περίεργη η διάσταση?
-
καλησπερα και απο μενα,ως νεο μελος.με 21300χλμ.αλλαζω τα μετρια er30(μαμας) με contisport contact 2(1709).πολυ καλο ελαστικο...ΑΛΛΑ!!! μετα απο δυο ευθυγραμμισεις και δυο ζυγο.. και 1400χλμ.πανω τους το mazda 3 στην ευθεια εφευγε δεξια.εννοειται πως μου τα αλλαξε, μετα απο μια επισκεψη σε δικο του ευθυγραμμισα.τωρα er300 και βρηκα την υγεια μου.(αλλο ελαστικο εντελως απο το er 30)αθορυβο,και πολυ πιο μαλακο.bridge=ολοκληρωμενο-all arround-ελαστικο.και κατι πολυ βασικο,η σκληρη αναρτηση θελει και σκληρο πλαινο.ητοι α)bridge β)yoko γ)pirelli.
-
σημειωτεον η διασταση ειναι 205/55/16.και τα er300 σε 91Η.εναντιθεσει με τα conti που ηταν V(οπως και τα μαμα er30).
-
Σήμερα έγινε η αντικατάστση των ηρωϊκών μου PE2.
Με τι άλλο? Μα εννοείται με μια ολοκαίνουρια τετράδα PE2, φυσικά!
Feedback εννοείται δε μπορώ να δώσω τόσο σύντομα (άλλωστε ξέρω τι εμπιστεύθηκα να ΞΑΝΑτοποθετήσω), όμως σοκαρίστηκα πραγματικά με την αναβάθμιση της άνεσης του αυτοκινήτου πλέον!
Η μέρα με τη νύχτα!
Εκεί που πριν, το αυτοκίνητο κοπανούσε (μετά τα 30000χλμ), τώρα περνάει σα να μη συμβαίνει το παραμικρό, ισοπεδώνοντας στην κυριολεξία ακόμα και σεβαστών διαστάσεων λακούβες.Παίζει να είναι το πιο άνετο σπορτίφ, καθημερινό ελαστικό μακράν. Ειδικά μάλιστα αν αναλογιστούμε το 50άρι προφίλ τους.
Μαλιστα η τετράδα μου αυτή είναι παραγωγής της 40ής βδομάδας του 2009, πράγμα που σημαίνει πως είναι ολόφρεσκα.Ανυπομονησία μεγάλη υπάρχει μέχρι να στρωθούνε, ώστε να αρχίζω να τα πιέζω ,όπως και τα προηγούμενα.
Κάποιες φωτογραφίες:
-
επισης προτεινω αβλεπη το αζωτο.εκτος του οτι δεν χανει σε καμμια περιπτωση,βοηθαει στη μειωση της καταναλωσης.μικρη(0,5λιτρα στα 100χλμ.)αλλα σημαντικη σε βαθος χρονου.
-
Ο χρήστης touring the m3 1.6 έγραψε:
επισης προτεινω αβλεπη το αζωτο.εκτος του οτι δεν χανει σε καμμια περιπτωση,βοηθαει στη μειωση της καταναλωσης.μικρη(0,5λιτρα στα 100χλμ.)αλλα σημαντικη σε βαθος χρονου.Εγώ αυτό δεν το δέχομαι, εκτός κι αν κάποιος μου εξηγήσει το λόγο για τον οποίο συμβαίνει. Αμάν πια με αυτό το θαυματουργό άζωτο.
-
μια δοκιμη θα σε πεισει.κανεις δεν το ειπε θαυματουργο.αλλαγες στο handling και στο feeling ομως υπαρχουν.μικρες αλλα εμφανεις.
-
Ο χρήστης touring the m3 1.6 έγραψε:
μια δοκιμη θα σε πεισει.κανεις δεν το ειπε θαυματουργο.αλλαγες στο handling και στο feeling ομως υπαρχουν.μικρες αλλα εμφανεις.Αυτα να τα δεχτω ,την καταναλωση πως την μειωνει;
-
δεν μπορω να ξερω το πως,αλλα μπορω να ξερω βλεπωντας το trip computer.αλλωστε ειπαμε μικρη αλλα σε βαθος χρονου σημαντικη.ασε που μειωνεις τις πιθανοτητες ενος κλαταρισματος.
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]