-
Οποτε μαλλον για touring λαστιχο με βλεπω προτασεις?
-
Ο χρήστης ezzypelias έγραψε:
Οποτε μαλλον για touring λαστιχο με βλεπω προτασεις?Λοιπον η διασταση σου δυστυχως δεν συναδει με τον χαρακτηρα του αυτοκινητου σου αλλα τελος παντων.
Θα σε συμβουλευα να μεινεις σε δεικτη ταχυτητας V και οχι σε W ή Υ, γιατι δεν εχεις ουτε Porsche ουτε Ferrari.Οποτε... Με καταταξη τιμης που θα τα βρεις, εχουμε και λεμε.
- MICHELIN PRIMACY HP 225/45 R17 91 V FSL
- CONTI-SPORTCONTACT 5 225/45 R17 91 V FR (πιο sport απο τα υπολοιπα αλλα με εντονα touring χαρακτηριστικα)
- PIRELLI CINTURATO P7 225/45 R17 91 V MO (το ΜΟ ειναι προδιαγραφη Mercedes, δε νομιζω να χεις θεμα)
- HANKOOK VENTUS PRIME2 K115 225/45 R17 91 V MFS
Το Goodyear Efficient Grip Performance βγαινει μονο σε δεικτη W στη διασταση σου. EFFICIENT GRIP PERFORMANCE 225/45 R17 91 W FP
Επισης ο ηγετης της κατηγοριας που ακουει στο ονομα Michelin Primacy 3 δυστυχως βγαινει σε V αλλα με XL 94 που δεν προτεινεται για το αμαξι σου. Αυτο που δεν εχει ΧL και κανει για το αμαξι σου, εχει δεικτη ταχυτητας W που και παλι δε ταιριαζει και πολυ. Μπορεις να το βαλεις, θα στο γραψω εδω, αλλα το W θα με προβληματιζε για ενα αμαξι που κινειται το πολυ μεχρι 160. ΜICHELIN PRIMACY 3 225/45 R17 91 W FSL
-
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ: Yaris 1,3
ΔΙΑΣΤΑΣΗ: 185/60/14
ΟΔΗΓΗΣΗ: όσο πάει το αυτοκίνητο σε ευθεία και στροφές
ΤΡΕΧΟΝ ΕΛΑΣΤΙΚΟ: Michelin Pilot Exalto (υπερευχαριστημένος αλλά καταργήθηκε για την διάστασή μου)
ΥΠΟΨΙΝ ΕΛΑΣΤΙΚΟ: DUNLOP Sport BlueresponceΠαρακαλώ, όποιον έχει κάνει χιλιόμετρα με το Blueresponce ώστε να έχει σχηματίσει γνώμη, να μου πει αν αξίζει τον κόπο.
-
@lokatzis@......'δεν είχε εφαρμόσει καλά το λάστιχο στη ζάντα.....'.....
....όλοι στον Φωκά για λάστιχα...!!!!!!!υγ...έ...αφού έχει και ροπόκλειδο.......
-
Ο χρήστης touring the m3 1.6 έγραψε:
@lokatzis@......'δεν είχε εφαρμόσει καλά το λάστιχο στη ζάντα.....'.....
....όλοι στον Φωκά για λάστιχα...!!!!!!!υγ...έ...αφού έχει και ροπόκλειδο.......
Kλασσικο προβλημα με τις παλιες σιδεροζαντες... Σιγα τα αυγα...
-
Δε τον αφήνεις να φύγει όμως έτσι......σε καμμία περίπτωση..!!
-
Ο χρήστης touring the m3 1.6 έγραψε:
Δε τον αφήνεις να φύγει όμως έτσι......σε καμμία περίπτωση..!!Μαλλον δεν ειδε οτι η ζαντα ειναι λιγο στραβη ή σκουριασμενη... Μου χει τυχει και μενα, οσο και να την καθαρισει απο την σκουρια τη ζαντα, αμα εχει αλλοιωθει το σχημα της δε μπορεις να κανεις κατι.
Βεβαια η περιπτωση του φιλου δεν εχει σχεση εκτος κι αν φοραει 18αρα σιδεροζαντα!!!
-
...Δε γίνονται αυτά......Απαράδεκτος!!!
-
Στο ταπερ εφ-εν επιβαλλεται να τοποθετεις 18αρα σιδεροζαντα! Must!
-
Αμα η γκαντεμια χτυπησει κοκκινο,χυθηκε μεγαλη ποσοτητα δυαλιτικου απο μαλακια μας στην αυλη στο σημειο που αφηνω το ignis το ξεπλυνα αρκετη ωρα με νερο και βαζω μετα το αυτοκινητο.Σημερα το πρωι τα πισω λαστιχα αχρηστα και σχεδον λιωμενα στην κατω πλευρα και φυσικα το αυτοκινητο πηγαινε σαν καγκουρο.Του φορεσα 2 μεταχειρισμενα για πολυ προσωρινα και ειμαι τωρα στο ψαξιμο για 185/55/15 σκεφτομαι παλι τα dunlop sp sport fast response απο τα οποια εμεινα και πολυ ευχαριστημενος και δεν προλαβα καν να το λιωσω εγω.Καμια αλλη προταση;δεν θελω τα οικολογικα/οικονομικα αλλα τα πιο ραλλιαρικα.
-
Ο χρήστης giorgos_krhth_91 έγραψε:
Αμα η γκαντεμια χτυπησει κοκκινο,χυθηκε μεγαλη ποσοτητα δυαλιτικου απο μαλακια μας στην αυλη στο σημειο που αφηνω το ignis το ξεπλυνα αρκετη ωρα με νερο και βαζω μετα το αυτοκινητο.Τι δουλεια ειπαμε οτι κανεις?
-
Ο χρήστης Orestis.D έγραψε:
Αμα η γκαντεμια χτυπησει κοκκινο,χυθηκε μεγαλη ποσοτητα δυαλιτικου απο μαλακια μας στην αυλη στο σημειο που αφηνω το ignis το ξεπλυνα αρκετη ωρα με νερο και βαζω μετα το αυτοκινητο.
Τι δουλεια ειπαμε οτι κανεις?
Εγώ θα ρώταγα για τον νουνό του
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Αμα η γκαντεμια χτυπησει κοκκινο,χυθηκε μεγαλη ποσοτητα δυαλιτικου απο μαλακια μας στην αυλη στο σημειο που αφηνω το ignis το ξεπλυνα αρκετη ωρα με νερο και βαζω μετα το αυτοκινητο.
Και δε βολευει και το Ignis για να μεταφερεις μεγαλα φορτια ρε παιδι μου...
-
bale 195/50/15....ειναι πιο φτηνα
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
-
Κοιτα τα λαστιχα που εχουν κλεψει τις παραστασεις το τελευταιο 6μηνο ειναι τα Dunlop Blue Response, και τα Efficient Grip Performance.
Βγαινουν και τα 2 στη διασταση σου, για δες τα... -
Ο χρήστης Orestis.D έγραψε:
Κοιτα τα λαστιχα που εχουν κλεψει τις παραστασεις το τελευταιο 6μηνο ειναι τα Dunlop Blue Response, και τα Efficient Grip Performance.
Βγαινουν και τα 2 στη διασταση σου, για δες τα...Έχεις δίκιο.. βγαίνει σε 185/60-14 ... αν χρησιμοποιεί κάποιος από δαύτα ας μου πει την απόψή του (στεγνό-βρεγμένο-φθορά κλπ), γιατί τα reviews ειδικά του εξωτερικού είναι πολύυυυυυυ σχετικά.....
-
Ο χρήστης SoKoFLiKo έγραψε:
Βγαινουν και τα 2 στη διασταση σου, για δες τα...Έχεις δίκιο.. βγαίνει σε 185/60-14 ... αν χρησιμοποιεί κάποιος από δαύτα ας μου πει την απόψή του (στεγνό-βρεγμένο-φθορά κλπ), γιατί τα reviews ειδικά του εξωτερικού είναι πολύυυυυυυ σχετικά.....
Mια χαρα σε ολα ειναι... Αυτο που ξερω τουλαχιστον για τα Efficient Grip Performance ειναι οτι δε βγαζουν και τα απειρα χιλιομετρα... Νορμαλ φθορα εχουν, δεν ειναι σα τα αθανατα Energy saver.
-
Τρεις διαφορετικοί έμποροι ελαστικών ,τρεις διαφορετικές τιμές για τα Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 σε 225/45/17 550 ευρώ ο ακριβότερος ( ο οποίος είναι και αντιπρόσωπος της Goodyear εδώ στον Βόλο) και 480 ευρώ ο φθηνότερος τώρα πως γίνεται αυτό για εξηγήστε μου. ΥΓ. Ο τελευταίος έμπορος μου πρότεινε και τα Νexen n fera su1 (τιμή 390 ευρώ) τα οποία είχαν Α στην βροχή και C στην εξοικονόμηση καύσιμου με 72 db θόρυβο. Είναι Made in Korea είναι και αρκετά μαλακά ότι πρέπει δηλαδή για touring οδήγηση. Έχει κανείς γνώμη για αυτά????
-
Ο χρήστης ezzypelias έγραψε:
Τρεις διαφορετικοί έμποροι ελαστικών ,τρεις διαφορετικές τιμές για τα Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 σε 225/45/17 550 ευρώ ο ακριβότερος ( ο οποίος είναι και αντιπρόσωπος της Goodyear εδώ στον Βόλο) και 480 ευρώ ο φθηνότερος τώρα πως γίνεται αυτό για εξηγήστε μου. ΥΓ. Ο τελευταίος έμπορος μου πρότεινε και τα Νexen n fera su1 (τιμή 390 ευρώ) τα οποία είχαν Α στην βροχή και C στην εξοικονόμηση καύσιμου με 72 db θόρυβο. Είναι Made in Korea είναι και αρκετά μαλακά ότι πρέπει δηλαδή για touring οδήγηση. Έχει κανείς γνώμη για αυτά????Τρεχα γυρευε...
Γιατι δε τον ρωτησες γι αυτα που σου ειπα παραπανω?
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]